جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : جــــو بــــازار

چه در بازار منفی و چه در بازار مثبت واقع گرا باشیم.

اول بگم که فول سهم هستم و حتی منفی چون اعتبار کارگزاری نیز استفاده کردم ولی چون مدیریت سرمایه دارم نه در بورس منفی بخود می لرزم و نه در بورس مثبت تارگت پیک نیکی برا خودم ترسیم می کنم.

نصف سرمایه من در بورس هست و همین مقدار نیز تقسیم شده در سبد خودم و صندوق های سرمایه گذاری با دید درازمدت و نگرانی ندارم

هر روز نیز لازم نیست چشم به تابلو داشته باشم و با مثبت از خود بی خود شوم و با منفی شیون کنم.

بورس راه خودش رو میره و این فروم ها در روند کلی بورس کمترین تاثیر رو دارند.

تابلو هست که بعد از رشد از ۱.۳۵۰ تا ۲.۵۴۰ باید اصلاح باشد این ذات بورس است مجددا روند رشد در پیش خواهد بود منتها با صبوری و نه بر روی هر سهم پروژه ای

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

شاید از بازاری که در آن سهم بزرگی مثل بانک ملت با معاملات کد به کد الگوریتمی مدیریت شده و بالا میرود، انتظاری بیش از حد نمی‌توان داشت

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

از ساعت 10 به بعد حجم فروشها رو در بازار دو برابر کردند !!

در اغلب نمادها فاصله حجمی که در صف فروش هست تا حجم در صفر تابلو کمتر از 10% کل حجم صف فروش هست !

همین نشون میده که فشار ایجاد شده در صف فروش ، رفتار یک عده خاص و هماهنگ هست !

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3768

شاخص باید امروز هم ۱۰۰هزارتا منفی میخورد ...ولی پدرسوخته ها برای اینکه جوروانی درست کنند ..و مثلا بگن بازار متعادله ....بلز شروع کردن شامورتی بازی ...اول صبح دیدم بازار متعادله ..گفتم برم و بیام بعد ببینم چی رو میشه فروخت ...تو نیم ساعت کن فیکون شد بازار...همین اول سال علی الحساب .‌از ماها ۲۰.‌۳۰ درصد مالیات برعایدی سرمایه رو گرفتن ...

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3768

#خبر

وزارت اقتصاد:
            اجباری از سازمان بورس به خرید یا فروش سهام صورت نگرفته است

وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه صندوق‌های بازارگردانی در بازار وظیفه‌ای دارند که باید هم در زمان تقاضا اقدام به عرضه و هم زمان عرضه زیاد اقدام به خرید کنند تا نقدشوندگی سهام حفظ شود، اعلام کرد: اجباری از سازمان بورس به خرید یا فروش در بورس صورت نگرفت./سنا""یه روده راست تو شیکم ایمام صادقی ها پیدا نمیشه "

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

باید منطقی بود
              وقتی بازارهای کالایی مثل خودرو و یا سایر، در رکود قرار میگیرند، به صورت دومینو وار این رکود به بازار بورس و شرکت های تولیدی و تجاری سرایت میکند

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

اینجور که پیداست شنبه هم 7 درصد منفی را خواهیم داشت !

نظر

• danielbarooni
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 326

ضربه سخت و کاری بر پیکیره بازار وارد شد ، طول میکشه کمر راست کنه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

نباید طمع کرد من که خکاوه خریدم ۲ تومن و شده ۳۸۰۰ یعنی ۹۰ درصد بالا این مشکل خود من هست که شناسایی سود نمی کنم و ربطی به سازمان بورس ندارد و مشکل خود من است.

کسی که خگستر داشته و اول عید ۴۵۰ بوده و شده ۷۸۰ یعنی ۷۳ درصد رشد و نفروخته مقصر بورس هست واقعا؟

اگر می خواهیم در این سیستم بمانیم اول باید یاد بگیریم واقع نگر باشیم و اشتباهات خود را بپذیریم

با فحش دادن به بورس چیزی نصیب ما نمی شود و باید استراتژی بورسی خود را آسیب شناسی کنیم
                    آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/05/10, 10:38.

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                      نباید طمع کرد من که خکاوه خریدم ۲ تومن و شده ۳۸۰۰ یعنی ۹۰ درصد بالا این مشکل خود من هست که شناسایی سود نمی کنم و ربطی به سازمان بورس ندارد و مشکل خود من است.

کسی که خگستر داشته و اول عید ۴۰۰ بوده و شده ۷۵۰ یعنی ۸۷ درصد رشد و نفروخته مقصر بورس هست واقعا؟
                      جناب مالتی میلیاردر درود و عرض ادب
                      ببخشید تکلیف خریدارایی که خکاوه رو تو3800 و خگستر رو در750 خریدن چی میشه پس اونها ضرر کنن اشکال نداره؟
                      البته فقط یه سوال هست تو ذهنم

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1316

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        خوب من از ضرر در آمدم لازم نیست عشقی را تا اطلاع ثانوی اعدام کنید : ))
                        اطلاع ثانوی !
                        اعدامش کنید : ))

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3768

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post

کسی که خگستر داشته و اول عید ۴۰۰ بوده و شده ۷۵۰ یعنی ۸۷ درصد رشد و نفروخته مقصر بورس هست واقعا؟

اگر می خواهیم در این سیستم بمانیم اول باید یاد بگیریم واقع نگر باشیم و اشتباهات خود را بپذیریم

با فحش دادن به بورس چیزی نصیب ما نمی شود و باید استراتژی بورسی خود را آسیب شناسی کنیم
                          حالا ...ما سود کردیم به وقتش نفروختیم چشممون کور دندمونم نرم !!....اون هایی که سود نکردن یا هنوزهم تو ضررند ....اونا چی ؟؟؟اصلا چرا همه بازار یهو با هم باید قفل صف فروش بشه ؟،بنیادی غیربنیادی ...سودده .‌ورشکسته...اینش به ادم زورمیاد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

[QUOTE=سهامدار خرد;1038354]جناب مالتی میلیاردر درود و عرض ادب
                            ببخشید تکلیف خریدارایی که خکاوه رو تو3800 و خگستر رو در750 خریدن چی میشه پس اونها ضرر کنن اشکال نداره؟
                            البته فقط یه سوال هست تو ذهنم[/QUOT

درود بر سهامدار عزیز

پاسخ

یک بورس باز حرفه ای سهمی که ۹۰ درصد رشد کرده رو نمی خره

اگر بگین همه چنین دانشی ندارند پاسخ این است این بازار حرفه ای هاست کسی که دانش نداره باید بره صندوق های سرمایه گذاری و خلاص

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1641

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                              جناب مالتی میلیاردر درود و عرض ادب
                              البته فقط یه سوال هست تو ذهنم
                              احتمالا نون هنرشونو میخورن....
                              همه تو زندگیشون صبح تاشب زحمت میکشن...فقط یه عده معدود...پولدار میشن....یا رانت وپارتی دارن...یا باهوشن...یاشانس باهاشون یاربوده...یاحق یکی دیگه روبالا کشیدن....جواب سوالتون...خیلی آسونه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(2)
                                • Jan 2022
                                • 1030

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                حالا ...ما سود کردیم به وقتش نفروختیم چشممون کور دندمونم نرم !!....اون هایی که سود نکردن یا هنوزهم تو ضررند ....اونا چی ؟؟؟اصلا چرا همه بازار یهو با هم باید قفل صف فروش بشه ؟،بنیادی غیربنیادی ...سودده .‌ورشکسته...اینش به ادم زورمیاد
                                امید جان بورس خیلی بی رحمه این واقعیتی تلخ است یا طرف حرفه ای هست و می تونه گلیم خودش رو از،آب بکشه یا نمی تونه اگر می تونه ادامه میده اگر نمی تونه میره صندوق و یا کلا بورس رو میذاره کنار

نظر

در حال کار...
                                X