جــــو بــــازار
جمع کردن
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
درود بر شمادر اصل توسط Omid_Khan پست شده است مشاهده پستمیشه لطفا توضیح بدید که تشکیل صف فروش برای عرضه های اولیه، چه معنایی داره و چطور به ثبات و صعود بازار کمک میکنه؟!
اتفاقا خطر داره برای بازار زمانیکه عرضه اولیه ها صعود کم کنند و زود متعادل و منفی شوند فعلا که خدا رو شکر اینطور نیست و صف شهر نیز حالا حالاها ادامه خواهد شاید بیش از ۵۰درصد دیگه هم صعود کند!!!!نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse۳۶۰
نظر
-
ثبت کمترین ارزش معاملات خرد سهام+حق تقدم در ۴ ماه اخیر
البته توقف برخی از نمادهای بزرگ و پرمعامله نیز در رکوردشکنی امروز نقش داشتند
۵۶۶۲ ملیاردتومان
نظر
-
اگر کف ارزش معاملات اتفاق افتاده باشه امروز باید روز مثبتی را در پیش داشته باشیم.در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است مشاهده پستثبت کمترین ارزش معاملات خرد سهام+حق تقدم در ۴ ماه اخیر
البته توقف برخی از نمادهای بزرگ و پرمعامله نیز در رکوردشکنی امروز نقش داشتند
۵۶۶۲ ملیاردتومان
نظر
-
یه سوال دارم از مدیریت سایت:
چرا وقتی میخوایم پستی را گزارش کنیم، تو صفحه نوشتن گزارش و بعد از نوشتن متن گزارش، وفتی دکمه "ارسال گزارش" را میزنیم، یه زمان خیلی خیلی زیادی طول میکشه و هیچ اتفاقی نمی افته؟! من واقعا متوجه نمیشم که آیا گزارش ارسال شده یا نه! میتونید بگید مشکل از کجاست؟
نظر
-
راهکار ابتکاری: چند ثانیه بعد از ارسال متن (در حین ارسال) صفحه را بروزرسانی کنید، اینجوری زودتر ارسال میشه :Dدر اصل توسط Omid_Khan پست شده است مشاهده پستیه سوال دارم از مدیریت سایت:
چرا وقتی میخوایم پستی را گزارش کنیم، تو صفحه نوشتن گزارش و بعد از نوشتن متن گزارش، وفتی دکمه "ارسال گزارش" را میزنیم، یه زمان خیلی خیلی زیادی طول میکشه و هیچ اتفاقی نمی افته؟! من واقعا متوجه نمیشم که آیا گزارش ارسال شده یا نه! میتونید بگید مشکل از کجاست؟
نظر
-
دیروز در ۴۰ نماد RSI از مرز ۵۰ واحد به سمت بالا حرکت کرد !
ببینیم امروز این وضعیت تقویت میشه و در بقیه نمادها اتفاق میفته یا نه !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پستدیروز در ۴۰ نماد RSI از مرز ۵۰ واحد به سمت بالا حرکت کرد !
ببینیم امروز این وضعیت تقویت میشه و در بقیه نمادها اتفاق میفته یا نه !
سلام و صبح شما وهمه عزیزان بخیر؛
تقویت که شد، امیدوارم که ادامه داشته باشه وشل نکنه. دیروزکه پالسهای خوبی به بازار فرستاده شد. بورس کالاهام که داره کولاک میکنه.
نظر
-
آره منم خوشبينم كم كم وضع بازار بهتر بشهدر اصل توسط خوش بین پست شده است مشاهده پستکف بازار همین جاست. توصیه میکنم خریدهاتون رو امروز تکمیل کنید. پیش به سوی شاخص ۳ میلیون.آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
ایا این انتظار به سر رسید و رشد قوی بازار از شنبه در پیش داریم؟در اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستچه بازار مسخره ای حجم معاملات در بیشتر شرکتها در حد بسیار کم بازار در انتظار
نظر
-
بازار در وضعیتی قرار داره که محکوم به صعودهدر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستایا این انتظار به سر رسید و رشد قوی بازار از شنبه در پیش داریم؟
نظر

نظر