جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

درآمد یک راننده کامیون در آمریکا در صورتیکه صاحب کامیون خودش باشه:
    به ازای هر مایل جابجایی بار بین 1.8 تا 2.5 دلار هر راننده در هفته 2000 مایل مجاز به رانندگی با کامیون اش هست که بگیریم 2 دلار در 2000 مایل میشه 4000 دلار
    هزینه گازوئیل بزای هر هزار مایل 750 دلار اگر این هزینه ها رو از 4000 دلار کسر کنیم میشه هفته ای 2500 دلار که در دلار 50 هزار تومنی ایران ضرب بشه میشه درآمد هفتگی 125 میلیون تومنی به پول ایران و ماهانه 500 میلیون تومن

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      بابت پست دیروز عذر میخوام:D

هرچند برادران جهود صهیونیسته بی تربیت! با من هماهنگ نکرده بودن واسه ترقه بازیه اصفهون :D

خدایی باید اونهایی عذرخواهی کنن که این فیلم رو هوا کردند! حمله شده...های ملت در برین :D

فضای بازار وقتی ریسک ناامنی واقعی باشه...الان دلار بالای 50 بود! ...دیگه اگر یک کم قابل توجه بود...یه چوسه ریسک ناامنی افزایش داشت....دلار اقلا 45 رو همون ساعت اولیه میزد!

بنابراین: امروز خریدم تا خرتناق

[ATTACH=CONFIG]7100[/ATTACH]

گور بابای مدیریت سرمایه کردن :D اون چند تومنی که ته حسابم موند واسه اینه که اگر بورس آتیش گرفت سکته ناقص رو زدم خرج دوا دکتر کنم :D......تا خرتناق رفتیم تو باتلاق بورس:D

ریسک میکنم! پس هستم :D

درود

این پست نقل قول شده مخلص در نهم بهمن ماه سال گذشته درج شده....سندی بر زدن به سیم آخر :D

ولی چیزی عرض کنم...شاید به درد کسی بخورد!

چه باور کنید...چه نکنید.....چه باور بکنم...چه نکنم.....به سیم آخر زدن در بورس یک حرکت آماتوری است!

بابت فول سهم بودن در این سه ماه اخیر...خوب بدیهی است که سود بیشتری نصیبم شده.....

ولی مطابق تجربه بورسی ام اذعان میکنم... یعنی اقرار میکنم که این کارم اشتباه بوده!!!

نکته اش اینجاست که: نتیجه خوب گرفتن از یک تصمیم در فعالیت بورسی....لزوماً به معنی درست بودن اون تصمیم نیست! (این جمله رو دو سه بار بخونیم با همدیگه :D)

بهرحال .....ریسک بلاوجه کردم! و این کار درست نبود! ( خیلی باید بگذره تا بتونی این مهم رو بفهمی...خیلی تر بگذره که بتونی بهش عمل کنی :D )

و لذا طی دو روز گذشته بالاخره راضی شدم که به این جنون پایان بدم :D

هرچند بخشی از سفارشهای فروشم نخورده...و امیدوارم تا پایان هفته سبدم به حالت متعادلی برسد.

------------------------------------------------
      پرواضح است عرایض فوقم صرفاً توجه به نحوه فعالیت صحیح تر در بازار سرمایه است... وگرنه روند صعودی کلیت بازار کاملا پابرجاست. (نظر من لزوما درست نیست البته :D)

تحلیل و نظر من معمولا میان مدتی است....(بازه های بیش از یک سال) و کماکان نظرم نسبت به چندین ماه قبل تغییر نکرده و کماکان بازار بورس را با اختلاف! بهترین بازار جهت سرمایه گذاری میدانم

قبلا هم عرض کردم...بورس و فضای آن مثل فصول سال است!!

در بورس هم حال و هوا مثل فصول سال عوض میشود! فقط مدت زمان آن منظم و مرتب و ثابت نیست! و نکته مهم اینجاست که به فراخور فصل بورسی (حال و هوای بورسی ) باید رفتار کنیم...

لذا به نظر مخلص....بهترین رفتار بورسی این روزها در درجه اول سهامداری است! و در کنار آن تعدیل سبد.... و البته مدیریت سرمایه که همیشه باید مورد توجه باشد(این یک قلم فصل نمیشناسد!)

هرچند این روزها (و در این فصل بورس که در آن هستیم) اگر هیچ کار نکنید....شاید بهترین کار باشد :D

مانا باشید
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

اگر آمار روزافزون تصادفات و مصدومان و تلفات جاده ای سبب آزادسازی واردات خودرو و افزایش کیفیت و کاهش قیمت های حبابی نشه، اگر مشکل آلودگی هوا و محیط زیست نتونه دولت و مافیا را مجاب به دست برداشتن از سر بازار خودرو کنه، ولی بنزین این کار را خواهد کرد.
        بحران بنزین به زودی اینها را سر عقل خواهد آورد و حباب قیمت خودرو خواهد ترکید و واردات خودرو آزاد خواهد شد.
        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/04/18, 07:58.

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2772

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          اگر آمار روزافزون تصادفات و مصدومان و تلفات جاده ای سبب آزادسازی واردات خودرو و افزایش کیفیت و کاهش قیمت های حبابی نشه، اگر مشکل آلودگی هوا و محیط زیست نتونه دولت و مافیا را مجاب به دست برداشتن از سر بازار خودرو کنه، ولی بنزین این کار را خواهد کرد.
          بحران بنزین به زودی اینها را سر عقل خواهد آورد و حباب قیمت خودرو خواهد ترکید و واردات خودرو آزاد خواهد شد.
          مشکل واردات خودرو تامین ارز هست...با کدوم ارز میخاند خودرو وارد کنند...همین الان هم تراز ارزی منفی دارند...وگرنه دولت بدش نمیاد خودرو وارد کنه و ۱۰۰ درصد هم تعرفه گمرکی بگذارد...مثل این هست دلار ۱۰۰ هزار تومنی بفروشند تو بازار

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

یاد سیم کارت 30 سال پیش میوفتم! بعضا اندازه قیمت یه خونه تو شهر کوچک بود!!!

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              مشکل واردات خودرو تامین ارز هست...با کدوم ارز میخاند خودرو وارد کنند...همین الان هم تراز ارزی منفی دارند...وگرنه دولت بدش نمیاد خودرو وارد کنه و ۱۰۰ درصد هم تعرفه گمرکی بگذارد...مثل این هست دلار ۱۰۰ هزار تومنی بفروشند تو بازار
              دلارهای بلوکه شده در خارج کاریش نمیتوانند بکنند جز اینکه با ان کالا وارد کنند

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

تو شوروی سابق یه وقفه ده ساله برای تحویل خودرو برای خریدار بود.پولش هم رو باید پیشاپیش پرداخت میکردبی وقتی هم که آماده تحویل بودیک فرآیند طولانی اداری رو باید پشت سر میزاشتی.

هنگام پرداخت پول مسِئول ثبت نام میگه برو ده سال دیگه بیا ماشینتوتحویل بگیر.

خریدار میگه صبح بیام یا بعدظهر؟

مسئول ثبت نام میگه ده ساله دیگه صبح یا بعدظهر چه فرقی داره؟

میگه آخه ده سال بعد طرف صبح قراره لوله کش بیاد...
                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3125

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                  فقط با دلارهای بلوکه شده توی چین میتونن این کار رو بکنن
                  وگرنه اگه میشد، هیوندا و کیا وارد میکردند.
                  یه زمانی میخواستند از هند تخم مرغ وارد کنن ولی نشد.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2772

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                    نه هر کالایی!!!صرفا دارو و محصولات کشاورزی...این هم اگر کدخدا اجازه بده

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

دو سه سال ریزش بازار را تحمل کردیم و نفروختیم حالا که روند بازار صعودی شده نمیتونیم دست بی قرار را کنترل کنیم و دکمه فروش را فشار ندیم /:.yead.:/

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

جالبه که تحلیل میان مدت کاربر شیما با وجود سن و تجربه کم از خیلی از دوستان به اصطلاح با تجربه همین سایت بهتر بوده تا الان !!!
                        اون موقعی که میگفت شاخص اعدادبالا رو میبینه و دلیلی برا فروش نیست پرویز خالقی لگ f میکشید تا شاخص 1200!!!/:.yead.:/

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

بازار داره رکب میزنه به نوسانگیران مدام منتظر اصلاح شاخص هستند ولی برایندی پله پله داره میره بالا

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                            خودرویی ها میتونند یک رشد 20 درصدی داشته باشند
                            اخرین مرحله رشد بازار با بازی خودرویی ها
                            خپارس جز جاماندها

نظر

• bahramkhaliran
                              عضو جدید
                              • Sep 2020
                              • 812

دو سه سال ریزش بازار را تحمل کردیم و نفروختیم حالا که روند بازار صعودی شده نمیتونیم دست بی قرار را کنترل کنیم و دکمه فروش را فشار ندیم /:.yead.:/
                              سلام
                              نظربنده این است:طی این2سال گذشته شرکتها هرآنچه هستندراروکرده اند!
                              ازاین به بعد هرچه می گذرداوضاع بدترمی شودبهترنه!
                              یکسری ازشرکتها مثل بعضی بانکها یامثل مخابرات فقط به دردتعطیل کردن می خورندکه به شه زمین فروشی کرد!
                              اگرجیبتان رادرسال99دربورس زدندمنتظرباشید اگرچیزی توش مانده راازدست ندهید!

نظر

• Omid_Khan
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 714

این موضوع بستن سهمها بعلت افزایش 50% هم شده دردسر! واقعا تو این بازار که شدیدا صعودی است و بخش زیادی از سهمها دارن رشد میکنن، دیگه بستن سهم و برگزاری کنفرانس برای توجیه افزایش قیمت چه معنی میده؟!
                                اولا این کار واقعا در این شرایط بی معنی به نظر میرسه، دوم اینکه اون سهم از رشد بازار جا میمونه و سوم اینکه ممکنه ناگهان شرایط بازار عوض بشه و صعود به سقوط تبدیل بشه، اونوقت سهم بسته است و صاحب سهم فرصت نداره اون را بفروشه!

نظر

در حال کار...
                                X