کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
47 هم بعیده بشکنه
خیلیا تمام زندگی و اثاث و خود خونه شون رو هم فروختن برای مهاجرت ، فقط منتظرن تو همین قیمتا
یادمه دلار ۲۵ که بود...همه جا پیچیده بود دلار ۱۵ رو میبینه...بعد چند ماه همون حدود بود و کشید بالا و رفت ۶۰ تومن....متاسفانه فقط سرمایه گذار بورسی هست که حاظر هست صدمه و آسیب بزنه به داراییش...این هم با هر دلیل غیر منطقی
یادمه دلار ۲۵ که بود...همه جا پیچیده بود دلار ۱۵ رو میبینه...بعد چند ماه همون حدود بود و کشید بالا و رفت ۶۰ تومن....متاسفانه فقط سرمایه گذار بورسی هست که حاظر هست صدمه و آسیب بزنه به داراییش...این هم با هر دلیل غیر منطقی
فکر کنم کمی قبلتر این بود که گفتی علیرضا جان ، یه دوست صمیمی م داشت میرفت کانادا
بهش گفتم این شاید تا 20 هم لحظه ای بیاد پایین ولی تو به 22 رسید بخر فرار کن
گفت خودم هم نظرم اینه
روی 22 کل پولم رو میخرم
کارخونه ،خونه ماشین اثاثیه کل زندگیش(به جز خونه پدری شون ) رو 22دلار کرد رفت
وقتی خودرو امروز 155 میلیون صف فروش میبنده! یعنی اکثر سهمهای بازار تا دقایق پایانی امروز باید صف فروش ببندند. و یقینآ فردا رو هم میخوان منفی کنند. یه معنی دیگه اش هم اینه که دولت یا تامین اجتماعی امرروز تازه داره حقوق بازنشستگاران و اونهاییکه حقوق بیکاری میگرند رو از طریق بانک رفاه واریز میکنه این معنی اش چیه!؟ معنیش اینه که حقوقیها خیلی عجله دارند برای گرفتن یک نوسان دیگه و سهمهایی رو که هفته گذشته 10 الی 15 درصد بالاتر فروختند رو دوباره امروز و فردا تو قیمتهای نازلتر پس بگیرند... نظر شخصی
من نماد فلات را از تاریخ 8 مرداد 1399 دارم (در زمان خودش بهترین حالت ممکن بود که خریدم )
دقیقا 3 سال گذشته و با سود های مجمع اش 55.4 درصد در سود هستم بعد از 3 سال
پنیر اون موقع 11 تومن بود آخرین باری که خریدم 33 تومن بود 300 درصد رشد پنیر بعد از 3 سال
دلار هم اون موقع 16 تومن بود و الان 48 تومنه اینم میشه 300 درصد
اگر سپرده کرده بودم با حساب سود مرکب 3 ساله میشه 75 درصد سود
پس دلار و غذا 300 درصد بانک و اوراق 75 درصد نگهداری ریال 0 درصد و سهام انتخاب شده توسط فرد خبره و کارشناس بازار 55 درصد
خدا را شاکرم که در ظاهر ضرر نکردم ! ولی در اصل یک قسمت از شش قسمت ارزش پولم نسبت به پنیر حفظ شده و یعنی 5 ششم ضرر کردم
البته اردیبهشت ما 100 درصد سود بود اون زمان بجای 84 درصد ضرر خالص ، 66 درصد ضرر بودم
و اگر بورس 600 درصد رشد کنه و دلار ثابت بمونه ! من با خرید دلار (یا همون پنیر ! ) در مرداد 99 سر به سر میشم ! : ))
شما فقط بعد ضرر مالی رو دیدی اما
شما دو تا نکته رو منظور نکردی!!!! اول نقدشوندگی این سهم بوده نسبت به بقیه بازارها...چون در یک تایمی تا ۸۰۰ هم اومده و شما ۶۰ درصد ضرر هم دیدی....دوم آسیب روحی و روانی هست که حالا یا شما و هر سهامدار دیگه ای در اینجور مواقع میبینه
البته نماد فلات با تمام بازار فرق داره ، اگر نقدشوندگی داشت الان سهامدارش نبودم
3 ماهه قفل قفل هست روزی 3000 تا با زور معامله میشه !!! کمتر از 20 30 میلیون تومن !!!!
وقتی هم مثبت میشه کلان صف خرید هست
و چه چیزی نقد تر از خود دلار !
من رو فاند این سهم خیلی کار کردم...در خود تاپیک فلات هم هست...اما بالاش رو فروختم...هر چند روی خرید مجدد بقیه سبد متضرر شدم
فکر میکنم برج ۸ دوباره یک روند صعودی بگیره
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
آره راست میگی
فواره قیمت مسکن و کالاها و موادغذایی و خودرو و ... داره سرنگون میشه به ته دره.من امروز صبح رفتم پنیر خریدم به نصف قیمت 3روز پیش.گفتم چی شده،گفتند بایدن 6میلیارد دلار آزاد کرده. قراره امروز ظهر واسه ناهار برم کباب بخرم به قیمت سال97
بورسبیش از 3ساله داره میریزه،تو هنوز فواره می بینیش؟
ناز نفست
خجالت بکشید.
البته شیما جان
شما وقتی سوار لندکروز یا فا و اتاق جدید شوید و پولتون از پارو بره بالا هیچ وقت از این مشکلها نخواهید داشت.
الان همه اقوام نماینده ها و علمای اعظام کمتر از لندکروز شاسی بلند اتاق جدید سوار نمیشوند.
نظر