جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8785

پاسخ : جــــو بــــازار

وشکستگی را بازار قشنگ داره حس میکند.

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

دوستان اگر کمی واقع بینانه به مسائل نگاه کنیم وضعیت بازار بورس را می توان توضیح داد. به نظر من بعد از جهش شدید ارز از 30 هزار به 60 هزار تومان تمام توان حاکمیت در کاهش و سپس تثبیت دلار تا حداقل پایان سال ( زمان انتخابات مجلس ) گذاشته شده است چون اگر آن روند ادامه پیدا می کرد عملا به فروپاشی اجتماعی و سیاسی کشور منجر می شد و حتی عقب نشینی هایی مانند رابطه با عربستان و توافق نیم بند با امریکا هم به همین دلیل بوده است. اگرچه به نظر من ادامه این روند در انعطاف سیاسی با غرب یا اعراب کندتر خواهد شد چون اصولا حاکمیت و بالاخص اصولگرایان ذهن متوهمی دارند و از همین الان پیامهایی مانند عدم نیاز به FATF و حتی دلارزدایی کامل از اقتصاد و شکست امریکا در منطقه و .... در سایتهایی مانند فارس و مشرق و حتی الف به فراوانی منتشر می شود. اما از لحاظ اقتصادی بعد از کاهش دلار از 60 به 50 و تثبیت در این ناحیه عملا انتظارات تورمی در بازارهای( ملک - ارز و طلا - خودرو و حتی کالاهای بادوام به جز مواد غذایی ) حذف شده است و تقریبا ملک و خودرو و ارز حدود 20 تا 25 درصد کاهش داشته اند ولی بازار بورس با توجه به اینکه همیشه بیش از حد به وقایع سیاسی و اقتصادی واکنش مثبت یا منفی نشان می دهد بیش از حد کاهش داشته است و البته ممکن است شاخص قلابی حتی تا 1850 هم پایین بیاید ولی در همین شهریور یا مهر دوباره رشد بازار ( البته تا حدود شاخص 2200 الی 2300 ) شروع خواهد شد و احتمالا تا پایان سال ما شاخص 2300 را خواهیم داشت. پس از انتخابات و احتمالا رشد دلار در سال آینده شاخص می تواند اعداد بالاتر را ببیند. با این توضیحات به نظر من برای کسانی که سهام خود را نگه داشته اند دیگر فروش در این قیمتها توجیه ندارد مگر اینکه بتوانند همان سهام را در 5 تا 10 درصد پایینتر بخرند تا از رشد بعدی سهام که حدود 40 تا 50 درصد خواهد بود عقب نمانند.

نظر

• عباس انصاری
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1793

در اصل توسط فین پست شده است View Post
        دوستان اگر کمی واقع بینانه به مسائل نگاه کنیم وضعیت بازار بورس را می توان توضیح داد. به نظر من بعد از جهش شدید ارز از 30 هزار به 60 هزار تومان تمام توان حاکمیت در کاهش و سپس تثبیت دلار تا حداقل پایان سال ( زمان انتخابات مجلس ) گذاشته شده است چون اگر آن روند ادامه پیدا می کرد عملا به فروپاشی اجتماعی و سیاسی کشور منجر می شد و حتی عقب نشینی هایی مانند رابطه با عربستان و توافق نیم بند با امریکا هم به همین دلیل بوده است. اگرچه به نظر من ادامه این روند در انعطاف سیاسی با غرب یا اعراب کندتر خواهد شد چون اصولا حاکمیت و بالاخص اصولگرایان ذهن متوهمی دارند و از همین الان پیامهایی مانند عدم نیاز به FATF و حتی دلارزدایی کامل از اقتصاد و شکست امریکا در منطقه و .... در سایتهایی مانند فارس و مشرق و حتی الف به فراوانی منتشر می شود. اما از لحاظ اقتصادی بعد از کاهش دلار از 60 به 50 و تثبیت در این ناحیه عملا انتظارات تورمی در بازارهای( ملک - ارز و طلا - خودرو و حتی کالاهای بادوام به جز مواد غذایی ) حذف شده است و تقریبا ملک و خودرو و ارز حدود 20 تا 25 درصد کاهش داشته اند ولی بازار بورس با توجه به اینکه همیشه بیش از حد به وقایع سیاسی و اقتصادی واکنش مثبت یا منفی نشان می دهد بیش از حد کاهش داشته است و البته ممکن است شاخص قلابی حتی تا 1850 هم پایین بیاید ولی در همین شهریور یا مهر دوباره رشد بازار ( البته تا حدود شاخص 2200 الی 2300 ) شروع خواهد شد و احتمالا تا پایان سال ما شاخص 2300 را خواهیم داشت. پس از انتخابات و احتمالا رشد دلار در سال آینده شاخص می تواند اعداد بالاتر را ببیند. با این توضیحات به نظر من برای کسانی که سهام خود را نگه داشته اند دیگر فروش در این قیمتها توجیه ندارد مگر اینکه بتوانند همان سهام را در 5 تا 10 درصد پایینتر بخرند تا از رشد بعدی سهام که حدود 40 تا 50 درصد خواهد بود عقب نمانند.
        درود
        در اینکه دولت سیاست انقباضی پیش گرفته تردیدی نیست . و آقایان در سکوتی مرگبار به نظاره نشستند و دم برنمیاورند و اینکه بحث خوراک پتروشیمی و خودرو را مسکوت گذاشتند دال بر همین موضوع است .
        در مورد بازار سرمایه به نظر بنده گروهی که کم حاشیه هست و بیشترین کاهش قیمت را به خود دیده و در حمایت خود قرار گرفته گروه انبوه سازی هست که می تواند استارت صعودی خود را آغاز کند و بعد از مدتی که اعتماد نسبی به بازار با افزایش ارزش معاملات روبرو شد گروهای دیگر هم رشد شأن آغاز می کنند و خبر خوراک وخودرو هم بتدریج منتشر می شوند .
        لذا بازار به نظر بنده بیش از این جای اصلاح ندارد حالا ۱۰ درصد نهایت اصلاح داشته باشیم ولی گروه های کوچک بازار از هفته آینده احتمالا تحرکاتی داشته باشند .

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8785

وقتی اکثر سهام از اوجشان نا الان نصف شدند و بازار تازه داره شروع میکند به ریزش و حجم معاملات داره به صفر سوق پیدا میکند.

این فقط یک معنی دارد.

اقتصاد کشور ورشکسته است.

تمام صنایع به غیر بیمه منفی بودند.

یکچیزی فروشنده ها میدونند که روی این قیمتها میفروشند.

یکزمانی بورس منطق و تحلیل داشت. الان یکسری بیشرف حرومزاده اومدند در راس کار هر غلطی دلشون خواست با بازار میکنند.

نه مسئولی داریم نه ناظر و نه مدیر.

همه کور و کر و لالن الان.

ولی وقتی میره بالا یکهویی بهشون فشار میاد که نه اینقدر نباید بره بالا و به صندوقها میگویند عرضه کنید.

این نهایت رذالت و پستی آقایان.

الان کجایند این عزیزان که مدعی هستند قیمت را عرضه و تقاضا تعیین میکند و نه دستور مدیران !؟

دوستان میفرمایند خووب میشه

بله 200 درصد سهم افت میکنه بعد 100 درصد میاد بالا و میگویند دیدی گفتیم خوب میشه.

بازار نه تنها سایده بلکه از سال 99 بله از سال 99 همواره ریخته

هیچ اعتنایی هم به گزارشات و برنامه های افزایش سرمایه نداشته.

ریخته ریخته و ریخته.

حجم معاملات بیانگر همه چیزه

یعنی وشکستگی اقتصاد را اگر شما نمیبینید

پرواضحه

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8785

بورس مرد

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1793

فردا گروه انبوه سازی با افزایش تقاضا مواجه شد امیدواری به برگشت تدریجی بازار تقویت خواهد شد .
              بازار کم کم تحلیل پذیر می شود و از رشد گله ای فاصله خواهد گرفت .

نظر

• عباس انصاری
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1793

متاسفانه در همین جا هم با این که دوستان با تجربه و خبره ای داریم تحلیلی از شرکت ها ارایه نمیشه باید استراتژی داشته باشیم نه اینکه مدام امید به مسوولان داشته باشیم
                بطور مشخص چند تا از دوستان تکنیکی و بنیادی در مورد گروه های کوچک بازار تحلیل ارایه کنند تا همه استفاده کنیم .
                متاسفانه هیچ همگرایی و هم افزایی در اینجا نیست .
                دوستان لطفاً در مورد این پیشنهاد اعلام نظر بفرمایند

نظر

• عباس انصاری
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1793

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                  بورس مرد
                  بورس بدست همین کنگشگران بازار مرد نه بدست مسوولان .
                  مسوولان هدفشون کاملا مشخصه .

نظر

• عباس انصاری
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1793

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                    متاسفانه در همین جا هم با این که دوستان با تجربه و خبره ای داریم تحلیلی از شرکت ها ارایه نمیشه باید استراتژی داشته باشیم نه اینکه مدام امید به مسوولان داشته باشیم
                    بطور مشخص چند تا از دوستان تکنیکی و بنیادی در مورد گروه های کوچک بازار تحلیل ارایه کنند تا همه استفاده کنیم .
                    متاسفانه هیچ همگرایی و هم افزایی در اینجا نیست .
                    دوستان لطفاً در مورد این پیشنهاد اعلام نظر بفرمایند
                    ببینم اصلا کسی هست که در مورد این پیشنهاد نظری بده یانه !؟
                    واقعا متاسفم
                    چندبار اینجا این پیشنهاد عنوان شد ولی دریغ از یک نظر !!؟

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8785

استراتژی کیلویی چند مشتی !؟؟

وقتی کل بازار چند ماه منفیه چی را میخواهی تحلیل و بررسی کنی !!؟؟

یک راه گذاشتند برامون درست مثل شمر

صندوق یا اوراق بدهی دولتی.

خرید صندوق باز هم یعنی غیر مستقیم خرید اوراق بدهی دولت.

چون بعدش با پول من و شما و غیره اوراق دولت را میخرند.

استراتژی یعنی چی !!؟؟

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8785

الان استراتژی همه اینه که نقد نشستند عینهو کرکس کنار گود دور دخمه بورس و منتظرن ببینند کی اینها کرمشون میخوابه.

نظر

• مایکل داگلاس
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 378

بورس مرد
                          حاج گالیور بورس همیشه زنده هست.بورس هیچوقت نمی میره. تا حالا نوار قلب را دیدی!!!!!!!!در حد خودش ضربان بالا و پایین داره.این ضربان بخواد فقط پایین بیاد میکیری بخواد تا ابد بالا بره میترکه باز میمیری.

مهم اینه باال و پایینش را بلد باشی.بازار بورس تنها جایی هست که فارغ التحصیل نداره. فرقی نداره سابقه 30 ساله داشته باشی یا سه ماهه.فقط باس راهش رو بلد باشی چم و خمش دستت بیاد

چطوریه که من گفتم 20 تا 30 درصد دیگه جا برای ریزش داره کگفری شدی اما الان خودت میگی مرده!!!!!!!1

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1793

استراتژی کیلویی چند مشتی !؟؟

وقتی کل بازار چند ماه منفیه چی را میخواهی تحلیل و بررسی کنی !!؟؟

یک راه گذاشتند برامون درست مثل شمر

صندوق یا اوراق بدهی دولتی.

خرید صندوق باز هم یعنی غیر مستقیم خرید اوراق بدهی دولت.

چون بعدش با پول من و شما و غیره اوراق دولت را میخرند.

استراتژی یعنی چی !!؟؟
                            این سایت از قدیمی ترین سایت های بورسی هست و الحمدالله افراد خبره زیادی هم دارد اگر مشارکت کنیم و تحلیل درستی ارایه بشه مطمینا همینجا بهترین تاثیر گذاری را برای بهبود معاملات خواهیم داشت البته اگر دوستان مشارکت کنند .
                            در بازار سهام های کوچک بنیادی کم نیستند ولی چون مشارکتی نداریم فرصت ها را ازدست میدهیم .

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8785

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                              حاج گالیور بورس همیشه زنده هست.بورس هیچوقت نمی میره. تا حالا نوار قلب را دیدی!!!!!!!!در حد خودش ضربان بالا و پایین داره.این ضربان بخواد فقط پایین بیاد میکیری بخواد تا ابد بالا بره میترکه باز میمیری.

مهم اینه باال و پایینش را بلد باشی.بازار بورس تنها جایی هست که فارغ التحصیل نداره. فرقی نداره سابقه 30 ساله داشته باشی یا سه ماهه.فقط باس راهش رو بلد باشی چم و خمش دستت بیاد

چطوریه که من گفتم 20 تا 30 درصد دیگه جا برای ریزش داره کگفری شدی اما الان خودت میگی مرده!!!!!!!1
                              مرتضی جان

میدونی خیلی قدیمی هستم.
                              دورانی را که ما طی کردیم شاید شما طی نکرده باشید.
                              در مقایشه با آن دوران بورس مرده.

حالا باید منتظر باشیم پرستار بیاد و شک الکتریکی بده

شاید یک نوسانی چیزی ازش دربیاد مرتضی جان

دارم واضح میگم من نگران اقتصاد کلان هستم.

دارم واضحتر میگم نگران ورشکستگی هستم.

باز داری میگی باید بلد بود کی باید اومد و کی رفت.

این همه اومدیم و رفتیم کجاش را گرفتیم !!؟؟

شاید برای شما بورس نمرده باشد.

ولی برای خیلی ها بورس تهران مرد.

خود منتخل و علی فراهانی خیلی سال پیش ولش کردند.

تمام حرفه ای ها رفتند سراغ فارکس و ارزهای دیجیتال.

مثلاً سرمایه شما یا مثلاً اژدر و یا من و یا گنجیشک و انصاری میخواهد این بورس را نجات دهد.

مرتضی بورس مرد.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8785

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                                این سایت از قدیمی ترین سایت های بورسی هست و الحمدالله افراد خبره زیادی هم دارد اگر مشارکت کنیم و تحلیل درستی ارایه بشه مطمینا همینجا بهترین تاثیر گذاری را برای بهبود معاملات خواهیم داشت البته اگر دوستان مشارکت کنند .
                                در بازار سهام های کوچک بنیادی کم نیستند ولی چون مشارکتی نداریم فرصت ها را ازدست میدهیم .
                                واله اولین فوروم مال پارس پورتفولیو متحدین بود.
                                بعد تالار بورس ثقفی اومد
                                یه تالار بیخود دیگه هم داشتیم مال کامیار فراهانی فرد

حالا اینجا چقدر قدیمیه را شما بهتر میدانید.

وقتی گله ای میره بالا و میاد پایین تحلیل واسه چی دیگه

هر آشغالی را بگیری میره

مثلاً کشتیرانی ورشکسته تحریم شده

یا خودرو و سایپا همیشه زیانده

ای بابا دلشت خوشه

بورس بیشتر شبیه کازینو هستش ژتون میخری میگذاری روی چرخ و میگی بچرخون

نظر

در حال کار...
                                X