جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 910

پاسخ : جــــو بــــازار

دست بردارين از آيه ياس خوندن آخرش خودتون هم باورتون ميشه كه تا ابد بازار قراره همينطور شل و ول باشه. وقتي ميبينيد سهمها نصف شدن و اثري از كاهش انتظارات تورمي نيست فقط پول داريد استفاده كنيد از اين فرصتها گيرم استارت اصلي بازار شيش ماه ديگه باشه بهرحال سرمايه گذاري روي اين بازار جواب ميده
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• شاهان
      ستاره دار (1)
      • Aug 2022
      • 1758

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      دست بردارين از آيه ياس خوندن آخرش خودتون هم باورتون ميشه كه تا ابد بازار قراره همينطور شل و ول باشه. وقتي ميبينيد سهمها نصف شدن و اثري از كاهش انتظارات تورمي نيست فقط پول داريد استفاده كنيد از اين فرصتها گيرم استارت اصلي بازار شيش ماه ديگه باشه بهرحال سرمايه گذاري روي اين بازار جواب ميده
      دقیقا
      اینجا همش داره آیه یاس میخونن . بدتر همه رو ناامید میکنن
      از این بازارها زیاد دیدیم . بازار همیشه ک منفی نمیمونه . اونایی ک برای 2 یا 3 درصد میخرن اخرش یجا جا میمونن
      ب رشد بازار چیزی نمونده . از تیپ بازار مشخصه زور آخر فروشنده ها هست

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

خبر خرید بلوک خودرو توسط کروز تایید شود میشه به بحث واگذاری بلوک خودرو به نسبت سال های پیش جدی تر نگاه کرد.

سالیان سال است که بحث خریدار بودن کروز مطرح است ولی عملا اجازه چنین کاری رو ندادن. حتی یک مستند هم چند سال پیش در این مورد ساختن.

یک مقدار هم داستان امنیتیش کرده بودن!

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1307

درود

صرفاً مشاهدات و تجربه خردم را بیان می کنم ، بقول بیفور جان از ضعیف ترین های بازار هم هستم

فردا و پس فردا ممکنه بازار کمی سبز بشه ، ولی تمامش دروغه

از روزهای بعدش میریم برای کف جدید @};- (تا شاخص از 2100 عبور نکنه بازار تعطیله )

نظر

• سپهر کلهر
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 578

ارزش معاملات امروز 7642 میلیارد تومن شد. به نظرم دیروز و روزهای گذشته 4 تا 5 هزار میلیارد تومن بوده.

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

قبلنم گفته بود رشد اصلی اگ بذارن تو پاییز حداقلش اتفاق خواهد افتاد رشدی درحد۴۰تا۷۰درصدی ورشد بزرگتر سال بعد،،وتاگفتم تا پاییز اتفاقی نخواهد افتاذ ولی بارصد چند روز بازار رشدی درخد ۲۵درصدی وکوتاه مدت در بازار در شهریور وبسیار نزدیک میبینم که میشه استفاده کرد با انتخاب سهام خوب،،یعنی اینجور بگم بازی را میخان عوض کنن بارشد کوتاه مدت ۲۰تا۳۰درصدی وبعد رشد بعدی حداقل ۵۰درصدی در پاییز ورشد اصلی سال بعد،،تا ببینیم وی میشه این مطالب برداشت خودمه واحتمال بالا اشتباه باشه

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                ارزش معاملات امروز 7642 میلیارد تومن شد. به نظرم دیروز و روزهای گذشته 4 تا 5 هزار میلیارد تومن بوده.
                با این حجم انتظار بازار مثبت میرفت برای امروز ولی چند ماهی چنان کوبیدن بورس را و سهامدار را تار و مار کردن که انگار هنوز کمی زمان نیاز داره تا بتونه از جا بلند بشه.
                بهترین شکارها و فرصت های خرید معمولا در همچین شرایطی ایجاد میشه، زمانی که همه را خسته و مایوس کردن.

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                  درود

صرفاً مشاهدات و تجربه خردم را بیان می کنم ، بقول بیفور جان از ضعیف ترین های بازار هم هستم

فردا و پس فردا ممکنه بازار کمی سبز بشه ، ولی تمامش دروغه

از روزهای بعدش میریم برای کف جدید @};- (تا شاخص از 2100 عبور نکنه بازار تعطیله )
                  درود

اپرداز دارید یا ردش کردین؟

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

ارزش معاملات که رفته زیر ۴ هزار میلیارد متاسفانه امروز هم جونی نداشت و زیر ۴ هزار موند.

باید دید در صورت تایید خبر خرید بلوک خودرو توسط کروز آیا بازار جونی خواهد گرفت یا نه ارزش معاملات هم چنان زیر ۴ هزار خواهد ماند.

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1307

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                      درود

اپرداز دارید یا ردش کردین؟

درود

ردش کردم ، قانونش این بود که در مچینگ اول صبح کمی بالاتر از سر به سر بگذارید و کمی سود کنید

البته من کمی بیشتر طمع کردم و با اینکه میشه با سود ردش کرد ، بخاطر طمع با کمی ضرر ردش کردم ولی در ابتدای صبح بالاتر از قیمت سر به سر هم معامله شد

باید ریزه کاری هاش رعایت بشه و طماع نباشی و... سریع معامله کنی ( کمتر از 200 هزارتا هم بخری )

نظر

• عباس انصاری
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1775

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                        روزی مهم و حیاتی برای فردای بازار و سهامداران
                        انشالله حمایت شاخص در محدوده ۱۹۵۰ مانع ریزش بیشتر بازار شود .
                        الحمدالله امروز بازار امیدی ایجاد کرد .
                        اگر فردا ارزش معاملات کمی تقویت شود میشه امیدوارتر شد .

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5633

نظر

• shimaalovelygirl
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 1071

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                            درود

ردش کردم ، قانونش این بود که در مچینگ اول صبح کمی بالاتر از سر به سر بگذارید و کمی سود کنید

البته من کمی بیشتر طمع کردم و با اینکه میشه با سود ردش کرد ، بخاطر طمع با کمی ضرر ردش کردم ولی در ابتدای صبح بالاتر از قیمت سر به سر هم معامله شد

باید ریزه کاری هاش رعایت بشه و طماع نباشی و... سریع معامله کنی ( کمتر از 200 هزارتا هم بخری )
                            پس راز سودکردن شما اینه که زودتر با ضرر ردش کنی بره.شما و دوستت محمد2 واقعاً جزو حرفه‌ای های این سایت هستید.محمد2که ظاهراً هر روز تو سوده.هرچی منفی تر،ایشان تو سود بیشتر.البته حرفه ای اینجا زیاده و طی 3سال گذشته همگی 3000تا4000درصد سود کردند/.:biggrinsmiley.:/
                            پیشنهاد من این است که شما و چند تن دیگه از زرنگهای بازار،مثل سهامدار عمده، بهرام نامدار،zessو ...تاپیکی در مورد استراتژی خود ایجاد کنید و ما کم تجربه ها و ضعیف های بازار را راهنمایی کنید،با توضیح ریزه کاری های استراتژی ترید خود.....

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

اکثر سهم ها چنان از تورم و بقبه بازارها جاماندن که تا مقداری اعتماد برمیگرده شتاب میگیرن برای جبران عقب ماندگی ولی هر بار به طریقی مانع میشن. اردیبهشت هم خواستن شتاب رشد بورس را بگیرن، ولی اخبار رانتی که در اومد اعتمادها از بین رفت و خودشون هم فکر نمیکردن اینقدر ریزشی بشه و دوباره تا این حد نارضایتی گسترده ایجاد بشه.
                              برا اینکه خیلی گند ریزش های ۵۰ درصدی در دو سه ماه نمایان نشه مانع ریزش شاخص با کمک شاخص سازها شدن و این سبب ریزش مضاعف سهم های کوچک بازار شد و زیر دست و پا له شدن. فقط فولاد تنها به اندازه ۳۰۰ شرکت بورسی تاثیر گذار هست یعنی تمام شرکت ها را فدای نگه داشتن شاخص کل کردن.
                              حالا باید به اونهایی که شاخص ۱.۸۰۰ را هدف تکنیکال هاشون نشون میدن گفت همین الان شاخص برای اکثر سهم های بازار ۱.۸۰۰ و ۱.۶۰۰ و ۱.۴۰۰ و کمتر هم شده.
                              اگر فارس و فولاد و چند شاخص ساز مثل بقیه اصلاح کرده بودن الان شاخص زیر ۱.۶۰۰ بود و به نفع همه بود ولی ویترین شاخص را هر جور شده باید حفظ بکنن.
                              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/08/20, 19:08.

نظر

• فین
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1158

دوستان یک سئوال. کروز امروز بلوک خودرو را از بانک صادرات با قیمت 320 تومان خرید.( 10 میلیارد سهم ) حالا چی میشد به جای این بلوک روزی مثلا 500 میلیون سهم از همین قیمت 250 تا 400 می خرید که متوسط همین حدود 320 میشد و بازار هم راه می افتاد و همه هم کروز را دعا می کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X