جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : جــــو بــــازار

من که موجودی سهامم رو در سبد و در صندوق ها که فعلا حدود 33 درصد سرمایه من است نمی فروشم ولیکن خرید جدیدی نیز انجام نمی دهم اگر بالا رفت همان که دارم کافیه اگرم ریخت حداقل رو 33 درصد دارایی ضرر میدم و نه رو کل دارایی

همین مدیریت پرتفوی مالی و تقسیم دارایی در طلا و بورس و ملک و سپرده بانکی باعث شده که کمترین حد استرس رو تجربه کنم تو این مدت رکود و بازار فرسایشی

فعلا تا عید با همین استراتژی میرم جلو و عید اگر لازم بود بازنگری می کنم در چینش پرتفوی مالی

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1641

به دلسوزیها توجه نکردم...amir12..هرروز احطار میده..کو.گوش شنوا...بدجوری توباتلاقم..

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
        درود بر شما
        در شرایط فعلی همین که ضرر نکنی !! یعنی سود بردی .

من فکر می کنم فعلا مسکن و خودرو به رکود ادامه خواهند داد لیکن قیمت ارز تا پایان سال به احتمال زیاد حداقل 20 درصدی رشد خواهد داشت . قیمتها در بازارهای واقعی با نرخ ارز کنونی همخوانی ندارد .
        در عمل به نظر نمیرسه با بالا رفتن ارز قیمت سایر دارایی ثابت بمونه
        به عنوان نمونه چند روز گذشته قیمت خودرو داخلی همزمان با نوسان قیمت دلار، نوسان کرد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          به دلسوزیها توجه نکردم...amir12..هرروز احطار میده..کو.گوش شنوا...بدجوری توباتلاقم..
          خودتون رو شماتت نکنید. هنوز از پیک 1399 تو کلی سود هستید که کمتر کسی مثل شما موفق بوده تو بورس

نمیشه همیشه برنده باشید باخت و ضرر نیز قسمتی از بازی هست

مهم اینه که برآیندی شما عالی کار کردید تو این 3 سالی که از مرداد 1399 میگذره

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

اگر واقعا این ریزش ها به خاطر فضای جنگی باشه، باید از همین الان فاتحه این مملکت و اقتصادش را خوند. وقتی فقط حرفش اینجوری بازار سرمایه را به خاک و خون بکشه اگر جنگ واقعی بشه چی میشه، احتمالا فروپاشی کامل در کمترین زمان !
            نکته دیگه اینکه اگر این ریزش ها به خاطر فضای جنگی باشه، قطعا بازار ارز و طلا خیلی باهوش تر و حساس تر هست و الان دلار راحت ۷۰ ، ۸۰ را زده بود.
            نتیجه گیری من این هست که مافیای سازمانی و حقوقی بازار از هر بهانه ای برای خواسته خود استفاده میکنن و حالا فضای جنگی هم راستا شده با خواسته اینها تا سهم هایی که با اطلاعات رانتی و دولتی در اردبیهشت فروختن را در کمترین قیمت از سهامدارها جمع کنن.
            این گرگ ها سال هاست که با گله آشنا هستن.
            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/10/24, 11:35.

نظر

• amir12
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 705

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
              همین که در چنین شرایطی بازار خریدار دارد و قفل در صف فروش نیست خودش بنظرم عالی است !!!

هم خریدار و هم فروشنده آقای ربات هست و اندکی نوسانگیر(اکثریت)!!؟؟!

=========================

اما تا کی !!!!

حقوقی های لگن ساز خودرو لیدر بازار ، تو این قیمت خوب میفروشند !!!

آیا قابل تامل و عجیب نیست !!!

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 880

آنقدر که بازار حمایت پودر کرده کارخونه سنگ گچ،گچ پودر نکرده!

نظر

• اوشنوس
                  ستاره دار(3)
                  • Dec 2015
                  • 880

به نظز بوی یک کست فیک حمایتی میاد که لعدش رشد را شروع کنند!

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1641

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                    خودتون رو شماتت نکنید. هنوز از پیک 1399 تو کلی سود هستید که کمتر کسی مثل شما موفق بوده تو بورس

نمیشه همیشه برنده باشید باخت و ضرر نیز قسمتی از بازی هست

مهم اینه که برآیندی شما عالی کار کردید تو این 3 سالی که از مرداد 1399 میگذره
                    هیچکدوم از راههایی که بلد بودم در طی سالهای فعالیت تو بورس...الان دیگه جواب نمیده...همه شو امتحان کردم...تا اوایل تابستون سال آینده توبورس خواهم ماند...اگه نتونم بافرمولهای جدید یا شیوه های نوین سرمایه گزاری برای خرید سهام آشنا بشم...کلا می بوسمش و میذارمش کنار...انرژی که خیلی کم شده...داره انگیزه هم به صفر میل میکنه...
                    یه ضرب المثل داریم که میگه...داشتم داشتم حساب نیست...دارم دارمه که مهمه....
                    وممنون از دلداریتون...

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      اگر واقعا این ریزش ها به خاطر فضای جنگی باشه، باید از همین الان فاتحه این مملکت و اقتصادش را خوند. وقتی فقط حرفش اینجوری بازار سرمایه را به خاک و خون بکشه اگر جنگ واقعی بشه چی میشه، احتمالا فروپاشی کامل در کمترین زمان !
                      نکته دیگه اینکه اگر این ریزش ها به خاطر فضای جنگی باشه، قطعا بازار ارز و طلا خیلی باهوش تر و حساس تر هست و الان دلار راحت ۷۰ ، ۸۰ را زده بود.
                      نتیجه گیری من این هست که مافیای سازمانی و حقوقی بازار از هر بهانه ای برای خواسته خود استفاده میکنن و حالا فضای جنگی هم راستا شده با خواسته اینها تا سهم هایی که با اطلاعات رانتی و دولتی در اردبیهشت فروختن را در کمترین قیمت از سهامدارها جمع کنن.
                      صد در صد به خاطر فضای جنگ است. هنوز بعضی از دوستان متوجه اتفاقات منطقه نیستند. فضا شدیدا دو قطبی شده است و هر لحظه امکان انفجار غیر قابل کنترل منطقه وجود دارد. اسرائیل برای حیثیت و بقایش می خواهد کلا حماس را از بین ببرد و از طرف دیگر از بین رفتن حماس یعنی فروپاشی محور مقاومت و کل نقشه های ایران در بیست سال گذشته. فقط کورسوی امیدی با امکان آزادی گروگان های حماس و یک آتش بس موقت وجود دارد که خدا کند این اتفاق بیفتد. و گرنه اتفاقاتی می افتد که این روزها برای ما خاطره می شود.

نظر

• شاهان
                        ستاره دار (1)
                        • Aug 2022
                        • 1771

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        صد در صد به خاطر فضای جنگ است. هنوز بعضی از دوستان متوجه اتفاقات منطقه نیستند. فضا شدیدا دو قطبی شده است و هر لحظه امکان انفجار غیر قابل کنترل منطقه وجود دارد. اسرائیل برای حیثیت و بقایش می خواهد کلا حماس را از بین ببرد و از طرف دیگر از بین رفتن حماس یعنی فروپاشی محور مقاومت و کل نقشه های ایران در بیست سال گذشته. فقط کورسوی امیدی با امکان آزادی گروگان های حماس و یک آتش بس موقت وجود دارد که خدا کند این اتفاق بیفتد. و گرنه اتفاقاتی می افتد که این روزها برای ما خاطره می شود.
                        3 هفته میشه جنگ شروع شده
                        یعنی بعد از 3 هفته تازه ب این نتیجه رسیدن ک جنگه و اوضاع خرابه !!!
                        من حرف شما رو قبول ندارم .
                        وقتی خودرویی ک هر روز حقوقی حمایت میکرد رو میان امروز از قصد صف فروش میکنن ک کل بازار بریزه مشخصه هدف چیه
                        امروز حقوقی 90 میلیون سهم فروخته !!! راحت با ی سهم ب هدفشون دارن میرسن
                        در تمام انتخابات چ مجلس چ ریاست بازار نون داده . اینا با هدف پایین تر خریدن دارن قیمت ها رو تا حد ممکن پایین میارن و توش عمد هست . باقی حقیقی ها هم از ضرر بیشتر و ... پشت سرشون میفروشن

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3061

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

پیش‌نویس آتش بس ارائه شده و در روزهای آتی ثبت میشه

واین قضیه جنگ تقریبا خاتمه پیدا می‌کنه

البته بازار گردان ها از عملکردهای احساسی معامله گران سوئ استفاده میکنند واین مهم کاملا کوتاه و گذراست

بازار سرمایه رشد خیلی خوبی خواهد داشت به امید خدا

ارادت

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1771

ی شخصی ک کارش خیلی درسته پیش بینی کرده بازار نیمه برج 8 کفش بسته میشه و دم انتخابات بازار رشد خوبی میکنه
                            نظرش بر استارت بازار از برج 10 هست .

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

شاخص کل تا نزدیک 2 میلیون ریخت. ببینیم فردا چی میشه

نظر

• شاهان
                                ستاره دار (1)
                                • Aug 2022
                                • 1771

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                                شاخص کل تا نزدیک 2 میلیون ریخت. ببینیم فردا چی میشه
                                بدبین باشیم 1900
                                معمول 1950 تا 1970

نظر

در حال کار...
                                X