جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    به نظر من خرید کردن در این بازار تا باز نشدن خودرویی ها به شدت پشیمان کننده است!!

خدا کنه توقف نمادهای تعدیلی زیاد نشه!

با سلام با مدیریت هدفمند در شاخص سازی این هفته گروه خودرو باز میشه

با تمام تعدیل های منفی اعم از گروه خودرو - معدنی - گروه نفتی و اگر گروه پالایش هم تعدیل داشته باشد بعیده به نظر میرسه شاخص زیر 61 هزار بیاید
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• H.Ahadi
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 76

درود بر همه ی دوستان همه داغونیم تو این آشفته بازار امیدوارم حداقل هممون به اصل پولمون برسیم که بعید میدونم این مهم به سادگی اتفاق بیوفته ولی اگه قراره ریزش ها همچنان ادامه داشته باشه همون بهتر که بیشتر ریزش کنه تا شاید کسی صداش در بیاد و به داد سهامدارا برسه که بازم میگم بعید میدونم این اتفاق بیوفته من چشمم آب نمیخوره همینجا اعلام میکنم: دیگه تکنیکال و گزارش و .... سرم نمیشه میزنم به دل بازار تا حقمو بگیرم تو هر گروهی شده این کار و میکنم. پاینده باشید.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
        درود بر همه ی دوستان همه داغونیم تو این آشفته بازار امیدوارم حداقل هممون به اصل پولمون برسیم که بعید میدونم این مهم به سادگی اتفاق بیوفته ولی اگه قراره ریزش ها همچنان ادامه داشته باشه همون بهتر که بیشتر ریزش کنه تا شاید کسی صداش در بیاد و به داد سهامدارا برسه که بازم میگم بعید میدونم این اتفاق بیوفته من چشمم آب نمیخوره همینجا اعلام میکنم: دیگه تکنیکال و گزارش و .... سرم نمیشه میزنم به دل بازار تا حقمو بگیرم تو هر گروهی شده این کار و میکنم. پاینده باشید.
        سلام
        این دیدگاه اشتباه است.
        چون از سر احساسات است نه بررسی منطقی...
        اگر دقت کرده باشید تیم های ورزشی آسیایی از این نقطه ضعف خیلی ضربه خورده اند...
        وقتی یک مقدار شرایط بد می شود از یک طرف روحیه شان را از دست می دهند و از طرف دیگر حس انتقام و هیجان بهشان غالب می شود و نتیجه ای که می گیرند بدتر می شود...
        در این بازار بد هم به نظر من باید با صبر و تحلیل های منطقی سعی کنیم اوضاع را اندکی بهبود بخشیم (گفتم اندکی چون اگر هدف را بیشتر بگیریم باز به همان غلبه ی احساسات می رسیم)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• H.Ahadi
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 76

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام
          این دیدگاه اشتباه است.
          وقتی یک مقدار شرایط بد می شود از یک طرف روحیه شان را از دست می دهند و از طرف دیگر حس انتقام و هیجان بهشان غالب می شود و نتیجه ای که می گیرند بدتر می شود...
          در این بازار بد هم به نظر من باید با صبر و تحلیل های منطقی سعی کنیم اوضاع را اندکی بهبود بخشیم (گفتم اندکی چون اگر هدف را بیشتر بگیریم باز به همان غلبه ی احساسات می رسیم)
          بله حق با شماست منم اینو خوب میدونم من خودم هفته ی گذشته سهم بنیادی خریدم ولی تا آخر هفته فقط ضرر دادم نه من یکی دیگه تحملشو ندارم جونم به لبم رسیده یا میبرم یا میبازم.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام
            این دیدگاه اشتباه است.
            با این جمله شما موافق هستم ولی تحلیل در این بازار تا روشن شدن چند مورد ابهام جواب نمیدهد حتی خرید سهم های بنیادی هم به توجیه نداره در کل خرید به هیچ وجه منطقی نیست حداقل تا چند ماه اینده !!!با تشکر

نظر

• محمود گرگانی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 972

افزایش تسهیلات مسکن در انتظار ابلاغ بانک مسکن

[COLOR=#5A5A5A !important]شناسه خبر: 897695 سرویس: اقتصادی
              ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷
              [/COLOR]

مدیر ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران گفت: اوراق تسهیلات مسکن تا زمانی که مصوبه رسمی افزایش میزان وام از سوی بانک مسکن ابلاغ شود با همان شرایط و قیمت قبلی به فروش می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فرابورس ایران؛ علیرضا توکلی در خصوص تاثیر افزایش وام مسکن بر قیمت اوراق تسهیلات گفت: با توجه به مصوبه شورای پول و اعتبار مبنی بر افزایش میزان وام مسکن منتظر هستیم تا سیاست‌های جدید این مصوبه رسما از سوی بانک مسکن اعلام شود تا تصمیمات لازم در خصوص شرایط اوراق تسهیلات گرفته شده و در چارچوب این مصوبه تغییرات صورت گیرد.
              مدیر ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران افزود: در حال حاضر رسما اتفاق خاصی در قیمت اوراق تسهیلات مسکن رخ نداده و بازار این اوراق بر اساس اخبار و شایعات حرکت می‌کند و قیمت را تغییر می‌دهد بنابراین تا زمانی که رسما این مصوبه ابلاغ نشود افزایش قیمت قابل دفاع نیست.
              وی با بیان اینکه در حال حاضر اوراق تسهیلات مسکن با همان قیمت و شرایط قبلی به فروش می‌رسد، در خصوص احتمال افزایش قیمت این اوراق به دلیل افزایش میزان وام مسکن گفت: در گذشته نیز با افزایش وام مسکن محدودیت‌هایی در اوراق تسهیلات مسکن اعمال شد که آن محدودیت‌ها همچنان پابرجا بوده و اگر با افزایش پیدا کردن وام مسکن شوک جدیدی به بازار وارد شود قطعا اقدامات لازم در این خصوص صورت می‌گیرد.
              به گفته توکلی، تا زمانی که بانک مسکن مصوبه رسمی در خصوص افزایش میزان وام مسکن را ابلاغ نکند اوراق تسهیلات مسکن با همان قیمت و شرایط به فروش می‌رسد.
              بر اساس این گزارش؛ اظهارات مدیر ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران در حالی است که قیمت اوراق تسهیلات مسکن که مدتها به دلیل رکود حاکم در بخش مسکن و کاهش احتمالی نرخ سود سپرده بانکی روند نزولی به خود گرفته و تا محدوده 61 هزار تومان افت کرده بود، از چهارشنبه هفته گذشته و بعد از اظهارات مربوط به جهش اقتصادی روند صعودی خود را آغاز کرد و مجددا به محدوده 70 هزار تومان برگشت.
              گفتنی است، اوراق تسهیلات مسکن اوراقی است که متقاضیان استفاده از انواع تسهیلات مسکن باید در ازای هر 500 هزار تومان، یک برگه حق تقدم تسهیلات مسکن خریداری کرده و به بانک مسکن ارائه کنند، یعنی برای دریافت وام 45 میلیونی مسکن باید 90 ورقه حق تقدم تسهیلات خریداری شود.
              انتهای پیام/
              بس عمارت که بود خانهٔ رنج
              بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                آقا شیره قضیه ازین قراره که از برج 1 سال 94 از توافق ژنو تا وین تا الان که جام زهر خوردن 60 درصد از مردم نوسان گرفتن 40 درصد به اونهایی که سهامدار بودن ضرر رسوندن
                سیاست طیب نیا همینه که یکی بده 3 تا بگیره
                شما مطمئن باش هر چی هم از اول سال تا الان کسی نوسان گرفته باز کلی از پولش رفته
                چون در بازار نزولی ضرر نوسان از سهامداری خیلی بیشتره
                فقط میشه گفت از هر هزار نفر شاید 5 نفر سود کرده باشن

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

جو منفی گزارش های 6 ماهه هم نهایت تا پایان هفته هست
                  ببینیم بهانه بعدی بازار از هفته دیگه چی هست/:.yead.:/

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    شما مطمئن باش هر چی هم از اول سال تا الان کسی نوسان گرفته باز کلی از پولش رفته
                    چون در بازار نزولی ضرر نوسان از سهامداری خیلی بیشتره
                    فقط میشه گفت از هر هزار نفر شاید 5 نفر سود کرده باشن
                    آقا شیره من حاضرم بودم آبدارچی حقوقی های بورس بودم بدونم مثلا فردا قراره کدوم سهم باد کنن بعد 10 روز خالی کنند میلیاردر بودم با لباس آبدارچی صاحب خانه در زعفرانیه

نظر

• قمار باز حرفه ای
                      Banned
                      • Oct 2014
                      • 647

طیب نیا باید استیضاح و محاکمه شه

امروز بتا سهم از طیب نیا انتقاد کرده بود چند وقت پیش هم بورس 24 همین کار کرد

برام خیلی جالبه این دو تا سایت که از طرفدارای پر و پا قرص این شخص و این دولت بودند و در 2 سال وزارت این شخص فقط حمایت میکردند

حالا در چرخش 360 درجه ای میخوان همرنگ جماعت بشن

عاقا قبول مملکت خر تو خره ، ولی شما حق عضویت برای سایتتون میگیرید و باید صداقت در گفتار از همون اول رعایت میکردید

ی کم وجدان جای دوری نمیره ، بگذریم ...

طیب نیا رو هیشکی قبول نداره ، جز افراد ابله حزب باز سیاسی

دیگه وقتشه این شخص مثل رحیمی و مهدی هاشمی بخاطر اختلاس و رانت و دروغ های پیاپی دادگاهی بشه

همه از تزویر و ریا خسته اند و حوصله دروغ بیشتر از این ندارند

لعنت به کلیدی که فقط باعث بدبختی حقیقی ها شد:)

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

در اصل توسط mkamyab پست شده است View Post
                        بالاخره از «رکود» عبور کردیم یا نه؟/ آدرس غلط به مردم یا اطلاعات غلط به مسئولین

پارسال روحانی گفت از رکود عبور کردیم پس این همه تعدیل منفی چیه تو کدال؟؟

فکر کنم دولت با سرعت بالا از رکود عبور کرده ملت متوجه نشدن.
                        صددرصد
                        از روی کود عبور کردن

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2122

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                          آقا شیره من حاضرم بودم آبدارچی حقوقی های بورس بودم بدونم مثلا فردا قراره کدوم سهم باد کنن بعد 10 روز خالی کنند میلیاردر بودم با لباس آبدارچی صاحب خانه در زعفرانیه
                          سلام اگر ما اجازه بادکردن ندهیم بادی درکار نیست انان برای ما باد میکنند وماهم انان راکمک میکنیم برای چی ؟؟؟

نظر

• پویا سرمایه
                            عضو عادی
                            • Jul 2025
                            • 135

اومیدوارم خودرو هر چه سریعتر تارگت نزولی خودش را تکمیل کنه و بازار از این رخوت در بیلد و کم کم به امید سال 95 شاهد افزایش تقاضا بر روی سهام باشیم.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط پویا سرمایه پست شده است View Post
                              اومیدوارم خودرو هر چه سریعتر تارگت نزولی خودش را تکمیل کنه و بازار از این رخوت در بیلد و کم کم به امید سال 95 شاهد افزایش تقاضا بر روی سهام باشیم.

اگر سال 95 هم مثل امسال و سالهای گذشته باشه که وضعیت خیلی بحرانی میشه و احتمال داره دست به حرکت انتحاری بزنند و چیزی از سازمان بورس و فطانت باقی نماند !!!

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

خودروی شورلت بولت ای.وی؛ محصول همکاری راهبردی جنرال موتورز و ال‌جی
                                مهندسان جنرال موتورز و ال‌جی الکترونیکس برای تولید قطعات اصلی و مهم با هم شریک شدند.

جنرال موتورز (GM) با انتخاب ال‌جی الکترونیکس به عنوان شریک خود در ساخت نسل جدید Chevrolet Bolt EV (که یک خودروی برقی است) نشان داد که سنت همیشگی در ساخت خودرو را کنار گذاشته است. این خودرو با یک بار شارژ شدن می‌تواند بیش از 200 مایل سفر کند.

خودروی EV اولین خودروی دوربُرد با قیمت مناسب برای مشتریان است که به رابطه تنگاتنگ و بی‌سابقه‌ای نیاز دارد تا مهارت در سیستم سرگرمی و اطلاع‌رسانی و ساخت قطعات را با توانایی ثابت‌شدۀ جنرال موتورز در طراحی موتور برقی، کنترل باتری، ارزیابی سیستم و ادغام سیستم/بدنه در هم آمیزد.

ال‌جی و جنرال موتورز با برنامه‌ریزی و تحقیقات مشترک شورلت بولت ای.وی را به واقعیت تبدیل کردند. طرح مفهومی بولت ای.وی امسال در ماه ژانویه در نمایشگاه بین‌المللی خودرو در امریکای شمالی به نمایش درآمد. شورلت در ماه فوریه تأیید کرد که بولت ای.وی در اُریون تان‌شیپ جنرال موتورز واقع در کارخانه مونتاژ میشیگان ایالات متحده امریکا در اواخر سال 2016 وارد خط تولید خواهد شد.

ترکیب تخصص ال‌جی و جنرال موتورز
                                مهندسان ساختارهای متفاوت خودرو، خودروهای برقی مختلف و عملکردهای گوناگون را برای بولت ای.وی در نظر گرفتند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که این خودرو باید مقرون‌به‌صرفه باشد و با عملکرد قوی‌اش 200 مایل بیشتر از خودروهای تمام‌برقی براند. ال‌جی مجموعه‌ای از قطعات و سیستم‌های جدید را برای شورلت بولت ای.وی تأمین کرده است که شامل موارد ذیل می‌شود:
                                • موتور برقی (ساخته‌شده با طراحی جنرال موتورز)
                                • ماژول مبدل نیرو (نیروی DC را به AC برای رانندگی مبدل می‌کند)
                                • شارژ آن‌بورد
                                • سیستم کمپرسور کنترل برقی شرایط جوی
                                • بسته و سلول باتری
                                • ماژول توزیع قدرت بالا (جریان ولتاژ بالا را به قطعات مختلف مدیریت می‌کند)
                                • گرم‌کننده باتری
                                • ماژول جانبی نیرو (نیروی ولتاژ پایین را برای رساندن به لوازم جانبی حفظ می‌کند)
                                • ماژول ارتباط خطی نیرو (ارتباط بین خودرو و ایستگاه شارژ DC را مدیریت می‌کند)
                                • ابزار خوشه
                                • سیستم اطلاع‌رسانی و سرگرمی

مارک رئوس، معاون اجرایی بخش ساخت محصولات جهانی، خرید و زنجیره تأمین در جنرال موتورز، گفت: «شورلت باید برای حفظ موقعیت پیشگامانه خود در برقی کردن خودروهایش از دیگران متمایز باشد. ما قادریم با بهترین قابلیت‌های مهندسی خود که با شورلت وُلت و اسپارک ای.وی پایه‌گذاری شده است را با تجربه گروه ال‌جی ترکیب کنیم تا طرح مفهومی اولین خودروی مقرون‌به‌صرفه و دور بُرد در صنعت را به واقعیت پیوند دهیم.»

بخش قطعات خودروی ال‌جی الکترونیکس تیمی متشکل از شرکت‌های ال‌جی است که شامل LG Chem، LG Innotek و LG Display می‌شود تا در ساخت بولت ای.وی سهیم شوند. ال‌جی الکترونیکس بیش از 250 میلیون دلار در مهندسی و ساخت کارخانه در اینچئون کره سرمایه‌گذاری کرده است تا در تولید تجهیزات و ساخت قطعات بولت ای.وی پشتیبانی کرده باشد.

لی وُو-جانگ، رئیس و مدیرعامل شرکت قطعات خودروی ال‌جی الکترونیکس، گفت: «انتخاب فناوری ای.وی جنرال موتورز به عنوان شریک، ال‌جی را در موقعیت بازیکن اصلی در ایجاد نسل جدید فناوری خودرو قرار می‌دهد. فرصت کار با جنرال موتورز در چنین فناوری پیشرفته‌ای دقیقاً نوع رابطه‌ای را نشان می‌دهد که شرکت‌های قدیمی فناوری برای ورود در زمینه اتومبیل می‌توانند ایجاد کنند.»

رابطه درازمدت جنرال موتورز و ال‌جی
                                رابطه جنرال موتورز با ال‌جی از سال 2007 آغاز شد؛ زمانی که ال‌جی الکترونیکس مسئولیت تأمین ماژول ارتباطات خودرو برای OnStar یعنی سیستم تلماتیک انحصاری جنرال موتورز را بر عهده گرفت. یکی دیگر از شرکت‌های خود ال‌جی با نام LG Chem و جنرال موتورز نیز رابطه‌ای درازمدت با هم دارند: این شرکت به عنوان تنها تأمین‌کننده سلول‌های باتری برای اولین نسل از شورلت وُلت انتخاب شد که در سال 2010 عرضه گردید.

پس از ارائه کیفیت استثنایی برای بیش از 23 میلیون سلول، با کمتر از دو مشکل در هر یک میلیون سلول برای نسل اول شورلت وُلت، دوباره، جنرال موتورز شرکت LG Corp را انتخاب کرد تا تخصص‌های جدید ال‌جی الکترونیکس و دیگر شرکت‌های ال‌جی را به خدمت گمارد. این توافق شامل تأمین قطعات برای بولت ای.وی می‌شود و نشان می‌دهد که جنرال موتورز برای اولین بار و خیلی زود با یک تأمین‌کننده قطعات خودروی برقی کامل (ای.وی) در ساخت خودرو شریک شده است.

نظر

در حال کار...
                                X