جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خسرو چوگان
    ستاره‌دار(1)
    • Jan 2022
    • 265

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
    نظر بنده :
    بازار سرمایه و بدون اخذ اعتبار و وام را اولویت اول می دانم اما اینکه در چه گروه از سهام بازار سهامدار باشیم بسیار مهم هست . بنده چند سهم را اینجا پیشنهاد می کنم : ورنا ، آ س پ، شپارس، والماس .
    این نظر بنده هست .
    والماس را من خیلی میپسندم.
    علتشم اینه که اعضای هیئت مدیره. 2 نفرشون از دانشگاه امام صادق هستند. و اخبار دست اول بدستشان میرسد.

نظر

• rahi
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 118

دلار دوباره افسار گسیخت

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
        کم پاچه نظام رو بخوار و کارشون رو توجیه کن. رفتنی هستید برادر! رفتنی!!

دلیل تقویت روبل هم این بود ، روسیه جلسه اضطراری گذاشتندبرای افزایش نرخ بهره به میزان قابل توجه !!

از 102 ت 95 تقویت شد البته دوباره برگشت 98 !!

Russia’s central bank to hold extraordinary meeting after rouble falls to 16-month low | Rouble | The Guardian

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4128

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
          توی همون سایتی که دوستی بهتون معرفی کرد ....هر روز حین معامله حجمهای مشکوک قابل رصد است

تنها حجم مشکوک نمیتونه عاملی برای خرید بشه ...گول نخورید

به نسبتها توجه زیاد کنید که خریدند و یا انداختند

مثال

فسرب در 2 تاریخ 01/29....02/16....حجم مشکوک داشتند تو قیمت 340 تا 360 تومان

نسبت خریدار به فروشنده .05 بوده یعنی باید میفروختی

کسی که خریده تقریبا 50 درصد ضرر هست

اولین آیتم حجم مشکوک هست ....دومی خیلی مهمه نسبت خریدار به فروشنده هر چه بالاتر بهتر و سوم ورود پول حقیقی هست . چهارم کدبه کد حقوقی به حقیقی

اینها رو تو کلاس و یا کتاب نمیشه پیدا کرد

تجربه ....خواستگاه....توکل برخدا.... صبح که پا میشی از خدا بخواهی که تو رو هدایت کنه به خرید سهمی که سودآور است...شاید مسخره کنید...ولی واقعیت هست@};-

ای که مرا خوانده ابی .....راه نشانم بده
          درود و احترام بر جناب امیر محمد گرامی . خوشحالم فعال تر شدید
          من این سبک معامله کردن را قبول ندارم . همواره در بازار منفی یه سری سهم به فرمایش شما هست که حجم مشکوک یا سرانه خرید به نفع خریدار داره و این کاملا طبیعی است
          البته خوبیش اینه که شما زود خارج میشید وگرنه این مثبت ها در بازار منفی و نزولی و ساید ، اکثرا بی حساب کتاب است و حتی میتونه برعکس شود

به هر حال وقتی بازار خراب است ی سری از بازیگران و غیره باید یه کاری بکنند دیگه تا بیکار نباشند .
          مثلی است به طنز که ارایشگرها وقتی بیکار میشن سر یکدیگر را اصلاح میکنند حتی اگر چهار تا قیچی بیهوده در هوا بزنند . همون صدای چیک چیک قیچی بیاد کافیه

نمیشه که کل بازار خراب باشه . همینطوری می افتند تو یه سهم
          برخی از این مثبت ها در بازار خراب به دلیل از دست ندادن حمایت است . مثبتش میکنند تا در منفی های بعدی طی روند بازار ، وقتی سهم منفی میشه حمایت مد نظر را حفظ کنه
          کسی بخره و باهاش بمونه ، یهو دیدی بازار دو روز بعد برگشت و همون مثبت ها منفی یا صف فروش شوند و حتی برد با کسانی باشه که در منفی ها موارد دیگر را خریدند

البته در بین این مثبتها تک سهم های انگشت شمار هم هستند که به حق مثبت میشوند
          و اما بخش اخر

من مسخره نمیکنم چون این کار دور از ادب است ولی فکر میکنم 45 سال است پای خدا و پیر و پیغمبر را اندازه کافی کشوندیم وسط هر کاری و نتیجه اش شد دوری بخش بزرگی از جامعه از این مسائل
          چه کاریه دیگه پای خدا را بکشیم وسط برای کازینوی فوق اسلامی و انجام کاری که هیچیش مشخص نیست

واقعیت چیز دیگری است . تجربه ، عقل و خرد ، همت و پشتکار ، و البته شانس

بهش بگو شکم گشنه های دنیا بخصوص کودکان را سیر کنه تا روزانه 50 تا 100 نفر از سوء تغذیه نمیرند ، هدایت به سمت خرید سهم پیشکش

نظر

• امیر محمد ۲
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 789

درود بر بی فور عزیز
            در مورد معاملات توضیح دادم که میتونه تله باشه
            من با احتیاط سهم میخرم ...وبه سود کم قانع و اگر اشتباه کرده باشم بدون ذره ایی درنگ خارج میشم
            گفتم اگر از 10 معامله 6 تاش به هدف بخوره راضیم

استراتژی شما خرید تو منفیها و ایضا سهامی که بیشتر افت کردند...مرقام ...البته خاطره باز هم هستید:.thumbsupsmileyanim
            ولی لزوما سهامی که افت زیادی کردند نمیتونن بازدهی بدن...من بیشتر دنبال سهامیم که از سقف بیش از 20 درصد نریختند منظور سقف 99
            از خانواده مرقام من مداران میپسندم
            یه حقیقی داره روزانه 2020 سهم میخره بعضی روزا 4040 سهم میخره... یه جورای داره پیام میده...
            یه حقوقی زیر مجموعه رفاه تازه اومده تو درصدیها ...اونم میخره فقط تو منفی میخرن...سهم از 1000 تا 850 تومان ...100 ملیون شناوریش رو جمع کردند...این حقوقی جدید کارش درسته

در مورد هدایت خداوند ....این موضوع در من عجین
            شده.
            ..شک ندارم در مورد هدایت خداوند در مورد خودم
            بنده در خانواده مذهبی بزرگ شدم
            خدا مادر گرامیتون رو بیامرزه مادر مرحوم من شبها هم با روسری میخوابید من تو عمر 50 ساله خودم موهای مادرم ندیدم ...متولد نجف آباد اصفهان بود

اکنون فرزندم 24 سالشه متاسفانه نماز نمیخونه

من رو سیاه میکنه میگه خوندم بابا

شرایط به گونه ای شده که اگر فرضا در جمعی بخوای نماز بخونی یا میگن تظاهر میکنه یا فوشت میدن...دیدم که میگم

امروز صف نانوایی بودم شاطر تو این گرما پای تنور نون درمیاورد ...بهش گفتم چقدر حقوق میگیری گفت 600 تومان صبح 5 تا 9 شب

خوب من امروز با ته مونده حسابم تو کمتر از ساعت از خگستر 3 درصد گرفتم....زیر کولر ... که توسط همسرم برام چای میاره و میگه چه خبر میگم خدا رو شکر یه نوسان گرفتم

سودی که در روز در میارم نصفشو درخواست وجه میدم ...ازش لذت میبرم ...بتونم کمک میکنم

دیگه این اشتباه رو نمیکنم که سرمایه ام زیاد بشه

سرمایه میخام چه کار الان رو عشقه

حقوق یک هفته اون شاطررو در نیم ساعت در اوردم

سپاسگزارم خداوند هستم ...پول راحت در میارم

نوام چامسکی سال 98 به من میگفت امیر با سرمایه 100 تومانی که داری ماهی 10 درصد بگیری حقوق استاد دانشگاه رو داری
            واین اتفاق افتاد

مبنام ماهی 10 درصد است بعضی مواقع بیشتر میده ....کریمه دیگه

چرا من باید اوضاع و شرایط اقتصادی و سیاسی روی اعتقادات من تاثیر بزاره....هر کس رو تو قبر خودش میخوابونن

برای من چه فرق میکنه کی رییس جمهور باشه وقتی کاری برای من نمیکنند..البته حرف شما رو که این شرایط مردم رو دلزده کرده رد نمیکنم

من قبل از آشنایی با بورس پول به سختی در میاوردم..سخت که میگم باور کن که کارگر ساختمان بودم البته بهم میگفتند اوستا

از نردبان و چوب بست و .... رسیدم به لب تاب

خدا رو شاکرم
            آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/08/16, 00:43.

نظر

• امیر محمد ۲
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 789

هر کسی در زندگیش یک رویایی داره البته رویا چند تاست
              من سعی میکنم رویای مطلوب رو دنبال کنم
              زندگی خودش رویاست..من دنبال رویای مطلوبم
              تو رویام میبینم که آپارتمانم رو تبدیل کردم به یک خانه ویلایی یه حوض وسط حیاط یک تخت کنار ایوان ومن ولب تاب

حتی میرم اون خونه رو از نزدیک میبینم
              بعض وقتها با همسرم با موتور میریم بالای شهر مثلا قلهک تو کوچه پس کوچه های یه خونه دنج و نقلی میگم در آینده نزدیک میخریمش
              میخنده....
              خسرو جان من سعی کردم آ گاهیم رو ببرم بالا و ازش استفاده کنم صرف دانستن کافی نیست باید بتونی انجامش بدی

ما خیلی توانمند هستیم
              ولی خودمون و باور نداریم

تغییر کردن یعنی اینکه غر نزنم ، منفی بافی نکنم، مانند سایر مردم کوچه وخیابان مدام از سیاست صحبت نکنم ، خزعبلاتی که هیچ فایده ای نداره
              جز اینکه انرژی من رو بگیره

وقتی من نگرانم انرژیم صرف نگرانی می‌شه نمیزاره دیگه بتونم فعالیتی بکنم
              وقتی شادم انرژی دارم
              من هم تو پورس ضرر میکنم هرکی بگه ضرر نمیکنم خالی میبنده
              باور دارم که خدا هوامو داره
              صرف نماز خواندن ، نمیدونم روزه گرفتن و غیره مسلمانی نیست
              بتونی یکی رو خوشحال کنی ولو شده یه لیوان آب بدی دست کسی
              خدمت کنی، راضی باشی به رضای خودش

همه چی پول نیست
              متاسفانه الان هرکی پولدارتره عزیز تره

به خدا اینطور نیست
              از خدا بخوایم که به پول کم ما برکت بده و میده

امروز خیلی سخنرانی کردم

الان میگن بیا پایین سرمون درد گرفت

بیفور جان من از خدا می‌خوام

الهی هیچ خانه ایی بی نان نماند

یا علی

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

شرایط به گونه ای شده که اگر فرضا در جمعی بخوای نماز بخونی یا میگن تظاهر میکنه یا فوشت میدن...دیدم که میگم
                روت سفید مرد اینها چه حرفیه میزنی
                شما ببین انسانها قدیم پیاده یا با اسب و قاطر و شتر مسافرت میکردن حالا با خودرو و هواپیما و قطار
                ارتباطات بین انسان ها هم متحول شده با ابزار موبایل و اینترنت و شبکه های اجتماعی
                شما فکر میکنید ارتباط برقرار کردن با خدا فقط یک شکل شمایل داره ! میلیاردها انسان روی زمین همه راه و روش خود را دارن. گاهی این بچه ها و جوانها چنان دل های پاکی دارن و غرق در انسانیت هستن آدم غبطه میخوره بهشون. هیچ وقت پسرت را سر این مسائل سرافکنده نکن، اخلاق و انسانیت مهم هست.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

درود بر بی فور عزیز
                  در مورد معاملات توضیح دادم که میتونه تله باشه
                  من با احتیاط سهم میخرم ...وبه سود کم قانع و اگر اشتباه کرده باشم بدون ذره ایی درنگ خارج میشم
                  گفتم اگر از 10 معامله 6 تاش به هدف بخوره راضیم

استراتژی شما خرید تو منفیها و ایضا سهامی که بیشتر افت کردند...مرقام ...البته خاطره باز هم هستید:.thumbsupsmileyanim
                  ولی لزوما سهامی که افت زیادی کردند نمیتونن بازدهی بدن...من بیشتر دنبال سهامیم که از سقف بیش از 20 درصد نریختند منظور سقف 99
                  از خانواده مرقام من مداران میپسندم
                  یه حقیقی داره روزانه 2020 سهم میخره بعضی روزا 4040 سهم میخره... یه جورای داره پیام میده...
                  یه حقوقی زیر مجموعه رفاه تازه اومده تو درصدیها ...اونم میخره فقط تو منفی میخرن...سهم از 1000 تا 850 تومان ...100 ملیون شناوریش رو جمع کردند...این حقوقی جدید کارش درسته

در مورد هدایت خداوند ....این موضوع در من عجین
                  شده.
                  ..شک ندارم در مورد هدایت خداوند در مورد خودم
                  بنده در خانواده مذهبی بزرگ شدم
                  خدا مادر گرامیتون رو بیامرزه مادر مرحوم من شبها هم با روسری میخوابید من تو عمر 50 ساله خودم موهای مادرم ندیدم ...متولد نجف آباد اصفهان بود

امروز صف نانوایی بودم شاطر تو این گرما پای تنور نون درمیاورد ...بهش گفتم چقدر حقوق میگیری گفت 600 تومان صبح 5 تا 9 شب

خوب من امروز با ته مونده حسابم تو کمتر از ساعت از خگستر 3 درصد گرفتم....زیر کولر ... که توسط همسرم برام چای میاره و میگه چه خبر میگم خدا رو شکر یه نوسان گرفتم

سودی که در روز در میارم نصفشو درخواست وجه میدم ...ازش لذت میبرم ...بتونم کمک میکنم

دیگه این اشتباه رو نمیکنم که سرمایه ام زیاد بشه

سرمایه میخام چه کار الان رو عشقه

حقوق یک هفته اون شاطررو در نیم ساعت در اوردم

سپاسگزارم خداوند هستم ...پول راحت در میارم

نوام چامسکی سال 98 به من میگفت امیر با سرمایه 100 تومانی که داری ماهی 10 درصد بگیری حقوق استاد دانشگاه رو داری
                  واین اتفاق افتاد

مبنام ماهی 10 درصد است بعضی مواقع بیشتر میده ....کریمه دیگه

چرا من باید اوضاع و شرایط اقتصادی و سیاسی روی اعتقادات من تاثیر بزاره....هر کس رو تو قبر خودش میخوابونن

برای من چه فرق میکنه کی رییس جمهور باشه وقتی کاری برای من نمیکنند..البته حرف شما رو که این شرایط مردم رو دلزده کرده رد نمیکنم

من قبل از آشنایی با بورس پول به سختی در میاوردم..سخت که میگم باور کن که کارگر ساختمان بودم البته بهم میگفتند اوستا

از نردبان و چوب بست و .... رسیدم به لب تاب

خدا رو شاکرم
                  نگاه تون خیلی زیبا و عارفانه است. با همین فرمون برید زندگی یعنی همین

آب تنی در حوضچه اکنون

از تک تک لحظه های زندگی تون لذت ببرید و به دیگران کمک کنید در حد توان تون

راست میگید پول زیاد خوشبختی نمیاره

یه زمانی فکر می کردم اگر درآمد میلیونی ماهیانه من چند صد میلیون تومنی یا میلیاردی بشه خیلی خوشبخت و خوشحال میشم زمانی که بهش رسیدم دیدم فقط سراب بوده و رویا

فقط رفاهم بیشتر شد ولی خوشبخت تر نشدم که بماند دغدغه حفظ این مثلا ثروت و رفاه قسمتی از خوشبختی قبلی را نیز شاید کم کرد.

از اردیبهشت تا الان فقط در صندوق پیشتاز مفید حدود ۴.۵ میلیارد تومن اومدم پایین ولی بقول شما غر نمی زنم و خدا رو بی نهایت شاکرم برا سلامت و نعمت های بی شمارش

پول پیدا میشه ولی سلامت و شرافت و اخلاق و دیانت واقعی ( نه ظاهر سازی و ریایی که برخی بعنوان دیانت جا می زنند) خیلی کم پیدا پیشه

اینها رو گفتم که قدر زندگی تون رو بدانید که برای خیلی ها رویاست.

بقول بزرگی :

به روز نیک کسان گفت تا غم نخوری

بسا کسا که به روز نیک تو آرزومند است

نظر

• bikaraneh
                    عضو فعال
                    • Sep 2014
                    • 638

یک فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق که خواستار تعطیلی بانک های خصوصی و بورس کالا شده بود، سرپرست اقتصاد کلان سازمان برنامه شد

?داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه طی حکمی حمیدرضا مقصودی فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق را به‌عنوان سرپرست امور اقتصاد کلان سازمان منصوب کرد.
                    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1641

این شعرو حتی میشه اینجوری خوند..
                      به روز نیک کسان گفت تاتوغم مخوری
                      بسا کسا که به روز "سیاه"تومحتاج است

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8773

داستان عرضه اولیه ها چیه؟

یک روز درمیان عرضه اولیه داریم.

به والله مسخره است.

فکر کنم مربوط به بازار میشه این متن!!
                        انشا الله بورسی قبول کنه و تذکر نگیریم.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8773

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                          یک فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق که خواستار تعطیلی بانک های خصوصی و بورس کالا شده بود، سرپرست اقتصاد کلان سازمان برنامه شد

������داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه طی حکمی حمیدرضا مقصودی فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق را به‌عنوان سرپرست امور اقتصاد کلان سازمان منصوب کرد.
                          خداوکیلی ببین چقدر سهم را وارد بورس کردند.

یاد اواخر مدیریت عبده تبریزی افتادم. اونم تپ و تپ سهم وارد میکرد.

خیلیهاشون بعداً توزرد از آب درآمدند.

خوب یکی به این امام صادقی ها نیست بگه آی کیو این عرضه های پشت سر هم نفس گیر نفس بازار را میبره

اینها کی میخواهند این چیزها را بفهمند !؟

نظر

• amir12
                            عضو فعال
                            • Apr 2020
                            • 705

سریال نوسانگیری در شروع معاملات و ادامه آن و مثبت نشان دادن شاخصصصصص!!!

نظر

• امیر محمد ۲
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 789

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                              آسیاتک چرا ؟

چنان روزی به نادانان رساند....که صد عاقل در آن حیران بماند@};-

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8773

امروز بازار گوش عرضه اولیه و مدیران فشلمون کر مثبته

نظر

در حال کار...
                                X