کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عجب لابی های گردن کلفتی دارند این پترو ، معدنی و فلزی ها
اصل مافیا همینها هستند.
مافیا و حکومت پنهان گردن کلفتی که زمان احمدی نژاد با هبه کردن این شرکتها و معادن بوجود آمدند و امروز بلای جان سایر صنایع و مردم شده اند.
کشوری که قبلا به راحتی اداره می شد الان حتی در تامین گندم و خوراک دام دچار مشکل شده !
معادل چهار پنج میلیون بشکه نفت ، گاز در ایران تولید میشه مفت تقدیم می کنند یه اینها ( در گذشته خیلی کمتر و تقریبا مجانی می گرفتند ) ،
این شرکتها هم با حاشیه سود بسیار بالا صادر و یا به قیمت جهانی به مردم می فروشند ،
حتی حاضر نیستند بخش کوچکی از این حاشیه سود بالا رو صرف کشور بکنند.
نتیجه چهل سال مفت خری گاز و نفت و برق هم همین آفتابه لگن هفت دست و یک لشکر لابی و بوقچی میشه دیگه .
از همه مهم تر ، معلوم نیست ارز و ریال هفتاد هشتاد میلیون تن محصولات پتروشیمی و سی میلیون تن فولاد و ؟؟؟ تن محصولات معدنی کجا می ره که کشور نیازمند به هفت میلیارد دلار پول خورد مطالبات از کره شده !؟؟
دیروز کلیپ استاد ادیب میدیدم میگفت از ۱۰۹ میلیارد دلار ارزش گاز تنها ۵ میلیارد دلار از صنایع دریافت میشه
کاربران گرامی نظرتون در مورد دکمه ایکون dps سایت tsetmc از وقتی نسخه سرورش ایرانیزه شده چی هست ؟!
برای من دکمه های DPS و EPS کار نمیکنه !
من هم نگاه کردم. کار نمیکنه! صفحه خالی نشون میده! نه DPS را نشون میده و نه EPS و نه حتی GPS و نه SOS و نه IOS و نه ... ? ? ? در کل این را بدونید که از جنس و کالا و سرویس ایرانی نمیشه خیلی انتظار داشت! یکی از نمونه های بارز بی کیفیتی جنس و محصول ایرانی همین اینترت و سایتهای اینترنتی و نرم افزارهای ایرانی است که واقعا فاجعه است!
من چون خودم مهندس کامپیوترم این را از دید تخصصی میگم و نه اینکه صرفا بخوام ایراد بگیرم! شما سایتهای ایرانی را با خارجی مقایسه کن! واقعا سایت ایرانی در برابر اونها چیزی شبیه اسباب بازی دست سازه! الان مثلا سایت جدید tse.ir هم راه اندازی کردن! یه طراحی نکبت بار!
دیروز کلیپ استاد ادیب میدیدم میگفت از ۱۰۹ میلیارد دلار ارزش گاز تنها ۵ میلیارد دلار از صنایع دریافت میشه
آنقدر مفت به اینها می فروشند که در خیلی از شرکتها گازهایی مثل اتان را که گازهای با ارزشی هستند به عنوان سوخت استفاده می کنند ، حتی می دهند به مشعل ها و آلودگی ایجاد می کنند به شخمشون هم نیست
آنقدر مفت به اینها می فروشند که در خیلی از شرکتها گازهایی مثل اتان را که گازهای با ارزشی هستند به عنوان سوخت استفاده می کنند ، حتی می دهند به مشعل ها و آلودگی ایجاد می کنند به شخمشون هم نیست
..خوب چه کاریه ...چرا منت بذارند و رانت توزیع کنند ...عرضه به خرج بدند و این گازونفت رو مستقیم صادر کنند ...تولید کننده هم بره برا خودش انرژی و خوراک تامین بکنه...
..خوب چه کاریه ...چرا منت بذارند و رانت توزیع کنند ...عرضه به خرج بدند و این گازونفت رو مستقیم صادر کنند ...تولید کننده هم بره برا خودش انرژی و خوراک تامین بکنه...
می بینید که با این خود تحریمی و خود تخریبی عجیب و غریبی که مافیای نامحترم و عمله هاشون در ایران حاکم کرده اند عملا گاز صادر نمی شود.
تنها یک مقدار جزئی به ترکیه و عراق
پروژه ایران ال ان جی که در زمان خاتمی با جدیت داشت ساخته می شد ، از زمان احمدی نژاد و روحانی تعطیل و همچنان لنگ در هوا باقی مانده
در نتیجه ، منطقی ترین کار پس گرفتن این صنایع ملی از چنگال مافیاست
نظر