جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
نقل قول از کانال جناب توپولی:
ابطال این مصوبه و با کم رنگ شدن اخبار بد میتونه فشار فروشهارو کم و انشالله از بعد مجامع بازار رو مثبت ببینیم?
ممکنه این افت بازار تا پایان فصل مجامع هم طول بکشه
یعنی حدود 40-50 روز
(حالا یا زودتر یا دیرتر خیلی حساس نباشید)
خیلی خودتون درگیر این بالا و پایین ها نکنیدبازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر
-
بازار مشکل سیاسی داره و مردم و دنیا را مچل کردند، تا میخواهند با اینها یک توافق کج و کوله ایی بکنند، جلیلی توسط عواملش شروع به سنگ اندازی میکنه، و آن کسی که باید توی دهنش بزنه و.......خودش با فشار به دستگاه قضایی در خصوص فضای مجازی و یا.......خود را اگر نه حامی، بلکه با این حرفهای بی نتیجه و بلا موضوع، موضوع اصلی را کنار میزنه و.......
خلاصه داستان داریم با کسی که میخواهد بزرگی بکنه و اسباب بزرگی رو نداره..........و نمیخواهد قبول بکند که ندارد. امیدوارم اینموضوع روسیه و پرکاژین و تو خالی بودن پوتین تکانی بایشون یاد داده باشه، که بابا، پوتین و.......اسباب بزرگی برای شما و کشور فراهم نمیکنه، اینکار را مردم کشور خودت میتوانند کنند، که همش بفکر این هستی که چطوری آنها را در قید وبند مسایل بیخودی و قرون وسطایی قرار بدی و ایجاد یآس، نا امیدی و بلاتکلیفی، در کلیه امور.آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/28, 10:44.
نظر
-
الان که این نامه کذایی رو شده ،چرا سازمان بورس سهم های متاثر از این نامه رو متوقف نمی کنه تا گزارش از نوع الف اعلام کنند؟احتمال نمی ره بعد از خرید های کلان حقوقی و زدن جیب ملت ، به ناگاه اعلام کنند که نه، این نامه در تاریخ فلان ملغی شده؟
نظر
-
نفت و فلزات هم که مثبتند، ترا بجددت این یک ماه را زیاد......نزن، تا بچه ها زیانهاشون را جبران بکنن.
دکتر ظریف وقتی عذر این باصطلاح وزیر خاجه را خواست، بهش گفت من شما را در حد کارمند وزارت خارجه قبول ندارم، چطوری شما از من میخوای که شما را معاون بکنم!؟ حالا این آقا سکان دار سیاست خارجی ماست، میخواین اوضاع بهتر از این باشه؟؟؟ در آخرین باری که توسط لاوروف احظار شد، مثل گاگولها تو ماشین نشست و منتظر ایشون بود که بره استقبالش، که لاوروف نرفت و وقتی آمد لاوروف ازش پرسید که چرا تو ماشین نشسته بودی؟؟؟ تحقیر از این بدتر میشه؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postوقتی حجم اخبار منفی زیاد است یعنی زمان برگشت بازار است. احتمالا شاخص از همین 2150 تا 2350 الی 2400 یکسره بالا برود.
تا اینجای بازار بیش از 400 نماد بیش از 400 میلیارد تومان خروج پول حقیقی داشتن !
و بیش از 250 نماد کمتر از 300 میلیارد تومان ورود پول حقیقی ثبت کردن !
نظر
-
در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Postنفت و فلزات هم که مثبتند، ترا بجددت این یک ماه را زیاد......نزن، تا بچه ها زیانهاشون را جبران بکنن.
دکتر ظریف وقتی عذر این باصطلاح وزیر خاجه را خواست، بهش گفت من شما را در حد کارمند وزارت خارجه قبول ندارم، چطوری شما از من میخوای که شما را معاون بکنم!؟ حالا این آقا سکان دار سیاست خارجی ماست، میخواین اوضاع بهتر از این باشه؟؟؟ در آخرین باری که توسط لاوروف احظار شد، مثل گاگولها تو ماشین نشست و منتظر ایشون بود که بره استقبالش، که لاوروف نرفت و وقتی آمد لاوروف ازش پرسید که چرا تو ماشین نشسته بودی؟؟؟ تحقیر از این بدتر میشه؟؟؟
اونا از اینا بدترن
تازه ناراحت نمیشید شما حق ناراحتی ندارید چون جزیی از مسببین سرکار اومدن اینا بودید طبق فرمایش خودتون
شماها زندگی ماهارو نابود کردید و تا آخر عمر بهمون بدهکارید
حالا هی بیا بنداز گردن رییسی و وزیرخارجه و اینکه مردم کمتر گوش دراز فرض کنید
نظر
-
جناب بهنام صمدی
دو ماه پیش جو دادی تو کانالت که عشقی جان مقاومت نکن در برابر این جو مثبت که له میشی و...از این قبیل اصظلاحات . همون روز اینجا گفتم و هست که اتفاقا تا دلت بخاد میتونه کلی سهام تو سیستم بریزه برای فروش .اصلا نیازی به مقاومت نداره وبا یه تلفن بازار رو از این رو به اون رو میکنه .جدای از اینکه دایم جو میدادی برای خرید و خودت رو مدیون مردم کردی و
تو خصوصی هم برات پ گذاشتم . حداقل تویی که یه خط در میان از منابع آگاه خبر میذاری تو دیگه نگو ما بیخبر بودیم ژست مظلومیت بگیری.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Postگزارش های خوبی را در بازار شاهد هستیم
خدیزل کاوه فولاد فخوز ددانا دارو دتماد سرود سهگمت سهرمز سابیک کزغال گزارش های خوبی دادند
بازاز همین طوری نمی ماند
گزارش های 3 ماهه خوبی از این شرکت ها شاهد خواهیم بود
منتظر گزارش فسازان و خاور هستم
در کل گزارش های خوب شرکت ها را برای 3 ماهه در این جا اعلام می کنم
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postجناب بهنام صمدی
دو ماه پیش جو دادی تو کانالت که عشقی جان مقاومت نکن در برابر این جو مثبت که له میشی و...از این قبیل اصظلاحات . همون روز اینجا گفتم و هست که اتفاقا تا دلت بخاد میتونه کلی سهام تو سیستم بریزه برای فروش .اصلا نیازی به مقاومت نداره وبا یه تلفن بازار رو از این رو به اون رو میکنه .جدای از اینکه دایم جو میدادی برای خرید و خودت رو مدیون مردم کردی و
تو خصوصی هم برات پ گذاشتم . حداقل تویی که یه خط در میان از منابع آگاه خبر میذاری تو دیگه نگو ما بیخبر بودیم ژست مظلومیت بگیری.
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postوقتی حجم اخبار منفی زیاد است یعنی زمان برگشت بازار است. احتمالا شاخص از همین 2150 تا 2350 الی 2400 یکسره بالا برود.
دوای درد بورس البته یکسره بالا بردن نیست. تا 2400 هم راهی نیست....30 40 درصد به ملت ضرر زدن...به دو سه روز به راحتی می رسوننش 2400
خاندوزی و دوستان و در کل تیم اقتصادی حاکم با بورس رو نیستند! به نظرم بیشتر در فکرن ببینند میشه مالیاتی یا چیز جدیدی از سهامدار گرفت!
البته عرضم این نیست که من از این کار دست می کشم یا بازار ارزنده نیست....دید دولت و نحوه ی مدیریت شاخص مد نظرم بود!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postجناب سهامدار عمده جسارتا کماکان روی و.سپهر مثبت هستید .....این قیمتها ارزش خرید دارد
به هرحال نگه داری میکنم چون دیگه باید خبر عرضه نیشکر بیاد.
نوسانات بالایی داره و ریسک جسورانه میخاد. در کنار سهام بنیادی حالا این یکی هم تو پرتفوی ما هس.
بستگی به مقدارریسک خودتون داره .انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
نظر