جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد3
    عضو فعال
    • Aug 2014
    • 458

پاسخ : جــــو بــــازار

آيا مثبت شدن گروه ساختماني بخاطر خبر خاصي هست؟!

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
      با سلام خدمت عزیزانم. اولا کی به شما نگار مینوی اجازه داد که با چند نفر دیگر اینجا تصمیم بگیرید که سیاسی بنویسید یا ننویسید.اگر هم تصمیم گرفتید به خودتان مربوط است و بیجا میکنید به دیگران تسری میدهید.این مثل همان عربستان است که میگوید بشار اسد باید برود و ظریف گفت مساله رفتن یا ماندن اسد به ما ربطی ندارد و سوریه ای ها باید تصمیم بگیرند.پس خودت مغرض وار ننویس کاری به دیگران نداشته باش. در مملکت که فقط 37 سال است جنگ و هسته ای و مذاکره و قطعنامه است واقتصادش از بن سیاسی میباشد نمیشود سیاسی ننوشت و گفت اقتصاد ربطی به سیاست ندارد. اگر هم خودت داری از سکوت میترکی این یک حرف دیگر است و حق نداری پست من را بالا بیاوری به این بهانه که دوباره از محمود جونت بنویسی.
      اما رودل خان، من از همه عذرخواهی میکنم اگر مشکلاتم را اینجا نوشته ام ولی من مینویسم اینجا تا جو تلطیف شود و خودت دیده ای که خیلی ها تشکر میکنن و برایشان تجربه میشود که از سفرم مینویسم. من که دیگر کارم تمام است و برایم عقده نیست که سفر.جوانی ام هم این سفرها را آمده ام و شور سابق در من نیست.کسی هم نگفت تو سفر نرفته ای و اینطوری که میگویی یعنی نرفته ام و رفتار زشتی داشتی.معینی هم همسن و سال من است و دوست دارد بازار را اینطوری شروع کند و کسی حق ندارد خط و نشان بکشد. مدیریت هم اگر به من بگوید ننویس میروم اما خودم را مچل حرف چهار نفر اینجا نخواهم کرد.همه به اندازه کافی اینجا سیاسی و خانوادگی و از اعصاب خردی هایشان نوشته اند و من کسی نیستم که پست بالا بیاورم اما به من پیرمرد که رسید که ادعا هم ندارم و از روی دست دیگران سهام میخرم میخواهید آدم خفه خون بگیرد. هرکس ناراحت بود و نیتش خیر بود خوب بود در سکوت کاری میکرد که پست های من را نبیند نه اینکه بخواهد با مسخره بازی آدم را ناراخت کند.
      من اگه همچین پستی گذاشتم خطاب به شما دلیلش برخورد شما بود با دیگران که درخواست بسته شدن اکانت تام کروز رو کردی شما این حق رو برای دیگران قائل نیستی که آزادنه بنویسند بهشون تهمت سفته باز و زالو صفت می زنی

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

ای بابا امروز چرا تایپک اینجوری شد،بی خیال شید.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

خودرو صف خرید
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

به نظرم سبزوا زیادی ارزونه........یه مقدار تو چند روز گذشته خریدم
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Alain Delon
              Banned
              • Dec 2014
              • 628

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
              خودرو صف خرید
              صبا تامین 45 میلیون سهم ایران خودرو خرید داشته.

دیروز در حین ساعات معاملات، بلوک 45 میلیونی در مثبت قیمت در نماد خودرو معامله شد که الان سایت بورس آپدیت شده ، نشان میدهد که خریدار 45 میلیون سهم شرکت صباتامین است.

معمولاً در آغاز و حرکت یک سهم ، شاهد معاملات بلوکی خواهیم بود.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post
                صبا تامین 45 میلیون سهم ایران خودرو خرید داشته.

دیروز در حین ساعات معاملات، بلوک 45 میلیونی در مثبت قیمت در نماد خودرو معامله شد که الان سایت بورس آپدیت شده ، نشان میدهد که خریدار 45 میلیون سهم شرکت صباتامین است.

معمولاً در آغاز و حرکت یک سهم ، شاهد معاملات بلوکی خواهیم بود.
                مچکریم روحانی !!!!

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

63300 سقف کانال نزولیه ، شکسته بشه صعود خوبی خواهیم داشت .

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                    مچکریم روحانی !!!!
                    آخه چه ربطی به موضوع داره؟!
                    امروز فقط این پست شما رو کم داشتیم
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                      من اگه همچین پستی گذاشتم خطاب به شما دلیلش برخورد شما بود با دیگران که درخواست بسته شدن اکانت تام کروز رو کردی شما این حق رو برای دیگران قائل نیستی که آزادنه بنویسند بهشون تهمت سفته باز و زالو صفت می زنی
                      اول از دوستانی که به بنده لطف داشته اند ممنونم
                      دوما: رودل خان، مگر شما معلم اخلاق بنده میباشید؟ بهتر است هرکسی خودش را درست کند.در سن من هم یادگیری سخت است شما به خودت برس عزیزم.
                      تام کروز اگر میدیدی من باهاش جدال داشتم علتش این نبود که نقد میکرد. بلکه مدام میگفت ایرانی ها خنگن ،نادانن و خودباختگی را به جایی رسانده بود که عربستان بدبخت دیکتاتوری را میگفت اوضاعش بهتر از ماست. به شاه و شیخ همزمان فحش میداد و ملت را تحقیر میکرد و نمیگفت "ما" بلکه میگفت شما. چون خودش را تافته جدا بافته میدانست و دانای کل!
                      آنها هم که من میگویم زالوصفت کاربران عادی نیستن و یا مدیران دزد حلبی سازی ها هستند و یا آنان که با چند آی دی می آین در مسکن فوت میکنند و یا بر ضد مردم مینویسند. من هنوز هم از مدیریت میخواهم آی دی شیادانی که عکسهای فتوشاپی میگذارن یا پست این و آن را بالا میاورند و تحقیر میکنندرا ببندد. من تا بحال هیچ کدام از دوستان اینجا را نگفته ام زالوصفت است.شما دیده ای که میگویی؟ فقط به نگار مینوی گفته ام ذاتش را درست کند که دروغ هم نگفته ام.از اول که من اینجا مینویسم با من لجی و بی ادبی کرده ای. یادم نمیرود گفتی قولی قولی خان. درصورتیکه امام قلی خان نماد ملی است و ربطی به شیخ و آخوند و من ندارد.حرف نگفته زیاد است. بگذارید سکوت کنم.
                      با تشکر
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        آخه چه ربطی به موضوع داره؟!
                        امروز فقط این پست شما رو کم داشتیم
                        بعد ها متوجه می شوید چه ربطی داشت !!!

نظر

• فدایی
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 710

سلام؛
                          معاملات دیروز و مخصوصا امروز خوبه.
                          تا این لحظه ارزش معاملات 57 میلیارد تومنه که اگه همینطور پیش بره تا آخر وقت به 150 میلیارد هم می رسه. همچنین قدرت خریداران بیشتر از فروشنده هاست و این نوید یک هفته خوب رو میده.
                          همانطورکه قبلا هم گفتم بازار بهانه زیادی برای ریزش بیشتر نداره و این روزها داره کف سازی میکنه.
                          مهمترین ریسک بازار همون گزارشات 6 ماهه بود که ازش گذشتیم و بازار خودشو با اون گزارشات تطبیق داده. البته اگه بخواهیم میتونیم ریسکهای دیگه ای هم فهرست کنیم مثل سود بانکی ولی باید اینو در نظر داشت که همه این ریسکها طی ماه های گذشته در قیمت سهام لحاظ شده.
                          از این به بعد باید به رفع تحریم ها با تمامی جنبه های مثبتش فکر کرد.
                          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                            سجاد خان اگه امكانش هست كفپارس رو يه تحليل براى ما بزن
                            اروم بورس عزیز اگه ممکنه لطفا"

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

رودل عزیز ولغدر بازگشایی میشه احتمالا مثبت بخوره چنانچه در روزهای آینده نتونست بالای 203 تومن بیاد یا قبل هم اون ریخت کمی برای جایگزینی در قیمت های پایین سبکش کن

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

خرید های حقوقی در چند روز گذشته در بانک سینا واقعا خوب بوده این سهم به زودی حرکتی خواهد داشت !!!

نظر

در حال کار...
                                X