کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عجله نکنید... تا آخر وقت امروز شاید ارزش معاملات به 6 همت هم برسد ضمنآ شکست گاهآ فیک خط روندها از علائم صحیح و اصلی برای تشخیص برگشت بازار محسوب نمیباشد. مهم قیمتهای پایانی تک تک سهمهاست که همانطور که مشاهده میکنید داره کم کم و به آرامی بالا میاد! این از مشخصه های تقاضاست که داره هی بیشتر و بیشتر میشه
امیدوارم شکست ها فیک باشد...اما تا الان که اینطور نبوده...
کارمون به جایی رسیده که دیگه حاج آقا حسن نصرالله هم میتواند به صورت عملی کل بازار بورس ما را پایینتر از قبل بکشاند.تنها چیزی که روی بورس ما اثر ندارد،تحلیل تکنیکال و فاندامنتال است.وگرنه کلیه اشخاص سیاسی در کره ی زمین، ولو در کشور بورکینافاسو یا گینه بیسائو ،روی قیمت سهام ایران تاثیر بسیار شگرف دارند...
بعد از سخرانی حسن نصرالله در روز جمعه قرار است بازار روز شنبه را بترکونند از من نشنیده بگیرید سهمهاتان را دو دستی بچسبید و فروشنده نباشید توی مملکت ما همه چی از جمله بازار بورس نیز سیاسی است
بعد از سخرانی حسن نصرالله در روز جمعه قرار است بازار روز شنبه را بترکونند از من نشنیده بگیرید سهمهاتان را دو دستی بچسبید و فروشنده نباشید توی مملکت ما همه چی از جمله بازار بورس نیز سیاسی است
بعد از سخنرانی کوبنده حسن نصرالله شک نکنید بازار را به شدت مثبت میکنند بلاخره نظام باید بهره سیاسی اش را از این بازار ببرد اما اگر بازار روز شنبه نترکید! شک نکنید ما خواهیم ترکید درست مانند غزه متلاشی خواهیم شد
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
تو همین بورس خراب این ۳ سال بعد ریزش مرداد ۱۳۹۹ تو همین تالار افرادی بودن که گین های بالای ۱۵۰ درصد گرفتند.
من که سود خوب نگرفتم مشکل من بوده و نه بورس
اینکه همه ما از مدیریت بورس و مشکلات بورس شاکی هستیم درست ولیکن نباید همه مشکل رو از اونها دید چرا من نتونستم مثل برخی افراد همین تالار چنین گین هایی بگیرم این قسمت مشکل خود ماست و نه بورس
ببینید برخی کاربران همین تالار چقدر گین گرفتن تو همین سال های خراب بورس
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
فقط همین یکی
از مدیریت تالار درخواست بده بررسی کند اگر آی دوم یا چندمی در کار بود همه رو مسدود کند
قصدم فضولی نیست.از روی کنجکاوی و نوشته های شما می پرسم.باتوجه به زیان 5میلیاردی شما در سهام طی اردیبهشت1402 تاکنون و باتوجه به اینکه شما همیشه بازهی بالاتر از شاخص کل و زیاندهی کمتر از آن داشته اید،اگر نزول 50درصد سرمایه شما در بورس را 5میلیارد(حدود14درصد از کل) اعمال کنیم،50درصد سرمایه شما در بورس حدود35میلیارد تومان است.درواقع شما یه گفته خودتان،هم اینک 70میلیارد تومان دارایی را در سهام و ملک و خودرو و درآمدثابت و طلا و... دراختیاردارید.شما واقعا سهامدار وفاداری هستید،چون هرشخصی جای شما بود،با 70میلیارد تومان دارایی،حتی 1ساعت هم در ایران زندگی نمی کرد.با این پول بهترین کشورها به شما اقامت دایم می دهند.شما چرا در بورس مانده اید؟آیا70میلیارد تومان دارایی برای شما کفایت نمی کند؟
البته قصدم بی ادبی نیست خدای نکرده،ولی با تفاسیری که خودتان داشته اید تاکنون،شما باید یکی از کارمندان رانتی سازمان بورس باشید.
نظر