جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 911

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    2080
    سقف قبلی ایا حفظ شد
    فعلا واکنش مثبت جزئی دیده میشه بعد از 5 روز متوالی رالی نفس گیر
    اميد به خدا . ما كه شندر غاز نقدينگي رو خريد كرديم. عقلمون بيشتر از اين كار نمي كرد. شد شد نشد نشد.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4109

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      اميد به خدا . ما كه شندر غاز نقدينگي رو خريد كرديم. عقلمون بيشتر از اين كار نمي كرد. شد شد نشد نشد.
      بازم به شما که امروز خریدی
      من که از شنبه پله ای خریدم و متاسفانه بد در اومد
      باور میکنید چهار شنبه هفته قبل 80% نقد کرده بودم و یه حس بدی داشتم که منفی داریم ولی نه در این حد /:.negaran.:/
      ولی همانطور که گفتم ذره ذره منفی کردند و پله ای خرید و عاقبت این شد نتیجش که امروز 15% نقدینگی باقی موند
      ولی اگر واقعا اینجا حفظ شود و کمی کف سازی کند بد نیست امیدوارم کننده است

وضعیت پترو پالایشی مشکل بزرگی شده این وسط
      اینام شدند غوز بالاو مزید بر علت

نظر

• عابد - زاهد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 333

باور میکنید چهار شنبه هفته قبل 80% نقد کرده بودم و یه حس بدی داشتم که منفی داریم ولی نه در این حد /:.negaran.:/
        ولی همانطور که گفتم ذره ذره منفی کردند و پله ای خرید و عاقبت این شد نتیجش که امروز 15% نقدینگی باقی موند
        بادورد.. اتفاقا در بازار منفی باید خرید ...خرید شما درست بوده .. بازیگران رکب زدند

نظر

• شروع مجدد
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 911

تو بورس اگه قمار نكنيم ، كجا قمار كنيم؟ اگه قرار باشه اين كف هم بشكنه ديگه واقعاً تا مدتها نبايد خبر بورس رو گرفت. بعيد هم نيست اينطور بشه ولي ما فعلاً مثبت فكر ميكنيم/.:biggrinsmiley.:/
          آنکه نامخت از گذشت روزگار
          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

جالبه که بی بی یی و ایران اینترنشنال هم از ریزش بورس استقبال میکنند و هم بر بچه های حزب الهی و هم روحانیت رانت خوار و هم فارغ التحصیلان دانشگاه امام صلدق
            جملگی ریزش بورس بهشون حس خوبیییی میده !!!

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4109

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
              بادورد.. اتفاقا در بازار منفی باید خرید ...خرید شما درست بوده .. بازیگران رکب زدند
              درود دوست با اخلاق و خوب
              اتفاقا من فقط در منفی ها خرید میکنم حتی در بازار های صعودی
              مگر اینکه دیگه هیجانی عمل کنم

نظر

• خسرو چوگان
                ستاره‌دار(1)
                • Jan 2022
                • 265

عدد شاخص سال 99 با لحاظ کردن pending order حوالی 2078546 بدست امده است. ریزش امروز تا این لحظه 2079859 میباشد.
                حدود هزارتا دیگه بریزه. امیدوارم برگرده.
                بالاخره این ریزش زجر اور از لحاظ تکنیکال تموم شد. امیدوارم از لحاظ عملی هم تموم بشه و از شنبه همه دوستان لااقل رنگ سبز سهامشان را ببینند.

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1772

دوستان اگر بشه این فساد و ریزش بورس را رسانه ای کرد در بی بی سی ووووووو

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

خیلی حال خوشی دارن کسانی که هر بار گند فساد و رانت و بازار دستوری بیرون میزنه، سعی میکنن با فاندامنتال، تکنیکال، قیمت دلار، هسته ای، عربستان، یا هر کوف و زهرماری شده شرایط را تحلیل و تفسیر کنند و خاک بریزن روی کثافت /:.yead.:/

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

دوستان تشریف بیارید کلاب هاوس روحتون شاد شه کلا فضای فنی داره اونجا تحلیل گران طبق آخرین صور فلکی به این نتیجه رسیدند شاخص تا 1680 قراره بیاد پایین!/:.rolleyessmileyani

واقعا احمقانه ترین تحلیل ها اونجاست که فقط باعث اتلاف وقته...

روزی که دوتا کندل غول پیکر در اردیبهشت نوش جان کردیم سیگنال واضحی بود حیف که روانشناسی معاملات اجازه نمیده تصمیم درست بگیریم.
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• سبحان 10
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1151

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                        دوستان اگر بشه این فساد و ریزش بورس را رسانه ای کرد در بی بی سی ووووووو
                        نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
                        خرید اعتباری به درد همین زمانها میخوره من سال گذشته اصلآ نتوانستم از اعتبارم استفاده کنم اما الآن قیمتها شکسته شده و نمیشه گفت خریدهایم قمارگونه هستش معمولآ توی هر سیکل برگشتی روزهای آخر رو تا میتوانند ترس تو دل سهامدارها می اندازند اما اگه مشاهده کنید همه حقوقیها هم اکنون در حال خرید هستند شاخص الآن بالای دو میلیون و صد هزار واحد هستش اما قیمتها برگشتن به زمانی که شاخص تو محدوده یک میلیون و سیصد هزار واحد بود و بعضآ قیمت بعضی از نمادها به زمان شاخص یک میلیون واحد هم رسیده... نظر شخصی نوشته اصلی توسط سهامدار 67

کاملا موافقم

این زمان برگشت را انداختند جند روز قبل از گزارش 3 ماهه

از این فرصت بهتر نمیشه

15 اردیبهشت با جو مثبت و هیجان فروختند

الان در اوج ذلت بخرند

اوج فساد و قدرت پول های کثیف برای بنده از روز روشن تر است

بنده این پیش بینی را داشتم که تا چند روز قبل از گزارش های 3 ماهه این اتفاق بیفتد

همین سیکل برگشتی را در بازه 20 تا 26 مهرماه سال 1401 داشتیم که بازار را به ذلت کشانده بودند و با گزارش های 6 ماهه بازار از آبان ماه بالا رفت

چرا افزایش قیمت گاز را انداختند تیرماه اعلام کردند

برای اینکه با افزایش جو منفی و فشار فروش بتوانند سهام فروخته شده در اواسط اردیبهشت را با ذلت خریداری کنند

نظر

• سبحان 10
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1151

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post
                          نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
                          خرید اعتباری به درد همین زمانها میخوره من سال گذشته اصلآ نتوانستم از اعتبارم استفاده کنم اما الآن قیمتها شکسته شده و نمیشه گفت خریدهایم قمارگونه هستش معمولآ توی هر سیکل برگشتی روزهای آخر رو تا میتوانند ترس تو دل سهامدارها می اندازند اما اگه مشاهده کنید همه حقوقیها هم اکنون در حال خرید هستند شاخص الآن بالای دو میلیون و صد هزار واحد هستش اما قیمتها برگشتن به زمانی که شاخص تو محدوده یک میلیون و سیصد هزار واحد بود و بعضآ قیمت بعضی از نمادها به زمان شاخص یک میلیون واحد هم رسیده... نظر شخصی نوشته اصلی توسط سهامدار 67

کاملا موافقم

این زمان برگشت را انداختند جند روز قبل از گزارش 3 ماهه

از این فرصت بهتر نمیشه

15 اردیبهشت با جو مثبت و هیجان فروختند

الان در اوج ذلت بخرند

اوج فساد و قدرت پول های کثیف برای بنده از روز روشن تر است

بنده این پیش بینی را داشتم که تا چند روز قبل از گزارش های 3 ماهه این اتفاق بیفتد

همین سیکل برگشتی را در بازه 20 تا 26 مهرماه سال 1401 داشتیم که بازار را به ذلت کشانده بودند و با گزارش های 6 ماهه بازار از آبان ماه بالا رفت

چرا افزایش قیمت گاز را انداختند تیرماه اعلام کردند

برای اینکه با افزایش جو منفی و فشار فروش بتوانند سهام فروخته شده در اواسط اردیبهشت را با ذلت خریداری کنند

یکی از ابزار های پول های کثیف انتشار اخبار قیمت گاز در این مقطع بود

دیگری وجود سهام هایی مثل سایپا و ایران خودرو که با منفی کردن ان انرژی بیشتری به جو منفی بازار بدهد

که برای این روزها ابزار خوبی است

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

آخرین چیزی که در این بازار اهمیت دارد تکنیکال است!( قصد زیر سوال بردن اصل تکنیکال را ندارم)
                            اینکه هر اتفاقی بیافتد بنوعی بخواهیم برایش توجیه تکنیکال پیدا کنیم بنوعی توهین به شعور است!
                            از هرجایی بازار برگردد و یا بالا برود عده ای خواهند گفت طبق پیش بینیمان بود!
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naser57
                              عضو عادی
                              • Dec 2020
                              • 152

در اصل توسط naser57 پست شده است View Post

نمیدونم این تحلیل از شاخص کل چقدر میتونه صحیح باشه اما بنظرم هنوز اصلاح و پولبک کامل نشده. صرفا جهت اطلاع

رسید به این محدوده ببینیم چکار میکنه بازارساز با شاخص کل

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                                دوستان تشریف بیارید کلاب هاوس روحتون شاد شه کلا فضای فنی داره اونجا تحلیل گران طبق آخرین صور فلکی به این نتیجه رسیدند شاخص تا 1680 قراره بیاد پایین!/:.rolleyessmileyani

واقعا احمقانه ترین تحلیل ها اونجاست که فقط باعث اتلاف وقته...

روزی که دوتا کندل غول پیکر در اردیبهشت نوش جان کردیم سیگنال واضحی بود حیف که روانشناسی معاملات اجازه نمیده تصمیم درست بگیریم.
                                بلاخره اونهایی که رانت فروش داشتن ! رانت خرید هم دارن !

رسانه در جهان سوم ابزاری برای سرکار گذاشتن و منحرف کردن افکار عمومی هست !

مردم ما از همه جهان بیشتر اهل رسانه و خبر و فضای مجازی هستن ! برای همینم خیلی راحت فریب میخورن و از پشت صحنه اتفاقات پرت هستن !

خود بورسی ها همینطور !

چند روز پیش تا این رسانه اجتماعی جدید راه افتاد ایرانی ها همه هجوم بردن و نصب کردن ! از جمله بورسی ها !!!

برای همین دوز فریب خوردگی در جامعه بشدت بالا هست ! چون دیتای کاملا کانالیزه در این شبکه ها و رسانه ها به خورد افراد داده میشه !

نظر

در حال کار...
                                X