کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وپترو هم به کربن متصل هست . ولی اینکه کدوم بیشتر گین میدند (البته اگر زمین فروش بره) اینو دقیق نمیدونم فعلا درحال سبک سنگین کردن و بررسی بیشتر
دوستان اگر نظری دارند لطف کنند
با عرض ادب خدمت عمو حیدر گل.....به نظرم کربن شارپ تره.....اگه بفروشه که این جور که من فهمیدم...اذر ماه یه سره میشه....280 درصد افزایش سرمایه بابت این داستان...یه 100 درصدم اندوخته داره.....میشه حول حوش 320 تا 380 درصدافزایش سرمایه مجانی...............چند هفته پیش رو 300 ....7 میل عرضه شد....الان رو 310 کلا 350 تا...نشون میده سهم تکوندن.....البته شناور هم جای خود دارد...که باز کربن قابل مقایسه با وپترو نیستبنده با این استدلال....کربن را بیشتر میپسندم....ا
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دوستانی که قصد خرید شپلی را دارن...یه خورده احتیاط کنن.......الان 5 میل صف داره.........حداقل خرید پله ایی را رعایت کنن....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
500 تاسبزوار گرفته بودم...باید اعترافکنم...که واقعا سهمه مزخرفیست.....
شاید یک پایین داشته باشه و بعد پر قدرت بره بالا...152 مقاومت سختی داره
اما کلا روند سهم را صعودی میبینم...فاند خوبی هم داره...پول خوبی هم وارد سهم شده...
نظر