جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vion
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 825

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط window پست شده است View Post
    سلام
    حجم نقدینگی(بر حسب همت)× ۷= کف واقعی قیمت دلار
    ۶۵۰۰×۷=۴۵هزار تومان
    فعلا تا دو سه سال آینده حداقل، این روش درست خواهد بود
    اول رئیسی هم
    ۳۸۰۰×۷=۲۶۶۰۰ کف واقعی دلار بود
    و در گذشته ی نه چندان دور ، هم درست بوده و اگر زمانی تفاوت داشته ،مربوط به سرکوب قیمتی یا برعکس هیجان و انتظار تورمی بوده است.
    =======
    البته من این را درگذشته با توجه به واقعیتهای اقتصادی ایران و آمریکا در این حدود ۲۰ سال اخیر بدست آورده ام
    اگه پسندتان بود نوش جانتان.
    باز میگم این حرف من است هیچکس دیگر در ایران احتمالا حرفم را قبول ندارد.
    در عالم دوستی مجازی، گفتم نظرم را به دوستان منتقل کنم.
    وقت بخیر
    درود و ارادت
    در پایان دولت آقای خاتمی نقدینگی حدود ۷۰۰۰۰ میلیارد تومان بود که میشه ۷۰ همت.اگه فرمول شما صحیح باشه باید دلار سال ۸۴ حدود ۵۰۰ تومان میبود.در صورتی که حدود ۸۷۰ تا ۹۰۰ تومان بود.
    یادمه صمصامی که سرپرست وزارت اقتصاد شد میگفت قیمت واقعی دلار ۵۰۰ تومانه؟.
    محاسبه شما با گفته جناب دکتر صمصامی جالب و قابل تامله
    ارادت

نظر

• آتلانتیس
      عضو عادی
      • Oct 2022
      • 162

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      عرض ادب مجدد و با احترام وافر

باتوجه به مقادیر سیاسی رو به رشد در عرصه سیاست های خارجی و بهبود ناترازی های صنعت مالی و مقادیر تولید باتوجه به افزایش طرح های توسعه اکثر بنگاه های اقتصادی و رفع نسبی موانع تولید و همکاری های منظم با آژانس و صاحبان قدرت ذی ربط دلار بازار آزاد که فعلا در محدوده ۵۰الی۵۳هزارتومان در نوسان است امسال می‌تونه وارد محدوده ۴۰هزارتومان بشه

واما تورم باتوجه به محدوده اشباع خرید اکثر کالاها در مقطع فعلی کاهش تورم محسوس است که در این روند افزایش مقادیر تولید هم دخیل است

مخلصیم
      چه قدر دوست داشتم...این فانتزی که فرمودین...درست بود...فانتزی منم هست

نظر

• window
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 242

در اصل توسط vion پست شده است View Post
        درود و ارادت
        در پایان دولت آقای خاتمی نقدینگی حدود ۷۰۰۰۰ میلیارد تومان بود که میشه ۷۰ همت.اگه فرمول شما صحیح باشه باید دلار سال ۸۴ حدود ۵۰۰ تومان میبود.در صورتی که حدود ۸۷۰ تا ۹۰۰ تومان بود.
        یادمه صمصامی که سرپرست وزارت اقتصاد شد میگفت قیمت واقعی دلار ۵۰۰ تومانه؟.
        محاسبه شما با گفته جناب دکتر صمصامی جالب و قابل تامله
        ارادت
        این اعداد که از روش بنده بدست میان، کف قیمت دلار هست.ممکنه عوامل جانبی آنرا در مقاطعی بالا و پایین بکنه.
        اما نمودار دلار به ریال هر کجا برود برمی گردد حوالی منحنی (حجم نقدینگی ×۷).
        حرف من فقط این بود.
        حالا برای پایین آوردن دلار در دراز مدت، باید این منحنی که عرض کردم را ،سرش را حداقل افقی کنند
        ریشه اش را هم که قبلا عرض کرده ام .کسری بودجه ریالی دولتها و ناترازی بانکها بوده است.
        قصه مصیبت های این آقای صمصامی هم مثنوی هفتاد من هست.
        خودتان در موردش تحقیق کنید متوجه می شوید چطور روی تاریخ ایران موثر شده است
        ان سال مثلا قیمت گوشت حدود ۳هزار تومان بود که معمولا ۶ دلار در جهان بوده.که اگر تقسیم برهم کنیم حدود ۵۰۰ تومان می شد که چندین کالا را محاسبه می کنند و به این می گویند نظریه ppp.
        حدس میزنم با مراجعه به آن عدد ۵۰۰ را بوست آورده باشد
        اما این نظریه قدرت پیشبینی ندارد
        داستانش طولانیست.

نظر

• اسماعیل
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 392

همانطور که در پستی فرمودید دلار یک کالاست و درست میفرمائید و این کالا به نقدینگی همبستگی دارد معمولا در شرایط گل و بلبل با جهان حجم نقدینگی به حدود 300 میلیارد دلار رسیده و در حالت های جنگی و ترس مردم به 100 میلیارد هم رسیده مثل چند وقت پیش که دلار 60 هزارتومان هم شد.در کل دولت بازیگر مهم قیمت دلارست و به علتهای مختلف که یکیش خروج ارز از کشورست دیگه بعیده اجازه بده دلار نسبت 300میلیارد دلار به نقدینگی برسه همون حد وسطش 200 میلیارد دلار.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

مجید عشقی: دعوت مردم به بازار سرمایه بدون گوشزد کردن ریسک‌های بازار کار اشتباهی است/ رشد شارپی برای بازار قطعا مضر است/با توجه به اقدامات انجام شده شاهد رشد شارپی نخواهیم شد

رئیس سازمان بورس در برنامه فرامتن شبکه افق:

?️این اطمینان را به بازار میدهیم که تصمیمات سازمان بورس در یک سال و نیم گذشته، با هدف بازگشت اعتماد و آرامش به بازار بوده است که مهمترین مشخصه‌ی آن، اتخاذ تصمیمات کارشناسی به کمک خرد جمعی و استفاده از نظرات کارشناسان ‌و روسای قبلی سازمان بورس است.

?️ رشد شارپی برای بازار قطعا مضر است. اما به نظر میرسد رشد فعلی بازار با توجه به اقدامات انجام شده نظیر کاهش ضرایب اعتباری و نیز شرایط کلی بازار، شاهد رشد شارپی نخواهیم شد.

?️ در سال ۹۹، علل مختلفی از جمله کاهش نرخ بهره بین بانکی و ورود نقدینگی بانک‌ها و مردم به بازار باعث رویش و ریزش شدید در بورس شد.

?️ اما به نظر می‌رسد وضعیت فعلی بازار در یک حالت تعادلی وجود دارد که وضعیت و سودآوری شرکت‌ها موید آن است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

در اصل توسط window پست شده است View Post
              این اعداد که از روش بنده بدست میان، کف قیمت دلار هست.ممکنه عوامل جانبی آنرا در مقاطعی بالا و پایین بکنه.
              اما نمودار دلار به ریال هر کجا برود برمی گردد حوالی منحنی (حجم نقدینگی ×۷).
              حرف من فقط این بود.
              حالا برای پایین آوردن دلار در دراز مدت، باید این منحنی که عرض کردم را ،سرش را حداقل افقی کنند
              ریشه اش را هم که قبلا عرض کرده ام .کسری بودجه ریالی دولتها و ناترازی بانکها بوده است.
              قصه مصیبت های این آقای صمصامی هم مثنوی هفتاد من هست.
              خودتان در موردش تحقیق کنید متوجه می شوید چطور روی تاریخ ایران موثر شده است
              ان سال مثلا قیمت گوشت حدود ۳هزار تومان بود که معمولا ۶ دلار در جهان بوده.که اگر تقسیم برهم کنیم حدود ۵۰۰ تومان می شد که چندین کالا را محاسبه می کنند و به این می گویند نظریه ppp.
              حدس میزنم با مراجعه به آن عدد ۵۰۰ را بوست آورده باشد
              اما این نظریه قدرت پیشبینی ندارد
              داستانش طولانیست.
              نقل شخص ایشون نیست.در دوران وفور درامد های نفتی حمایت از تولید جایش را به حمایت از واردات داد.الان که با تحریم و کمبود منابع روبرو هستند.حمایت از بازار سرمایه و هدایت نقدینگی به سرمایه گذاری جایش را به حمایت از سفته بازی و دلالی و ملک و خودرو و دلار و...داده
              به جز مقطع ۶۸ تا ۷۶ و سپس ۷۶ تا ۸۴ سرمایه گذاری ثابت و مولد چندانی پس از ان اتجام نشده است.

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                سلام وعرض ادب و احترام

شاید همینطور باشه که شما بزرگوار فرمودید ولی مقادیر در تمامی عرصه هاهمین محدوده را هدف قرار داده است

ارادت
                درود و ارادت
                بهتر میدانید که دلایل کاهش ارزش پول ملی در بی برنامگی و نیز مشکلات ساختاری در سیاست گذاری هاست.چنانچه هم چنان در ماه های آخر سال نغمه های کسری بودجه کوک شود ..به یقین برای تامین کسری ریالی چاره دیگری جز کاهش بیشتر ریال نخواهند داشت..و به دلیل حساسیت ها به انتخابات مجلس چه بساء در ابتدای سال آینده

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4124

دوستانی که حق تقدم زنجان خرید کردند از جمله جناب وحید و پرواز ، شما واریز 100 را انجام دادید ؟

من احتمال زیاد قصد دارم هفته پیش رو 100 را واریز کنم چون فکر میکنم سهم بشه بهتر باشه ولی قبلش خواستم بدونم از چه طریقی باید واریز و فیش اعلام و ثابت شود ، قاعده بر این است که واریز پول شما اعلام و مشخص شود یا فیش فکس شود و ثابت شود که برای شماست و کد بورسی شما

دفتر شرکت در تهران گفتند با خود شرکت تماس بگیرید
                  شرکت هم مطابق با شماره تلفن tse جواب نمیدهد در واقع اصلا زنگ نمیخوره
                  این شرکت های بازار پایه گویا همه چیشون با پایه بودن جور در میاد

جناب وحید گفتند ممکنه حضوری به شرکت اعلام کنند . اگر چنین کردید لطفا راهنمائی کنید چه کنیم

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    دوستانی که حق تقدم زنجان خرید کردند از جمله جناب وحید و پرواز ، شما واریز 100 را انجام دادید ؟
                    من احتمال زیاد قصد دارم هفته پیش رو 100 را واریز کنم چون فکر میکنم سهم بشه بهتر باشه ولی قبلش خواستم بدونم از چه طریقی باید واریز و فیش اعلام و ثابت شود ، قاعده بر این است که واریز پول شما اعلام و مشخص شود یا فیش فکس شود و ثابت شود که برای شماست و کد بورسی شما
                    جناب وحید گفتند ممکنه حضوری به شرکت اعلام کنند . اگر چنین کردید لطفا راهنمائی کنید چه کنیم
                    درود، شماره حساب و شبای بانکی برای پرداخت و همچنین نحوه پرداخت آنلاین از طریق سایت شرکت اطلاع رسانی شده:
                    شرکت صنایع کشاورزی و کود زنجان
                    جناب وحید در تاپیک زنجان توضیحات کاملتر را دادن

نظر

• بامبو
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 467

درود وقت بخیر

ازدوستان کسی میدونه دلیل دستور کاهش سرمایه گذاری صندوقهای درآمد ثابت درسهام از15به 10درصد چیه؟

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

درود

پیش تر در تاپیک خود سهم توضیحاتی دادم که مجدد نقل میکنم:

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        امروز مبلغ اسمی حق تقدم بطور آنلاین پرداخت شد.

اگر مبلغ پرداختی زیر 100میلیون تومان است بطور مستقیم از طریق سایت شرکت قابل پرداخته
                        شرکت صنایع کشاورزی و کود زنجان

ولی اگر مبلغ پرداختی بالای 100م تومان است با شماره 02436844000 (آقای نجفلو) تماس بگیرید تا براتون لینک پرداخت تعریف و ارسال کنن و از این طریق واریز انجام میشه.

بعد از واریز مجدد تماس بگیرید تا کنترل بشه و رسید هم بگیرید.
                        جهت اطلاعات بیشتر اگر ابهامی بود با شماره امور سهام شرکت هم تماس بگیرید.

خود من درصد خوبی از سبد رو با دید بلند مدت(بالای 2سال) بهش اختصاص دادم.

هیچ توصیه ای نیست.
                        https://forums.boursy.com/showthread...=1#post1033513

درمورد ایراد در تلفن امور سهام هم زمانی که من تماس گرفتم مشکلی نبود و جزو امور سهام پاسخ گو و با حوصله هم بودن منتها گویا چندروزیست تلفن ها دچار ایراد شده و پیامی هم کانال تلگرامی شرکت در این باره چندروز قبل زده:

به اطلاع سهام‌داران محترم می‌رساند با وجود تلاش همکاران محترم فنی، اشکال پیش آمده در تجهیزات PRI سیستم تلفن‌های دفتر امور سهام طی روز گذشته و امروز مرتفع نشد.
                        بدین‌وسیله ضمن عذرخواهی اعلام می‌شود: تلاش برای رفع نقص و تهیه تجهیز جدید با سرعت ادامه دارد.
                        =========

البته طبق اطلاعیه کدال و روزنامه واریز بطور سنتی از طریق بانک و ارسال فیش به ادرس ذکر شده اومده ولی انچه در سایت شرکت و تماس و مراجعه به امور سهام گفته شد واریز آنلاین بود که توصیه کردن از این طریق باشه.

واریزهای زیر100م رسید واریز به ایمیلتون هم ارسال میشه ولی اگر بالای100بود و از طریق لینک ارسال به شمارتون واریز کردید علاوه بر دانلود رسید از ایشون بخوایید رسید رو براتون ایمیل و یا از طریق تلگرام بفرستن تا نگهداری کنید.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Madeiniran
                          Banned
                          • Dec 2022
                          • 390

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                          درود وقت بخیر

ازدوستان کسی میدونه دلیل دستور کاهش سرمایه گذاری صندوقهای درآمد ثابت درسهام از15به 10درصد چیه؟
                          درآمد ثابت هستن و میشه گفت برای حالت اضطراری برای کمک به بازار اومدن و باید برگردن به حالت پیش فرض

نظر

• رئیس
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 22

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                            درود وقت بخیر

1-کاهش ریسک صندوقهای فوق
                            2- کاهش شتاب رشد بازار از طریق عرضه زیاد ( با عرضه سهام مازاد 10 درصد صندوقهای فوق)

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

وکادو و وتوکا برای هفته بعد میتونند عالی باشند و حتی هفته های بعد

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

نرخ فوب اوره ایران 280 و گوگرد به 75 دلار در هر تن رسیده است.

نظر

در حال کار...
                                X