کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و صبح دوستان به خیر؛
توی این بازار پیشنهاد خرید دادن جرات میخاد اما برای کسانی که نقدینگی ته کیسه شون مونه،
سهم خکار بعد از افت وحشتناکی که داشته از حمایت 380 برگشته و دو سه روزه خوب معامله میشه. اندیکاتورها هم واگرایی مثبت نشون دادن.
با توجه به p/e پایینش خریدش کم ریسکه(با مسولیت خودتان)
خکار عجب حجمی خورده!!!
10 برابر میانگین حجم ماه.
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
دادا جان تو 150 یقه جر دادم ....تو خصوصی هر چی بگی به ما نسبت دادن....بعد طرف امروز خریده.....گل میفرسته....البته خودم 200 فروختم...و...از جاماندگان این شپل خانم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دادا جان تو 150 یقه جر دادم ....تو خصوصی هر چی بگی به ما نسبت دادن....بعد طرف امروز خریده.....گل میفرسته....البته خودم 200 فروختم...و...از جاماندگان این شپل خانم
کماسه ولبهمن خاهن شپلی و چند تای دیگه رو شما رو قیمت های خیلی خوبی گفتین و خوب رشد کردن
حیدر جان...290 تعداد نمیدن....الان 2تا اردر 50 تایی بزاری...3 درصد میپره بالا
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
کماسه ولبهمن خاهن شپلی و چند تای دیگه رو شما رو قیمت های خیلی خوبی گفتین و خوب رشد کردن
هیچکدومشونم...خودم اون جوری که باید سود میکردم نکردم......بسوزه پدر ترس
نظر