جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
مالیات جدید در راه است؛ پردرآمدها گوش به زنگ باشند
یک منبع خبری از تصویب لایحه مالیات بر مجموع درآمد در ماه گذشته در هیأت وزیران خبر داده که هنوز به مجلس تقدیم نشده است.
یکی از مهمترین ویژگیهای لایحه مالیات بر مجموع درآمد، تغییر نظام معافیتهای مالیاتی، از مشاغل به سطح درآمد است. در واقع در حال حاضر، قانونگذار یک گروه شغلی را معاف میکند. به عنوان مثال فعالان حوزه فرهنگ و صنایع دستی و همچنین بخش کشاورزی از پرداخت مالیات معاف هستند در حالی که در این بخشها افرادی با درآمدهای بالا هم فعال هستند و به واسطه فعالیت در این بخشها از پرداخت مالیات معاف میشوند.
این قاعدهگذاری موجب بیعدالتی در نظام مالیاتی شده و همچنین باتوجه به ابعاد گسترده معافیتها (که به گفته مسئولان حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد اقتصاد کشور از پرداخت مالیات معاف است) توان مالیات ستانی دولت به میزان قابل توجهی کاهش مییابد.
در لایحه مالیات بر مجموع درآمد، به جای آنکه بخشهای اقتصادی و مشاغل از پرداخت مالیات معاف شوند،
سطح درآمد سالانه برای معافیت درنظر گرفته شده است.
اقتصادنیوز
نظر
-
دوستان نازنین یه سوال مبتدیانه بپرسم از شما، باشد که راهنمایی کنید:
بهترین سایت و مرجعی که وجود داره برای شاخص روزانه بورس، حجم معاملات، حجم معاملات خرد، ورود-خروج پول حقیقی، تغییرات قیمت تمامی سهمها و مشابه اینها کدامه؟ یا شما از کدام بیشتر استفاده میکنید؟
آخه من چیزهای عجیبی توی سایتهای معروفی از جمله tsetmc.com و tse.ir که مال خود سازمان بورس هستند و سایتهای معروفی مثل bourse-trader.ir و برخی دیگه می بینم! مثلا هر کدوم یه عددی برای شاخص کل و شاخص هموزن و ارزش معاملات خرد و ... نشون میدن! تو برخی از این داده ها هم اختلافها خیلی زیاده! آخه چطور میشه؟ مگه یه همچین چیزی داریم که هر سایتی یه عددی برای شاخص کل اعلام کنه؟! حتی اگه این اختلاف ها در حد مثلا 10 هم باشه، باز هم خیلی عجیبه! مگه عدد شاخص، دقیقا مشخص و معلوم نیست که هر سایتی یه عددی میزنه؟
یا مثلا درباره قیمت سهام! سایت tsetmc.com اصلا یه لیست کامل از تمامی سهام نداره! یا مثلا در سایت tse.ir نمیشه قیمتها را بر مبنای آخرین معامله مرتب کرد!
انصافا که من سر در نمیارم!
نمیدونم واقعا چنین مشکلاتی وجود داره یا من دارم اشتباه میکنم و نمی فهمم!
خلاصه شما استادان یه کمکی بکنید. مرسی
نظر
-
در اصل توسط hamid_brj پست شده است View Postدوستان نازنین یه سوال مبتدیانه بپرسم از شما، باشد که راهنمایی کنید:
بهترین سایت و مرجعی که وجود داره برای شاخص روزانه بورس، حجم معاملات، حجم معاملات خرد، ورود-خروج پول حقیقی، تغییرات قیمت تمامی سهمها و مشابه اینها کدامه؟ یا شما از کدام بیشتر استفاده میکنید؟
آخه من چیزهای عجیبی توی سایتهای معروفی از جمله tsetmc.com و tse.ir که مال خود سازمان بورس هستند و سایتهای معروفی مثل bourse-trader.ir و برخی دیگه می بینم! مثلا هر کدوم یه عددی برای شاخص کل و شاخص هموزن و ارزش معاملات خرد و ... نشون میدن! تو برخی از این داده ها هم اختلافها خیلی زیاده! آخه چطور میشه؟ مگه یه همچین چیزی داریم که هر سایتی یه عددی برای شاخص کل اعلام کنه؟! حتی اگه این اختلاف ها در حد مثلا 10 هم باشه، باز هم خیلی عجیبه! مگه عدد شاخص، دقیقا مشخص و معلوم نیست که هر سایتی یه عددی میزنه؟
یا مثلا درباره قیمت سهام! سایت tsetmc.com اصلا یه لیست کامل از تمامی سهام نداره! یا مثلا در سایت tse.ir نمیشه قیمتها را بر مبنای آخرین معامله مرتب کرد!
انصافا که من سر در نمیارم!
نمیدونم واقعا چنین مشکلاتی وجود داره یا من دارم اشتباه میکنم و نمی فهمم!
خلاصه شما استادان یه کمکی بکنید. مرسی
این افرادی که بازار را بشکل حرفه ای دنبال میکنند اصلا کاری به حرف سایتها و بقیه ندارند معمولا سهام بزرگ و لیدرهای بازار همیشه جلوشان باز هست و سابقه حجم انها یادشان هست و سریع یه نگاه کنند به نمودار هرکدام متوجه تغییر در حجمها میشوند
به هر حال چه برای این افراد چه برای افردای که بازار را تمام وقت دنبال نمیکنند بهترین تایید چارت شاخص کل هست و بررسی ولوم حجم معاملات در چارت که خیلی سریع و گویا میتوان فهمید....نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postخوشبختانه گیرش...کوچولو بود...انشاا...همینجوری یه نفس میریم تاعید...
انشالله که صندوق حمایت از بازار پول مردم را وارد ریسک سهام غیر ارزنده نکرده باشد......آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/11/10, 19:36.نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
نفوذ 3فروند جنگنده از خاک لبنان به حریم هوایی اسراییل
حسن کل خاورمیانه رو به فنا نده ول کن نیست.امیدوارم خبرفیک باشه وتکذیبش کنن.یکی بورس رو به توبره کشید یکی هم میخواد لبنان رو به خاکستربدل کنه
========================
چه کنیم از دست این حسن ها
نظر
-
در اصل توسط بامبو پست شده است View Postنفوذ 3فروند جنگنده از خاک لبنان به حریم هوایی اسراییل
حسن کل خاورمیانه رو به فنا نده ول کن نیست.امیدوارم خبرفیک باشه وتکذیبش کنن.یکی بورس رو به توبره کشید یکی هم میخواد لبنان رو به خاکستربدل کنه
========================
چه کنیم از دست این حسن ها
فعلا که قیمت اونس افت کرده....بزرگان گویا به این اخبار توجهی ندارند :-/
نظر
-
از اینجای بازار باید اضافه کرد و سهامدار موند. الان که زمان جبران ضررهای چند سال اخیر داره میرسه اکثرا از بازار بورس خارج شدن. همین ها دوباره یکی دو سال آینده وقتی تنور بورس را داغ میکنن در قیمت های چند برابر قیمت های فعلی وارد بازار میشن. تا بوده همین بوده!
یکسری هم در قیمت های فعلی سعی در ترغیب دیگران به فروش میکنن، اغلب همون هایی هستن که سال ۹۹ ترغیب به خرید میکردن.
نظر
-
حسن نصرالله چیزی نگفت
فردا انشالله بازار سبزی خواهیم داشتخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
بازار خودبه خود به کما نمیره.بازارو به کما می برند.کثافتکاری عوامل دست اندرکار بورسی همچنان ادامه دارد.ظاهرا دستور دارند که نگذارند بازار رشد کند.قیمت مسکن از مرداد99 تا امروز حداقل3برابر شده است.ولی قیمت بسیاری از سهام هنوز به اردیبهشت99 هم نرسیده است.
یک تحصیلکرده تو این مملکت نیست به عوامل بالادستی بورس حالی کند،آخه نامسلمانان،اگر شاخص بورس در مرداد99 را با 100درصد حباب هم فرض کنیم و فقط 1میلیون واحد از آن را واقعی بدانیم،الان باید مطابق رشد مسکن و دلار و طلاو...شاخص کل حداقل 3برابر یعنی 3میلیون واحد باشد.نه اینکه روی 2میلیون،مردم را مانند عروسک خیمه شب بازی،به چپ و راست تکان دهید.4سال از عمرمان را تلف کردید و دست بردار نیستید.اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.
نظر
نظر