جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد ساده
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 934

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
    سلام مجدد به دوستان
    به نظر مثبت دیروز اشتباه بود و منفی های امروز به همون اندازه درست...همچنان اعتقاد دارم شنبه ای متفاوت وکاملا سبز رنگ پیش روی بازاره اما چند صباحی بازار پرنوسان خواهد بود و سقف قبلی خیلی از قیمت ها در کوتاه مدت و فعلن تاچ نخواهد شد...پس پیشنهاد می کنم دوستان کم تجربه از تریدهای مکرر و نوسانگیری بیهوده (علیرغم سودمند بودن برای ما کارگزاری ها) پرهیز کنند...اعتقاد دارم به دوران طلایی بازار سرمایه خودم (پس از 20 سال تجربه سختی) نزدیک شده ام و تارگت های عجیب شاخص کل و برخی نمادها به دید میان مدت و بلند مدت، کاملا دست یافتنی....موفق باشین
    سلام مجدد به دوستان
    فکر کنم یکشنبه و دوشنبه هفته قبل و در بازاری قرمز رنگ و کاملا بدبینانه.... با یک روز تاخیر(که اونم به دلیل دستکاری مجدد بازار و...)بازاری کاملا متفاوت و سبز رنگ نظاره گر هستیم...به نظرم تا چند روز آینده صنایع دلار محوری نظیر فلزی و پالایشگاهی سود بیشتری از صنایع غیر دلاری... خواهند داد...به عنوان نمونه شپنا در صورتی که روی 1050 تثبیت بشه (چون یه موج 3 اصلی به بازار بدهکاره)، می تونه اعداد خوبی ببینه...

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

این هم از عجایب بازار بورس ماست ! تا دیروز همه شرکتها وضعشان خراب بود که سهامداران در صف فروش از هم سبقت می گرفتند و امروز همه شرکتها اوضاعشان خوب شد و این بار تعداد زیادی از سهامداران رفتند در صف خرید .

نظر

• اوشنوس
        ستاره دار(3)
        • Dec 2015
        • 880

تپسی روی قیمت کف امروز داره معامله میشه یک پله خریدش بدک نیست

خبنیان من و همچنین وکار که تا دیروز صف فروش داشت! امروز تو صف خریدشان قفل شدند
        /:.smilingsmiley.:/

نظر

• اوشنوس
          ستاره دار(3)
          • Dec 2015
          • 880

سلام دوست عزیز

از حق و انصاف نگذریم ... جناب بیفور سیتی دیروز خرید چند سهم را پیشنهاد دادند که امروز همگی صف خرید خوبی بستند! از دیروز تا امروز حداقل 6 الی 7 درصد نوسان مثبت نوش جان کردند تخریب دوستانی مثل ایشان چه نفعی برای من و شما دارد!!؟

در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post
          وانچه که مشخص است اینکه ادبی که از ان گفتم توهم بنده بوده از شما
          اما در ادامه باید بگم
          لاف از سخن چو در توان زد
          ان خشت بود که پر توان زد

فرصت خروج رو دیدی ولی مغتنم نشمردی
          زین پس سکوت اختیار کن که همین جمله بر پوچی ادعاهای تو کافیست

کم گوی و گزیده گوی چون در
          تا ز اندک تو جهان شود پر
          چهارشنبه همون روزی که اسپند رو اتیش بودی توو تاپیک امروز چه کردید گفتم ثرود اضافه کردم
          توو تاپیک مسابقه هفتگی ثرود و ثباغ رو معرفی کردم
          ثرود تنها سهم مثبت بازار سراسر خون دیروز بود

ثشاهد رو توو قله معرفی میکنی بعد به دیگران میگی بوقچی
          مرزهای فرافکنی رو فرسنگ ها رد کردی
          و در پایان بیفورسیتی آی دی نام و نشان داره ولی
          حبیب دلبر کهدجان فرسود ازو بی نام و نشان
          تا خود سیتی خراب نااباد:)))))))))
          اخرین کامنت من روی پیام های بی در و پیکر تو
          فقط برا اینکه فک نکنی اینجا کسی حواسش نیس که خزعبل میبافی

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
            قهگمت و قزوین به نظرم خوبند.
            صف فروش چند میلیونی قزوین رو دیروز قبل از بسته شدن جارو کردن
            متشکرم

نظر

• حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو
              ستاره‌دار(4)
              • Dec 2013
              • 93

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
              سلام دوست عزیز

از حق و انصاف نگذریم ... جناب بیفور سیتی دیروز خرید چند سهم را پیشنهاد دادند که امروز همگی صف خرید خوبی بستند! از دیروز تا امروز حداقل 6 الی 7 درصد نوسان مثبت نوش جان کردند تخریب دوستانی مثل ایشان چه نفعی برای من و شما دارد!!؟
              و من ارادنی بسوء فارده
              و من کادنی فکده
              خدای خیر جزیل بر هر خیرخواه دهاد
              بنده همان به که ز تقصیر خویش عذر به در گاه خدای آورد
              من هفته پیش به دوستان خیرخواه شما عرض کردم معرفی ثشاهد روی 3200 خیانته
              ایشان گفتن سه تا مثبت خورده از معرفی
              روزی که فرمودن ثشاهد اون روز روی 3200 بسته شده بود فردا هم صف خرید بود کسی نمیتونس بخره که حتی میتونس بخره بایست 3460 میخرید
              اگه رو 3700 درجا میفروختن پنج و نیم درصد سودشون بود
              و اگه نفروختن امروز سی درصدشون پر شد
              حالا میاد میگه من که نگفتم ترشی بندازه خوب با پنج درصد سود خارج میشد =( = ((((((
              تردیدی هست توو صحت ادعا برم وقت بذارم پستشو بیارم بالا که حتی سه روز رو هم دروغ میگه
              فقط یه روز بعدش صف موند
              در حالیکه ایشون با اطمینان در جواب انتقاد من فرمودن راحت تا ۴ تومن میره و پس نمیتونه بگه خو رو 3700 میفروخت
              شکر خدا توو سوابق پیام های سایت هست اگه حافظه شون یاری نمیکنه میتونن رجوع کنن
              تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
              در ضمن تخریب برا جایی یا کسی معنی داره که آباد باشه
              دل خراب بعضیا دگر خرابتر نمیشود
              آخرین ویرایش توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو؛ 2023/05/14, 13:17.

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1101

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                روند فرسایشی زمانیست که چشم انداز دلار نزولی باشد.نه حالا که دولت خودش نیاز اساسی دارد که دلار را بکشد بالای سقف قبلی.صحبت از دلار زیر 50تومن که zess و امثالzess مطرح میکنند،واقعا مزحک است.چون وقتی قیمت نفت کمتر شده،اگه دولت اجازه کاهش قیمت دلار هم بدهد،آنوقت کسری بودجه اش سر به فلک می کشد.
                دلار تا یکسال دیگر قیمت 100هزار تومان را نشانه گرفته است...
                حالا هرکی هنوز معتقده بازار فرسایشی است،با دلیل و برهان توضیح بده

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                  سلام
                  با اجازه
                  منم فکر میکنم قجام کمترین مارکت و بیشترین بازدهی را خواهد داشت
                  املاک و اموال فراوان ماشین آلات نو و جدید ونزدیکی به بازارهای اوراسیا
                  نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                    مار از دو سوراخ گزیده نمیشود مگر اینکه یک بورسی باشد.

درود مرتضی جان
                    تصور من از یک مار بورسی ، یه مار خال خالی ( از شدت دفعات گزیده شدن ) هست /:.yead.:/

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1712

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      ما که دست به سبدمون نزدیم تو این مدت نه یه سهم فروختیم و نه خریدیم ... ولی این چه طرز صحبت کردنه ... هی لعنت لعنت ... لعنت به خودت ... طرف دوست داره نوسانگیری کنه، تو رو سنن؟!
                      ???????????
                      یعنی تو روح هر دوتاتون چقد خندیدم بابت این دوتا پست
                      دمت هر دوتون گرم
                      بابا بلند مدتی کوتاه مدتی همه و همه لازمه ی بازاره

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1712

عشق من کدما امروز دم مجمع حجم خیلی خوبی خورد
                        چند هفته بعد صداش در میاد کدوم طرفی قراره بره

نظر

• Madeiniran
                          Banned
                          • Dec 2022
                          • 390

در اصل توسط window پست شده است View Post
                          اگه کسی میترسه ،به نظر من تا آخر خرداد صبر کنه به قیمت امروز یا فردا میتونه بفروشه .
                          به نظر من این دیگه بدترینش هست.
                          با دید آخر خرداد، نفروختن بهتره.
                          اگر هم بالاتر رفت که چه بهتر.
                          هرچند همیشه خرداد ،ماه بدیه.
                          به نظرم الان دیگه وقت مناسب برای هر نوع تصمیم گیری نیست
                          وقتش اوایل اردیبهشت بود که رفت.
                          اینها بدترین حالت بود که به نظرم آمد
                          البته دیروز گفتم
                          ۲۲ همت امسال توسط حقیقی وارد شده
                          که دیروز پریروز ۹ تاش رفت
                          ۱۳ تا مونده ۱۰ تا هم برا چلوندن میشه ۲۳ همت
                          بعد هیچ فروشنده ای نیست
                          دیروز کل عرضه های باقی مانده روی تابلو هم ۱۵ همت بود
                          سرانه فروش هم اومد رو ۱۹ میلیون تومان.
                          بیاد زیر ۱۷ میلیون و یا اون ۲۲ همت بره بیرون داستان ریزش تمومه.
                          (نظرشخصی)
                          مطالب شما رو دنبال میکنم
                          چند روزه غیبت دارید

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4924

۵۰ کد حقیقی، امروز بیشتر از فروش هفته گذشته سهام خریدند
                            ۵۰ کد حقیقی، امروز بیشتر از فروش هفته گذشته سهام خریدند
                            تهران- ایرنا- مدیر نظارت بر بورس‌ها سازمان بورس گفت: امروز (یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه) ۵۰ خریدار برتر حقیقی بازار در مجموع بالغ بر ۴۶۵ میلیارد تومان سهام به صورت خالص خریداری کردند، در حالی که دقیقاً همین ۵۰ کد معاملاتی در ۵ روز گذشته اقدام به خالص فروش سهام به مبلغ ۴۱۶ میلیارد تومان داشتند.

به گزارش ایرنا از سازمان بورس، «امیرمهدی صبایی» با بیان اینکه امروز شاخص کل بورس بر اساس آخرین قیمت معاملات (نه بر اساس قیمت‌های پایانی که در سایت مدیریت فناوری منتشر می‌شود) تا رقم ۱۰۰ هزار واحد و بیش از ۴.۵ درصد رشد داشت، اظهار داشت: همان گونه که پیش‌تر نیز بیان شد، منابع حاصل از فروش سهام در ۵ روز پر عرضه گذشته به هیچ وجه از بازار سرمایه خارج نشده و طبق چرخه طبیعی و تکرارپذیر بازار، با از بین رفتن فضای هیجانی، مجدداً قابلیت بازگشت به بازار سهام را دارد و برخی آمارهای منتشر شده از خروج پول از بازار سرمایه ظرف روزهای گذشته، به هیچ وجه قابل اتکا و تحلیل نیست.

وی به‌منظور بررسی این موضوع، به رصد رفتار خریداران برتر روز جاری و مقایسه آن با پنج روز معاملاتی گذشته پرداخت و افزود: در روز جاری ۵۰ خریدار برتر حقیقی بازار، جمعاً بالغ بر ۴۶۵ میلیارد تومان سهام به صورت خالص خریداری کردند، در حالی که دقیقاً همین ۵۰ کد معاملاتی، ظرف پنج روز گذشته اقدام به خالص فروش سهام به مبلغ ۴۱۶ میلیارد تومان داشتند؛ به عبارتی بیش از آن مبلغی که ظرف روزهای منفی بازار فروختند، ظرف یک روز خریداری کردند البته برخی در قیمت‌های بالاتر از قیمت فروش، خریدار بودند.

صبایی تصریح کرد: بنابراین به گواه آمار مشاهده می‌شود نقدینگی تنها بین طبقات مختلف دارایی جابه‌جا شده و از بازار سرمایه خارج نمی‌شود، اما انتشار آمار غیردقیق، گاهی موجب سو برداشت و تحلیل و تفسیر اشتباه در بازار شده و می‌تواند به تشدید فضای هیجانی دامن بزند.

مدیر نظارت بر بورس‌ها سازمان بورس ابراز کرد: در پایان اکیداً از دلسوزان، خیرخواهان و خصوصاً فعالان رسانه‌ای بازار سرمایه تقاضا و انتظار دارم، در روزهایی که بازار به هر دلیلی دچار هیجان منفی و ترس فراگیر می‌شود، بدواً با رویکرد مواجهه با ریسک شیوع ترس فراگیر، حتی‌الامکان شرایط را برای بازگشت آرامش و تعادل پایدار به بازار فراهم کنند، متعاقباً پس از برقراری ثبات نسبی و آرامش، امکان بیان هر گونه اعتراض یا پیگیری هر گونه شائبه و ابهام وجود دارد و سازمان بورس این آمادگی را اعلام می‌کند تا در فضایی روشن و شفاف، به ابهامات و سوالات مطرح شده، پاسخ دهد.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

بتا سهم

و حرف آخر در روزهای گذشته همه چاقو درآوردند و سمت سازمان بورس گرفتند که فلان کردید و زدید و کشتید و خاموش کردید
                              روند رشد بازار را متوقف کردید و ... درست یا غلطش ر ا کاری نداریم برخی انتقادها کاملاً درست بود و به نظر سازمان بورس نتوانست حساسیت ماجرا را درک و فضا جایی از دست او هم خارج شد...
                              اما حرف ما امروز این نیست حرف ما امروز این است که هیچکس ابتدا و بیس ماجرا را نگاه نمی کند چرا باید برخی از سیاسیون به خود اجازه بدهند از بیرون مدام هشدار بدهند که کاری کنید ای داد بیداد نکند بازار حبابی شود !! نکند بازار بشود انچه نباید بشود ! نکند از دست شما در برود ! نکن دوباره سال ۹۹ تکرار شود!!! چنین صحبت هایی نه از دل بچه های بازار که از زبان سیاسیون و در صحن علنی جلسات هیئت دولت و قضا و مجلس شنیده میشد ...
                              بی تعارف معتقدیم بازار سرمایه انقدر پیچیده است که این افراد صلاحیت تخصصی اظهار نظر در این ماجرا را ندارند خیر و اتفاقا به سود خود انهاست که بهترین کار یعنی سکوت در این موارد را پیش بگیرند و بگذارند دست های بازار خود پیش برود ...

چطور برخی به ظاهر دوستان داخلی و بورسی خط می دادند که زمین بازی اینجا دارد خطرناک می شود و بد نیست کمی خط خطی شود که البته خود آنها نیز فکر نمی‌کردند این اتفاق برای بازار رخ دهد اما ای کاش این حساسیتی که نسبت به رشد بازار سرمایه وجود دارد به بازار مسکن و خودرو اقلام خوراکی و همه موارد وجود داشت
                              کاش ان روسا و مدیران ای که برای رشد بورس نگران بودند کمی هم برای رشد قیمت خودرو ،بازی دلالان و مافیای خودرو نگران می شدند در مورد این موضوع حرف زیاد است وقت گفتنش حالا نیست بماند تا بعد ...

نظر

• گرگین خان
                                عضو فعال
                                • Oct 2010
                                • 1095

ببینید قبلا هم گفتم نه اینکه بورس گران یا ارزان است
                                چند وقت پیش آقای حسام حسینی چیزی به من گفتند که بسیار شیرین بود
                                اگر دقت کنیم بازار برای ۲۶ ماه زیر مقاومت روانی ۱۶۰۰ هزار واحدی بود و رسیدن به سقف ۹۹ آرزوی محال شده بود
                                بازار رسید به ۲۵۰۰ و عده ای سودای ۵ میلیون و بالاتر داشتند
                                قطعا این اعداد بالاخره رویت می‌شوند
                                اما نیاز به اهرم داره (که فعلا رویت نشده)
                                در زمانی که کشور وارد رکود شده و از طرفی قیمتهای جهانی هم حال خوشی ندارند
                                بهتر است توقع خودمان را از بازار و آینده اش منطقی کنیم .
                                علی ایحال با قیمت فعلی دلار بعید است بازار پایین تر از سقف ۹۹ برود و مدتی بین ۲۱۰۰تا ۲۵۰۰ رنج شود
                                شبیه به آنچه بین ۱۲۰۰تا۱۶۰۰ مدتی شاهد ش بودیم‌.
                                برای گذر از ۲۵۰۰ نیاز به ورود نقدینگی و ارزش معاملات بالای ۲۰ همت است

نظر

در حال کار...
                                X