کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا یعنی چی؟! سهم تا نیم ساعت پیش صف خرید بوده، الان داره میره به سمت منفی 7 درصد؟!
اصلا این چه بورسی است؟! اصلا این چه کشوری است؟! اصلا این چه حکومتی است؟!
شما نظری دارید؟!
واقعا یعنی چی؟! سهم تا نیم ساعت پیش صف خرید بوده، الان داره میره به سمت منفی 7 درصد؟!
شما نظری دارید؟!
دولت خودش آنقدر گرفتاری و بدبختی و نان خور داره که دیگه جایی برای صدقه یا حاتم بخشی به شرکت ها نمیمونه و هر جا هم بتونه احتمالا حداکثر تلاش خودش را میکند تا از اشخاص حقیقی و حقوقی بکنه
ای مسخر شدگان تالار بورس و ای زامبیان از دور کنترل شده توسط آنتن الگوریتم در برابر اوشنوس خداوندگار دریا و رودخانه زانو بزنید
هم اکنون با یک خبری که هنوز صحت و سقم آن کاملآ مشخص نگردیده است در حال اولین مرحله پیاده سازی با فریب و نیرنگ در قیمتهای کف هستند
زانو بزنید تا در امان باشید
[QUOTE=اوشنوس;1049547] هم اکنون وقت آن رسیده به اوشنوس خداوندگار دریا و رودخانه ایمان آورید... زانو بزنید ای مردگان متحرک بی خاصیت تالار نشین/:.yead.:/
فقط اوشنوس خداوندگار دریا و رودخانه ها است که میتواند نهنگها را در دریای متلاطم بورس ردیابی میکند /.:biggrinsmiley.:/
به نظر میاد موج صعودی عظیمی در راه باشه! احساسات خودتون را کنترل کنید دوستان اصلاح ذات هر بازاریه... دیروز و امروز حد ضرر خیلی ها فعال شد و خروج کردند و این همان تله ایی بود که منتظرش بودند ترس در چهره سهام داران عزیز موج میزنه و این همان چیزیه که خیلی ها آرزو داشتند اما فروش در این ناحیه به شدت اشتباهه زمانیکه در ساعت پایانی همه صفهای فروش را جمع میکنند این به این معنی است نهنگهای بازار دارند کل بازار را میبلعند.
من واقعا دارم فکر میکنم ماندن در این بازار بورس کار درستی است یا نه؟! اصلا میشه با این وضعیت به سود مطمئنی رسید یا نه؟!
خیلی وحشتناک به نظر میرسه! هفته قبل یک دفعه بورس افتاد تو سرازیری تا دیروز! دیرو و امروز یک دفعه همه چیز سبز شد و صف خرید! حالا از یک ساعت پیش افتاده تو سرازیری!
اینطوری میشه سود کرد اصلا؟! اصلا اگه سود هم بکنیم، ارزش داره؟!
واقعا دارم مشکوک میشم!
من واقعا دارم فکر میکنم ماندن در این بازار بورس کار درستی است یا نه؟! اصلا میشه با این وضعیت به سود مطمئنی رسید یا نه؟!
خیلی وحشتناک به نظر میرسه! هفته قبل یک دفعه بورس افتاد تو سرازیری تا دیروز! دیرو و امروز یک دفعه همه چیز سبز شد و صف خرید! حالا از یک ساعت پیش افتاده تو سرازیری!
واقعا دارم مشکوک میشم!
واقعا دارم مشکوک میشم!
اتفاقا منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم /:.negaran.://:.yead.:/
این بازار و این وضعیتش که که با تلنگری خبر به این شکل در میاد ، کم کم داره به ماها که در این بازار فعالیم میگه شما به نوعی خود توهینی به شعور خویش مبتلا شدید
یه جورائی به حدی چندش میشی که حس میکنی خودت داری به شعور و فهم خود اهانت میکنی که اینجا را مناسب سرمایه گزاری میدونی
فقط امان از مورفین این کار که نمیدونم چرا ترکش اینقدر سخته
برده داری و اسارت و شکنجه در زمان هیتلر و اردوگاه اشویتس هم رو یه اصولی بود که اینجا و این کشور نیست
خدایش خوشحال شدم از اونهایی که بخاطر نرخ گاز سهام دیگشون را به حراج گذاشتن بخصوص فروشنده های خاور تا 430 هم فروختن دیدید که دو باره تا صف خرید هم رفت حالتون جا امد:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumb supsmileyanim
شما نظری دارید؟!
مملکت ما کجاش درست هست که بورسش باشد ؟؟؟اقتصادش؟؟آموزش پرورشش؟؟بهداشت و درمانش ؟؟؟دولتش ؟مجلسش ؟؟...همینی هست که می بینیم...
!!دیگه وقتی حرف اقتصاددان و جامعه شناس و متخصص تو این سیستم خریدار نداره ...دیگه ما نه زورش رو داریم نه وزنش رو ..بیاییم چی بگیم؟؟
این جا به قول بی فور سیتی کازینو هست .نشستیم دور یه میز با هم و با دولت و حقوقی ها سر قمار ...منتهی قوانین بازی طوری هست که هر وقت دلشون خواست میتونن بزنن زیر دستت یا زیرمیز...یا هرجا عشقشون کشید قوانین بازی رو عوض کنن
ما هم اینجا ول معطلیم !!داریم خواب یه ۹۹ دیگه رو می بینیم!!از همون ۹۹ که نه پدر یاد داشته باشه نه پسر دیده باشه !!بالاخره بشر به به امید و آرزو زنده اس
نظر