جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4149

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
    درپایان تایم بازار
    دراغلب سهام قیمت معامله از پایانی کمتر بودو این نشون میده احتمالا فردا یه منفی جزئی داره شاخص
    بله همینطوره
    قیمت خودرو هم اعلام نشد
    باید دید منفی فردا ایا منفی باقی می ماند یا مثبت میشه هر چند با شاخص 2200 و شاخص هم وزنی که میگن به منطقه مقاومتی رسیده ، احتمال زیاد فردا اولین منفی در شاخص کل و هم وزن بعد از رالی 12 روزه که مثبت بوده ، ثبت میشه
    امروز بخشی از سبد را جابجا کردم هر چند ممکنه اشتباه کرده باشم و نباید خرید میکردم

چند مورد خرید داشتم که هنوزم در قیمتهای بهمن و اسفند 98 باقی موندند چون معتقدم این موارد بهتر جای رشد باید داشته باشند
    بخشی از بازار فعلا پر میزنه

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4149

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      بازار اصلا یکدست و گله ای رفتار نمیکنه و این از مشخصات خوب رشد فعلی هست. برای نمونه امروز با وجود مثبت خیلی گروه ها، گروه خودرویی منفی بود، یا گروه پالایشی متعادل و خنثی بود. بازار چرخشی شده بین گروه های مختلف. بازار پایه هم که در بند محدودیت های دامنه نوسان و حجم مبنا توان رشد نداره. به هر حال، احتمال استراحت و اصلاح زمانی شاخص هست.
      بازار که امروز گله ای بود اینو نمیشه رد کرد . مثبت هم وزن کاملا گویاست . گروه خودرو تحت تاثیر همیشگی قیمت گذاری بود و دلاری های فلزی پالایشی هم فعلا پر میزنند و دلار هم فعلا درجا . این دلیل نمیشه که بازار گله ای امروز زیر سوال برود

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11253

درود برهمگی

شاخص درگام اول طبق پیش بینی رفت بالای2میلیون وبا گاردی که گرفت ... تثبیت بالای2میلیون قطعی است

به نظرم درکوتاه مدت احتمالا استپ یا افزایش عرضه کاملا بدیهیه ... واین اتفاقا میتونه به تجدید قوا در صنایع مختلف منجر بشه

باچشم انداز تثبیت دلار در رنج50به عنوان کف وروند صعودی تورمی ..... و آرامش نسبی سیاسی پس ازتوافق با عربستان

pe متوسط بازار داره از حول وحش بازه4-6 به سمت متوسط خودش حوالی7-8برمیگرده به عنوان کف

لذا باتوجه به این که سود امسال اکثر کوچک های دلاری بالاتر از1401 هست و مجامع شرکت ها نزدیک هست ...

به نظرم هر پایینی درکوتاه مدت موقت خواهد بود .... و بازار نهایتا با اصلاح زمانی روند خودش را ادامه خواهد داد

همچنان توصیه اکید به خرید شرکت هایی با چشم انداز افزایش سودآوری ... dps بالا درمجامع پیش رو و پایین بودن دخالت دولت درنرخ گذاری ها دارم ...

شاخص در1399 .... زمانی به بالای2میلیون رسید که pe متوسط بازار به بالای35رسیده بود !!

اما درمقطع فعلی pe متوسط بازار جوالی10 قرار داره .... لذا از نظر بنیادی بازار هیچ گونه ریسک تکرار اتفاقات 3سال قبل را نداره .....

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4149

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
          سلام .
          با توجه به اینکه ماه رمضان یک روز زودتر شروع شد .این هفته چه روزی تعطیل است ؟
          چهارشنبه تعطیل است یا سه شنبه؟
          با همون شروعش که 3 فروردین بود تقویم تنظیم شده که میشه چهار شنبه تعطیل
          اگر یک روز زودتر شروع شده که میشه 5 شنبه تعطیل نه سه شنبه

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4149

در اصل توسط window پست شده است View Post
            حدودا ۲۵ میلیون خودرو سواری در ایران هست اگه میانگین قیمت را ۴۰۰ میلیون در نظر بگیریم
            قیمت کل خودروهای سواری ایران تقریبا= ۱۰ هزار همت
            ارزش کل بازار بورس و فرابورس و بازار پایه تقریبا=۱۰ هزار همت

یا این مردم ماشین پرست هستند
            یا بازار سرمایه نفرین شده .
            بگذریم از اینکه تقریبا نصف از ۲۷ میلیون خانواده ی ایرانی ماشین ندارند
            نقدینگی کل= ۶۳۰۰ همت
            جی دی پی هم حدود = ۱۰ هزار همت

شاید یک روزی دیوانه از قفس پرید
            درود
            این قیاستون تعجب بر انگیز نبود ؟ /:.negaran.:/ شما که دانش اقتصادی دارید چرا اینطور قضاوت میکنید ؟
            اگر اشتباه نکنم اینکه گفتید ارزش بورس و فرابورس و پایه 10 همت ، منظورتون به ارزش معاملات روزانه بود

10 همت بورس و فرابورس برای فقط یک روز است و روزهای دیگر و ماه ها و سالهای دیگر قبل و بعدش هم هست که سر به فلک میزنه و بدون محدودیت ، ولی قیمت کل خودروهای کشور تقریبا ثابت است و روزانه نیست مگر سالانه تولیداتی که به ان افزوده میشه
            ضمن اینکه بارها گفتیم قیاس بازار مالی با بازاهای کالائی و بخصوص مورد لزوم زندگی کاملا غلط است و مع الفارق است
            بازار مالی را با هیچ بازار دیگری نباید مقایسه کرد چون شرایط خاص خودش را داره و تقریبا کل دنیا به همین منوال است و البته شرایط خاصش در ایران پیچیده تر هم هست

خودروی مورد نیاز را الان کمتر کسی میفروشه . حتی به عینه دیدم طرف وقتی میفروشه و میخواد خودرو را ارتقا بده یا به پولش نیاز داره استرس شدید میگیره که وای حالا تا بیام چند روز تعلل کنم باید زیان بدم
            حتی دلال های بورس باز خودرو هم به عینه دیدم ماشین میفروشه و به قیمت و سود خوب هم میفروشه بازم استرس میگیره وای حالا چی بخرم از تورم جا نمونم

به قول بهرام خان که مدتی است حضور ندارد ، سهام را با اوردن عرضه اولیه ها و افزایش سرمایه ها مثل قارچ تولید میکنند . بعلاوه اگر حقوقی ها بخوان فقط 1% از مالیکتشون در سهامداری عمده را کاهش بدهند و فروشنده باشند ، 100 ها میلیارد سهم قارچی میاد بیرون و میره در لیست فروش ولی عرضه و فروش خودرو قطره چکانی است و اصلا کارخانه ایش گیر نمیاد !!!

کالای ملموس و مورد نیاز و مبرم برای زندگی که گیر نمیاد ( با قیمت کمتر از بازار ازاد ) را با سهامی که پخ کنی و یکم بازار ترش رو شود و رم کند ، تا دلت بخواد در صف فروشها گیرت میاد باید مقایسه کنیم ؟

خودروئی که مورد نیاز زندگی است چه ارتباطی دارد با سهامی که به هیچ درد زندگی نمیخوره و بارها هم گفته شده ؟ جز اینکه یک سرمایه گزاری است با دیدگاه های مختلف کوتاه و میان و بلند مدت و دیگر هیچ
            حتی ارزش وجودی و حقیقی به میزان یک اسباب بازی ندارد که وقتی فرزندت بیتابی میکنه بخوای بهش هدیه بدی و ارومش کنی . یا در جشن تولدش هدیه بدی . در این حد هم ارزش ندارد
            در واقع سهام یک سرمایه مجازی است و عددی و نباید به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی با سرمایه های حقیقی و کالائی قیاس شود
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/04/09, 01:06.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4149

مثال خودرو شد
              اتفاقا دقیقا در پیک و اوج بورس ( مرداد 99 ) که من ماشینم را عوض کردم و از این بابت خوشحالم که حداقل اون موقع این کارو کردم هر چند الان بسیارررررررررر پشیمانم که چرا خودروی هر چه گرانتر و لاکچری تر نخریدم و ارزش پولم را حفظ کنم و یا اینکه چرا اصلا قبلی را فروختم . قبلی چند سال کار کرده بود و الان 4 برابر شده !!!

حالا بگذریم
              اون موقع جوان های بورسی خودرو بودند که دقیقا میدونم حدود 100 تا 200 میلیون پول تو دستشون بود و خرید فروش میکردند
              الان همگی از 2 تا 5 میلیارد تومان سرمایه دارند

خرید فروش های مکرر به کنار و افزایش قیمتها هم مزد بر علت . چند لپه خوردند . نوش جونشون
              اینطور افراد را دور از جون با تبر گردنشون را بزنی و حتی داغ تر از 99 هم اینجا شاخص سازی کنند و فلان ... ریالی اینجا وارد میکنند ؟ وقتی طرف 200 میلیونش در طول 3 سال شده 5 تا 2 میلیارد ؟

من با افراد زیادی در این زمینه ارتباط دارم دوستان نمایشگاه دار زیاد دارم و بورسی های دور و برشون . قبل از عید بود گفتم بچه ها اگر مایلید یه تستی هم از بورس بکنید فکر میکنم بورس 402 خوب میشه . همشون هم میدونند من در بازار مکاره بورس ایران فعالم و میتونم راهنمائیشون کنم و با اینکه از این نظر من کنارشون بودم ولی ....
              باور کنید یکیشون قبول نکرد

حالا هی بازارهای دیگه را با بورس مقایسه کنیم

نظر

• Mehdi1400
                ستاره دار(19)
                • Jul 2013
                • 2939

بچه ها حواستون به یاسر باشه

اینجا رو ببین

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3073

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                  درود و ارادت
                  شاخص تا چه عددی میتواند با توجه به کاهش ارزش ریال در این مقطع رشد داشته باشد و بازه زمانی برای قله شاخص را چه زمانی در نظر میگیرین؟
                  صد البته بی برنامگی شدید نیز در امورات اجرایی دیده میشود.
                  با سپاس
                  سلام وعرض ادب و احترام

قبلاً در این مورد نظرمو عرض کرده ام و مجددا عرض میکنم

شاخص تا چهار ماه به محدوده دو میلیون و هشتصد هزار واحد می‌تونه برسه

ولی در صورتیکه با کاهش ارزش پولی و یا افزایش قیمتی ارز قیاس کنیم به اعداد خیلی بالایی برای شاخص میشه رسید

فعلا بنده تا چهار ماه زمان برای رسیدن به دو میلیون هشتصد هزار واحد را مشخص کرده ام که در اون محدوده با بررسی مجدد نظرمو عرض خواهم کرد

ارادت

نظر

• window
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 242

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    درود
                    این قیاستون تعجب بر انگیز نبود ؟ /:.negaran.:/ شما که دانش اقتصادی دارید چرا اینطور قضاوت میکنید ؟
                    اگر اشتباه نکنم اینکه گفتید ارزش بورس و فرابورس و پایه 10 همت ، منظورتون به ارزش معاملات روزانه بود

10 همت بورس و فرابورس برای فقط یک روز است و روزهای دیگر و ماه ها و سالهای دیگر قبل و بعدش هم هست که سر به فلک میزنه و بدون محدودیت ، ولی قیمت کل خودروهای کشور تقریبا ثابت است و روزانه نیست مگر سالانه تولیداتی که به ان افزوده میشه
                    ضمن اینکه بارها گفتیم قیاس بازار مالی با بازاهای کالائی و بخصوص مورد لزوم زندگی کاملا غلط است و مع الفارق است
                    بازار مالی را با هیچ بازار دیگری نباید مقایسه کرد چون شرایط خاص خودش را داره و تقریبا کل دنیا به همین منوال است و البته شرایط خاصش در ایران پیچیده تر هم هست

خودروی مورد نیاز را الان کمتر کسی میفروشه . حتی به عینه دیدم طرف وقتی میفروشه و میخواد خودرو را ارتقا بده یا به پولش نیاز داره استرس شدید میگیره که وای حالا تا بیام چند روز تعلل کنم باید زیان بدم
                    حتی دلال های بورس باز خودرو هم به عینه دیدم ماشین میفروشه و به قیمت و سود خوب هم میفروشه بازم استرس میگیره وای حالا چی بخرم از تورم جا نمونم

به قول بهرام خان که مدتی است حضور ندارد ، سهام را با اوردن عرضه اولیه ها و افزایش سرمایه ها مثل قارچ تولید میکنند . بعلاوه اگر حقوقی ها بخوان فقط 1% از مالیکتشون در سهامداری عمده را کاهش بدهند و فروشنده باشند ، 100 ها میلیارد سهم قارچی میاد بیرون و میره در لیست فروش ولی عرضه و فروش خودرو قطره چکانی است و اصلا کارخانه ایش گیر نمیاد !!!

کالای ملموس و مورد نیاز و مبرم برای زندگی که گیر نمیاد ( با قیمت کمتر از بازار ازاد ) را با سهامی که پخ کنی و یکم بازار ترش رو شود و رم کند ، تا دلت بخواد در صف فروشها گیرت میاد باید مقایسه کنیم ؟

خودروئی که مورد نیاز زندگی است چه ارتباطی دارد با سهامی که به هیچ درد زندگی نمیخوره و بارها هم گفته شده ؟ جز اینکه یک سرمایه گزاری است با دیدگاه های مختلف کوتاه و میان و بلند مدت و دیگر هیچ
                    حتی ارزش وجودی و حقیقی به میزان یک اسباب بازی ندارد که وقتی فرزندت بیتابی میکنه بخوای بهش هدیه بدی و ارومش کنی . یا در جشن تولدش هدیه بدی . در این حد هم ارزش ندارد
                    در واقع سهام یک سرمایه مجازی است و عددی و نباید به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی با سرمایه های حقیقی و کالائی قیاس شود
                    فکر کنم سوئ تفاهم شد
                    نوشتم ۱۰ هزار همت نه ۱۰ همت
                    و تقریبا بقیه ی ایرادتون هم برپایه ی همین سوتفاهم بود
                    /======
                    البته به نکته ی خوبی اشاره کردید
                    در پست فبلتری گفتم بیش از ۱۴۰۰ میلیارد دلار تا قبل از رییسی درآمد نفتی و میعاناتش از بعد از انقلاب داشتند که میشه تقریبا با دلار ۵۰هزار تومانی حدود۷۰ هزار همت
                    ۱۰ هزار همت که چی دی پی هست پس ۶۰ هزار همتش کجا رفته؟؟
                    چی دی پی اول انقلاب هم ۱۰۰ میلیارد دلار بوده که با دلار ۵۰ هزار تومانی حساب کنیم تا بتوانیم مقایسه کنیم میشه ۵هزار همت
                    پس باید دنبال ۶۵ هزار همت گم شده (به قیمت امروز)باشیم
                    کار حکومت این بوده که این پولها رو جای برده که درآمدزای واقعی نبوده یا کم بوده
                    مثلا ارزش املاک مسکونی کمتر از ۴۰ هزار همت که سهم زمین نصف بگیریم (همین جور الکی)و کم کنید می شود ۲۰ همت
                    کارهایی مانند ساخت جاده ها و ....
                    این ۶۵ هزار همت رو که واقعا نمیشه دزدید
                    ولی به جای تولید و رشد زیر ساختهای تولید بیشتر سمت عمران و البته نوعی از عمران که کمتر ارزش افزوده ی واقعی برای مردم ایجاد می کنه.
                    البته بعضی از شرکتهای تولیدی هم که در بازار سرمایه نیستند هم باید از این ۶۵هزار همت کم کنیم (به نفع آمار زیر ساختهای تولیدی حکومت).
                    سو تفاهم شما باعث شد این چند جمله ی بالا (که بسیار مهم هستند) را بنویسم و تا الان یادم نمیاد که گفته باشم و واقعا جاش خالی بود(حداقل برا خودم) . ممنون.
                    پس با اجازه یکبار دیگه عددها رو می نویسم
                    چی دی پی حدود= ۱۰ هزار همت
                    نقدینگی=۶۳۰۰ همت
                    ارزش بازار بورس و بازار فرابورس و بازار پایه حدودا=۱۰ هزار همت
                    ارزش کل سواری ها هم حدودا= ۱۰ هزار همت
                    ارزش کل املاک مسکونی هم حدودا با خطا= ۴۰ هزار همت
                    کل اعتبار دولت در سال هم حدودا مساوی ۲ تا ۳ هزار همت
                    این اعداد رو خودم دایما مثل مشق بچه ها حساب می کنم و از حفظ می کنم تا وقتی صحبتی یا تحلیلی می شنوم یا می نویسم برآورد مناسبی داشته باشم
                    البته توی این مرحله فقط منظورم دادن یک برآورد کلی از اعداد به دوستان بود تا در شبهای بعد بگم با این اعداد چکار دارم و گرنه قصد نق زدن نداشتم.
                    باور کنید می دانم شما شکسته نفسی می کنید و ...
                    واقعا فکر می کنید چند درصد از آقتصاددانهای زبان دراز ایران یک پکیج مناسبی از این اعداد مربوط به ایران و بقیه ی جهان در ذهنشان آماده دارند تا بتوانند صحبتهای خودشان و تحلیلهای خودشان را با واقعیات تطابق بدهند.
                    جفنگ پردازان بسیار موثری مانند صمصامی که جای خود دارند.
                    =====
                    این را جدی می گم حضور شما و بقیه ی دوستان که زیادند مایه ی دلگرمیست
                    آخرین ویرایش توسط window؛ 2023/04/09, 05:29.

نظر

• window
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 242

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      درود

خب وقتی درست می نویسید که تمام و کمال استفاده می کنیم
                      وقتی نادرست می نویسید (مثلا سوتفاهم ۱۰ و ۱۰ هزار در آن پست)باعث می شید مثل الان چیزهائی بنویسم که به نظرم جالبه
                      واقعا ممنون
                      داستان چیه؟
                      شما گفتید متوسط ارزش معاملات = ۱۰ همت
                      و ارزش کل بازار هم الان= ۱۰ هزار همت
                      یعنی هزار روز کاری معامله بشه ارزش معاملات با مارکتینگ بازار برابری می کنه
                      در سال حدود ۲۵۰ روز کار هست(با خطا)
                      یعنی ۴ سال طول می کشه
                      هدفم فقط مقایسه ی رونق این دم و دستگاه بازار سرمایه است
                      =========
                      حالا یه راننده اسنپ در نظر بگیرید
                      مثلا یه پراید ۱۸۰ میلیونی قدیمی داره
                      مثلا روزی نیم میلیون ورودی داره
                      هر روز کار کنه میشه سالی ۱۸۰ میلیون
                      یعنی یک ساله به اندازه ی سرمایه ی اولیه ش یعنی پول پرایده ، ورودی داره
                      ====
                      یعنی رونق کار این راننده ۴ برابر این بازار سرمایه با روزی ۱۰ همت است
                      یعنی اگه برسیم به ۴۰ همت در روز رونقش میشه مثل این کار این راننده
                      یعنی اگه تحرک راننده ی بازار سرمایه رو در قیاس با راننده ی اسنپ حساب کنیم میشه روزی ۱۲۵ هزار تومان
                      یعنی راننده ی بازار سرمایه خیلی تنبله.
                      از طرفی فکر کنید اون راننده اسنپه ، روزی مثلا ۲ میلیون ورودی در شرایط امروز داشته باشه.
                      چقدر زیاد طرفدار پیدا می کنه.
                      بازار سرمایه هم اگه رونقش ۴ برابر بشه میشه مثل اسنپ ۵۰۰ هزار تومانی
                      و اگه ۱۶ برابر بشه میشه مثل اسنپ ۲ میلیون تومانی
                      ۴ برابر میشه ۴۰ همت در روز
                      و ۱۶ برابر میشه ۱۶۰ همت در روز
                      در ۴۰ همتی ورود سرمایه جدی خواهد بود مانند تیرماه ۹۹
                      و در ۱۶۰ همتی ، ورود جدی نداریم هجوم داریم.
                      =========
                      وجدانا فکر آدم رو به چه سمتی می برید!!!!
                      ممنون

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2776

فکر میکنم یک یا دو هفته شاخص استراحت و در جا زدن داشته باشه...بعد می‌ره برای ۲۳۰۰ الی ۲۴۰۰...بعد از اون هم کلا تا دو ماه بازار استراحت زمانی و ارزشی داره....و البته بعدش بنظرم تا ۲۸۰۰ الی ۳۰۰۰ حداقل میاد بالا
                        امیدوارم این پیشبینی درست باشه و این نگاه ضد تولید دولت موجب سرخوردگی جماعت بورسی و کلا بخش تولید نشه

نظر

• عطارد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 414

با سلام و عرض ادب
                          بنظرم هنوز کمی آثار شک و دودلی دو سه سال گذشته وجود دارد و طبیعی هم هست.اما بر اساس شواهد میتوان امیدوار بود که اینبار متفاوت است.همینکه اخیرا در جامعه صحبت از بورس بیشتر شده و سر و کله افراد جدید و کنجگاو پیدا شده نشانه خوبیست و حاکی از توجه و افزایش اعتماد و همچنین کاهش بدبینیست.اگر دقت کرده باشید در هفته های اخیر بازار با اندک کاهشی فورا عکس العمل نشان داده و به مدار رشد بر میگردد.به هر حال صعود ادامه دارد و هر چه زمان میگذرد این رشد جدی تر میشود.سربلند باشید.

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                            سلام وعرض ادب و احترام

قبلاً در این مورد نظرمو عرض کرده ام و مجددا عرض میکنم

شاخص تا چهار ماه به محدوده دو میلیون و هشتصد هزار واحد می‌تونه برسه

ولی در صورتیکه با کاهش ارزش پولی و یا افزایش قیمتی ارز قیاس کنیم به اعداد خیلی بالایی برای شاخص میشه رسید

فعلا بنده تا چهار ماه زمان برای رسیدن به دو میلیون هشتصد هزار واحد را مشخص کرده ام که در اون محدوده با بررسی مجدد نظرمو عرض خواهم کرد

ارادت
                            درود و ارادت و سپاس
                            دو میلیون و هشتصد واقع بینانه و محتاطانه به نظر میرسد.. که صد البته با ریسک هایی چون افزایش حامل های انرژی منطقی است.. دیر یا زود کاهش ارزش ریال بر بازار سرمایه اثر بخشی بیشتری خواهد داشت ..
                            ارادت

نظر

• liverno
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1742

به زودی پول میاد رو صنعت پالایشگاهی

نظر

• محمدرضا 87
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1522

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
                                به زودی پول میاد رو صنعت پالایشگاهی
                                جا مانده از بازار هستن ولی فعلا به نظر پولی روشون که بتونه حرکتشون بده نیست اصلاح زمانی دارن و صبر میخواد.

نظر

در حال کار...
                                X