جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4149

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
    فرابورس از پیک قیمتی خودش تا امروز 27% ریخته و هنوز به نظرم جا واسه اصلاح کردن بیشتر رو داره حداقل 35 درصدی میتونه اصلاح قیمت داشته باشه من خودم سال گذشته از قیمت 1000تا 900 خرید داشتم و 1550 تومان پیاده شدم هر چند بیشتر هم رشد کرد و از گین گرفتن بیشترش جا موندم! و تا 1840 تومن هم رسید امروز سهمهایی هستند که بیشتر هم قیمتشون ریخته از جمله خگستر که با امروز 31% ظرف مدت زمان خیلی کوتاهی منفی خورده و هنوز صف فروش سنگینی داره! توی این بازار هیچی بعید نمیتونه باشه و قیمت نماد بورس هم مستثنی نیست و تا قیمت 600 تومان فقط 15 درصد دیگه فاصله داره به نظر شما کلیت بازار جا نداره که از امروز 15 درصد دیگه حداقل اصلاح کنه!!؟ نموداری هم اگه بخوایم برسی کنیم! اصلاح بازار هنوز در نمیه راه خودش قرار داره... البته این نظر شخصی من هستش و میتونه باز هم اشتباه باشه! کما اینکه دفعه قبل انتظار داشتم که فروردین ماه وارد اصلاح بشه ولی با یک ماه تاخیر اصلاحش رو شروع کرد
    درود
    فرابورس 27% ریخته ولی از قبل عید تا هفته قبل فقط 25% اومده بود بالا . خگستر 65% . فرق نداره ؟ یعنی باید مساوی ریزش کنند ؟
    سهمی که در رشد شاخص از 2 تا بالای 2500 چندان رشدی هم پای بازار تجربه نکرده و فقط 25% اومده بالا ، در ریزش هم دلیلی نداره بیشتر بریزه . هیچ بعید نیست با فراکابها به هم وزن جون بدهند . به قول خودتون همه چی امکان پذیر است و ممکنه با صف کردن فرابورس جو بدهند به کوچک ها
    ولی دو نکته در قیاستون در مورد 600 شدن نماد بورس و 15% ریختن دیگر و امکان پذیر بودنش

در مورد بورس و 600 شدن ... این که میشه قیمت 5 ماه پیش و شاخص زیر 1600 . به نظرتون منطقی و امکان پذیر است ؟

در مورد 15% دیگر ریختن با شما موافقم امکانش هست . ولی نمیشه با یک چوب همه را مساوی تنبیه کرد
    نمادهائی که در 6 ماه گذشته با سفته بازی هر چه تمام تر 3 و 4 برابر و حتی بیشتر هم شدند امکان که هیچی ، ریزش 15% دیگر و حتی بیشتر قطعی است . ثفارس و ثشاهد و امثالهم ولی این ارتباطی به سایر بازار ندارد
    دوم از دست رفتن شاخص 2200 و میل به سقف 99 حدودادی 2100 تا 2070

ولی شما به عنوان یک با تجربه باید نیک بدانید هر نمادی میزان رشد و ریزش و روندش با دیگری متفاوت است
    بخشی از بازار راه خودشو میره
    یه مهمانی فرض کنید که قرار نیست شام یا نهار یکسانی سرو شود . مهمان ها متفاوتند با ذائقه های متفاوت
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/05/13, 18:19.

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      کسانی که از سال 99 تا امروز تو بازار بورس دوام آوردند باز هم دوام خواهند آورد ! این روزها هم می گذرد و روزهایی خواهد آمد که 30 درصد بالاتر از این قیمتها صف خرید خواهند چید برای همین سهمهای صف فروش .

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر

آری! شود ولیک به خون جگر شود

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4149

در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post
        هنوزم نظرتون اینه که توو بازار شارپی باید ریسک کرد و و سهمایی مثل ثشاهد که بدون وقفه چهار برابر شده رو توو 3000 تومن خرید چون از مثبت هفتش مطمئنید
        بله برای اون موقع کاملا درست گفتم بدون ذره ای نقصان و بدون کمترین خطائی . برای نوسان کوتاه مدتی گفتم نه ترشی انداختن . ضمن اینکه من نگفتم ثشاهد بخرید . کجا گفتم ؟؟؟؟؟؟
        رادین گرامی گفت خریدم و منم به دیگری گفتم کار درستی کرده چون از مثبت روز بعدش اطمینان داره و کاملا درست گفتم . تا 3 روز بعدش هم مثبت 7 خورد مگه بد است ؟
        ای بابا اعصاب نداریم ... دیگه بدتر هم شد . اقا طرف سهم خرید 3 تا مثبت 7 هم بعدش خورده کجای دنیا و کدام بازار مالی این چیز بدی است ؟

سهمی که میخری و روز بعدش مثبت میخوره یک امتیاز بزرگ است
        الان هم دلیلی نداشت جواب بدم چون سوالات و حواشی بیهوده بی جواب بمانند بهتر است

گفتم از مثبتش مطمئن است و دقیقا درست گفتم بدون ذره ای خطا
        و اتفاقا جناب رادین عزیز هم خرید و 3700 فروخت
        منم همین کارو کردم با تعدادی کم البته و 3700 فروختم فرصت هم داد برای فروش

مگر هفته تیر روی سر کسی گذاشتند وقتی سهمش مثبت میشه و کوتاه مدت نون خوبی میده نفروشه ؟ اونم سهمی سفته بازی و 7 برابر شده
        کمتر عقل سلیمی سهم 7 برابر شده طی 6 ماه را میخره ترشی بندازه مگر بنیاد خاصی یا تغئیر رویه ای در شرکت مثل خکاوه ، نه سفته بازی محض مثل ثشاهد

هر حرفی اینجا میزنیم را با دبه ترشی مقایسه میکنید
        همین فرابورس را من خریدم اگر قر اومد سرش را میبرم . کسی نیاد بگه شما همون نبودی که گفتی نمیدونم چی چی

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

فردا احتمالا بیشتر سهم ها نوسان میدن متعادل و حتی مثبت خواهند شد
          :D
          سهم های پایه که صف خرید بودن و این چند روز فرصت خرید دادن دوباره قفل میشن
          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/05/13, 19:11.

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4149

به به شاهد و مثال دیگری از غیب رسید
            ایدی جناب پرواز را دیدم بعد کامنت قبلی خودم

پیرو کامنت قبلی ... سهم خریدن و اطمینان از مثبت روز بعد
            جهرم فرصت داد در روز دوم ریزش 125 هزار واحدی و جناب پرواز خرید و ریسک خوب کرد . منم حواسم نبود وگرنه میزدم به صفش اول وقت
            اصلا ریسکی هم نداشت
            جهرم 70 تومنی مشخص بود دیگه مطابق با بازار تا 140 و دوبل شدن باید بره . سقفش هم 460 بوده مرداد 99 و تا 140 رفتنش راه دوری نیست و نبود

سهم خریدن و مثبت شدن یک هنر است . سهم پیدا کردن در بازار خراب و سود گرفتن هنری بالاتر
            دمش هم گرم

حالا فرض کنیم همین جهرم این هفته صفش را بدهند و بپکه مثل ثشاهد و بره حتی زیر 100
            جناب پرواز میتونه با 10% سود بفروشه . دیگه یقه گیری از ایشون کمترین محلی از اعراب ندارد

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

ورس رکورد شکنی خواهد کرد؟

?نیما نصری – کارشناس بازار سرمایه به بررسی روند معاملات در روزهای آتی پرداخت و به بیدار بورس گفت: بازار را در دو حالت ریور تایم می‌توان در نظر گرفت: حالت اول، تا روز ۲۰ خرداد است که می‌توان شاهد بازار رنج و منفی باشیم و حالت دوم، تا ۲۰ خرداد است که می‌توان شاهد بازار صعودی و حتی سقف زنی نیز باشیم که حالت دوم کمی محتمل‌تر بنظر میرسد.

?این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه تایم ماژور همچنان در روند صعودی خود باقی خواهد ماند و اصلاح میان‌راهی نیز قطعا شکل خواهد گرفت، گفت: جنس اصلاح در بازار سرمایه را می‌توان به سه قسمت تقسیم کرد، اصلاح در روند نزولی که فرصت فروش است، اصلاح در روند ساید و رنج که می‌توان قسمتی از سود رو سیو کرد و اصلاح در روند صعودی که باعث فرصت خرید خواهد شد.

?وی با بیان اینکه اگر عمق اصلاح بازار سهام روند نزولی داشته باشد، به احتمال زیاد حمایت معتبرها شکسته خواهد شد و کف خاصی نمی‌توان متصور بود، ادامه داد: اما اگر روند ساید و نوسانی باشد، بطور مثال می‌توان انتظار حمایت از فیبو ۶۱ و فیبو ۷۸ درصد را نیز داشت.

?نصری توضیح داد: زمانیکه روند اصلاحی چند ساله رو به اتمام میرسد در ابتدا نمادهای بزرگ بازار هستند که در گام ابتدایی، بازدهی بهتری را می‌دهند و نمادهای کوچکتر بازدهی کمتر، بعد از آنکه گام ابتدایی بزرگان تمام شد استارت رشد نمادهای کوچکتر زده میشود و بازدهی قابل قبولی را خواهند داد. (بعبارتی شاخص هموزن از شاخص کل بازدهی بهتری می‌دهد)

?این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه زون زمانی یا ریورس تایم، مانند حمایت و مقاومت در بُعد زمان است، گفت: چیزی که در این بازه‌های زمانی حائز اهمیت است نحوه ورود قیمت است که می‌تواند روند قیمتی را تغییر دهد، مورد دیگری که باید در کنار این بازه‌های زمانی مورد توجه قرار داد به تنهایی فقط ممکن است باعث تغییر جهت موقت شود و در حد یک پالس عمل کند.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

سخنگوی شورای رقابت:قیمت خودروهای مونتاژی تغییر نمی‌کند، از حرف‌هایم بد برداشت شده است!

������شجاعی:

▪️ شورای رقبات قصد ندارد قیمت خودروهای مونتاژی را تغییر دهد.

▪️ اعضای شورای رقابت روی همان قیمت‌هایی که مصوب کرده‌اند ایستادگی خواهند کرد.

▪️ از مصاحبه من درمورد احتمال تغییر قیمت خودروهای مونتاژی بد برداشت شده است.

▪️ منظور من این بود که قیمت‌هایی که مصوب شده دائمی نخواهد بود اما به طور کلی مصوبه شورای رقابت درمورد خودروهای مونتاژی برقرار خواهد بود. |ایسنا

---------------
                24 ساعت نگذشته از حرفاش
                فیلمش موجوده

معذرت میخوام ولی آرزو شده برام حرف این جماعت لجن ولو به اندازه حرف یک بدکاره اعتبار داشته باشه

نظر

• حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو
                  ستاره‌دار(4)
                  • Dec 2013
                  • 93

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  بله برای اون موقع کاملا درست گفتم بدون ذره ای نقصان و بدون کمترین خطائی . برای نوسان کوتاه مدتی گفتم نه ترشی انداختن . ضمن اینکه من نگفتم ثشاهد بخرید . کجا گفتم ؟؟؟؟؟؟
                  رادین گرامی گفت خریدم و منم به دیگری گفتم کار درستی کرده چون از مثبت روز بعدش اطمینان داره و کاملا درست گفتم . تا 3 روز بعدش هم مثبت 7 خورد مگه بد است ؟
                  ای بابا اعصاب نداریم ... دیگه بدتر هم شد . اقا طرف سهم خرید 3 تا مثبت 7 هم بعدش خورده کجای دنیا و کدام بازار مالی این چیز بدی است ؟

سهمی که میخری و روز بعدش مثبت میخوره یک امتیاز بزرگ است
                  الان هم دلیلی نداشت جواب بدم چون سوالات و حواشی بیهوده بی جواب بمانند بهتر است

گفتم از مثبتش مطمئن است و دقیقا درست گفتم بدون ذره ای خطا
                  و اتفاقا جناب رادین عزیز هم خرید و 3700 فروخت
                  منم همین کارو کردم با تعدادی کم البته و 3700 فروختم فرصت هم داد برای فروش

مگر هفته تیر روی سر کسی گذاشتند وقتی سهمش مثبت میشه و کوتاه مدت نون خوبی میده نفروشه ؟ اونم سهمی سفته بازی و 7 برابر شده
                  کمتر عقل سلیمی سهم 7 برابر شده طی 6 ماه را میخره ترشی بندازه مگر بنیاد خاصی یا تغئیر رویه ای در شرکت مثل خکاوه ، نه سفته بازی محض مثل ثشاهد

هر حرفی اینجا میزنیم را با دبه ترشی مقایسه میکنید
                  همین فرابورس را من خریدم اگر قر اومد سرش را میبرم . کسی نیاد بگه شما همون نبودی که گفتی نمیدونم چی چی
                  لبته ادب شماست پاسخ به سوال دیپران نه وظیفه ی شما
                  انتقاد بنده از این روست که از وقتی چند تا قرمزی دیدید مثل اسپند رو اتیشید توو همه تاپیکا یه ناله ای از نوع جانسوز سر دادید
                  و البتع که اینقد زبلانه ورود و خروج میکنه نباید الان حالش چنان باشه
                  توو یه تاپیک از نون بورس دل چرکینید که پشتش آه و ناله س
                  تو یه تاپیک از چقد هلو بودنش که سه روزه سود بانکی سالیانه رو میده میفرمایید
                  جانا تو خود کدامی

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

بنظرم هر مثبتش رو باید فروخت
                    بازار تا اواخر خرداد میره تو اصلاح زمانی و نوسان گیری میشه بهشت نوسان گیران
                    نظام دوباره مثل مرداد 99 اعتماد مردم رو در مورد بورس خدشه دار کرد
                    الان رسانه ها دوباره روی بورس و آه و ناله مردم فعال شدن

پول ترسو هست
                    از 99 تا 1402 حدود 3 سال طول کشید که تازه اعتماد مردم رو دوباره به بورس جلب کردن
                    با این ریزش که خیلی ها رو شاخص 2500 رفتن کارگزاری ها رو شلوغ کردن سهام خریدن تو ضرر 30 درصدی هستن اعتماد از بازار رفت

تو فروردین خوب عمل کردن مثلا اگر بازار اصلاحی داشت شبیه پولبک در خود تایم بازار اصلاح با منفی ضعیف سهم ها انجام میدادن
                    اما هفته پیش وقتی حقوقی های شغال فرغون و خساپا گله ای حمله کردن صف ها رو دادن این هماهنگ شده از طرف وزیر اقتصاد بود

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3776

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                      سخنگوی شورای رقابت:قیمت خودروهای مونتاژی تغییر نمی‌کند، از حرف‌هایم بد برداشت شده است!

������شجاعی:

▪️ شورای رقبات قصد ندارد قیمت خودروهای مونتاژی را تغییر دهد.

▪️ اعضای شورای رقابت روی همان قیمت‌هایی که مصوب کرده‌اند ایستادگی خواهند کرد.

▪️ از مصاحبه من درمورد احتمال تغییر قیمت خودروهای مونتاژی بد برداشت شده است.

▪️ منظور من این بود که قیمت‌هایی که مصوب شده دائمی نخواهد بود اما به طور کلی مصوبه شورای رقابت درمورد خودروهای مونتاژی برقرار خواهد بود. |ایسنا

---------------
                      24 ساعت نگذشته از حرفاش
                      فیلمش موجوده

معذرت میخوام ولی آرزو شده برام حرف این جماعت لجن ولو به اندازه حرف یک بدکاره اعتبار داشته باشه
                      ...جایی که چینی فروش ها بخوان قیمتارو افزایش بدن ..شورای رقابت رو به سم چپ اسب نادرشاه هم حساب نمی کنند !!!برای یکی از اشناها از طرح یکپارچه یه ماشین چینی مدیران دزد خودرودراومده ..تحویل پاییز ..۹۲از همین الان بهش گفتن تیرماه یه افزایش ۱۵درصدی اعمال میشه ..

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4925

میخواستم مطلبی بنویسم دیدم همه دارند جو منفی میدهند فعلا سکوت بهترین کار است ما که در منفی چهارشنبه خرید کردیم واگر باز نقدینگی بدستم بیاید باز در منفیها میخرم ان هم سهام شرکتهایی که حاشیه سودشان بالای 50 درصد وبا طرحهای توسعه که بتوانند سود سازی خود را تقویت کنند

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4925

500 میلیارد تومان به چه درد بازاری میخورد که روزی حداقل 1000تا 2000 میلیارد نقدینگی از ان خارج میشود اگر میخواهید بازار ارام بگیرد اولین کار برگرداندن وجه تضمین از 50 درصد به همان 65درصد است

دو مصوبۀ جدید برای کم‌شدنِ قرمزی بورس / واریز ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه و افزایش زمان اصلاح پرتفوی صندوق‌های درآمد ثابت به پنج ماه
                          هیئت مدیره سازمان بورس برای حمایت از بازار سرمایه دو مصوبه مهم را تصویب کرد: ۱. واریز ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه برای خرید سهام؛ ۲. افزایش زمان اصلاح پرتفوی صندوق‌های درآمد ثابت از سه ماه به پنج ماه: طبق این مصوبه "صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت" به جای سه ماه، پنج ماه مهلت دارند که میزان سهام موجود در پرتفوی خود را از ۱۵ به ۱۰ درصد برسانند
                          آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2023/05/13, 20:51.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

ضریب اعتبارات شد ۶۰ درصد /:.yead.://:.yead.://:.yead.://:.yead.:/
                            @BehnamSamadi_ir
                            ---------
                            مرتضی عباد هم از صبح 2 تا پست گذاشته که

بگو "غلط کردم"، بدون اینکه بگی غلط کردم

بعد شماره گذاری کرده 1 و 2 :D

----
                            یعنی این دو تا همزبان ما ، یاد و خاطره مجله طنز ملانصر الدین آذربایجان رو زنده کردند :.thumbsupsmileyanim

نظر

• امیر محمد ۲
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 789

فردا خیلی از سهام منفی 30 درصد رو پر میکنند

طبق گفته خودشان بعد از 30 درصد سهم باید متوقف بشه

ولی فکر نمیکنم اجرا کنند چون بیش از نیمی از سهام بازار رو باید ببندند/:.nono.:/

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3776

۵۰۰میلیارد هم شد پول ؟؟؟!!

نظر

در حال کار...
                                X