جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehrsana
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1191

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    خداوکیلی یک سوالی دارم از همه کاربران اینجا؟

کسانی که در سال 99 زمین خوردند. ایا تونستند ضرر و زیانهایشان را پس از 3 سال جبران کنند و چه بسا به همان سطح سال 99 خود برسند.

خواهشاً همه پاسخ دهید.
    از منظر ریالی اگه منظورتون باشه یعنی ارزش ریالی پرتفوی به ارزش ریالی معادل سقف سال 99 رسیده باشه برای من جواب بله هست اما اگه دلاری مدنظر باشه خیر به هیچ عنوان...
    فرضا اگه با ارزش پرتفوی سال 99 میشد 10 تا زمین خرید الان با همون پول نمیشه حتی 3 تاشو هم خرید و لذا سهامداری برای من که ضرر بوده

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3768

خداوکیلی یک سوالی دارم از همه کاربران اینجا؟

کسانی که در سال 99 زمین خوردند. ایا تونستند ضرر و زیانهایشان را پس از 3 سال جبران کنند و چه بسا به همان سطح سال 99 خود برسند.

خواهشاً همه پاسخ دهید.
      به قول مش قاسم !!دروغ چرا !!اون بخشی که خارج کردم و تبدیلش کردم که حسابش جداست ...ولی اون بخشی که خارج نکردم ...به لحاظ ریالی تقریبا سر به سر هست ولی دلاری که خودت دستی برآتش داری ..میدونی چه خبره

نظر

• عباس انصاری
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1793

دوستان
        پیشنهاد دارم دوستان بنیادی و تکنیکی به معرفی سهم بپردازند ‌
        حداقل در سهامی متمرکز شویم که از تورم عقب نمانیم .لطفا دوستان اگر پیشنهاد دارند اعلام کنند
        ممنون

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8775

اسامی 11 متخلف اصلی بورس را که عبارت میشدند از شرکتها و بانکهای بزرگ دولتی و اشخاص حقیقی مرتبط را مسن رضایی فاش نکرد

ولی اینجا

در اعلام خبر محکومیت ۸ مدیر دولت قبل؛اسامی مدیران متخلف بورسی منتشر شد + سند

تحریریه اقتصادآنلاین

اسامی ۸ تن از اعضای هیات مدیره شرکت بورس تهران که به سلب صلاحیت دائم از تصدی سمت مدیریت در بورس‌ها و تشکل‌های خودانتظام محکوم شدند، منتشر شد.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ مهدی سدیدی، محمدرضا محسنی، محمودرضا خواجه نصیری، محمودرضا صادقی مقدم، محمد ابراهیم محمدپورزرندی، علی اکبر امین تفرشی، علی صحرائی و امیر تقی‌ خان تجریشی، مدیرانی هستند که به سلب صلاحین دائم از تصدی سمت مدیریت در بورس‌ها و تشکل‌های خودانتظام محکوم شدند.
          آذرماه سال گذشته سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره دستور رییس قوه قضاییه برای پیگیری موضوع بورس گفت: همکاران ما در سازمان بازرسی قبلا بازرسی‌هایی را انجام داد بودند و اقدام به هشدار و پیشنهادات به وزارت اقتصاد و سازمان بورسی کرده بودند، اما از آنجایی که به این موارد توجه نشده بود برخی مسئولان حکم بدوی گرفته‌اند. البته برای برخی از مسئولان سابق بورس و اقتصاد و دارایی پرونده‌ای در سازمان بازرسی مطرح است و اگر توضیحات کافی نباشد پرونده به مرجع قضایی می‌رود و هم‌اکنون بازرسی از سازمان بورس در حال انجام است. برخی از مسئولین محکوم شدند، البته حکم در مرحله بدوی است و هنوز قطعی نشده است.خداییان در اسفندماه گذشته نیز در این باره بیان کرد: در همین مدتی که ورود پیدا کردیم، علاوه بر هشدارهای جدیدی که محضر رییس‌جمهور و وزیر داده شد، پرونده تخلفاتی اعضای هیات مدیره سابق بورس را جهت بررسی به شورای عالی بورس ارسال کردیم، پرونده کیفری برای آنها تشکیل دادیم، دعوت و اخذ توضیح شدند و پرونده تقریباً در حال تکمیل است تا پرونده کیفری هم به مرجع قضایی ارسال شود.

لینک کوتاه

اسامی مدیران متخلف بورسی منتشر شد + سند (eghtesadonline.com)

چه عزیزانی

ایا به نظر شما مدیران فعلی متفاوت تر هستند!؟

همشان برای ما اشنا هستند.
          و همشان به ما و بازار خیانت کردند.

یادمه یک بار بازار خیلی افت کرده بود از امین تفرشی پرسیدم ته بازار همینجاست. ایشان را از سرمایه گذاری ملت میشناختم.
          برگشت بهم کفت بگذار بیاد پایین . خیلی مونده هنوز

جا خوردم.

هیچکس حمایت نمیکند بازار را همه جهت منافع خودشان نوسان های ناجوانمردانه میگیرند و متوجه نیستند که دارند با اعتبار و آبروی بازار سرمایه بازی میکنند و به سخره گرفتنش.

با این مسخره بازی ها هیچ آدم عادی نمیاد سرمایه اش را بیاورد بورس و به بازار عمق دهد.

همین زالو سفتان پلشت و پلید میمانند و نوسانهای شیطانی و کزایی.

و دیگر هیچ.
          آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/07/21, 14:41.

نظر

• عباس انصاری
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1793

خاطره تلخی از خواجه نصیری دارم در سهم شراز سال ۱۳۹۲ تک سهم شراز بودم سهم تعدیل مثبت داد ولی خواجه نصیری قبول نکرد حدود ۳یا شش ماه سهم متوقف شد بعد سهم رو در با دامنه نوسان محدود باز کردند سهم هر روز با یک عدد سهم ۵ مثبت بالارفت از ۴۵۰ تا ۱۰۰۰ بعد عرضه سنگین شد من فروختم وظرف یک ماه سهم تا ۲۶۰۰ بالا رفت البته با قبول تعدیل مثبت
            زنگ زدم به ایشان متاسفانه با نهایت وقاحت جواب سربالایی داد .

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1793

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
              خاطره تلخی از خواجه نصیری دارم در سهم شراز سال ۱۳۹۲ تک سهم شراز بودم سهم تعدیل مثبت داد ولی خواجه نصیری قبول نکرد حدود ۳یا شش ماه سهم متوقف شد بعد سهم رو در با دامنه نوسان محدود باز کردند سهم هر روز با یک عدد سهم ۵ مثبت بالارفت از ۴۵۰ تا ۱۰۰۰ بعد عرضه سنگین شد من فروختم وظرف یک ماه سهم تا ۲۶۰۰ بالا رفت البته با قبول تعدیل مثبت
              البته ناظرین فعلی خیلی پلیدتر از ایشون هستند
              رنج مثبت بزنی یا صف خرید سنگین قرار بگیری تماس می گیرند که چرا رفتی درصف خرید !

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8775

همشون بچه های تالار و یا مدیر مالی و یا دانشجو بودند.
                با همشون رفیق بودیم.

ولی تا به قدرت میرسند عوض و عوضی میشوند.

چه کرد قدرت با این عزیزان.

همین رضوانی فر گل که شخصیتی واقعاً دوست داشتنی بود. تا رفت شستا از این رو به آن رو شد.
                تازه رضوانی فر به مردم متعهد بود تا لحظه آخر و گذاشتنش کنار.

هشون عزیزن ولی در نهایت قدرت ازشون خائن میسازه.

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8775

البته ناظرین فعلی خیلی پلیدتر از ایشون هستند
                  رنج مثبت بزنی یا صف خرید سنگین قرار بگیری تماس می گیرند که چرا رفتی درصف خرید !
                  بله با منم دو بار تماس گرفتند . دفعه سوم کد بورسی تعلیق میشه.

حالا فکر میکنی همین عزیزان با ذکر تصویر و عکس الان چه سمتهایی دارند !!؟؟

باغت آباد آنگوری.
                  آیا کلاً و اصولاً میشه از این سیستم توقعی داشت؟
                  :^o

عزاداریهاتون قبول حق باشه.

هیچ میدونستید دانشجویانی که پذیرش شدند اگر تقلب کنند مصونیت دارند و مسئولان دانشگاه هیچکاریشون نمیتوانند بکنند چون پذیرش شدند!!

برو حالشو ببر

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/07/21, 14:53.

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8775

باز روده درازی کردم.
                    الان درنا میاد تذکر میده.

ازش خبری نیست انگار مشغول دیگ و قابلمه و هیئته

این پولدارها فقط میتونند از این کارها بکنند و نه مایی که سرمایمون را بالا کشیدند و آه در بساط نداریم.

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                      من نمیدونم این اعداد تا چه حد درست هستند . اما با فرض درست بودن هم این مقایسه ها اشکال دارند .
                      بهتر است شرایط شرکتهای ایرانی با شرکتهایی از کشورهایی که منابع انرژی دارند مقایسه شود نه چین و هند .
                      من تابحال نشنیده ام که چین و هند با قیمت گذاری دستوری شرکتها را بیچاره کنند و رانتخواران را پولدار .
                      همچنین نشنیده ام که چین و هند دلارهای صادراتی را با قیمتهای پایین از چنگ شرکتهایشان بیرون آورند .
                      اکثر صنایع بزرگ کشور به خاک سیاه نشسته اند و مانده فولاد و پتروشیمی . از بالا تا پایین حکومت در حال داستان سرایی هستند که سود این دو صنعت زیاد است .
                      راستی چرا صنعت خودرو سازی رو با چین و هند مقایسه نمیکنید ؟!
                      احتمال خیلی زیاد نرخ های فعلی اعلام شده یوتیلیتی برای شرکت ها در ایران همچنان جذاب هست و علیرغم ناز کردن های اولیه، شرکت ها در آینده مشتاق و سینه خیز به سمت تولید با نرخ های فعلی حرکت خواهند کرد.

اگر از قیمت گذاری دستوری در چین و هند نشنیده اید، آیا تا به حال این کشورها چیزی به عنوان تحریم را حس کرده اند، به صورتی که حتی برای کوچکترین مراودات فردی مالی دچار مشکل باشند؟؟؟

در مورد خودروسازی شاید به خاطر دسترسی به تکنولوژی نوین، مقایسه سخت باشد، ولی شاید این نکته جالب هست که شرکت تاتا موتورز هند در سال گذشته به ازا هر کارمند خود، 147 هزار دلار فروش داشته و شرکت ایران خودرو به ازای هر کارمند خود با دلار 47 تومانی ، 62 هزار دلار و با دلار 28 تومانی، حدود 100 هزار دلار فروش داشته.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

نظر

• niki
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 248

دزدی از مال که دیگه زیاد مهم نیست این روزها دزدی از ...... ان با طعم کار فرهنگی و ریش و پشم موضوع روز است

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8775

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                            چون هیچ تشکلی سهامداران ندارند که قدرتمند باشه و بتونه شرکتها و سازمان را ببره زیر سوال.

اونها هم که بستر را مناسب میبینند و دستشان هم باز از مال سهامدار بذل و بخشش میکنند.

خبرنگاران هم که همه خریده شده و غلامان حلقه بگوش.

این در برابر9000 میلیارد عددی نیست.

نظر

• عباس انصاری
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1793

پیش بینی بورس فردا
                              تمامی نکات ذکر شده در بالا خبر از یک روز منفی را می‌دهند اما در کنار این موضوع باید به یک نکته نیز امید زیادی داشت و آن هم انتشار صورت‌های مالی فصل بهار شرکت‌هاست. این اتفاق می‌تواند به صورت موردی به افزایش تقاضا برای هر نماد به طور جداگانه منجر شود. بنابراین توجه ویژه به گزارش‌هایی که از سمت شرکت‌ها منتشر خواهد شد می‌تواند مسیر برخی از آن‌ها را از کلیت بازار جدا کند. از این رو پیش بینی می‌شود که بورس فردا به صورت کلی در مسیری منفی حرکت کند اما نمادهایی که با گزارش‌های خوب همراه بوده‌اند، تقاضای مناسبی داشته باشند
                              منبع فردای اقتصاد

نظر

• eco777
                                عضو فعال
                                • Sep 2014
                                • 678

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                احتمال خیلی زیاد نرخ های فعلی اعلام شده یوتیلیتی برای شرکت ها در ایران همچنان جذاب هست و علیرغم ناز کردن های اولیه، شرکت ها در آینده مشتاق و سینه خیز به سمت تولید با نرخ های فعلی حرکت خواهند کرد.

اگر از قیمت گذاری دستوری در چین و هند نشنیده اید، آیا تا به حال این کشورها چیزی به عنوان تحریم را حس کرده اند، به صورتی که حتی برای کوچکترین مراودات فردی مالی دچار مشکل باشند؟؟؟

در مورد خودروسازی شاید به خاطر دسترسی به تکنولوژی نوین، مقایسه سخت باشد، ولی شاید این نکته جالب هست که شرکت تاتا موتورز هند در سال گذشته به ازا هر کارمند خود، 147 هزار دلار فروش داشته و شرکت ایران خودرو به ازای هر کارمند خود با دلار 47 تومانی ، 62 هزار دلار و با دلار 28 تومانی، حدود 100 هزار دلار فروش داشته.
                                تحریم توجیه خوبی برای اقتصاد دستوری ( ضربه زدن به شرکتهای تولیدی و پر کردن جیب رانتخواران ) نیست . تولید کننده ناراضی ، سرمایه گذار ناراضی ، مردم ناراضی و فقط رانتخوارانی که محصولات مختلف ( مس و محصولات شیمیایی و سیمان و خودرو و ... ) رو زیر قیمت واقعی میخرند راضی هستند .

تحلیل اقتصادی باید بر اساس واقعیات باشه . قیمت دلار الان 49 هست . دلار 28 یک رانتی هست که دولت بین خودی ها پخش میکنه .
                                به این ترتیب بهره وری ایران خودرو در مقایسه با تاتا ( با معیاری که شما گفتید ) خیلی کمتر از نصف هست .
                                و البته خودروسازها در کشور ما اینقدر زیان ده و داغون نبودند و 15 سال پیش سود های خوبی تقسیم میکردند . با این دست فرمون تمام صنایع به سمت فلاکت می روند و البته رانتخواران، خوشحال و خندان ، با تمام قوا مشغول پراکندن چرندیات در رسانه های گوناگون هستند .

نظر

در حال کار...
                                X