جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : جــــو بــــازار

فردا دو گروه داریم :

1- کسانی که نصف و نیمه نقد هستند ! نمی دونند بخرند یا منتظر اصلاح بیشتر بمانند!

2- کسانی که فول سهام دارند نمی دونند بفروشند یا منتظر برگشت بازار بمانند !

نظر

• عطارد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 414

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      فردا دو گروه داریم :

1- کسانی که نصف و نیمه نقد هستند ! نمی دونند بخرند یا منتظر اصلاح بیشتر بمانند!

2- کسانی که فول سهام دارند نمی دونند بفروشند یا منتظر برگشت بازار بمانند !
      با درود و احترام
      بنظرم گروه اول که خودم هم جز آنها هستم بهتره فعلا دست نگه دارند و کاری نکنند.گروه دوم هم از گروه اول پیروی کنند و کمی نقد کند.
      با نگاه خوشبینانه اگر فردا بازار به سمت مثبت رفت میشود گفت بخشی از اعتماد از دست رفته به بازار بر میگردد زیرا سهامدار به این باور می رسد که ریزشها جدی نیست و ادامه دار نخواهد بود و این برای تثبیت بازار مهم است.

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3751

ت لحظات اخر مناظره !!طغیانی یه حرفی از دهنش پرید که به سرکوب ارزی و پدیدارشدن اثراتش به زودی در زندگی مردم اشاره داشت ..به نظرم هرکی که نقده یا فردا میخواد نقد کنه به جای ورود مجدد به سهام بره سراغ دلار و طلای فیزیکی ..

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11250

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          ت لحظات اخر مناظره !!طغیانی یه حرفی از دهنش پرید که به سرکوب ارزی و پدیدارشدن اثراتش به زودی در زندگی مردم اشاره داشت ..به نظرم هرکی که نقده یا فردا میخواد نقد کنه به جای ورود مجدد به سهام بره سراغ دلار و طلای فیزیکی ..
          دلار تاپایان سال به نظر به راحتی حوالی 70 باشه ....

تناسب که ببندیم با انس 2300دلاری احتمالی ... طلا هم هر گرم حوالی4میلیون را ببینه

یعنی تقریبا ازاین نقطه بازدهی دلار نزدیک37درصد وطلا حدود50درصد میتونه باشه

حالا بازدهی بازار از این نقطه تا پایان سال چقدر باشه!.. یه دلار 70 بدید به سهام ها ... ببینید تا کحا پتانسیل دارن

فعلا از ابتدای سال بگیریم..طلا تقریبا 7درصد رشد داشته ... دلار هم به همین نسبت ... و بازدهی بازار چند ده برابر این تناسب...

پی نوشت: هیچ توصیه خاصی نیست ...صرفا تا این جاری کار بازار سرمایه در 1402... فراتر از سایر بازارها بوده

تا ببینیم چی پیش میاد دراینده ...
          آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2023/05/09, 00:21.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

در رالی اخیر بازار شاخص هم وزن به 870k رسید که 65درصد بیشتر از سقف خودش در سال 99 بود

شاخص کل هم به 2535kرسید که 22درصد بالاتر از سقف 99بازار بود

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4104

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
              اگر فردا صفهای فروش جمع بشه و بازار متعادل بشه بهترین کار رو چی می دونی؟
              ۱- خریدن (در صورت وجود نقدینگی)
              ۲- فروختن
              ۳- منتظر ماندن تا روند مشخص بشه.
              البته به این گزینه ها میشه کلی گزینه دیگر هم اضافه کرد ولی هر گزینه دیگری خواه نا خواه به یکی از این سه گزینه نزدیک هست.
              جواب من گزینه 2 است برای نمادهای کوچکی که رشد بالائی داشتند در صورتی که احیانا صفشون جمع شود

به نظرم اگر امروز ( سه شنبه ) خریدی هم قرار باشه انجام شود برخی بنیادی های شاخص ساز بهتر باشند از جمله پالایشی ها و بنیادی هائی که دیروز صف های فروششون کاسته شد هر چند فعلا خرید نکردن ارامش خیال بیشتری دارد
              برخی دوستان از جمله خودم بر این باوریم که چه خوب شد شاخص تند ریخت ولی این همه ماجرا نیست . یه نکته ای هم داره

نکته اینه که اگر دیروز ( دو شنبه ) بازار جمع میشد ولو اینکه فرصت خروج باشد ، حسنی هم داشت . اینکه فرصت فروش در برخی کوچک ها فراهم میشد ولی با این 220 هزاری که طی 2 روز ریخت امیدی به جمع شدن کوچک هائی که دیروز حجم بسیار کمی خورد کمتر میشه

بنده خودم در 3 سهم کوچک حبس هستم . البته تعداد بیشتر است ولی اون 3 تا حبسشون فکر میکنم با جمع شدن شاخص سازها بازم باقی بمونه
              چون شاخص امروز و فردا میره حوالی 2250 در حالی که چندی قبل وقتی شاخص 2250 بود کوچک ها خیلی پائین تر بودند . نتیجه اینکه کوچک های قفل و بخصوص اونائی که بالای 200% رشد داشتند یا بازم منفی هاشون ادامه دارد یا هر صف جمع شدنی فرصت خروج تلقی میشه

مثال شبندر را زدم . شبندر امروز حوالی 1200 میرسه به قیمت 8 فروردینش . قرار نیست به سرعت برگرده بالا . کلی درجا زنی داره ولی فکر میکنم با این وضعیت بازار از این به بعد بازم شاخص سازها ابتدا اولویت باشند و بعد کوچک ها

خلاصه کلام ، دوره کوچک ها را بخریم بهتر است فعلا تموم شده ، این موضوع برای روند صعودی بود نه الان ، و متاسفانه سهامداران نمادهای کوچک که با جو بازار و گروهشون بیش از متوسط بازار بالا اومدند ، بیشتر هم ضرر میزنند و میریزند
              و بد بینانه ترین حالتش این که خدا کنه نقشه حبس نقدینگی در بخشی از بازار را نکشیده باشند . هر روز صف فروش های سنگین در برخی نمادها از اول صبح بچینند و مدتی منفی ها 5 تا 7 نوش کنیم ولی خبری از جمع شدن نباشد من کمی نگران این موضوع هستم

شاخص سازهای بنیادی در روند های صعودی به دلیل اینکه از سقف های مردادشون ( 99 ) فاصله ای ندارند یا حتی رد کرده اند رشد کمتری داشتند ولی حسنشون اینه که در روند کاهش و نزول یا اصلاح راحت میشه با 5 تا 10% از اونا خارج شد

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4104

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                با درود و احترام
                بنظرم گروه اول که خودم هم جز آنها هستم بهتره فعلا دست نگه دارند و کاری نکنند.گروه دوم هم از گروه اول پیروی کنند و کمی نقد کند.
                با نگاه خوشبینانه اگر فردا بازار به سمت مثبت رفت میشود گفت بخشی از اعتماد از دست رفته به بازار بر میگردد زیرا سهامدار به این باور می رسد که ریزشها جدی نیست و ادامه دار نخواهد بود و این برای تثبیت بازار مهم است.
                جناب عطارد عزیز امروز 0 سه شنبه ) که به سمت مثبت رفتن بسیار بعید به نظر میرسه مگر اینکه تصمیم بر این باشد چون به شدت معتقدم تصمیم این حضرات مهم است و حرف اول را میزند همانطور که از اول وقت یکشنبه سیاه دو روز پیش تصمیم بر این بود بزنند تو سرش و اصلاح کنند ، به عقل شمر و خواجه حافظ هم نمیرسید یکشنبه صبح اینطور بازار کله کنه و همه را غافل گیر کرد . تصمیم گیرندگان مهم هستند

ولی در کل نظرتون در مورد دو گروه را پسندیدم به انضمام اینکه فکر میکنم دارندگان سهام بستگی داره چی داشته باشند . بنیادی غیر بنیادی و کوچک و بزرگ که در کامنت قبلی گفتم
                مثلا شبندر و فولاد امروز سه شنبه دیگه وقت فروششون نیست

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4104

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                  خب ظاهراً همه برای فردا صحبت از مثبت شاخص می دهند .
                  بله درسته بازار دستوری پولهای درشت بازار گردانها فروش در سقف وخرید در کف و با ۲۰ درصد اصلاح و...نوش جونتون نشه انشالله .
                  به قول معروف خدا از دهنتون بشنفه دوست خوب ولی فکر نمیکنم بجز خودتون که انرژی مثبت خوبی هم دارید کسی حرف از مثبت امروز زده باشد
                  فکر میکنید یا وضعیت اخر بازار دیروز و صف فروش های کلیت شاخص سازها و مابقی و این منفی سهمگین بی سابقه در درصد منفی کل و هم وزن ، بازار به این راحتی مثبت شود اونم امروز ؟ ( سه شنبه )
                  مگر اینکه تصمیم دستوری صادر شده باشد
                  آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/05/09, 02:19.

نظر

• مایکل داگلاس
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 378

سلام و درود و شب بخیر...
                    عاضرم خدمت دوستان که این آمار خروج پول رو به فال نیک بگیرید.. چرا که عشقی الان به این فکر میکنه که اگه بازار رو زیاد از حد پایین بکشه این پولهایی که خارج شدند تو کف وارد میشند... اگه هیچ پولی خارج نمیشد، و پول افراد گیر میوفتاد عشقی دوست داشت که بازار رو تا فیها خالدون پایین بکشه... ایکاش من هم جزو همون خروج پولها بودم تا دهنش رو تو قیمتهای پایین سرویس میکردم ولی نشد....به هر حال هرکدام از دوستان ما که اون بالا خروج زدند عاملی هستند برای عدم پیشروی این افت(البته در سهام ارزنده) ...
                    همین الان که این متن رو مینوشتم داشتم به این فکر میکردم که اصلا چرا باید اینطوری باشه؟ مگر قرار نیست که رییس سازمان بورس و متولی بازار باید از سرمایه سهامدار دفاع کنه؟ چرا کار بجایی رسیده که همین شخص حقوق میگیره تا جیب سهامدار رو بزنه و براش دام پهن کنه؟
                    بعدش یادم افتاد که تو این مملکت هر چیزی معنای عکس میده.. یعنی مثلا سازمان حمایت از مصرف کنندگان یعنی سازمانی که بتونه هرچه بیشتر جیب مصرف کننده رو بزنه... یا صندوق بازنشستگی کشوری یعنی صندوقی که بازنشسته رو به گدایی بندازه... یا وزارت بهداشت و درمان و آموزش پ
                    زشکی یعنی چیزی که از بیماری مردم پول دربیاره .. مثل همون اتفاقی که در دوران کورونا رخ داد و داروهای رده خارج شده و زباله ای مثل رمدسیور رو از زباله دونیهای کشورهای خارج جمع کردند و خداد تومن به مردم مستاصل فروختند...
                    بگذریم حالا که اینطوری شده... خودمون باید بیشتر حواسمون باشه...
                    پرسود باشید

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

شرایط بنیادی بازار اصلا مشابه ۹۹ نیست که دلار از ۳۰ به زیر ۲۵ برگشت. الان نقدینگی روز افزون و تورم افسارگسیخته و دلار بالای ۵۰ را باید ملاک قرار داد. بنابراین صف های فروش به هیچ عنوان پایدار نخواهند ماند و فرصت فروش تا دلتون بخواد فراهم میشه همین هفته، پس نگران نباشید و بفروشید تا میتونید بفروشید، فول نقد بشید /:.yead.:/
                      هفته های بعد هم در مثبت ها فرصت های خرید حسابی فراهم خواهد شد دوباره برگردید و حسابی بخرید، تا خرخره بخرید /:.yead.:/
                      از مشخصه های خوب بازار اخیر بحث نقد شوندگی هست، به نظرم این مشخصه حفظ خواهد شد و هرچقدر خواستید میتونید بفروشید یا بخرید، نگران نباشید.

نظر

• عطارد
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 414

بعد از سالها حضور در بورس و تجربه های ریز و درشت دیروز به یک نتیجه بسیار مهم رسیدم.من استراتژی محافظه کارانه ای دارم و بشدت از سهام با p/e بالا و نامناسب دوری میکنم.اما دیروز و یکشنبه متوجه شدم در بازار اصلاحی و یا ریزشی ، تر و خشک با هم میسوزند.از امروز بخشی از سرمایه را به سهام پر ریسک و سودآور اختصاص خواهم داد.

نظر

• شروع مجدد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 910

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          جواب من گزینه 2 است برای نمادهای کوچکی که رشد بالائی داشتند در صورتی که احیانا صفشون جمع شود

به نظرم اگر امروز ( سه شنبه ) خریدی هم قرار باشه انجام شود برخی بنیادی های شاخص ساز بهتر باشند از جمله پالایشی ها و بنیادی هائی که دیروز صف های فروششون کاسته شد هر چند فعلا خرید نکردن ارامش خیال بیشتری دارد
                          برخی دوستان از جمله خودم بر این باوریم که چه خوب شد شاخص تند ریخت ولی این همه ماجرا نیست . یه نکته ای هم داره

نکته اینه که اگر دیروز ( دو شنبه ) بازار جمع میشد ولو اینکه فرصت خروج باشد ، حسنی هم داشت . اینکه فرصت فروش در برخی کوچک ها فراهم میشد ولی با این 220 هزاری که طی 2 روز ریخت امیدی به جمع شدن کوچک هائی که دیروز حجم بسیار کمی خورد کمتر میشه

بنده خودم در 3 سهم کوچک حبس هستم . البته تعداد بیشتر است ولی اون 3 تا حبسشون فکر میکنم با جمع شدن شاخص سازها بازم باقی بمونه
                          چون شاخص امروز و فردا میره حوالی 2250 در حالی که چندی قبل وقتی شاخص 2250 بود کوچک ها خیلی پائین تر بودند . نتیجه اینکه کوچک های قفل و بخصوص اونائی که بالای 200% رشد داشتند یا بازم منفی هاشون ادامه دارد یا هر صف جمع شدنی فرصت خروج تلقی میشه

مثال شبندر را زدم . شبندر امروز حوالی 1200 میرسه به قیمت 8 فروردینش . قرار نیست به سرعت برگرده بالا . کلی درجا زنی داره ولی فکر میکنم با این وضعیت بازار از این به بعد بازم شاخص سازها ابتدا اولویت باشند و بعد کوچک ها

خلاصه کلام ، دوره کوچک ها را بخریم بهتر است فعلا تموم شده ، این موضوع برای روند صعودی بود نه الان ، و متاسفانه سهامداران نمادهای کوچک که با جو بازار و گروهشون بیش از متوسط بازار بالا اومدند ، بیشتر هم ضرر میزنند و میریزند
                          و بد بینانه ترین حالتش این که خدا کنه نقشه حبس نقدینگی در بخشی از بازار را نکشیده باشند . هر روز صف فروش های سنگین در برخی نمادها از اول صبح بچینند و مدتی منفی ها 5 تا 7 نوش کنیم ولی خبری از جمع شدن نباشد من کمی نگران این موضوع هستم

شاخص سازهای بنیادی در روند های صعودی به دلیل اینکه از سقف های مردادشون ( 99 ) فاصله ای ندارند یا حتی رد کرده اند رشد کمتری داشتند ولی حسنشون اینه که در روند کاهش و نزول یا اصلاح راحت میشه با 5 تا 10% از اونا خارج شد
                          خودم برنامه ام اینه که اگه بازار به سمت مثبت شدن رفت بخش دیگری رو از سبد نقد کنم و نقد رو به حدود ۵۰ درصد برسونم چون یک احتمال این هست که دوباره با صف فروش بازار بسته بشه هر چند با این منفی های سنگین دیگه باید آخرای سقوط شاخص باشه ولی انتظار برگشت به روند صعودی در کوتاه مدت بنظر ضعیف هست.
                          آنکه نامخت از گذشت روزگار
                          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• شروع مجدد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 910

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            به قول معروف خدا از دهنتون بشنفه دوست خوب ولی فکر نمیکنم بجز خودتون که انرژی مثبت خوبی هم دارید کسی حرف از مثبت امروز زده باشد
                            فکر میکنید یا وضعیت اخر بازار دیروز و صف فروش های کلیت شاخص سازها و مابقی و این منفی سهمگین بی سابقه در درصد منفی کل و هم وزن ، بازار به این راحتی مثبت شود اونم امروز ؟ ( سه شنبه )
                            مگر اینکه تصمیم دستوری صادر شده باشد
                            محتمل تر هست بنظر من که مثبت بشه ولی مثبت باقی نمونه و دوباره منفی بشه و در بدترین حالت صفهای فروش مجدد شکل بگیره
                            آنکه نامخت از گذشت روزگار
                            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

در مملکتی که روزانه ۵ هزار میلیارد تومان خلق پول میشود صحبت از حبس نقدینگی صحبت از سوزاندن دو هزار میلیارد تومان با این فضاحت در دو‌روز خیلی جوک هست!
                              مثلا همین آهر هفته ای پنجشنبه و جمعه که بورس تعطیله ۱۰ هزار میلیارد تومن وقتی همه خوابند و همه جا تعطیل، تولید خواهد شد!
                              آخرین ویرایش توسط TARGET؛ 2023/05/09, 06:46.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 1969

چاکریم
                                حالا که دیروز این ریس بورس
                                کیه
                                دهقان دهنوی درست نکرد و سهام خونین تحویل داد
                                مردا بورسی هم جربزه
                                پایین اوردن شیشه های تالار رو ندارین

ملا ابرام از تمام خانمهای بورسی خواهش میشود
                                همگی بدون حجاب کامل اسلامی
                                ترجیحا با مینی زوب
                                در تالار تحصن کنید
                                تا علما عظام
                                وطلاب نسبت
                                به پلمپ بورس ایران اقدام عاجل نمایند
                                دیگی که براما نمیجوشه
                                سر اخوندا تو بجوشه
                                تامام
                                [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

در حال کار...
                                X