جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5633

پاسخ : جــــو بــــازار

امروز حکشتی، شپنا و فارس نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در مقابل اخابر، شیران و واتی از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای آریا، سمگا و شگویا بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای انتخاب، کگهر و زاگرس بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

در بین نمادهای پرتراکنش بورس امروز نماد شیران بیشترین تراکنش را داشت و ثشاهد و ثبهساز در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز کرومیت، کرمان و فصبا بیشترین تراکنش را داشتند.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

در اصل توسط hamid_brj پست شده است View Post
      ممنون از اینکه پاسخ دادید و نظر خودتون را بیان کردید. ظاهرا هیچ کس دیگه حاضر نشده نظرش را بگه، احتمالا مثل شما خیلی براشون عجیب و غیر منطقی بوده! ?

کاملا قبول دارم که رسیدن به بازدهی 20% میتونه خیلی سخت باشه و کار هر سهامداری نیست ولی خوب من نظرم برای سرمایه های کوچیک بود، حداکثر 1 میلیارد تومن!
      روش و پیشنهاد من داشتن یه سبد کوچیک و چابک است یعنی بین 1 تا 3 سهم مختلف و نه بیشتر، تا بشه خیلی سریع سهمها را در زمان مناسب خرید و در زمان مناسب فروخت! خرید-فروش ها هم باید کوتاه مدت باشه یعنی سعی در خرید در نقاط کف و فروش در نقاط سقف! نه اینکه سهم را بخریم و مدت طولانی نگه داریم و با تمام فزار و فرودهاش همراه باشیم و هیچ فروشی انجام ندیم.

البته قبول دارم که این روش برای سرمایه های بزرگ، خیلی سخت و شاید ناممکن باشه ولی برای خودم و سرمایه زیر 1 میلیارد تومن منظورمه!

در جواب شما هم که میگید بازدهی 6% ماهانه و جمعا 100% سالیانه عالیه، باید بگم که این مقدار بازدهی برای شرایط فعلی و تورم بالا خیلی جذاب نیست! در همین سال گذشته دلار و یورو در همین حد رشد کردند، بدون هیچ دردسری! خوب چه نیازی است که در بورس سهامداری کرد با اینهمه دردسر و باز هم 100% بازدهی گرفت!
      البته حتما میدونید که در همین سال گذشته خیلی از سهام راحت و بدون دردسر 100% بازدهی داشتند یعنی پارسال این موقع میخریدی و اصلا بهش کار نداشتی و الان میفروختی و 100% بازدهی میگرفتی!
      بنابراین فکر میکنم باید به بیشتر از 6% در ماه فکر کرد. دست کم 10%. اتفاقا یکی از اعضای همین فروم چند وقت پیش میگفت که حداقل ماهی 10% میگیره (فکر کنم با سرمایه کم). بنابراین شاید 15% یا 20% خیلی هم رویایی نباشه!
      دوست عزیز اجازه بدید واقع گرا باشیم از دید من حتی برای یک سرمایه کم مثلا ۷۰۰ میلیون تومن نیز راندمان منظم و مستمر ۲۰ درصد حتی خطی و غیر مرکب یعنی ماهیانه ۱۴۰ میلیون تومن غیر ممکن است تاکید می کنم محال است که شما بتونی مدام از ۷۰۰ میلیون تومن ماهی ۱۴۰ میلیون تومن بگیرید. هنوز این ۱۴۰ میلیون راندمان خطی بود که من گفتم وگرنه راندمان مرکب بیشتر است مثلا ماه اول میشه ۱۴۰ ملیون ماه دوم میشه ۱۶۸ میلیون ماه سوم میشه ۲۰۱ میلیون راندمان و الی آخر

میگید نه بفرمائید ۱ سال متوالی ماهی ۲۰ درصد بگیرید و از من یک جایزه خوب بگیرید ولی قطع به یقین عرض می کنم چنین گینی نخواهید گرفت بلکه سرمایه خود را نیز به باد خواهید داد.

لذا اکیدا با این تجربه بیش از ۱۵ ساله بورسی عرض می کنم رویا پرداز نباشید و به گین نرمال و در دسترس واقعی بسنده کنید وگرنه قطعا در این بورس بیرحم نابود خواهید شد.

نظر

• niki
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 248

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        دوست عزیز اجازه بدید واقع گرا باشیم از دید من حتی برای یک سرمایه کم مثلا ۷۰۰ میلیون تومن نیز راندمان منظم و مستمر ۲۰ درصد حتی خطی و غیر مرکب یعنی ماهیانه ۱۴۰ میلیون تومن غیر ممکن است تاکید می کنم محال است که شما بتونی مدام از ۷۰۰ میلیون تومن ماهی ۱۴۰ میلیون تومن بگیرید. هنوز این ۱۴۰ میلیون راندمان خطی بود که من گفتم وگرنه راندمان مرکب بیشتر است مثلا ماه اول میشه ۱۴۰ ملیون ماه دوم میشه ۱۶۸ میلیون ماه سوم میشه ۲۰۱ میلیون راندمان و الی آخر

میگید نه بفرمائید ۱ سال متوالی ماهی ۲۰ درصد بگیرید و از من یک جایزه خوب بگیرید ولی قطع به یقین عرض می کنم چنین گینی نخواهید گرفت بلکه سرمایه خود را نیز به باد خواهید داد.

لذا اکیدا با این تجربه بیش از ۱۵ ساله بورسی عرض می کنم رویا پرداز نباشید و به گین نرمال و در دسترس واقعی بسنده کنید وگرنه قطعا در این بورس بیرحم نابود خواهید شد.
        باسلام و احترام , در تائید فرمایشات شما بنده هم با تجربه 25 ساله ام نه برای این دوست خوبمان که برای دوستانی که تازه وارد این بازار میشوند عرض میکنم , ابتدا به انباشت سرمایه فکر کنید ( حفظ سرمایه ) بعد کسب سود بیشتر از تورم سالیانه که اگر این استراتژی مستمر باشد آرام آرام با سرمایه بیشتر به سود بیشتری هم خواهید رسید
        چینی ها یک ضرب المثل دارند : سیبی که زود برسد زود هم گندیده میشود , ایرانی ها میگویند : فواره که سربالا میرود فورا به پایین بازخواهد گشت
        پس کسب سود زیاد در کوتاه مدت را در این بازار فراموش کنید
        آرام و پیوسته
        ارادت

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

انگاری نیت کردن دیگه پول از صندوق توسعه پولی به بازار بورس واریز کنند نگاه کنید حجم معاملات رو در حد افتضاح رسیده

سران سه قوه تقسیم وظایف کردن برای غارت ملت خواب الو

لعنت بر شما حزب چهل دزد بغداد

نظر

• shimaalovelygirl
            ستاره دار (1)
            • Jul 2022
            • 1071

اهدافی که سازمان بورس دنبال می کند چیست؟

سازمان بورس از روزی که آقای عشقی اومده، کدام یک را عملی ساخته است؟

سرمایه مردم را یک عده گردن کلفت غارت کردند و از بورس بیرون کشیدند،حالا بعد از 3سال و نیم،حتی اجازه نمی دهند سهام به اندازه دلار50هزار تومانی رشد کند.هر روز به یک بهانه جلوی رشد بورس را می گیرند و ادعا می کنند رشد سریع باعث زیان سهامدار می شود.یکی نیست بگه چطور جلوی ریزش های پرسرعت را نگرفتید،حالا ادعای حمایت از سهامدار می کنید؟کسی که سال 99 وارد بورس شده با این وضعیتی که شما درست کردید هرگز به اصل پول خود نیز نخواهد رسید،سود 4سالی که گذشت،پیشکشتان...
            ظلم به سهامدار و سهام و بورس را پایان دهید.قیمت سهام اکنون با دلار زیر 20هزار تومان محاسبه شده.ظلم ازین آشکارتر به حقوق سهامدار در کل تاریخ بورسی ایران وجودنداشته است.گول زدن مردم را پایان دهید.بازارگردان و ربات و الگوریتم را در جهت رشد بورس و رسیدن به قیمت واقعی بکار برید،نه در راستای سرکوب قیمت سهام...
            آقای عشقی یا استعفا بده یا ارزش دلاری بازار را بالا ببر.شما در برابر سیل عظیم جمعیت سهامداران مدیون هستید...
            آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2023/12/13, 10:15.

نظر

• مهدی جمشیدی
              عضو فعال
              • Jan 2020
              • 1585

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
              با توجه به این که هنوز به نیمه ی ماه نرسیدیم، عرضه ی زیاد در بازار جای نگرانی نداره.
              در عوض روزهای بعدش یعنی تا پایان هفته، بازار قدری بهتر خواهد بود.
              اما هفته ی بعد ، با توجه به این که به زمان دادن یارانه ها نزدیک میشیم و دولت باید نوسان خودش رو از بازار برداشت کنه، عرضه ها احتمالا زیاد خواهند شد و بعدش ،طبق روال ماه های قبل شاهد افت تدریجی قیمت سهام خواهیم بود تا دوباره قیمت ها برای نوسان گیری دزد اعظم ( دولت ) مناسب بشن!
              همچنان که بارها تکرار شده، دولت از این رفتار شرم آور خودش یعنی نوسان گیری از سهام ... بالا بردن قیمت سهام در نیمه اول ماه و عرضه در نیمه دوم ماه و رها کردن بازار جهت افت تدریجی و کاهش قیمت سهام برای نوسان گیری بعدی دست بردار نبوده و نخواهد بود.
              دولتی که برای رسیدن به پول به راحتی دست به دزدی و گدایی و هر کار ناشایست دیگری می زنه، به خودش حق می ده با وقاحت تمام دست در جیب سهامدار خرد بینوا کنه و امور خودش رو با دزدی از جیب مردم بگذرونه...
              پس فعلا باید منتظر باشیم تا ماه به پایان برسه و بعدش دوباره آروم آروم قیمت سهام تا نیمه ماه بعد بالا خواهند رفت...

بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• شروع مجدد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 910

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                همچنان که بارها تکرار شده، دولت از این رفتار شرم آور خودش یعنی نوسان گیری از سهام ... بالا بردن قیمت سهام در نیمه اول ماه و عرضه در نیمه دوم ماه و رها کردن بازار جهت افت تدریجی و کاهش قیمت سهام برای نوسان گیری بعدی دست بردار نبوده و نخواهد بود.
                دولتی که برای رسیدن به پول به راحتی دست به دزدی و گدایی و هر کار ناشایست دیگری می زنه، به خودش حق می ده با وقاحت تمام دست در جیب سهامدار خرد بینوا کنه و امور خودش رو با دزدی از جیب مردم بگذرونه...
                پس فعلا باید منتظر باشیم تا ماه به پایان برسه و بعدش دوباره آروم آروم قیمت سهام تا نیمه ماه بعد بالا خواهند رفت...

حداقل اميدوارم كف هاي قيمتي هر ماه نسبت به ماه قبل بالاتر بياد. متاسفانه تا افزايش معنا دار در قيمت ارز رخ نده بورس تكان اساسي نميخوره.
                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• shimaalovelygirl
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2022
                  • 1071

سازمان بورس و وزارت اقتصاد خودشان را به خواب زده اند.
                  ایجاد رویه رکودی در بورس چه منفعتی برای اقتصاد مملکت دارد؟

اهرم توان جهش شتاب هیچکدام را اجازه بالارفتن نمی دهند.قیمت اهرم هم قیمت اواخر اسفند1401 است،بدون ریالی سود سهام طی10ماه (صندوقهای etf واریز سود سهام ندارند.)
                  پتایر امروز در آستانه صف خرید بود با حراج سهم در قیمت پایین توسط بازارگردان ،براحتی به زیر کشیده شد...
                  دارو امروز مستعد صف خریدشدن است ولی چرا نمی شود،چون نمی گذارند...
                  فسوژ نفرین شده با قیمتی برابر قیمت اسفند1401 اصلا اجازه ی رشد بهش نمی دهند...
                  کخاک سهم شارپی که سرعتی برابر لاک پشت بهش دادند و جلوی رشدش را گرفتند...
                  شبندر با p/e 4 آیا به صورت طبیعی هر روز خدا منفی است؟آیا سهامدار عمده شبندر مغز خر خورده است که هرروز در منفی عرضه کند؟

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1071

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                    حداقل اميدوارم كف هاي قيمتي هر ماه نسبت به ماه قبل بالاتر بياد. متاسفانه تا افزايش معنا دار در قيمت ارز رخ نده بورس تكان اساسي نميخوره.
                    برادر شما نیز گول خورده اید.
                    افزایش معنادار قیمت ارز خیلی وقته رخ داده و بیش از 120درصد افزایش قیمت داشته ولی تکان اساسی بورس را به تکانی کوچک و سپس ایست مطلق تبدیل کرده اند...

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5633

امروز شپنا، شتران و کچاد نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در مقابل وبملت، رانفور و وصندوق از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای وسپهر، خاور و کرمان بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند و نمادهای انتخاب، مادیرا و گلدیرا بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

در بین نمادهای پرتراکنش بورس امروز نماد حفارس بیشترین تراکنش را داشت و خگستر و ذوب در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز کرومیت، کرمان و کمرجان بیشترین تراکنش را داشتند.

نظر

• سهامدارعمده
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1198

این قبل عید هم دلار کنترل میشه و تامیتونید از سود بانکی و نوسانات سهام استفاده کنید.
                        ولی سال بعد سال بسیار سختی در پیش داریم.و اینکه بازار بورس سهام اصلا در اولویت نیست.
                        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• shimaalovelygirl
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2022
                          • 1071

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                          این قبل عید هم دلار کنترل میشه و تامیتونید از سود بانکی و نوسانات سهام استفاده کنید.
                          ولی سال بعد سال بسیار سختی در پیش داریم.و اینکه بازار بورس سهام اصلا در اولویت نیست.
                          معلوم نیست چی می گی!

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1758

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                            اگر کنترل دلار صرفا بخاطر انتخابات مجلس باشه خب سال 1404 هم انتخابات ریاست جمهوری رو داریم و مهم تره . پس سال بعد هم احتمال کنترل دلار زیاده

نظر

• شاهان
                              ستاره دار (1)
                              • Aug 2022
                              • 1758

شبکه من و تو ک خیلی جریان ساز در اتفاقات مختلف از جمله دلار بود ،داره 2 هفته دیگه جمع میشه .
                              کنترل دلار بنظرم تا اواخر 1404 دور از ذهن نیست و اتفاق میفته (صرفا ن اینکه رو 50 فعلی بمونه . ولی رشدش هم در حد تورم باشه )
                              آخرین ویرایش توسط شاهان؛ 2023/12/15, 23:47.

نظر

• Zigurat
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2016
                                • 110

Trump is coming

نظر

در حال کار...
                                X