کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
اگه اجازه بدین سوالات رو عصر یا شب با هم بررسی کنیم ،الان معاملات رو تعقیب کنیم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هر چهارتا عرضه اوليه كه يك ماه اخير انجام شد زير قيمت عرضه اوليه اومده و دزدي سازمان بورس رو نشون ميده!!!
سلام
اتفاقا به نظر من خیلی هم کار خوبی کرد.
یعنی چه که زیر قیمت بدهند و همین جوری الکی درصد مثبت بخورند و بشود رانت؟ و یک عده با کارگزاری هایشان صحبت کنند که از این رانت بیشتر استفاده کنند و معامله کنندگان آنلاین هم اندکی از این رانت عمومی استفاده کنند؟
اصلا باید عرضه و تقاضای واقعی قیمت را تعیین کند نه اینکه چهار نفر بشینند با هم بگویند قیمت فلان است و بهمان.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خواهر زاده من توی مگا موتور که زیر مجموعه سایپاست کار میکنه. شیفت کاریشون از 3 نوبت به 2 نوبت رسیده. تنها دلیلش هم اینه که میخوان با نشون دادن اینکه کار داره کم میشه و . . . . از دولت یه چیزی بگیرن. بیشتر گزارشهای شش ماهه هم اینجوریه. بدبخت سهامدار جز که با ترس سهامش رو بفروشه و بعد مدت کمی گزارشها تغییر کنه.
دقیقاً مثل سناریوهای مختلف پالایشیها که پارسال سر سهامدارها رو با پنبه که نه با هوا بریدن!!!!
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
سلام مگر باینکه همجی خوابیده شک داری ؟؟ تولید تبدیل بواردات رانتی شده و دعوا سر ماندن یا نماندن در این قضیه است
همه چی که وارداتی نیست مثلا بعضی سیستم ها به صورت سفارشی برای پروژه های داخلی تعریف میشه اینها رقیب ندارن ولی چون کاری نیست و پروژه ها اعتبار ندارن اینها هم تعطیل شدن
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر