جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b-asgharne
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1055

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود

کدوم کانال؟

درود
    ببخشید منظورم خط روند نزولی بود

بدرود

نظر

• فدایی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 710

از بطن صحبتهاي تيم اقتصادي ميشه برداشت كرد كه سود سپرده به طرف ١٤ الي ١٥ درصد در ٦ ماه آينده ميل خواهد كرد بخاطر همين هم نرخ وام خودرو و ساير وامهاي كمكي رو ١٦ درصد تعيين كردن.
      در رابطه با بحث دوستان که صحبت از مقاومتهای پیش روی شاخص میکنن، این امر بدیهی ه. همونطور که قیمتها سقوط آزاد ندارن و به حمایت هایشان واکنش(هر چند اندک) نشون میدن،
      به مقاومتهاشون هم واکنش نشون میدن. اتفاقا این موضوع یه حسن هم داره و اون اینکه اجازه میده سهامدارای تازه نفس هم بتونن در قیمتهای مناسب سوار شن و این باعث ورود نقدینگی جدید به بازار میشه.
      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
        واقعا تایپیک داره به بیراهه میره همش شده فحش
        من خودم با اروم بورس تو یه مقطعی کمی بحث داشتیم اما نه بهم دیگه فحش دادیم نه ناراحت شدیم اتفاقا با آرامش حرف زدیم ک تو خیلی مسائل هم عقیده بودیم.
        وقتی از نظری یا حرفی خوشمون نمیاد رد بشیم بهتره تا کل کل بیهوده

درود

میدونی ایشون بعد از پست من مطلب میزنه برای من و میفرمایند دوستان تحلیل شاخص رو ول کنند،خب ما اگه شاخص رو تحلیل نکنیم برای پیش بینی آینده بازار از چی استفاده کنیم؟
        بالاخره کسیکه شاخص رو قبول نداره باید یه چیزی رو جایگیزینش بکنه یا نه؟
        ثانیا واقعا من نمیدونم دوستان چرا اینقدر در مورد تکنیکال جبهه گیری میکنند؟!
        فعلا در دسترس ترین ابزاری که میشه روند روزانه بازار رو تحلیل کرد تکنیکاله ،حالا اینکه چرا اینقدر با این شیوه تحلیل مشکل داریم رو من واقعا نمیفهم.
        بعضی ها فکر میکنند من تندم یا خیلی مغرورم و با همه مشکل دارم.این درست نیست، من لحن کلام اینه که رک هستم ولی پشت این رک بودنم دنیای صداقت خوابیده.
        با خیلی ها من اینجا بحث کرده ام ولی فقط بحث کرده ام نه کینه ای به دل گرفته ام نه چیزی.اگر بحث کرده ام یا ایشون خودشون بحث رو باز کرده اند یا اینکه واقعا نیاز بوده که من بحث کنم.
        ولی همیشه سعی کرده ام اینجا یه عضو مفید باشم اینکه چقدر مفید بوده ام اینو خدا میدونه ولی سعیم رو کرده ام.
        واقعا خیلی سخته که سعی کنی مفید باشی ولی کنایه هایی از سوی دوستان مدام بشنوی در مورد بی ارزش و کم ارزش بودن کارت، ولی عیبی نداره.

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
        درود
        ببخشید منظورم خط روند نزولی بود

بدرود

درود

فکر کنم نمودارتون مقیاس حسابی داره ،درسته روی خط قرار داره ولی نشکسته ،من برای روند میان مدت و بلند مدت بیشتر از نمودار در مقیاس لگاریتمی استفاده میکنم اینجا هم فاصله از 90 هزار واحد تا 60 هزار تا کم نیست.ولی اون کانال نزولی در مقیاس لگاریتمی بیشتر خودش رو نمایان میکنه تا حسابی.واکنش ها به کف و سقف کانال نزولی در مقیاس لگاریتمی بهتر از حسابی بوده و میشه گفت اعتبار اون بیشتره.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

نام واقعی پوتین ابوتین است.
          ین به هلته دین شي چې پوتین دې ابوتین شي... پوتين اصالتا عراقي و اسم واقعي او "عبد الأمير أبو التين" است.
          رئيس جمهور فعلي روسيه ولاديمر پوتين اصالتا از جنوب عراق و شهر ناصريه است، پدرشان در گذشته مغازه كوچكى در شهر ناصريه عراق واقع در جنوب اين كشور داشتند و مشغول به فروختن انجير (التين) بودند و نامش جاسم و لقبش أبو التين بود.
          پدر ولاديمر پوتين كه نام حقيقيش جاسم ابوالتين بود در منطقه بني سعيد در شهر ناصريه اين كشور مغازه كوچك ميوه و سبزي فروشي داشت ، جاسم مردي فقير بود كه در فصل سرما مشغول فروش انجير خشك و در تابستان به فروش انجير تازه روي مي اورد.
          جاسم تا آن زمان ازدواج نكرده بود به همين دليل به او لقب أبو التين (انجير فروش) مي دادند.
          جاسم ابو التين سپس به روسيه هجرت كرد و در انجا با خانمي روسي به نام "ماريا لافنونوفا" ازدواج كرد و حاصل اين ازدواج پسري بود كه نامش را "عبد الأمير" نهادند اما براي روسها نطق و گفتن اين نام، سخت و مشكل بود پس نامش را به اختصار و براي سهولت در نطق به "ولاديمر" تغيير دادند.
          و همچنين روسها و خانواده عروس جاسم ابو التين را هم مختصرا "پوتين" صدا ميكردند.
          و كارت شناسايى نوزاد را هم به نام "ولاديمر پوتين" به جاي عبدالامير ابو التين گرفتند.
          و آن نوزاد كسي نيست جز رئيس جمهور فعلي روسيه.
          امروزه ميبينيم كه رگ غيرت و عربي اقاي ولاديمر پوتين "عبدالامير ابو التين" به جوش آمده و براي دفاع از هم وطنان عراقي و هم زبانان سوري خود، و مهمتر از همه، براي دفاع از آل البيت و حرم سيدة زينب عليهم السلام در مقابل تروريستهاي داعشي بپاخواسته است.
          اين قدرت خدا و امام عصر عليه السلام بود كه خواستند تا امروز ايران، عراق و روسيه متحد بشوند و بر عليه اروپا و امريكايهاي كافر و شرك زده و سربازان داعشي انها لشكركشي كنند.
          همانطور كه امام حسين عليه السلام در مقابل معاويه و يزيد كافر ايستادگي كرد، امروز پوتين هم دوباره تاريخ را زنده كرده و در مقابل تروريستهاي داعشي در عراق و سوريه قيام كردند

نظر

• habibie60
            عضو جدید
            • Apr 2013
            • 11

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
            نام واقعی پوتین ابوتین است.
            ین به هلته دین شي چې پوتین دې ابوتین شي... پوتين اصالتا عراقي و اسم واقعي او "عبد الأمير أبو التين" است.
            رئيس جمهور فعلي روسيه ولاديمر پوتين اصالتا از جنوب عراق و شهر ناصريه است، پدرشان در گذشته مغازه كوچكى در شهر ناصريه عراق واقع در جنوب اين كشور داشتند و مشغول به فروختن انجير (التين) بودند و نامش جاسم و لقبش أبو التين بود.
            پدر ولاديمر پوتين كه نام حقيقيش جاسم ابوالتين بود در منطقه بني سعيد در شهر ناصريه اين كشور مغازه كوچك ميوه و سبزي فروشي داشت ، جاسم مردي فقير بود كه در فصل سرما مشغول فروش انجير خشك و در تابستان به فروش انجير تازه روي مي اورد.
            جاسم تا آن زمان ازدواج نكرده بود به همين دليل به او لقب أبو التين (انجير فروش) مي دادند.
            جاسم ابو التين سپس به روسيه هجرت كرد و در انجا با خانمي روسي به نام "ماريا لافنونوفا" ازدواج كرد و حاصل اين ازدواج پسري بود كه نامش را "عبد الأمير" نهادند اما براي روسها نطق و گفتن اين نام، سخت و مشكل بود پس نامش را به اختصار و براي سهولت در نطق به "ولاديمر" تغيير دادند.
            و همچنين روسها و خانواده عروس جاسم ابو التين را هم مختصرا "پوتين" صدا ميكردند.
            و كارت شناسايى نوزاد را هم به نام "ولاديمر پوتين" به جاي عبدالامير ابو التين گرفتند.
            و آن نوزاد كسي نيست جز رئيس جمهور فعلي روسيه.
            امروزه ميبينيم كه رگ غيرت و عربي اقاي ولاديمر پوتين "عبدالامير ابو التين" به جوش آمده و براي دفاع از هم وطنان عراقي و هم زبانان سوري خود، و مهمتر از همه، براي دفاع از آل البيت و حرم سيدة زينب عليهم السلام در مقابل تروريستهاي داعشي بپاخواسته است.
            اين قدرت خدا و امام عصر عليه السلام بود كه خواستند تا امروز ايران، عراق و روسيه متحد بشوند و بر عليه اروپا و امريكايهاي كافر و شرك زده و سربازان داعشي انها لشكركشي كنند.
            همانطور كه امام حسين عليه السلام در مقابل معاويه و يزيد كافر ايستادگي كرد، امروز پوتين هم دوباره تاريخ را زنده كرده و در مقابل تروريستهاي داعشي در عراق و سوريه قيام كردند
            خیلی بامزه بود /:.yead.:/
            البته جای جک و لطیفه اینجا نیستا /:.rolleyessmileyani

نظر

• milad617
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 120

خدایا به ما عقل وآگاهی ده

تااز شر سلطه جیکا ک ها و خیکا ک ها رها شویم
              آخرین ویرایش توسط milad617؛ 2015/10/17, 23:46.

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

سلام
                صبح بخیر
                امیدوارم روز خوبی داشته باشید

نفس کشیدن در فضای بدون تحریم رو از امروز تجربه میکنیم
                در فضای بدون تحریم و سود بانکی کاهش پیدا کرده و سوئیفت بانکها
                خدا عزت و احترام هم اگه بده دیگه هیچ ارزویی نمیمونه جز سبز شدن بازار سهام

روز پر برکت و سبزی داشته باشید

نظر

• محمد3
                  عضو فعال
                  • Aug 2014
                  • 458

سلام دوستان
                  به نظرتون فروش روي نمادهايي صف قوي ندارن خوبه؟ يا ممكنه تا اخر وقت اونا هم صفشون سنگين شه؟! مثلا پترول

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

تا صف لیدرها کامل عرضه نشده فروش اشتباهه

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

دوستان کسی میدونه ولغدر چرا صف فروش شده؟

نظر

• Alain Delon
                        Banned
                        • Dec 2014
                        • 628

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                        *** رونمایی از بسته اقتصادی جدید دولت جهت رونق اقتصادی ، توسط وزیر اقتصاد ، رئیس بانک مرکزی ، سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه ، 30 بند داشت که چهار بند آن خیلی مهم و بسیار حائز اهمیت است:

1- کاهش نرخ سود بانکی به اندازه تورم

2- کاهش ذخیره قانونی بانک‌ها و نرخ ثابت سپرده قانونی به 10 درصد کاهش می یابد

3- 35 هزار میلیارد تومان تزریق منابع برای رونق تولید که هفته ای 7/5 میلیارد تومان تزریق خواهد شد که از این هفته اولین 7/5 میلیارد تومان شروع شد

4- به اندازه 80% قیمت خودرو و به عبارتی 25 میلیون تومان تسهیلات خرید خودرو ، با درصد 16% طی اقساط 7 ساله تصویب شد

به نظرم هر یک از این 4 بند و 4 نکته که امروز رسماً اعلام شد، خود به تنهایی میتواند محرک خیلی خوبی برای رشد اقتصاد و بالطبع بازار سرمایه و بورس کشور باشد.
                        در خودرویی ها و بانکی ها

سیاست جدید بانک مرکزی برای فروش اقساطی خودرو
                        ؛ این گروهها قطعاً با افزایش تقاضا و استقبال سرمایه گذاران روبرو خواهند شد .

رئیس کل بانک مرکزی در مورد سیاست دولت برای خودروسازان یادآور شده: مصرف‌کننده این امکان را دارد معادل حداکثر 80 درصد یا 25 میلیون تومان را 7 ساله با نرخ 16 درصد از طریق نمایندگی‌های مجاز تسهیلات دریافت کند و اسناد این تسهیلات از طریق خودروسازان با همان مکانیزم تولید دراختیار آنها قرار خواهد گرفت.

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

رحم نمیکنند حقوقیها....بانکها که واقعا جایی نمیرند....
                          فقظ خودرو یکم محکم ایستاده...اینم بخاطر افت زیادش هست که داشته...

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                            رحم نمیکنند حقوقیها....بانکها که واقعا جایی نمیرند....
                            فقظ خودرو یکم محکم ایستاده...اینم بخاطر افت زیادش هست که داشته...
                            تا حقوقی نخواد بازار رشد نمیکنه....قبلا فقط صف خرید میدادند الان پیشرفت کردند از +2 به بالا سفارش چیدند....

نظر

• mkamyab
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 268

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                              بخاطر بسته اقتصادی که بانکها قراره خودشون مستقیم وام بدن برای خودرو برای همین گویا برای لیزینگیها بد میشه

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                                فکر کنم بخاطر اون وام خرید خودرو هست که دولت میخواد بده...

نظر

در حال کار...
                                X