کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یعنی چه اتفاقی افتاده که بازار اینطوری منفی میخورد !!؟؟
دلار ریخته؟
در برجام اتفاق خاصی افتاده !؟
گزارشات ناجور بوده؟
تقسیم سودها پایین بودند !!؟؟
جنگ شده یا میخواهد بشود. دیروز همه کشورهای عربی اعلام کردند جنگ نمیخواهند. اسرائیل موند و حوضش.
پ ب ای سهام بالا بود که بخواهد اصلاح کند !!؟؟
بازارهای موازی ملک و طلا و دلار دارند شدید رشد میکنند .
خداوکیلی چه اتفاقی افتاده که بازار سرمایه اینطوری دارد سقوط میکند!!؟؟
عشقی و خاندوزی چه توضیحی برایش دارند !!؟؟
هیچ اتفاق خاصی نیافتاده...
طبق اشاره بعضی از باتجربه ها، قراره بعضی از حضرات و خودی ها وارد بازار بشن، پس باید با خبرهای جعلی ترس در دل اهل بازار بندازن و حضرات در قیمت های دلخواهشان وارد سهام بشن.
بعدش بازار دوباره اجازه ی رشد پیدا خواهد کرد...
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
به نظر من ریزش بازار کاملا تعمدی و برنامه ریزی شده است ! در واقع با ریزش بازار سرمایه می خواهند به سایر بازارها آلارم دهند ! که به زودی نوبت شما هم می رسد و اونها از ترس ریزش! عرضه ها را زیاد کنند و فروشنده باشند! و وقتی فروشنده ها بیشتر شوند قیمتها نزولی خواهند شد . و گرنه ریزش امروز هیچ توجیه منطقی ندارد .
به نظر من ریزش بازار کاملا تعمدی و برنامه ریزی شده است ! در واقع با ریزش بازار سرمایه می خواهند به سایر بازارها آلارم دهند ! که به زودی نوبت شما هم می رسد و اونها از ترس ریزش! عرضه ها را زیاد کنند و فروشنده باشند! و وقتی فروشنده ها بیشتر شوند قیمتها نزولی خواهند شد . و گرنه ریزش امروز هیچ توجیه منطقی ندارد .
بازار های دیگه ولی گول نخواهند خورد
فقط بورسه که هزاران بار گول میخوره
ه نظر نمیرسد که، دست کم در آینده نزدیک، آمریکا گزینه دیپلماتیک در چارچوب «P5+1» را پیگیری کند. علی واعظ، مدیر برنامه ایران در گروه بینالمللی بحران گفت: «درست است که برای آمریکا دشوار بود که با دولت ایران در هنگامه اعتراضات، وارد گفتوگو شود اما اکنون گرد و غبارها فرو نشسته و مسئله پیشرفت برنامه هستهای ایران دوباره در اولویت قرار دارد و به همین دلیل روشن است که آمریکا باید راهکاری دیپلماتیک را برای کنترل فعالیتهای ایران پیجویی کند.» واعظ میگوید: «در اینجا مسئله اولویتبندی مطرح است. فکر میکنم که تغییری در نگرش آمریکا نسبت به مسائل کلیدی مربوط به فعالیتهای ایران رخ داده است. چند ماه پیش، مسائل حقوق بشر در بالاترین سطح اولویت بود و اکنون فکر میکنم که چراغ قرمز مسئله هستهای دوباره میدرخشد.» او افزود: «باور ندارم که دستیابی به یک توافق موقت امکانپذیر باشد. فاصله انتظارات ایران و آمریکا به قدری زیاد است که در مدت باقیمانده از دوره دولت بایدن، امکان پل زدن روی آن وجود ندارد... اما برای دولت بایدن، کاملاً طبیعی است که تلاش کند راهی را برای جلوگیری از تشدید تنشها بر سر برنامه هستهای ایران پیدا کند. بنابراین فکر میکنم که آنچه آمریکا به احتمال زیاد در حال بررسی آن است، راهکاری است که دست کم این اطمینان را بدهد که ایران وارد رفتار تحریکآمیزی در زمینه هستهای نشود که در دوران رقابتهای انتخاباتی، یک رویارویی میان آمریکا و ایران را غیرقابل اجتناب کند... وجود تماسهای دیپلماتیک، بهویژه به صورت غیرمستقیم، به این معنی نیست که حصول توافق ممکن است یا توافق آمادهای وجود دارد.» یک دیپلمات ارشد اروپایی هم با این نظر موافق بود.
-------------
عملا گفته هیچ توافقی نخواهد بود
بایدن فقط دنبال اینه که زمان انتخابات امریکا جنگ نشه
------------- تتر هم از 49600 شد 50703
مخالف نظر دوستمان هستم فعالان بازارهای موازی تره هم برای بازار سرمایه خرد نمیکنند شما انتظار داری آنان بورس را رصد کنند ....................زهی خیال باطلل اگر فکر کنید ریزش تعمدی بازار بورس باعث ترس در ریزش بازارهای موازی شود
مخالف نظر دوستمان هستم فعالان بازارهای موازی تره هم برای بازار سرمایه خرد نمیکنند شما انتظار داری آنان بورس را رصد کنند ....................زهی خیال باطلل اگر فکر کنید ریزش تعمدی بازار بورس باعث ترس در ریزش بازارهای موازی شود
من همچین فکری نمی کنم ! چون خودم شاهد هستم تو یک شهرستان ملکی که تو دیماه سال قبل 6 میلیارد خریداری شده بود هفته پیش 13 میلیارد مشتری داشت . بنابراین به قول شما کسی برای بازار سرمایه تره هم خورد نمی کند . فقط این را باید مسئولین بیشعور سازمان بورس بدانند به محض اینکه یک هفته بازار سبز شد هزار تا دست انداز می اندازند جلوش .
دو تا دوست مشغول دیدن فیلم بودند در بکی از صحنه های فیلم که مربوط میشد به یک مسابقه اسب دوانی اونا تصمیم می گیرند هر کدوم یک اسب انتخاب کنن و روی اون شرط ببندن . یکیشون یک اسب سیاه رو انتخاب میکنه و اون یکی یه اسب سفید. آخر فیلم اونی که اسب سیاه رو انتخاب کرده بود برنده میشه و از رفیقش که اسب سفید و انتخاب کرده بود بازنده شده بود شرط میبره و مبلغ شرط دریافت میکنه.
ولی بعد از یه مدتی برمیگرده پیش دوست بازنده اش و میگه، این مبلغ پولتو برادر، رفیق بازنده می پرسه چرا؟
میگه آخه این پول حق من نیست من تقلب کردم من این فیلم قبلا دو مرتبه دیده بودم می دونستم اسب سیاه برنده میشه رفیق بازنده میگه این پول از شیر مادر به تو حلالتر آخه منم قبلا این فیلم سه مرتبه دیده بودم می دونستم اسب سفید بازنده میشه گفتم شاید شاید شاید این بار اسب سفید برنده شه.
?خیلی وقتا ما میدونیم یه راهی که رفتیم چندبار هیچ نتیجه ای نداره ولی میگیم بذار یه بار دیگه بهش فرصت بدم .یه بار دیگه امتحان کنم. یه چیزایی تهش مثل روز روشنه
برام عجیبه! حالا که قیمت بعضی سهمها توی این بازار 7درصد 7درصد داره اصلاح میکنه کسی حرفی از تورم و گرانی نمیزنه!! اما وقتی قیمتها تو پیک خودش بود خیلی ها همینجا بحث تورم و گرانی را پیش میکشیدند و تنها دلیل رشد قیمتها را توی این بازار تورم قلمداد میکردند! عزیز من بازار دستوری هیچ ربطی به تورم و قیمت دلار و سکه و خودرو و مسکن نداره اما بازیگران بازار برای دلخوشی ما یه جورائی با انتشار شایعات و اخبار و اکازیب ربطش میدن تا سهمهامون رو تو پیک قیمتها نفروشیم و به رشد بیشتر در آینده دلخوش باشیم.
اما شیرینی بازار و خرید و فروش در این بازار به همین منفی و مثبت خوردن 7درصدهاست ولی متاسفانه بازار اگه دو الی سه تا منفی دیگه شبیه امروز بزنه! ترسو تر هم میشه! و مردم در تصمیم گیریهاشون منفعل میشن و در خریدها بسیار ترس ورشون میداره! فسپای 1290 تومانی هفته های پیش که خیلیها واسه خریدش له له میزدند رو تو قیمت 812 تومان امروز پس از 37 درصد اصلاح قیمت تو خریدش مردد و ترسو هستش! عجیبه والا!! قیمتها شاید تا 50درصد اصلاح کنند! ولی بازار به جای اینکه برای خرید عطش بیشتری پیدا کنه! ترسوتر میشه! اما حقوقی ها برعکس ما عمل میکنند... نظر کاملآ شخصی
پیشگوئئ دوست گرامی با اطلاعات خشک ممکنه مثل ریاضیات که به ما روز و ساعت و لحظه دقیق تحویل سالو میگه...
در بازارهای مالی همواره با معادلات هزار مجهولی مواجهیم که بعضی از اونارو بولد و تحلیل میکنیم و حدسائئ میزنیم...
در جواب شما: نظر من در مورد ارجحیت ریال از رشد بیش از حد بازارهای مختلف و به اصطلاح پول داغ و خریدهای هیجانی ناشی میشه که حجم پول چاپ شده جوابگوش نیست و هنوزم به تعادل نرسیده...
در بازار خودمان الگوهای گذشته بین ۲ تا ۶ ماهو نشون میدن که یک ماهش گذشته... ضمن اینکه متغیرهای هولناکی مثل ارز و طلای ذخیره شده در خانه ها را باید در نظر گرفت که میتواند پیرو هیجانات ذهنی مردم هر بازاری را بالا و پائین ببرد...
نظر