کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اصلا معلوم نیست چخبره
از روی ک خودرو بسته انگار مافیا خودرو دستور ریزش دادن
همین طور فقط میریزه
..ما هم سر خودمون رو شیره می مالیم ..وقتی سود فری ریسک ۳۰درصدی در دسترس هست ...دیگه خیلی ببخشید کدام ابلهی میاد کار انجام بده ..خود شرکت های بورسی ..سرمایه در گردششون رو اوراق بخرند خیلی براشون به صرفه تر از فعالیت اصلیشون هست ...
الان میبینید بازار منفیه و کسی نیز علت جدید ان نمیداند؟ امروز عصر یا فردا ممکن هست سازمان اطلاعیه دهد که عرضه اولیه داریم و برخی جلو جلو سهامشان میفروشند چون میدانند تاثیر منفی داره و دهها داستان دیگه
کرم از خود سیب هست
باید یه سر به اکثر نمادها همانند وسپه وبانک والماس اعتلا و...... و دهها نماد دیگه با گزارشهای خوب 9 ماهه زد تا ادم متوجه شود چه بر سر ارزش سهام و پی به ای های بازار امده!!!!!!!!!
شتران 280تومانی هم داره میاد رو فرش قرمز!!!
بهترین سهام با کمترین پی به ای و خبر افزایش سرمایه از انباشته و....منفیه بعد برخی فکر میکنند با خبر افزایش از تجدید ارزیابی در سهام زیانده و مشمول ماده 141 میتوان کار شاق انجام داد و روند تا n تا صعودی کرد!!!
بهتر هست به سود شرکتها رسیدگی کرد و سود سازی شرکتها را بالا برد تا شناتاژهای خبری کوتاه مدت برای افزایش تعداد سهام!! و افزایش شناوری که میتواند تهدید مجدد شود جو بازار برای جمع کردن انها........
یک اقتصاد مرده را وقتی مسئولین نالایق و اح..... ق مدیریت میکنند ، فقط معجزه می تواند نجات دهد !!!
امروز نسبت به فرداها یک روز بسیار خوشی است !!!
انحلال دولت بی سواد و درمانده ، انحلال مجلس شاسی بلند سوار ......... ، و برگزاری انتخابات آزاد با مشارکت همه عقاید و نمایندگان محبوب مردمی ( نه مورد پسند حکومت ) تنها راه نجاتی که می تواند معجزه کند !!!
هرچه به انتخابات 11 اسفند نزدیکتر بشیم ؛ منفی های بورس شدید تر !!!
انحلال دولت بی سواد و درمانده ، انحلال مجلس شاسی بلند سوار ......... ، و برگزاری انتخابات آزاد با مشارکت همه عقاید و نمایندگان محبوب مردمی ( نه مورد پسند حکومت ) تنها راه نجاتی که می تواند معجزه کند !!!
حرف شما حکایت حرف کانال من و تو پارسال هست ک سال اخر حکومته .
کانال من و تو جمع شد و حکومت جشن ی سال دیگشم گرفت .
این حرفی ک شما زدی اتفاق نمیفته یا اگر بیفته برای این نزدیکی نیست
حرف شما حکایت حرف کانال من و تو پارسال هست ک سال اخر حکومته .
کانال من و تو جمع شد و حکومت جشن ی سال دیگشم گرفت .
این حرفی ک شما زدی اتفاق نمیفته یا اگر بیفته برای این نزدیکی نیست
همین الان هم مملکت دوشقه شده . فقط مانده دیوان نویسی مربوطه
در 1399
خادمان از پسرهای واکسی خواستند املاک بفروشند و سهام بخرند
پسرهای واکسی املاک فروختند و سهام خریدند
خادمان به ان ها سهام فروختند و املاک خریدند
خادمان سهام می فروختند و می گفتند
که اینها پسر واکسی نیستند
خادمان سهام می فروختند و می گفتند
پی ای سهام مثل خانه باید 30 باشد
نظر