جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    حجم معاملات مثل موشک داره میره بالا . اصلا معلوم نیست چخبره
    کف بازار همون چند روز پیش بسته شد!!البته به شاخص کاری ندارم اکثر سهم ها رسیده بودن به قیمت یه بسته لواشک

البته اخر ماه و اعتباریا هم هست!!برای ماه بعد بنظرم اعتبار خوبی بگیرن تریدر ها

هر منفی هم موج های ریز رو تشکیل میدن و ریسک های سیستماتیک تقریبا برداشته شدن

تا ببینیم چه پیش می اید

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10170

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      کف بازار همون چند روز پیش بسته شد!!البته به شاخص کاری ندارم اکثر سهم ها رسیده بودن به قیمت یه بسته لواشک

تا ببینیم چه پیش می اید

من ترسم از قضیه 23 تیرماه که دوباره به یه شکل دیگه تکرار بشه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

تا ببینیم چه پیش می اید

به نظر من ریسک ها هنوز برداشته نشدن !

فعلا وعده هایی داده شده البته ! به قول شما باید دید چی پیش میاد !

آیا تحقق این وعده ها مثل قبل هست بازم یا اینکه نه واقعا میخوان بازارها رو از این وضعیتی که هستن خارج کنن!

مشابه این وضعیت البته با شدت بیشتر در این دو سال زیاد داشتیم، بازار امیدواره که مثل دفعه های قبل نشه اوضاع !

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

من ترسم از قضیه 23 تیرماه که دوباره به یه شکل دیگه تکرار بشه.

ممکنه بالای شارپ نباشه اونم برای گزارشا که در راهه ولی پایینی اونچنان نیست

گزارشا هم بعییده خوب باشن مگر چند تا سهم خاص که انگشت شمارن

از همون روزی که خریدیم 10 درصد فید بک داد هر موقع که هم خواست اصلاح کنه نقد میشیم و موج سورای میکینم چون چاره ایی نیست!

این بازار مال سبد بستن با تایم بالا نیست و فقط نوسان

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10170

از همون روزی که خریدیم 10 درصد فید بک داد هر موقع که هم خواست اصلاح کنه نقد میشیم و موج سورای میکینم چون چاره ایی نیست!

یه فرضیه هم هست اینه که ممکنه بخاطر گزارشات شش ماهه بازار رو بالا بکشند تا اون منفی ناشی از گزارشات کم اثر باشه.
            .
            .
            .
            .
            بفرما خبر اومد.....اوباما ایران رو تهدید کرد بخاطر انجام آزمایشات موشکی
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/10/17, 12:39.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10170

اصلا با این نظریه که پایینی چندانی نداریم موافق نیستم.کلا اصلا من با قضیه کف بازار اینجاست کف بازار اونجاست مشکل دارم. امروز آنچنان که هیجانی بود روزهای منفی هم میتونه مثل امروز هیجانی باشه.
              هنوز خطر رفع نشده ،همچنان که چندی قبل گفتم دو یا سه هزار تا رشد داریم امروز هم میگویم فعلا بازار به ثبات نرسیده و ممکنه بازار سورپرایزهایی برای همه داشته باشه.
              پس دقت باید کرد

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1837

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                به نظر من ریسک ها هنوز برداشته نشدن !

فعلا وعده هایی داده شده البته ! به قول شما باید دید چی پیش میاد !

آیا تحقق این وعده ها مثل قبل هست بازم یا اینکه نه واقعا میخوان بازارها رو از این وضعیتی که هستن خارج کنن!

مشابه این وضعیت البته با شدت بیشتر در این دو سال زیاد داشتیم، بازار امیدواره که مثل دفعه های قبل نشه اوضاع !

همه دعا کنیم که اینطور نشه،همه ما بالاخره برای این بازار سرمایه وقت و انرژی گذاشتیم!

چون اگر بازار بفهمه حسن واقعا نمیخاد برای بازار کاری انجام بده،اونموقع دیگه اوضاع واقعا از کنترل خارج میشه!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

اصلا با این نظریه که پایینی چندانی نداریم موافق نیستم.کلا اصلا من با قضیه کف بازار اینجاست کف بازار اونجاست مشکل دارم. امروز آنچنان که هیجانی بود روزهای منفی هم میتونه مثل امروز هیجانی باشه.
                  هنوز خطر رفع نشده ،همچنان که چندی قبل گفتم دو یا سه هزار تا رشد داریم امروز هم میگویم فعلا بازار به ثبات نرسیده و ممکنه بازار سورپرایزهایی برای همه داشته باشه.
                  پس دقت باید کرد

من نظرم رو سهم های خوب گفتم

بله ممکنه یه سریا هنوز اصلاح دارن که اسم نمیبرم

از نظر تهدید هم سجاد جان 35 ساله ما داریم تهدید میشیم از این لحاظ واکسینه شدیم به کل نه فقط بازار

شاخصی هم که دی پی اس و افزایش سرمایه همه چی تو داده هاش هست من 2 زار قبول ندارم

با احترام

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

پس دقت باید کرد
                    منم دقیقا مثل شما فکر میکنم....امروز هم اصلا انتظار مثبت هیجانی به این شکل را نداشتم...حداکثر یک مثبت با حجم معاملات پایین....بهر حال امیدوارم هر چه خیر و صلاح سهامدارها هست پیش بیاد
                    تو بازار... امروز که هیجان بیداد میکرد....

نظر

• ali110
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 467

اوباما: آزمایش موشکی ایران نقض برجام نیست

نظر

• ali110
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 467

اشتاین مایر: فردا به مرحله اجرای واقعی برجام می رسیم .

حقوقی حیا کن ؛ صف خریدو رها کن

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۴ / Oct 17 2015 تعداد کل اخبار: 539
                          سیف خبر داد
                          سیاست بانک مرکزی برای فروش اقساطی خودرو

» سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس کد خبر: 94072516322
                          شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳
                          رییس کل بانک مرکزی از اجرای سیاست ویژه این بانک برای فروش اقساطی کالاهای تولیدی داخل به ویژه خودرو خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، ولی‌الله سیف در نشست تبیین ابعاد بسته ویژه اقتصادی دولت با اشاره به سیاست‌هایی که بانک مرکزی برای تامین مالی تولید‌کنندگان در دوره شش ماهه پیش‌رو تدوین کرده است، اظهار کرد: براین اساس در مصوبات جلسه شورای پول و اعتبار عقد خرید دین در دستور کار قرار گرفت تا بتوانیم با استفاده از آن زمینه‌ای برای فروش کالاهای انباشته شده در انبارها ایجاد کنیم.

وی در این باره توضیح داد: با استفاده از مصوبه جدید شورای پول و اعتبار اسناد ناشی از فروش مدت‌دار کالاهای تولیدی در بانک‌های مربوطه تنظیم و منابع آن را بانک مرکزی برای بانک مورد نظر تامین خواهد کرد.

رییس کل بانک مرکزی با اشاره به این‌که نرخ‌های رایج در بازار بین‌بانکی هنوز به میزان ایده‌آل نرسیده است، براین اساس بانک مرکزی اقدام ویژه‌ای را برای فروش کالاها براساس عقد خرید دین در نظر گرفته است، گفت: بانک‌هایی که در بازار بین بانکی منابع را با نرخ روز 24 درصد دریافت می‌کنند مجازند اسناد ناشی از فروش مدت‌دار را تنظیم کرده و مستندات خود را به بانک مرکزی بیاورند تا نرخ آنها مورد تجدید نظر قرار گیرد.

به گفته سیف، بانک مرکزی منابع را با نرخ 14 درصد در اختیار بانک‌ها قرار داده و آنها با نرخ 16 درصد به شرکت‌های تولیدی ارائه می‌کنند.

امکان خرید اقساطی خودرو تا 80 درصد قیمت

وی همچنین از شرایط ویژه خرید اقساطی خودرو خبر داد و گفت: با این روشی که بانک مرکزی در پیش خواهد گرفت در نهایت مصرف‌کنندگان‌ این امکان را خواهند داشت که تا 80 درصد قیمت خودرو و حداکثر تا 25 میلیون تومان را در یک دوره هفت ساله پرداخت کنند.

رییس کل بانک مرکزی ادامه داد: نرخ مورد نظر برای فروش اقساطی خودرو 16 درصد از طریق نمایندگان مجاز شرکت‌های خودروسازی خواهد بود که براساس آن اسناد توسط شرکت خودروساز به بانک مربوطه آمده و این بانک با 16 درصد آن را دریافت می‌کند نرخی که بانک مرکزی آن را با 14 درصد در اختیار بانک مربوطه قرار خواهد داد.

ادامه دارد

................................
                          از فردا بازار قوی خواهد شد.
                          نرخ سود تسهیلات 16درصد عالیه
                          28درصد کجا 16درصد کجا

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

کیانوش خان بیشتر فکر کنم به فکر خودرو سازارن هستند که تو این منجلاب افتادن تا به فکر اقتصاد

نظر

• ali110
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 467

پروسه رونق اقتصادی مملکت، کلید خورد / انشاا... افزایش قیمت سهام و رونق بازار تا انتخابات مجلس در اسفند ماه ادامه داشته باشه

نظر

• davidof
                                عضو جدید
                                • Mar 2015
                                • 18

در این بسته جدید از جند جهت به نفع فلوله هست
                                1.مهمترین مساله بحث فعالیت شركت هست که با توجه به تخصیص بودجه جهت پروژه های عمرانی این موضوع تثبیت خواهد شد و قطعی است
                                2.بحث پرداخت مطالبات پیمانكاران
                                3.مهار آبهای مرزی
                                4.نگاه ویژه به پیمانكاران در عراق

نظر

در حال کار...
                                X