جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2142

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام وعرض ادب و احترام

هزاران لایک

متاسفانه صاحبان قدرت در کشور ما عامدانه خیانت میکنند وبهمین دلیل هر گونه اصلاح و ارائه برنامه ابطال خواهد شد

ارادت
    درود و ارادت طیب جان
    همچنین هزاران لایک و هزاران آفرین بر شما
    عموماً در فضای مجازی عملکرد غلط مسئولین را به بیسوادی و بی‌تجربگی نسبت میدهند
    رئیس‌جمهور بیسواد و وزیر بی‌تجربه است...
    اما از یک زاویه دیگه میشه به قضیه نگاه کرد
    کسی که به هر نحوی موفق شده به این جایگاه برسه
    خیلی هم اسکولِ اسکول نبوده
    خودشو زده به اون راه ، که بتونه ملت رو بچاپه
    ملت به جای اینکه فریاد بزنند دزد را بگیرید و از جایگاه به زیر بکشید
    در فضای مجازی در حال جوک ساختن برای حماقتهای اینها هستند

وقتی منِ نوعی میتونم هزاران میلیارد تومن به جیب افرادم سرازیر کنم
    و اسم اون کار رو هم بگذارند "تضییع اموال عمومی بر اثر جهل مسیولین " ،
    چه اشکال داره مردم فکر کنند منِ نوعی احمق و بیسواد هستم ؟؟؟
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1545

در اصل توسط poorian پست شده است View Post
      سلام
      ارزش ریالی و دلاری بورس رو نمیشه با سال های قبل یا نقدینگی مقایسه کرد، چرا که افزایش سرمایه و ورود شرکت های جدید باعث انحراف میشه
      در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      فکر میکنم در مورد ارزش دلاری بورس تو سقف 99 اشتباه میکنید
      حدود 427 هست
      ارزش دلاری بورس ایران +نمودار - مشرق نیوز
      در اصل توسط window پست شده است View Post
      چی بگم من توانایی ندارم
      یعنی در حالت معمولی ارتبآط مستقیمی بین حجم نقدینگی و ارزش بازار سرمایه نمی بینم
      جز اینکه افزایش نقدینگی بی رویه باشد و منجر به بی ارزش شدن ریال شود و درآمد ریالی شرکتها زیاد شود و قیمتهای سهام بالا برود
      وگرنه در یک اقتصاد سالم با رشد های نقدینگی خیلی کم، ربطی بین ارزش بازار و حجم نقدینگی وجود ندارد
      ولی میتوانیم فقط مقدار آنها را مقایسه کنیم
      چیزی که توجه من را جلب می کنه ورود و خروج پول حقیقی هست
      در سال ۱۴۰۱
      تا مهر ماه بیش از ۲۵ همت خروج پول حقیقی بوده شاید هم بیشتر
      آبان رشد بازار شروع شد
      ولی آبان و آذر هم اگه اشتباه نکنم بالای ۵ همت خروج بوده
      دی هم کمی خروج بوده .شاید ۰.۶ همت ورود بوده یادم نیست
      بهمن که خروج خیلی زیاد بود
      اسفند هم تعریفی نداشت
      /====
      پس در دید آماری از آبان به این ور که خیلی از سهام بیش از دو برابر شدند
      میانگین خرید و فروش حقیقی ها در این محدوده زمانی، سود که نگرفتند ضرر هم کرده اند
      فقط با عنایت حقوقی ها سهام رشد کرده.
      که آنهم با عنایت تصمیم گیران بوده است
      اگه کسی با خرید و فروش در این بازه سود خوبی بدست آورده خب جزو استثنائات بوده و یا سهامش را بلند مدت داشته و فروخته.
      وقتی اینجا دوستان سودهای خوبی را کسب می کنند و عنوان میکنند و مایه ی خوشحالی هست. (اینها همون استثنائات هستند)
      =======
      خلاصه اینکه آمار بالا می گوید متولیان بازار نگذاشتند خرید و فروش حقیقی از آبان به بعد در دید آماری ریالی سود کند
      ====
      از آبان پارسال تا الان شاخص اژ ۱۲۵۰ رسید به حدود ۲۲۰۰ یعنی تقریبا شاخص یک میلیون واحد رشد کرد و هیچی نصیب حقیقیها نشد
      در اصل توسط فین پست شده است View Post
      دوست عزیز تابستان 99 ارزش دلاری بازار بورس به حدود 400 میلیارد دلار رسیده بود ( دو برابر زمان فعلی ) و ارزش بازار بورس و فرابورس حدود 9200 همت شده بود در حالی که نقدینگی در ان زمان حدود 3200 همت بود و ارزش بازار بورس و فرابورس نزدیک سه برابر نقدینگی شده بود در حالی که در زمان حال ارزش دلاری دو بازار بورس و فرابورس حدود 200 میلیارد دلار و نسبت به نقدینگی حدود 1.5 برابر است. برای اینکه به حالت مرداد 99 برسیم شاخص باید با همین قیمت دلار و میزان نقدینگی به بیش از 4 میلیون برسد که طبیعتا حباب محض خواهد بود.
      سلام و سپاس از دوستان كه منت گذاشتن و پاسخ دادن

اميدوارم اين بحث ادامه پيدا كنه و به نتيجه بدردبخوري برسيم و هدف بهيچوجه تحت الشعاع قراردادن سرمايه گذاري دوستان نيست و اينطور هم نيست كه اگر بازار يه كمي ريزشي شد حرفهاي منفي بزنيم اصلا من خودم والله فول سهمم و اگر حرف درستي بود كه ارزو مي كردم شاخص به يك ميليارد برسه و همه منتفع بشيم ولي اتفاقي كه در سالهاي قبل افتاد و خيليها به ضرر رسيدن اميدوارم نيفته و با چشماني باز نسبت به آينده سرمايه گذاري فكر بكنيم

1-يقينا رابطه اي بين نقدينگي و رشد بورس بايستي وجود داشته باشه چرا كه بورس بخودي خود كه نقدينگي توليد نمي كنه و وقتي نقدينگي تحت سياست بانك مركزي و برنامه هاي اون توليد ميشه پس اين نقدينگي با همه شرايط اقتصادي نااستانداردي كه در كشور وجود داره در قسمتهاي مختلف در حال خرج شدنه و يقينا يك قسمت اون بازار سرمايه است.

2-اتفاقات بازار سال 99 اگر درست بود كه اسم فريب رو همه دوستان روش نميذاشتن يا به تعبير ديگه اي عدد درست شاخص در سال 99 چه عددي بود كه 2100 درست نبود و باعث ريزش شديد بازار شد.اگر بازار در سال 99 به اون عدد درست خودش رسيده بود شايد خيلي اتفاقات ناگوار ديگه اي رخ نميداد پس اعداد شاخص و نسبت نقدينگي در سال 99 در پيك بازار نسبتهاي درستي نبوده و همه هدف من اين اينه كه اون نسبت را در كشور خودمون پيدا كنيم و اگر پيدا كرديم ميتونيم آينده سرمايه گذاريمون رو تضمين كنيم.

3-بنظر من با توجه به تجربه سال 92 و نزديك شدن 95% ارزش بازار بورس به نقدينگي كشور و سپس ريزش شديد چنانچه شبيه سازي كنيم براي سال 99 و با همه اضافه شدنهاي سهمها و افزايش سرمايه ها عدد شاخص مي بايست نهايتا تا 1 ميليون رشد مي كرد.اگر اين اتفاق مي افتاد جلوي ضررهاي سنگين ملت گرفته ميشد و همچنين روند رشد بازار روند معقولتري مي گرفت.

4-هنوز در حال مطالعه هستم و چنانچه به حرف جديدتري رسيدم اگر دوست داشته باشيد و اجازه بدهيد عرض مي كنم.

پ.ن:من از همه دوستان بدون هيچ تعارفي و با خواندم مطالبشان عرض مي كنم كه بي سوادترم و چنانچه حرفي ميزنم فقط به عنوان سواله و يافتن پاسخ.ببخشيد
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

درود

جسارتاًً

دوستان در این تاپیک....معمولا به وفور...نظرات بسیار جامع و خوبی دارند راجع به روشها و استراتژی نحوه بهبود اقتصاد ایران!! (بی شوخی نظرات بسیار خوبی است)

خلاصه.... در همین تاپیک تعداد قابل توجهی از دوستان دانشمند هستند....که سزاوار نشستن در پستهای مشاور اقتصادی رئیس جمهور...مشاور ویژه ارائه راهکارهای برون رفت از رکود اقتصادی....مشاور اقتصاد کلان ایران :D هستند....خدایی بی تعارف میگم!

امیدوارم این مطالب بسیار مفید را حضرت رئیسی..مخبر..جناب خاندوزی.....دیگر عزیزان متولی اقتصادی مدنظر قرار بدن....ایشالا که یه سر بزنن به این تاپیک...

هرچند بعید میدونم که کابینه و تیم اقتصادی دولت و سازمان مدیریت و وزارت دارایی و ....شورای عالی اقتصاد و ......همگی ....... خیلی در به در دنبال مشاور اقتصادی بگردن ...که یک راه حلی ارائه بده برای برون رفت از وضع فعلی :D

بدنبالش هم باشن...... متاسفانه با عنوان تاپیک شاید پیدا نکنند این نظرات خیلی عالی رو....دست به دست کنین برسه به دست هیئت دولت.....حیفه!
        ------------------------

فقط جسارتاً رفقا اگر نظری...پیشنهادی....راجع به جو بازار!! هم داشتند لااقل در این لابلا بنویسند!!!

چون دغدغه و گرفتاری ما جماعت بورسی و احیانا سای ردوستان که اینجا هستند.... ارائه پیشنهاد های لازم جهت برون رفت از شرایط بد اقتصادی مملکت نیست بخدا!!

و اگر رفتار دولت را گاها مورد بررسی قرار میدهیم هدف از آن فهم تصمیماتی است که در سرنوشت بازار و در نتیجه کار و فعالیت ما اثری که دارد ....

وگرنه ببخشیدا! دولت به اندازه کافی مشاوران زبده دارد..بخصوص دانشمندانی که از دانشگاه امام صادق (عین) فارغ شده اند...و از روشهای بسیار علمی دینی مذهبی ایدئولوژی انشاالله شعار کنترل تورم و جهش تولید و رشد مضاعف...(دقیق نمیدونم کدوم شعار مال کدوم ساله..ولی فرقی نداره!) به انجام خواهند رساند

شما خیلی خودتان را برای پیدا کردن راه حل خسته نکنید:D
        -------------------------------------

و اما با توجه به اصلاح بازار از دیروز...

و اینکه فضای بازار شاید در کوتاه مدت تغییراتی کرده...

لذا نظر این مخلص کمترین را راجع به بازار بخواهید....کماکان تحلیل قبلی که حدود یک ماه قبل نوشتم را برای بازه میان مدت پابرجا میدانم....

در پست بعد نقل قول میکنم...باشد که عزیزان نقد و نظری داشته باشند.... که بورس چی میشه.....اقتصاد کلان رو به اهلش بسپارید تو رو خدا

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

پست مربوط به اول اسفند است....

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          درود...عرایضی که در تاپیک دلار گفتم با بحث هایی که دوستان کرده اند....شاید به درد تاپیک جو بازار هم بخورد:
          -----------------------------------
          دیدم که دوستان صحبت از آشفتگی تحلیل ها کرده اند...که دوستی گفته اگر دلار بالا برود بورس صعود میکند....اگر دلار ریزش کند برای بورس بهترتر! است....

و داستان تناقضی که همواره بین قیمت دلار و بورس هست! و گاهاً دوستان به تحلیلی که خودتناقض نباشد نمیرسند! یکی میگوید باید بورس را صعودی کنند تا دلار را کنترل کنند...یکی میگه دلار رفته بالا پس چرا بورس نمیره بالا

ولی به یک معنی همه این صحبتها درست است! فقط نیاز به دقت دارد!

یادآوری میکنم: در درازمدت طبق اصل خلل ناپذیر همه کالاها خود را با تورم عمومی تنظیم میکنند. بنابراین دلار که شاخص مناسبی از تورم است وقتی رشد کند قطعا بقیه بازارها هم با آن همسو خواهند بود... اگر کسی شک دارد به این اصل خوب به تاریخ ده بیست سال قبل یک نگاهی بیندازد

ولی در شرایط عادی و در کوتاه مدت و بخصوص شرایط استنایی ملتهب (جنگ و ناآرامی و ....) داستان اندکی پیچیده میشود! در این شرایط و در کوتاه مدت شرایط دلار و طلا و کالاهای بادوام داستان متفاوتی با سایر کالاهای سرمایه ای پیدا میکند ( فعلا در شرایط مشابه این هستیم!)

سخن کوتاه کنم!

حالت اول و محتمل: اگر فردا و فرداها (روزهای آخر سال) رخداد و اخبار بسیار خاصی نباشد (محتمل ترینش را من اعتصاب بازار میدونم و یا شلوغی داخل تشدید نشود...یا تیر و ترقه ای در نشود) آنگاه با احتمال بسیار بالا دلار در محدوده 50هزار تومن نوسان خواهد زد و میتوانیم بگوییم که سقف میان مدت دلار (همین 54 تومن امروز 5اسفند) رویت شده. تایید این امر شرایط هیجانی قیمت امروز دلار بود(با دیروز و پریروز فرق داشت...و این یعنی سقف جدید داره تشکیل میشه ) فوقش یکی دو روز نوسان سنگین صعودی بزنه و بعدش اصلاح تا محدوده 50 و احتمالا زیر 50هزار تومن.

من این حالت را محتمل میدونم. بنابراین از فردا اگر التهاب نداشته باشیم باید منتظر یک صعود نسبتا شارپ در بورس باشیم. اونم در حالی که دلار نوسانهای نزولی داره.

حالت دوم:
          اگر فردا و فرداها التهابات داشته باشیم....هیچ تحلیلی قابل اتکا نیست! ولی حدس میزنم شرایط بحرانی میشه و دلار و طلا و کالاهای بادوام قیمتهای نجومی تر و بورس به فناتر میره!
          این حالت دوم که عرض میکنم طی دو سه هفته اخیر بازار باهاش درگیر هست..یعنی در این فضا هستیم . و بازار یه جورایی به پیشواز این التهاب رفته....و شروع این التهاب هم قطع جریان دلار از عراق بود! و قبلش امارات. (تحریمهایی که بایدن چشم پوشی میکرد و این بزهای اخوش! فکر میکردند که نیازی به مذاکره ندارند و هی میامدند پوز میدادند که درامدهای ارزی کشور کلی بالا هم رفته!!!! ولی تیم بایدن فعلا گفته تحریمها اجرایی بشه و اینا تازه به خودشون امدن بی عقل ها! )

یک نگاهی به اخبار بندازید متوجه التماسهای تلویحی دولت محرومان برای مذاکرات میشید! ولی این طرف غربی هست که میگه دیگه مذاکرات در دستور کار نیست! بگین غلط کردیم ولی من فکر میکنم چاره ای جز یک توافق نیست..
          و بهترین حالت این هست که طی هفته های آتی خبرهایی از نوعی توافق ضعیف شنیده بشه. دوستان خاطرشون باشه از دو سه سال قبل این مخلص بر این باور بودم که برجام و توافق نخواهد شد ولی یک توافقی به مراتب ضعیف تر از برجام در دسترسه!

اینجوریه که صعود و نزول دلار دوستان رو گیج میکنه!!! در صورتی که همه چیز کاملا رو حساب کتابه.
          ولی همانطور که قبلا عرض کردم....بزرگترین ریسک بورس التهابات داخلی و خارجی هست! و ما فعلا این ریسک رو خریدیم در بورس! و الان در اوج تعیین تکلیف این ریسک هستیم
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

به نظر میرسه در حال حاضر چشم بازار به دست حقوقی هاست

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

درود

استارت بازار بهتر از اون چیزی که شاید خیلی تصور میکردن بود. انشالله که ده به بعد بازار مثبت شود.

البته بعید نیست طبق روال یکی دو سال گذشته بعد یک صعود شارپ به صورت هم زمان در اکثر نمادها فشار فروش زیاد کنند.

نظر

• liverno
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1742

بازار بدون پالایشگاهی ها جایی نمیره...........
                شبندر کمترین پی بر ای بازار را داره
                صندوق ها خریدار سهم
                توصیه ای به خرید و فروش نیست

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

واقعا کسی فکر میکرد تو این جو فعلی، ثشاهد بعد این رشد سریع و شارپ بازم صف خرید شود؟

انشالله که خیر است و چراغ سبز پوش شدن بازار باشد!

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4719

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
                    بازار بدون پالایشگاهی ها جایی نمیره...........
                    شبندر کمترین پی بر ای بازار را داره
                    صندوق ها خریدار سهم
                    توصیه ای به خرید و فروش نیست
                    درود بر شما

حالا پالایشگاهی ها به کنار ! بازار بدون وپترو و غسالم فاتح اش خونده است ./.:biggrinsmiley.:/

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 1969

چاکریم
                      راه قدس از کربلا نمی گذرد
                      معیشت هم به برجام گره خورده
                      نتیجه=
                      سس وشعرا باور نکنید
                      یه مشت حقه باز ان اینا
                      پس= سهامی مثل
                      ولصنم ماشالا
                      ولبهمن
                      گدنا
                      شبریز
                      حبندر
                      هیچ ربطی به شاخص صاحب مرده ندارند
                      صاحب مرده تا 1000 تا هم افت کنه
                      سهام ما طبق چارت وپولهای هوشیار باید رشد کنه
                      پس برید 7 تا 7تا بدید گول حقبازای بازار نخورید
                      حضرت ایت الشیطان دکتر اشیخ ملا ابرام لوکوموتیز دامنت اضافه تو
                      مخلصیم بازار هم من باید هل بدم بالا اسیر شدیم
                      [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شروع مجدد
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 912

در روند صعودي هستيم و فعلاً نشانه برگشت بازار مشاهده نميشه سهمهايي كه هنوز خوابند هم بتدريج موتورشون روشن ميشه انتظارات تورمي و عقب ماندگي بورس از ساير بازارها دو عامل اصلي و انگيزه تداوم حركت صعودي بازار خواهد بود
                        آنکه نامخت از گذشت روزگار
                        هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• bahramkhaliran
                          عضو جدید
                          • Sep 2020
                          • 812

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                          در روند صعودي هستيم و فعلاً نشانه برگشت بازار مشاهده نميشه سهمهايي كه هنوز خوابند هم بتدريج موتورشون روشن ميشه انتظارات تورمي و عقب ماندگي بورس از ساير بازارها دو عامل اصلي و انگيزه تداوم حركت صعودي بازار خواهد بود
                          سلام
                          نظربنده:فرض کنیدچندین نفرتریلی بابارکه موتورآن خراب است راباتمام توان به سربالایی هل (بازاربورس ایران)می دهند.
                          اگرناخواسته بهردلیل نتوانندآن هل دادن راادامه به دهندحتی امکان اینکه چند نفرزیرتریلی جان دهند زیاد است.
                          پس موظب خواسته هایتان باشیدکه به قیمت جانتان تمام نشود!

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

خودرویی ها میتونند یک رشد 20 درصدی داشته باشند

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

ببخشید الان خودرو چرا داره منفی میخوره؟
                              قیمت محصولاتش پایین اومده؟
                              فروشش کم شده؟
                              دلار وحشی شده؟
                              جنگ شده؟
                              آخه چی شده جز اینکه 40 درصد رفته رو قیمت محصولاتش و تمام محصولاتشم تا آخر سال پیش فروش کرده و تمام
                              قیمت سهم هم که یک سوم شده
                              من نمیفهمم واقعا

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

به نظر میاد بعد از شاخص هموزن، شاخص کل هم در ساعت پایانی میل به سبز شدن داره

نظر

در حال کار...
                                X