جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Madeiniran
    Banned
    • Dec 2022
    • 390

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
    جناب مالتی میلیاردر درود و عرض ادب
    ببخشید تکلیف خریدارایی که خکاوه رو تو3800 و خگستر رو در750 خریدن چی میشه پس اونها ضرر کنن اشکال نداره؟
    البته فقط یه سوال هست تو ذهنم
    خب نخرن
    بورس یعنی حراجی
    طرف میخواد یه پیراهن بخره قیمت و پارچه و بافت و دکمه و دوخت و ... همه رو چک میکنه آخرشم نمیخره میگه برم یه دوری بزنم
    ۹۰ درصد افراد در حد یک پیراهن خریدن به انتخاب سهام اهمیت نمیدن فقط میچرخن ببینن این و اون چی میگن فلانی چی خریده فلان کانال چی میگه همون رو بخرن

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1137

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        نباید طمع کرد من که خکاوه خریدم ۲ تومن و شده ۳۸۰۰ یعنی ۹۰ درصد بالا این مشکل خود من هست که شناسایی سود نمی کنم و ربطی به سازمان بورس ندارد و مشکل خود من است.

کسی که خگستر داشته و اول عید ۴۵۰ بوده و شده ۷۸۰ یعنی ۷۳ درصد رشد و نفروخته مقصر بورس هست واقعا؟

اگر می خواهیم در این سیستم بمانیم اول باید یاد بگیریم واقع نگر باشیم و اشتباهات خود را بپذیریم

با فحش دادن به بورس چیزی نصیب ما نمی شود و باید استراتژی بورسی خود را آسیب شناسی کنیم
        آره بابا مردم مقصرن
        املاکی و دلال خودرو هم چ‌دلیلی داره با چند صد درصد سود بده ی‌ده درصد بالا بده حله
        کلا همه چی تقصیر مردمه

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

با توجه به تداوم اصلاح بیشتر از 3 روز ! در اغلب نمودارها واگرایی در سقف تشکیل شده یا در حال شکل گرفته

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3770

امید جان بورس خیلی بی رحمه این واقعیتی تلخ است یا طرف حرفه ای هست و می تونه گلیم خودش رو از،آب بکشه یا نمی تونه اگر می تونه ادامه میده اگر نمی تونه میره صندوق و یا کلا بورس رو میذاره کنار
            ما که شکایتی نداریم خربوزه ایه که زدیم بر بدن !!!حالا اگر من نوعی یه اشتباه رو چندبار تکرار می کنم ...مشکل من هست .نه سازمان ...با خود سازوکار بازار ..همه ما کمابیش کنار اومدیم ..‌ولی انصافا اگر این وضعیت بازار بدون مصاحبه و اظهار نظر و حرف و حدیث مسولین و مدیران بود خیلی راحت تر باهاش کنار می اومدیم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              ما که شکایتی نداریم خربوزه ایه که زدیم بر بدن !!!حالا اگر من نوعی یه اشتباه رو چندبار تکرار می کنم ...مشکل من هست .نه سازمان ...با خود سازوکار بازار ..همه ما کمابیش کنار اومدیم ..‌ولی انصافا اگر این وضعیت بازار بدون مصاحبه و اظهار نظر و حرف و حدیث مسولین و مدیران بود خیلی راحت تر باهاش کنار می اومدیم
              دمت گرم نکته همینه

بعد از این دقیق تر و حرفه ای تر کار می کنیم خرید و فروش پله ای و تمام

ببین مثلا حرکت های آی دی سهامدار عمده چقدر حرفه ای است من نیز تلاش می کنم استراتژی بورسی مثل ایشون داشته باشم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

در مورد اینکه چرا کل بورس بنیادی و غیر بنیادی با هم بالا میره یا پایین میاد مگه بیزینیس های موازی غیر این هست ؟

ماشین که بالا میره پراید و جک و فیدل و پارس با هم بالا می رن و وقتی پایین میاد مثل این دو هفته همه با هم میان پایین

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

می دونم که برخلاف جهت شنا کردم.

اینجا اگر بیای به بورس فحش بدی بیشتر خوشایند دیگران است و وقتی که آسیب شناسی کنی و سهم خودم از وضعیت بد رو بگم خوشایند اکثر افراد نیست.

ولی واقعیت همین است تا شرایط،و الگوریتم و ساختار بیزینس که در آن هستیم را نپذیریم و تا استراتژی خود را آسیب شناسی نکنیم شرایط همینه که هست و بهبودی در کار نخواهد بود.

نظر

• اوشنوس
                    ستاره دار(3)
                    • Dec 2015
                    • 880

وکار قیمت امروزش رسید به 10 ماه پیش سال گذشته! آنوقت این همه تورم و ابر تورم و... که داشتیم شد کشک! از 10 ماه گذشته تا الآن در این مملکت فقط هزینه درمان 150 درصد و بعضآ بیشتر رشد داشته! این همه تو این مدت 10 ماه گذشته خلق نقدینگی و چاپ پول داشتیم پس این چجوریاست!!؟

نکته اول: اینها(سازمانیها) قادرند بر خلاف تورم شنا کرده و قیمت سهمها را در یک مدت کوتاه حتی به قیمت 4 سال گذشته هم تنزل دهند!

نکته بسیار مهم دوم: تورم و گرانی را ملاک خرید و فروش خود در بورس قرار ندهیم

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

[QUOTE=مالتی میلیاردر بورسی;1038357]
                      در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                      جناب مالتی میلیاردر درود و عرض ادب
                      ببخشید تکلیف خریدارایی که خکاوه رو تو3800 و خگستر رو در750 خریدن چی میشه پس اونها ضرر کنن اشکال نداره؟
                      البته فقط یه سوال هست تو ذهنم[/QUOT

درود بر سهامدار عزیز

پاسخ

یک بورس باز حرفه ای سهمی که ۹۰ درصد رشد کرده رو نمی خره

اگر بگین همه چنین دانشی ندارند پاسخ این است این بازار حرفه ای هاست کسی که دانش نداره باید بره صندوق های سرمایه گذاری و خلاص
                      جناب میلیاردر اگه همه ناشی ها مثل من برن صندوق بخرن کی از اساتید در 90 درصد سود سهامهارو میخره؟؟
                      اساتید هم که نمیتونن از همدیگه سود بگیرن
                      تکلیف بازار چی میشه
                      معامله ای صورت میگیره آیا

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                        ستاره‌دار(2)
                        • Jan 2022
                        • 1030

[QUOTE=سهامدار خرد;1038377]

جناب میلیاردر اگه همه ناشی ها مثل من برن صندوق بخرن کی از اساتید در 90 درصد سود سهامهارو میخره؟؟
                        اساتید هم که نمیتونن از همدیگه سود بگیرن
                        تکلیف بازار چی میشه
                        معامله ای صورت میگیره آیا
                        اتفاقا اگر اون شرایط اتفاق بیافتد بورس بحالت حرفه ای اداره میشه یک طرف صندوق ها با تیم عالی و این طرف سهامداران اینکاره که به کسی باج نمیدن و کلیت بورس بهتر میشه و معاملات بر روی سهام خوب و با قیمت های منطقی صورت می گیرد و پروژه سازی بر روی سهام درپیت میره کنار

سود معقول بر روی سهام نرمال و بس

نظر

• سهامدارعمده
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1198

این بازار 3 میل رو رد فتح خواهد کرد .این ترمز کشیدن ها هم صرفا بابت کنترل رشد تخیلی بود.متاسفانه چه در مثبت چه در منفی سلطان رنج کشیدن هستیم.در فرض چه خبر بود ابتدای وقت شسینا یا شفارس مثبت هفت بخری بعد دوباره بری صف فروش با پانزده درصد ضرر خالص.

فرضا خودم ثشاهد داشتم رو 2800 خروج زدم که بعد منم 3 4 تا مثبت هفت زد ولی خدا وکیلی رشدش تخیلی و شارپ نبود؟
                          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                            این بازار 3 میل رو رد فتح خواهد کرد .این ترمز کشیدن ها هم صرفا بابت کنترل رشد تخیلی بود.متاسفانه چه در مثبت چه در منفی سلطان رنج کشیدن هستیم.در فرض چه خبر بود ابتدای وقت شسینا یا شفارس مثبت هفت بخری بعد دوباره بری صف فروش با پانزده درصد ضرر خالص.

فرضا خودم ثشاهد داشتم رو 2800 خروج زدم که بعد منم 3 4 تا مثبت هفت زد ولی خدا وکیلی رشدش تخیلی و شارپ نبود؟
                            دقیقا نکته همینه

یک فرد حرفه ای نمیاد ثشاهد رو که از ۶۰۰ شده ۳۰۰۰ تومن بخره

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3770

می دونم که برخلاف جهت شنا کردم.

اینجا اگر بیای به بورس فحش بدی بیشتر خوشایند دیگران است و وقتی که آسیب شناسی کنی و سهم خودم از وضعیت بد رو بگم خوشایند اکثر افراد نیست.

ولی واقعیت همین است تا شرایط،و الگوریتم و ساختار بیزینس که در آن هستیم را نپذیریم و تا استراتژی خود را آسیب شناسی نکنیم شرایط همینه که هست و بهبودی در کار نخواهد بود.
                              ...متاسفانه با فحش دادن و بدوبیراه گفتن ...بازار درست نمیشه!! ..مسولین هم ادم نمیشن ...!!سهامدار بیچاره میمونه و حوضش...!!از دوروز گذشته تا الان هفت جد مسببین و مسولین این وضعیت در گور از شدت....!!!تا دم سحر بندری رقصیدن !!!اولی این وسط ریالی از زیان ها کم نشده!!

نظر

• سهامدارعمده
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1198

شنبه در بعضی سهام و یکشنبه در کلیت بازار متعادل میشه ولی از اونجا انتظار مثبت قوی نیست . فقط بازی رو تک سهام خاص ونوسانگیری مثل دیروز هست.

پولا رفته درآمد ثابت .

هفته بعد انتظار خاصی نمیره ممکنه سه شنبه یا چهارشنبه یه حرکت رو به بالا و تثبیتی داشته باشیم.البته فرض حقیر هس و ممکنه اشتباه کنم.

یه سری نمادها تازه بازشدن اینا هم باید اصلاح کنن پس دو سه روزی کار داریم.
                                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

در حال کار...
                                X