جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Postمیشه لطفا توضیح بدید که تشکیل صف فروش برای عرضه های اولیه، چه معنایی داره و چطور به ثبات و صعود بازار کمک میکنه؟!
اتفاقا خطر داره برای بازار زمانیکه عرضه اولیه ها صعود کم کنند و زود متعادل و منفی شوند فعلا که خدا رو شکر اینطور نیست و صف شهر نیز حالا حالاها ادامه خواهد شاید بیش از 50درصد دیگه هم صعود کند!!!!نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
ثبت کمترین ارزش معاملات خرد سهام+حق تقدم در 4 ماه اخیر
البته توقف برخی از نمادهای بزرگ و پرمعامله نیز در رکوردشکنی امروز نقش داشتند
5662 ملیاردتومان
نظر
-
در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Postثبت کمترین ارزش معاملات خرد سهام+حق تقدم در 4 ماه اخیر
البته توقف برخی از نمادهای بزرگ و پرمعامله نیز در رکوردشکنی امروز نقش داشتند
5662 ملیاردتومان
نظر
-
یه سوال دارم از مدیریت سایت:
چرا وقتی میخوایم پستی را گزارش کنیم، تو صفحه نوشتن گزارش و بعد از نوشتن متن گزارش، وفتی دکمه "ارسال گزارش" را میزنیم، یه زمان خیلی خیلی زیادی طول میکشه و هیچ اتفاقی نمی افته؟! من واقعا متوجه نمیشم که آیا گزارش ارسال شده یا نه! میتونید بگید مشکل از کجاست؟
نظر
-
در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Postیه سوال دارم از مدیریت سایت:
چرا وقتی میخوایم پستی را گزارش کنیم، تو صفحه نوشتن گزارش و بعد از نوشتن متن گزارش، وفتی دکمه "ارسال گزارش" را میزنیم، یه زمان خیلی خیلی زیادی طول میکشه و هیچ اتفاقی نمی افته؟! من واقعا متوجه نمیشم که آیا گزارش ارسال شده یا نه! میتونید بگید مشکل از کجاست؟
نظر
-
دیروز در 40 نماد RSI از مرز 50 واحد به سمت بالا حرکت کرد !
ببینیم امروز این وضعیت تقویت میشه و در بقیه نمادها اتفاق میفته یا نه !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postدیروز در 40 نماد RSI از مرز 50 واحد به سمت بالا حرکت کرد !
ببینیم امروز این وضعیت تقویت میشه و در بقیه نمادها اتفاق میفته یا نه !
سلام و صبح شما وهمه عزیزان بخیر؛
تقویت که شد، امیدوارم که ادامه داشته باشه وشل نکنه. دیروزکه پالسهای خوبی به بازار فرستاده شد. بورس کالاهام که داره کولاک میکنه.
نظر
نظر