جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجتبی مصلحMTM
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 1656

پاسخ : جــــو بــــازار

داریم ب شاخص اول سال میرسیم 1.960.457

ارزش معاملات درحد جک 2600ملیارد تومان
    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2767

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
      از دوستان سهامدارعذر خواهی میکنم برآیند بنده یک میلیون هفتصدهزار و نهایت یک میلیون ششصدو پنجاه

فرسایشی باشه یا شارپ فرقی نمیکنه ولی اون محدوده با درصد بالا قابل مشاهده هس .ولی بیشتر به فرسایشی میخوره.

اکه اشتباه هم میکنم عذر بنده رو پذیرا باشید. نظر حقیره.
      درود...بزرگوارید
      اما فکر نمیکنم چنین افت شاخصی رخ بده...بنده بیشتر با نمودار جناب اوشنوس که بالای پست شما مطلب زدند موافقم...کف شاخص همین جاهاست و یک موج ۵ صعودی در پیش داریم...بازار رو به صورت بسیار حیله کرانه کنترل میکنند...مثل شاخص ۱۴۸۰ که همه منتظر ریزش تا ۱۲۰۰ بودند اما تا ۲۵۰۰ اومد بالا

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post
        یک کم کمتر جو و مطلب منفی هم شما بزنی

بد نیست

البته انشاله که غرضی در کار نباشد
        ان شالله که نیس

ما خیلی وقته که داریم میگیم

این شما هستین که در قیمت های بالا تاکید اکید به سهامداری تو بنیادی داشتین

نوشته هاتون موجوده.

برای بار صد هزارم نوشته من اپسیلونی در روند بازار نداره کی میخاید یه کم عاقلانه متن بزارید.

این ملت به حکومت راجع به آزادی خرده دارن ولی نوبت خودشون که میشه میبینن به ضررشونه سرکوب و غرض

فکر کنم شما کاره ای بودی الان حبس ابد میدادی
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4126

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          این بازار حداقل حداقل 200 هزار واحد دیگه هم میریزه
          جسارت نباشه وقتی شما که یا از رو دست این و اون خرید فروش میکنید یا به قول خودتون که اوان را 2800 در صف خرید و در بازاری که داشت میریخت خرید میکنید و روش کارتون را توصیف کردید و روز های بعد چشم انتظار می مونید صف فروش باز شود تا خارج شوید و اگر خاطرتون باشه همون روز مطلبی اموزشی نقل کردم براتون ... با این اوصاف وقتی شما نظر بدید و بگید 200 تا دیگه میریزه یا باید به حال این بازار اندوه خورد یا اینکه امیدوار بود /:.negaran.:/
          عذر میخوام نقد بازاری و سرمایه ای است دلخور نشید

شما یکی از ضعیف های این بازار هستی از منظر استراتژی و سواد بورسی و فعلا هم شهر بی شهر دار شده ... بگو 400 تا دیگه میریزه

نظر

• سهامدارعمده
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1198

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            درود...بزرگوارید
            اما فکر نمیکنم چنین افت شاخصی رخ بده...بنده بیشتر با نمودار جناب اوشنوس که بالای پست شما مطلب زدند موافقم...کف شاخص همین جاهاست و یک موج ۵ صعودی در پیش داریم...بازار رو به صورت بسیار حیله کرانه کنترل میکنند...مثل شاخص ۱۴۸۰ که همه منتظر ریزش تا ۱۲۰۰ بودند اما تا ۲۵۰۰ اومد بالا
            درود جناب علیرضا

من خدا شاهده ازخدامه همینجا روند برگرده دیکه همه میدونن من کار اصلیم بورسه و طبق شرایط گریزی به تتر و طلا میزنم والا خونه اول وآخر بنده بورسه و همیشه پیگیرم.و هر چه زودتر بیفته تو رونق به نفع بنده هس.

نظر

• شروع مجدد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 912

بازار اعصاب واسه هيجكي نذاشته بهتره رعايت حال هم رو بكنيم. هر كي در بيان نظرات آزاده با رعايت ادب و احترام. شنونده هم بايد عاقل باشه. البته برخي دوستان از آينده بازار و شاخص چيزهايي ميگن كه فقط در اين شرايط فوق بحراني فعلي ميشه به ديگران قالبش كرد و همون حكايت بشنو و باور نكن هست.
              آنکه نامخت از گذشت روزگار
              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4126

دوستان مورد بعدی داستان عرضه اولیه هاس

برادر من الان سهم بنیادی رو نگاه نمیکنن

اینا بعد چند تا مثبت که متعادل میشن خریدشون ریسک محضه .

فن افرار رو نگاه کنید.
                ومابقی عرضه ها همین وگشهر داره برمیگرده به قیمت روز عرضه
                درود
                صرفنظر از سایر نظرات جناب عالی و دوست گرامی ، با این مورد قطعی و 100% موافقم
                در همین سایت و جاهای دیگر دیده شده که دم از بازدهی ثانویه به میان میارند
                بازدهی ثانویه دیگه نمیدونم چه کوفتیه

عرضه اولیه ها مطابق با روند بازار عرضه میشوند و همون رشد هیجانی چند روزه هم از سرشون زیاد است و در انتها خالی کردن سر هیجان زده ها روز اخر و پیک قیمت
                اینها مدتها دیگه حتی قیمت روزی که خالی کردند بر سرشون هم نمی بینند چه برسد به بازدهی ثانویه

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

یه سوال
                  الان خدا پیغمبری ما رو متهم به چی میکنید ؟

ایجاد جو فروش؟

خواهشا جز فاکتورارزندگی در برابر چندین دلایل اخباری و بنیادی برای اصلاح بیشتر که همگان میدونن چی میبینید.

یعنی تابلوی معاملات و فشار فروش بیشتر و تعداد نماد صف فروش و در آستانه رو واقعا نمیبینید.

تو رو خدا با این گفتار احساسی ملت رو بدبخت نکنید.و هروز منفی 1 تا 7 میدید به مردم.

همه میگن ارزند س

خب که چی؟

حتما باید با توجه نوشته اون دوستمون تا سال 1410 صبر کنیم.

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

130 نماد صف فروش و حدود 45 تا الان در آستانه صف فروش و ما رو متهم به غرض ورزی میکنن.

مثل اینکه روزه به ما بگن چرا جو میدی میگی روزه الان شبه .

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1314

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      جسارت نباشه وقتی شما که یا از رو دست این و اون خرید فروش میکنید یا به قول خودتون که اوان را 2800 در صف خرید و در بازاری که داشت میریخت خرید میکنید و روش کارتون را توصیف کردید و روز های بعد چشم انتظار می مونید صف فروش باز شود تا خارج شوید و اگر خاطرتون باشه همون روز مطلبی اموزشی نقل کردم براتون ... با این اوصاف وقتی شما نظر بدید و بگید 200 تا دیگه میریزه یا باید به حال این بازار اندوه خورد یا اینکه امیدوار بود /:.negaran.:/
                      عذر میخوام نقد بازاری و سرمایه ای است دلخور نشید

شما یکی از ضعیف های این بازار هستی از منظر استراتژی و سواد بورسی و فعلا هم شهر بی شهر دار شده ... بگو 400 تا دیگه میریزه

منه ضعیف /:.negaran.:/

من همش ضرر /:.negaran.:/

===========

@};-
                      اما جدا از ضعف های گنجشک ، تحلیل های اصلی زمانی هستند

یکی مهر و آبان 1402 فرصت خرید
                      یکی مهر 1403 !

ماکروویو نیست ، اونایی که باید سود می گرفتند تا اردیبهشت 1402 گرفتند و رفتند ، بقیه ام که مهم نیستن !

قسمتی مهر و آبان امسال بر می گردند ، قسمتی مهر سال بعد ! بدون اونا هم بازار جایی نمیره ،

مهر 1403 حرکت بازار قطعی است ، امسال ضعیف تر

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        منه ضعیف /:.negaran.:/

من همش ضرر /:.negaran.:/

===========

@};-
                        اما جدا از ضعف های گنجشک ، تحلیل های اصلی زمانی هستند

یکی مهر و آبان 1402 فرصت خرید
                        یکی مهر 1403 !

ماکروویو نیست ، اونایی که باید سود می گرفتند تا اردیبهشت 1402 گرفتند و رفتند ، بقیه ام که مهم نیستن !

قسمتی مهر و آبان امسال بر می گردند ، قسمتی مهر سال بعد ! بدون اونا هم بازار جایی نمیره ،

مهر 1403 حرکت بازار قطعی است ، امسال ضعیف تر
                        وقت به خیر

بعد اون چند تا کندل ریزشی سنگین یکی از دوستان که سعی میکند از این ور اون ور کسب اطلاع کند بازار چی مشه به من گفت گفتن بعد عاشورا.

البته گفت گفتن باید اون موقع خبر آپدیت بشه. باز که پرسیدم گفت نه گفتن مهر به بعد.

همین داستان مهر به بعد مدت کوتاهی است که نقل مجالس و محافل و فضای مجازی شده.

من یادم نمیاد بازار زمانی که همه منتظر اون روزها هستند اتفاقی افتاده باشد. بعید میدونم بازار تو مهر که همه خبرش دارن برگرده! یا قبلتر برمیگرده یا نه میذارن مدتی بعد از نا امید کردن امیدواران مهر ماه

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

خبر و عدد تکنیکی که در فضای مجازی و واقعی پخش میشه و همه خبردار هستند خبر سوخته است.

اصل خبر اونی بود که تو اردیبهشت خبر داشت و نقد کرد. نه الان که من و شما بفروشیم به هوای اینکه ۵ درصد تعداد سهاممون پایینتر اضافه کنیم.

نمیگم نفروشید چون تنها ابزار ما بیخبران همین نمودار ساخته شده است که تحویلمون میدن برای بررسی! خب با استناد با این نمودارها باید در رفت ولی به نظرم چون این نمودار ها رو میسازن تا سهاممون

از چنگمون در بیارن باید مقداری برای این کار تردید داشت.

البته همین تردید باعث ضرر سنگین من و شمای فعال بازار تا اینجا شده است. لاکردار جوری بازی رو چیدن همه جوره آچمز شدیم نمیدونیم چه کنیم.

نظر

• خوش نیت
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 237

درود جناب علیرضا

من خدا شاهده ازخدامه همینجا روند برگرده دیکه همه میدونن من کار اصلیم بورسه و طبق شرایط گریزی به تتر و طلا میزنم والا خونه اول وآخر بنده بورسه و همیشه پیگیرم.و هر چه زودتر بیفته تو رونق به نفع بنده هس.
                            درود عمده جان

با توجه به شواهد وقراین علی الرغم میل باطنی بنده به نظر می رسه شروع رونق بازار این دفعه یکم زمانبر باشه

با توجه به سالگرد مهسا در شهریور وبعد از اون هم در برج 7و 8 گزارشات 6 ماهه داریم وحداقل یک ماه طول میکشه تا بازار گزارشات رو انالیز کنه ومهمتر از همه بحث قیمت بنزین که باید بازار اول از همه متوحه بشه که کسایی که می خان بودجه رو بنویسن در مورد بنزین می خان چکار کنن وتصمیمشون چی هست به نظر من این موارد خودش 3 الی 4 ماه طول میکشه وطبق سابقه می دونیم که بازاری که بالا نره می ریزه

تنها شانسی که بورسی جماعت امسال اورده یکی تورم وحشتناک هست و دومی انتخابات اسفند ماه که باغث میشه امسال به شرط زنده ماندن یک بالایی داشته باشیم

نظر

• liveparsi
                              عضو عادی
                              • Dec 2014
                              • 223

اگر دقت کنید سهم هایی که PE بالایی دارند تو این چند روز کاری گذشته اصلاح بیشتری از خودشون نشون دادند. قبلا هم گفتم که pe بازار داره کاهش پیدا میکنه. تا چند روز آتی به 7.5 میرسه و احتمالا تا 6 هم کاهش پیدا میکنه. رقم فعلی 7.96

نظر

• عباس انصاری
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1791

روزی مهم و حیاتی برای فردای بازار و سهامداران
                                انشالله حمایت شاخص در محدوده ۱۹۵۰ مانع ریزش بیشتر بازار شود .

نظر

در حال کار...
                                X