جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Omid_Khan
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    بیشرفهای حرومزاده
    در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    بازار هر روز بهتر از دیروز

ترسو مرد
    من فقط 2 تا از پستهای شما را نقل قول کردم چون دیگه وقت و انگیزه نداشتم برم همه را بیارم چون خیلی خیلی زیادند!
    الان شما مگه نگفتی "بازار هر روز بهتر از دیروز"؟ خوب پس دیگه مشکلت چیه؟ دیگه چرا داری ناسزا میگی؟!
    بالاخره بازار خوب و عالیه یا خرابه و نابود؟!

نظر

• liverno
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1742

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
      به نظرم گروه حمل و نقل در حال گارد صعودی هستند
      توصیه به خرید وفروش نیست
      یکدست ++++ به نظرم حکشتی حرکت کنه کل بازار حرکت میکنه ..فاند قوی>> به نقل از مدیر کارگزاری تدبیرگران

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8473

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
        من فقط 2 تا از پستهای شما را نقل قول کردم چون دیگه وقت و انگیزه نداشتم برم همه را بیارم چون خیلی خیلی زیادند!
        الان شما مگه نگفتی "بازار هر روز بهتر از دیروز"؟ خوب پس دیگه مشکلت چیه؟ دیگه چرا داری ناسزا میگی؟!
        بالاخره بازار خوب و عالیه یا خرابه و نابود؟!

دوست دارم فحش بدهم

مشکلی هست !؟

یعنی از نوشته هام نمیتونی نتیجه بگیری بازار را صعودی میبینم!؟

این جماعت را فقط و فقط باید فحش داد.
        فقط لایق فحش و ناسزا هستند حیف نانهای بی کفایت.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8473

شاخص سازها برگشتند و مثبت شدند.

منفی ها عقب نشینی کردند.

امام این دستکاری ها فقط و فقط به خاطر عرضه اولیه است.

متوجه هستید !؟

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3420

بعید میدونم حقیقی واقعی تو این قیمتی که ذکر کردید فروخته باشه! من خوودم معمولآ دستورهای سنگین خریدم رو به چندتا دستور خرد میکنم تا بهم یه تعدادی برسه! والا حقوقی هیچوقت حاضر نیست با کد به کد جز به خودش به اشخاص دیگه ای بفروشه! بازارگردان معیار روش فعال هست که خودش یک نوسان گیر قهاری هستش و به نظرم با کد به کد کردن قیمت را تا این حد تنزل داد ضمنآ شما به نتیجه خیلی درستی دست یافتید دقیقآ همینطور هستش اما قیمتها هم شرط هستند واسه ورود! سهمی مثل آبین که از پیک قیمتش 65درصد ریخته جذاب میشه واسه خرید چون ریسک به ریواردش به سمت صفر میل میکنه از این قبیل سهمها توی بازار پایه زیاد داریم یه نمونه فنفت هستش که حقوقیش تا تونست کشیدش پایین و قبل از برگزاری مجمع دیروز با صف خرید خوبی بست یحتمل دیر یا زود فنفت هم راه آبین رو بره! ... نظر شخصی

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post

درود

ازبین سهامی که معرفی کردید فقط آبین شرایط خرید بنده روداشت و با شبریز تو485تومن عوضش کردم
            ====================
            سهم توبازار زیاده وآبین هم روزی منفی خواهد شد ولی میخوام یه بحث کلی بکنم اونم اینه که واقعا چه کسی وتحت تاثیر چه صحبتهایی به من 485فروخت؟

غیراز اینکه توکانالها وگروهها تحت تاثیر حرفای"دیگه تموم شد دیگه درست نمیشه بااین مدیران به جایی نمیرسیم دربورس رو باید گل گرفت و....."قرارگرفته

تواین چندسال فعالیتم توبورس به این نتیجه رسیدم درست توزمانی که داریم از زمین وزمان گله وشکایت میکنیم و بازارخسته ومایوس وافسرده مون کرده سهمی هست که داره چشمک میزنه ومیگه ازهمه نظر شرایط خریدم مهیاست وبفرما میزنه

مشکل عمده اکثرفعالین بازار(غیراز بازیگران وصاحبان پول هوشمند)عدم پایش بازار به دلیل نداشتن دقت وحوصله ست وگرنه پول هوشمند هیچوقت توبورس بیکارنمیمونه

نظر

• liverno
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1742

شنیده ها از گزارش بسیار عالی سهم حکشتی خبر میدهند
              شرکت 29 شهریور مجمع با تقسیم سود حداقلی 75%
              توصیه به خرید و فروش نیست

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 467

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                بعید میدونم حقیقی واقعی تو این قیمتی که ذکر کردید فروخته باشه! من خوودم معمولآ دستورهای سنگین خریدم رو به چندتا دستور خرد میکنم تا بهم یه تعدادی برسه! والا حقوقی هیچوقت حاضر نیست با کد به کد جز به خودش به اشخاص دیگه ای بفروشه! بازارگردان معیار روش فعال هست که خودش یک نوسان گیر قهاری هستش و به نظرم با کد به کد کردن قیمت را تا این حد تنزل داد ضمنآ شما به نتیجه خیلی درستی دست یافتید دقیقآ همینطور هستش اما قیمتها هم شرط هستند واسه ورود! سهمی مثل آبین که از پیک قیمتش 65درصد ریخته جذاب میشه واسه خرید چون ریسک به ریواردش به سمت صفر میل میکنه از این قبیل سهمها توی بازار پایه زیاد داریم یه نمونه فنفت هستش که حقوقیش تا تونست کشیدش پایین و قبل از برگزاری مجمع دیروز با صف خرید خوبی بست یحتمل دیر یا زود فنفت هم راه آبین رو بره! ... نظر شخصی

دوشنبه خریدم پایین تراز 485هم رفت

فنفت هم مشابه آبین هست

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3420

از سال 1367 زمانی که تو تالار سعدی معاملات انجام میشد و در تابلو قیمتها دستی روی تابلو تغییر میکردند و قیمتها مثل شیطوون بازار توسط کارگزاران حقیقی با صدا اعلام میشد! تجربه این چندین ساله رو تو دو خط براتون مینوسم هر کسی خواست باور کنه و هر کسی دوست نداشت! به حرفهام هیچ اعتمادی نکنه:

تجربه و روانشناسی توی این بازار همیشه حرف اول رو تو کسب بازدهی زده و خواهد زد

بعد از کسب تجربه کافی به حس و ندای درونی خودتان بیشتر اعتماد کنید تا جو روزانه بازار! اگه حس شما به شما میگه بفروش! حتمآ بفروش حتی اگه همه اهالی بازار بگن بخر

توی این بازار بنیاد مساویست با پشم و تکنیکال مساویست با کشک و هر دو مساویست با خودفریبی و خودمشغولی الکی و بی حاصل توی این بازار ... نظر کاملآ شخصی
                  آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2023/08/30, 11:11.

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

به نظر میرسه حقوقی ها با چنگ و دندان زیرش را فعلا گرفته اند

نظر

• بامبو
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 467

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                      از سال 1367 زمانی که تو تالار سعدی معاملات انجام میشد و در تابلو قیمتها دستی روی تابلو تغییر میکردند و قیمتها مثل شیطوون بازار توسط کارگزاران حقیقی با صدا اعلام میشد! تجربه این چندین ساله رو تو دو خط براتون مینوسم هر کسی خواست باور کنه و هر کسی دوست نداشت! به حرفهام هیچ اعتمادی نکنه:

تجربه و روانشناسی توی این بازار همیشه حرف اول رو تو کسب بازدهی زده و خواهد زد

بعد از کسب تجربه کافی به حس و ندای درونی خودتان بیشتر اعتماد کنید تا جو روزانه بازار! اگه حس شما به شما میگه بفروش! حتمآ بفروش حتی اگه همه اهالی بازار بگن بخر

توی این بازار بنیاد مساویست با پشم و تکنیکال مساویست با کشک و هر دو مساویست با خودفریبی و خودمشغولی الکی و بی حاصل توی این بازار ... نظر کاملآ شخصی

حالا بنیاد رو به جای پشم چرم درنظر بگیریم ولی تکنیکال دیگه چراکشک؟

پس شما فنفت وآبین رو رو چه حسابی پیدا کردید؟

نظر

• سهامدار خرد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 2323

دوستان فلات رو هم یه نگاهی بندازید بد نیست
                        رشدهاش همیشه شارپی بوده
                        الان هم دوروزه تو کف حجمهای عالی خورده

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3420

البته قبول دارم کمی در مورد هر دو ابزار تحلیلی اغراق کردم اما درصد خیلی کمی از تحلیلهای تکنیکال و بنیادی رو باید ملاک تصمیم گیری برای معاملات خرید و فروشتون در نظر بگیرید مثلآ یه چیزی حدود 15 الی 20 درصد نه بیشتر! به نظر من تجربه از هر دوی اینها سر هستش! خصوصآ تحلیل تکنیکال در تایم فریمهای هفتگی و ماهانه خیلی قابل اعتمادتر هستند از تایم فریم های روزانه و ساعتی! توی اندیکاتورها من خودم شخصآ به RSI و MFI بیشتر استناد میکنم تا اندیکاتور و اسیلاتورهای دیگه

حافرین و وبصادر هر دو صف خرید خوبی بستند!

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                          حالا بنیاد رو به جای پشم چرم درنظر بگیریم ولی تکنیکال دیگه چراکشک؟

پس شما فنفت وآبین رو رو چه حسابی پیدا کردید؟

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1758

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                            به نظر میرسه حقوقی ها با چنگ و دندان زیرش را فعلا گرفته اند
                            درک میکنم چی میکشی از نقد بودن
                            ولی خیالت راحت . این بار فکر نکن بازار باز بریزه
                            پایین سهام ها بخر داره

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4715

این هم از عجایب روزگار است !!! امروز کارگزاری به من زنگ زده که از سازمان زنگ زدند گفتند شما تو فلان سهم رنج مثبت زدید!!!!!!!!!!!!!! و اخطار دادند .

تعداد سهام تا صف خرید این سهم یک و نیم میلیون سهم هم نمی شد !!!

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3745

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                                درک میکنم چی میکشی از نقد بودن
                                ولی خیالت راحت . این بار فکر نکن بازار باز بریزه
                                پایین سهام ها بخر داره
                                دیگه شما چرا جدی گرفتی ...این بابا شیپیش تو جیبش چارقاب میندازه !!نقد کجا بود !!کد بورسی هم نداره !!حالا شاید سهام عدالتی چیزی بهش رسیده باشه !!عشقش اینه بیاد اینجا اسکی بره ..ولش کن بزار خوش باشه

نظر

در حال کار...
                                X