کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ربات ها دست به کار شدند تا صف های فروش مجددا تشکیل گردد !!!
وقتی حقوقی ها در نماد خودرو فروشنده است یعنی قیمت سهم مستعد کاهش هست و قیمت سایر سهام هم همراه با خودرو رو به پایین !!!
یکی افسار حقوقی فروشنده خودرو رو در دست بگیره !!!
چیزی که من دقیقا همین الان (ساعت 12:05) دارم می بینم، حقوقی 19 میلیون سهم خریده و 16 میلیون سهم فروخته یعنی برآیند 3 میلیون خرید! شما چطور میگید که حقوقی داره میفروشه؟! آیا من جایی را دارم اشتباه میکنم یا می بینم؟!
آیا شما فقط به فروش 16 میلیونی حقوقی کار دارید و اون 19 میلیون خرید به حساب نمیاد؟!
چیزی که من دقیقا همین الان (ساعت 12:05) دارم می بینم، حقوقی 19 میلیون سهم خریده و 16 میلیون سهم فروخته یعنی برآیند 3 میلیون خرید! شما چطور میگید که حقوقی داره میفروشه؟! آیا من جایی را دارم اشتباه میکنم یا می بینم؟!
آیا شما فقط به فروش 16 میلیونی حقوقی کار دارید و اون 19 میلیون خرید به حساب نمیاد؟!
برای من فروش حقوقی تو این قیمت خیلی مهمه ( وقتی خروج پول داریم) !!! یعنی سهم کافی هست در دستان حقوقی برای فروش در فرصت مناسب !!!
بکاب، 3 ماه تمام برای مجمع افزایس سرمایه بسته بود!!!
شما میدونید چرا اینقدر طول کشید و سهم تمام مدت بسته بود؟! مگه لازمه که برای افزایش سرمایه اینهمه وقت یه سهم بسته باشه؟!
بکاب، 3 ماه تمام برای مجمع افزایس سرمایه بسته بود!!!
شما میدونید چرا اینقدر طول کشید و سهم تمام مدت بسته بود؟! مگه لازمه که برای افزایش سرمایه اینهمه وقت یه سهم بسته باشه؟!
وزارت صمت: خودروسازان ارز مورد نیاز خود را از محل صادرات خود تامین کنند
این اطلاعیه چند پیام دارد:
۱) در کوتاه مدت برای خودروسازها خوب نیست چرا که هزینههایشان افزایش مییابد و از این پس باید دلار با قیمت بسیار بالاتر از نیما بخرند.
۲) در بلندمدت برای خودروسازها خوب هست چراکه با خالی کردن پشت خودروسازها توسط دولت، اکنون با دلایل محکمتری میتوانند فروش خودرو به نرخ آزاد یا عرضه در بورس کالا را مطالبه کنند.
۳) خودروسازها به دنبال افزایش صادرات و توسعه بازار هدف خود میروند و مسلما این میسر نیست با افزایش کیفیت محصولات.
۴) متاسفانه نشان میدهد دولت ارز زیادی ندارد تا نیاز خودروییها را تامین کند بنابراین قدرت کنترلگری بالایی هم در بازار ارز آزاد ندارد. اشاره به کف دلار در همین حوالی دارد.
۵) تقاضای دلار خودروها به سمت دلار غیردستوری (غیر نیما) میروند و باعث افزایش تقاضا و افزایش نرخ ارز میشود.
دلار:بازی بزودی آغاز خواهد شد تحلیل ما هدف را بالای 220 نشانه رفته
هشدار : کمی دیدگاهتان را عوض کنید.با سرمایه خود بازی نکنید
دلار سقف یک کانال 5 ساله را سال قبل شکسته است. و هم اکنون مسیر چند ماهه تنها یک پولبک به سقف کانال است. چنین حرکتی اصلا شوخی بردار نیست. تصور نکنید هدف نهایی 80 یا 100 یا 150 است موج تهاجمی بزرگی شبیه به موج 98 -99 بورس دیده میشود فکر نکنید این موج تاثیرات تورمی روی بازارهای بزرگ ریالی خواهد داشت در مورد هر سرمایه گذاری مثل قبل عمل نکنید که اگر این کار انجام شود با سرمایه بازی میشود حرکت صعودی زعفران نشانه های اولیه چنین موجی هست. ساده از کنار این موضوع رد نشوید چنان شدت تورم در هزینه ها بالا خواهد رفت که 90 درصد مشاغل به گرد سرعت تورم هزینه ها هم نرسند و این به احتمال بسیار قوی شامل بازارها نخواهدشد
کانال آینده نگر
-------- بخشنامه امروز دولت مبنی بر حذف دلار نیمایی از واردات گوشت قرمز و چای را تنها نباید بر روی افزایش نرخ گوشت و چای بعنوان کالای اساسی و حساس جامعه در هفته های آینده ترجمه کرد
زمانی که کفگیر به ته دیگ می خورد باید منتظر صداهای دیگری بود
صدای دیگر: حذف ارز خودروسازان و قطعه سازان ، موتورسیکلت و دوچرخه سازان و دعوت از آنها برای تامین ارز خودشان از طریق صادرات کالای خودشان
منتظر آواهای دیگر در این هارمونی طی چند روز آینده باشید
هوشمندانه تجارت کنیم و
پیش بینی های مجمع فعالان اقتصادی را جدی بگیریم بخشنامه گوشت رو تگذیب کردن ازون تکذیب همیشگیا /.:biggrinsmiley.:/
نظر