جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    بودن جان
    صب میخواستم بنویسم،منصرف شدم! الان اما این دومین پستت رو دیدم مینویسم:
    اولا که نوشته بودی چون روسیه نفت را در بودجه ش 80 دلار دیده پس نفت به اون قیمت میرسه! به نظرم استدلال صحیحی پشتش نیست
    دوما اگر واقعا معتقدید شاخص 90 هزار حباب بوده! چرا فکر میکنید بازار الان در حول و حوش 62 هزار در کفِ کفِ!!!!
    اگر 90 هزار حبابه میشه گفت 30 هزار!!!(شاید هم کمتر)!!! کف بازار باشه!....چون آقایون میتونن ظرف دو تا سه هفته شاخص رو به راحتی به همون 90 هزار برسونن!!! و بازای که کف و حبابش (باتوجه به نوسانات +-5 درصدی)اینقدر فاصله داره!!!! کفِ 60 هزاری که شما میگی حبابیه!
    در ضمن در نظر بگیرید سود شرکتها نسبت به 92 کمتر هم شده! و شاید حباب از نظر شما امروز 70 هزار باشه!!!!
    ثالثا! استدلالی شما راجع به ومعادن هم منطقی نیست!.....گیرم سهمی 400 برابر بشه!!!! اولا شما از کجا میدونی کسانی در 88 خرید کردن دارن میفروشن!!! و این چه طرز استدلالیه!!!......بلکه یکی برج 10 سال 92 خریده باشه!!!! ....فرمودین آیا نباید اصلاح میکرد!! ...آیا اینا اسمش اصلاحِ!!!!!.......................میفرمایید حقوقی دستکاری نمیکنه! همین کاربر mhjboursy مدتیِ این سهم رو زیر نظر داره! از خرید و فروشای یک اندازه ی حقوقی بپرسید!!!! ببینید معاملات دستکاری میشن یا نه!!!!
    موفق باشید
    ببین دوست عزیز وقتی روسیه و ونزوئلا و عراق و ... نفت را بین 70 تا 80 دلار در نظر گرفتند یا اینکه کارشناسان این کشورها خیلی ابله بودند و یا اینکه نفت باید تا 6 ماه دیگه بره بالای 80 دلار ، به نظر شما کدام درسته ؟

اما در مورد مطلب دوم ، میزان سود بانکی در 24 سال گذشته بوده 15 درصد و میزان رشد شاخص بوده 25 درصد ، یعنی شاخص باید به طور میانگین 10 درصد بیشتر از سود بانکی بازدهی میداده .
    در 7 سال گذشته میانگین سود بانکی بوده 20 درصد ، پس شاخص باید سالی 30 درصد رشد میکرده ، شاخص 7 سال قبل حول و حوش 10 هزار واحد بوده و اگر 7 تا 30 درصد بازدهی در نظر بگیریم میشه 6/3 برابر ، پس رقم واقعی شاخص همین 63 هزار واحده و 90 هزار حباب بوده و 63 هزار کف شاخص است .
    اما هر چند سال یکبار یک موج در بازار راه میفته و دوباره حباب ایجاد میشه ، حباب قبلی در موج 3 درست شد و در حال حاضر شاخص می تواند دوباره تحت عنوان موج 5 تا محدوذه 120 هزار واحد مجددا رشد کند .

اما در مورد کاهش سود شرکتها ، این که سود شرکتها کم شده درست اما به دلیل کاهش تورم پی به ای سهمها چند واحد افزایش می یابد و اثر تعدیل های منفی را جبران میکند .

در مورد ومعادن هم وقتی سهم توی 4 سال 40 برابر شده خیلی از سهامدارانش در سود عالی می باشند ، یک عده هم در ضررند اما تعداد افراد در سود خیلی بیشتره به همین دلیل فروشنده زیاده .
    آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2015/11/04, 13:46.

نظر

• فدایی
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 710

سلام؛
      نظر من در مورد حق تقدم اینه که در روند صعودی (مثل سال 92) هم میشه ازشون نوسان خوبی گرفت و هم میشه اونا رو خرید و روی استفاده نشده شان سود کرد اما در بازار کنونی جز ضرر چیزی نداره؛ نمونه اش خودم حق کگاز را با ضرر فروختم.
      استدلال جناب boudan برای خرید حق فولاد با فرض اینکه بازار تا چند ماه دیگه روند صعودی بگیره میتونه درست باشه؛ البته به شرطی که تحلیل ایشون از رشد قیمت های جهانی و بازار خودمون درست از آب درآد وگرنه ضرره.
      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• reza13642125
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 233

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
        ببین دوست عزیز وقتی روسیه و ونزوئلا و عراق و ... نفت را بین 70 تا 80 دلار در نظر گرفتند یا اینکه کارشناسان این کشورها خیلی ابله بودند و یا اینکه نفت باید تا 6 ماه دیگه بره بالای 80 دلار ، به نظر شما کدام درسته ؟

اما در مورد مطلب دوم ، میزان سود بانکی در 24 سال گذشته بوده 15 درصد و میزان رشد شاخص بوده 25 درصد ، یعنی شاخص باید به طور میانگین 10 درصد بیشتر از سود بانکی بازدهی میداده .
        در 7 سال گذشته میانگین سود بانکی بوده 20 درصد ، پس شاخص باید سالی 30 درصد رشد میکرده ، شاخص 7 سال قبل حول و حوش 10 هزار واحد بوده و اگر 7 تا 30 درصد بازدهی در نظر بگیریم میشه 6/3 برابر ، پس رقم واقعی شاخص همین 63 هزار واحده و 90 هزار حباب بوده و 63 هزار کف شاخص است .
        اما هر چند سال یکبار یک موج در بازار راه میفته و دوباره حباب ایجاد میشه ، حباب قبلی در موج 3 درست شد و در حال حاضر شاخص می تواند دوباره تحت عنوان موج 5 تا محدوذه 120 هزار واحد مجددا رشد کند .

اما در مورد کاهش سود شرکتها ، این که سود شرکتها کم شده درست اما به دلیل کاهش تورم پی به ای سهمها چند واحد افزایش می یابد و اثر تعدیل های منفی را جبران میکند .

در مورد ومعادن هم وقتی سهم توی 4 سال 40 برابر شده خیلی از سهامدارانش در سود عالی می باشند ، یک عده هم در ضررند اما تعداد افراد در سود خیلی بیشتره به همین دلیل فروشنده زیاده .
        در پاسخ به بند اول پاسخ شما به نظر من جواب ابله بودن کارشناسان اون کشور ها است مثل نوبخت خودمون/:.yead.:/

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

آقای اکبری،دوست من، چند وقتِ با نیش و کنایه و علامت تعجب مینویسی، لطف کن اگر توصیه یا پیشنهادی داری واضح بیان کن!
          موفق باشید

باش هر جوری که راحتی به نظر نمیرسه علامت تعجب نیش کنایه باشه !! برداشت شما بد بوده در مورد پیشنهاد خرید با تشکر
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

ایرج آقای اکبری شنبه یعنی بانک تجارت استارت صعودی میزنه؟

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              تجارت و ملت و صادرات....با این حجم معاملات جایی نمیرند....حداقل حجم معاملات بورس بدون بلوک باید بره بالای 150 میلیارد....این سفته بازها وسینا و یا حکمت،بانک دی...را شاید بتوانند بالا ببرند و کسب سود کنند

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

این طرز تفکر ماست که فکر میکنیم حقوقی ها از عمد قیمتها را پایین آوردند ، شاخص 90 هزار واحد حبابی بیش نبود و قیمتها باید افت میکرد اما الان بازار کف قیمت هستش و مثل آتش زیر خاکستر .

همین ومعادن که شما داری از ابتدای 1388 تا انتهای 1392 قیمتش 40 برابر شده بود آیا نباید اصلاح میکرد افرادی که ابتدای 1388 خرید کردند هنوز 1400 درصد در سود هستند ، پس حقوقی دستکاری نمیکنه فروشنده ها افرادی هستند که در سود عالی هستند .
                در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
                سلام؛
                نظر من در مورد حق تقدم اینه که در روند صعودی (مثل سال 92) هم میشه ازشون نوسان خوبی گرفت و هم میشه اونا رو خرید و روی استفاده نشده شان سود کرد اما در بازار کنونی جز ضرر چیزی نداره؛ نمونه اش خودم حق کگاز را با ضرر فروختم.
                استدلال جناب boudan برای خرید حق فولاد با فرض اینکه بازار تا چند ماه دیگه روند صعودی بگیره میتونه درست باشه؛ البته به شرطی که تحلیل ایشون از رشد قیمت های جهانی و بازار خودمون درست از آب درآد وگرنه ضرره.
                سلام
                اتفاقا جناب فدایی، به نظر من حتی اگر مطممئن هم باشیم بازار تا چند ماه دیگر روند صعودی بگیرد باز در این دوره زمانه رفتن سمت حق استفاده نشده احتمال خطر بالایی دارد. (خیلی بیشتر از احتمال پاداش)

ما اگر خودمان حقوقی بودیم بیشتر دوست داشتیم حق تقدم را مثلا با 50 میلیارد ریال بخریم یا با 150 میلیارد ریال؟
                مطمئنا هر سهامدار عمده ای یک دو دو تا چهار تا می کند می بیند با 100 ریال پایین آوردن قیمت یک سهمِ 1150 ریالی می تواند این همه جلوی هزینه را بگیرد... چرا نکند؟ مخصوصا الان که نقدینگی مشکل همه شرکت ها است.
                از طرف دیگر این 100 ریال پایین آوردن قیمت هم تقریبا می توان گفت برای سهامدار عمده هیچ هزینه ای ندارد!
                کافی است یک مقدار سهم در بازار عرضه کند... نه؟ اصلا بیاید معاملات بلوکی و غیر بلوکی روی سهم انجام دهد(که همه می دانیم چجوری این کار را می کنند)... /:.nono.:/ نه؟ کافی است مدیر عامل را مجاب کند که یک گزارش افتضاح بفرستد روی کدال!/:.ph34r-smiley.:/
                نه؟ مثل همین ومعادنی که گفته شد کافی است در مجمع خوب سود تقسیم کند! laughingsmiley/:.sadsmiley.:/
                البته این حرف من برای سال های قبل نیست، برای سال های اخیر است.
                مگر اینکه سهامدار عمده دیگر واقعا شریف و مومن و متعهد باشد... که البته ما از این سهامداران عمده تا به حال ندیده ایم. اگر کسی همچین چیزی دید معرفی کند.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

حقوقی ومعادن اگر میخواست حق های استفاده نشده را مفت بخره ، زمان فروشش 2 ماه قبل بود میتونستند به قیمت 1 ریال بفروشند اما میبینیم که صبر کرده .

زمان فروش حق های استفاده نشده واتی یک ماه قبل بود اما حقوقیش اقدام به فروش نکرده که قیمتها بالا بره .

اینقدر هم بی وجدان نیستند ، شما خیلی بدبین هستید و فکر میکنید افت قیمتها دست حقوقی هاست ، نه اینطور نیست فروشنده های اصلی فعلی افرادی هستند که از گذشته سهامدار بوده و در سود بالایی قرار دارند کسی که 5 سال قبل ومعادن خریده الان 15 برابر قیمت داره میفروشه و همین باعث افزایش فشار فروش میشه .

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

خیر منظور بنده برای هفته آینده نبوده بکله بیشتر تمایل به ماه آینده دارم وقتی که آخر آذر ماه تحریم ها لغو میشه ممکنه این گروه به پیشباز لغو تحریم های بانکی بروند و شروع به رشد کنند ولی به نظر میرسه سینا رشدش را شروع کرده !!!

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

باش هر جوری که راحتی به نظر نمیرسه علامت تعجب نیش کنایه باشه !! برداشت شما بد بوده در مورد پیشنهاد خرید با تشکر
                      باش چیِ دوستِ من!
                      من که چالش نکردم! دیدم سهمی رو معرفی کردید و سه علامت تعجب گذاشتید.خواستم بدونم واقعا پیشنهاد میدید یا طعنه آلود اسم این سهم رو بردید. یا وقتی راجع به بازار مینویسید به همین صورت.
                      موفق باشید
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

دوست من همه ی این کشورهایی که فرمودین به علاوه ی کشور عزیز خودمون کسری بودجه شدید دارن و رقم اشتباهی برای فروش نفت در نظر گرفتن!
                        مسئله ی دومی هم که فرمودین، برداشت شماست و با بخش اولش به صورت نسبی و با بخش دومش به کل مخالفم....شما جابجایی سهامدار در 6 سال رو در نظر نمیگیرین و صرفا بدون توجه به سهامدار حقیقی که متوسط نگه داری سهمش قطعا 6 سال! نیست میفرمایید اونایی که 88 خریدن فلان مقدار سود کردن و هنوز در سودن!......من میپرسم شما در طی 6 سال گذشته با کدوم سهم تا الان موندین؟
                        خود من تنها سهمی که در همه ی این مدت باهاش بودم وبانک بوده که اون هم 6 سال نمیشه!و خیلی از دوستان وقتی رشد کرد فروختند و رفتند!.....شما کافیِ برای اطمینان از گفته ی من به میزان جابجایی سهام شرکتها مرجعه کنید که در طی یک سال شاید 50 درصد یا بیشتر سهام یک شرکت جابجا بشه....
                        پاینده باشید

نظر

• قمار باز حرفه ای
                          Banned
                          • Oct 2014
                          • 647

از دوستان عزیز تا حالا کسی با نرم افزار Stock Search کار کرده و از امکاناتش خبر داه ؟

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

باش چیِ دوستِ من!
                            من که چالش نکردم! دیدم سهمی رو معرفی کردید و سه علامت تعجب گذاشتید.خواستم بدونم واقعا پیشنهاد میدید یا طعنه آلود اسم این سهم رو بردید. یا وقتی راجع به بازار مینویسید به همین صورت.
                            موفق باشید

سوال شما یک جواب داره

اینکه از بنده شناخت کافی ندارید که بنده دنبال حاشیه بازی بی مورد نیستم !!

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                              سوال شما یک جواب داره

اینکه از بنده شناخت کافی ندارید که بنده دنبال حاشیه بازی بی مورد نیستم !!
                              آقای اکبری، برادر من! بنده که شناخت شما را نخواستم یا نگفتم دنبال حاشیه سازی هستید!....به نظرم اندکی عصبانی مینویسید.! از اونجایی که حضرتعالی از کاربران فعال فروم هستید و در سهام و بازار مداقه میکنید،خواستم بدونم واقعا اون سهم را برای خرید خوب میدونستید و یا اینکه به طعنه نوشتید برای خرید خوبه!....صرفا همین! حرف از حاشیه و غیره هم نبود!
                              تصور بفرمایید من بنویسم: گروه خودرو فرصت خرید و بعد چندتا علامت تعجب ردیف کنم جلوی نوشته م! قطعا مخاطب که کاربرای فروم باشن سردرگم میشن که آیا این کاربر قصد معرفی این گروه و سهم رو برای خرید داشت! یا طعنه امیز هشدار میداد که طرف این سهم و یا گروه نریم!.....همین و تمام!.....
                              والسلام من اتبع الهدی!!!

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

آقای اکبری، برادر من! بنده که شناخت شما را نخواستم یا نگفتم دنبال حاشیه سازی هستید!....به نظرم اندکی عصبانی مینویسید.! از اونجایی که حضرتعالی از کاربران فعال فروم هستید و در سهام و بازار مداقه میکنید،خواستم بدونم واقعا اون سهم را برای خرید خوب میدونستید و یا اینکه به طعنه نوشتید برای خرید خوبه!....صرفا همین! حرف از حاشیه و غیره هم نبود!
                                تصور بفرمایید من بنویسم: گروه خودرو فرصت خرید و بعد چندتا علامت تعجب ردیف کنم جلوی نوشته م! قطعا مخاطب که کاربرای فروم باشن سردرگم میشن که آیا این کاربر قصد معرفی این گروه و سهم رو برای خرید داشت! یا طعنه امیز هشدار میداد که طرف این سهم و یا گروه نریم!.....همین و تمام!.....
                                والسلام من اتبع الهدی!!!
                                جواب شما داده شده و این بازار به هیچ عنوان توصیه به خرید نمیشود به گفته های دیگران دست به خرید زد خود خریدار باید وضعیت سهم و موقعیتی که در آینده ممکنه رخ بده در مورد سم را باید تحلیل کند و با مسولیت خود دست به خرید و فروش بزند مممکنه یک دلیلی بنده برای خرید داشته باشم که قانع کننده نباشد با شرایط حال و آینده همخوانی نداشته باشه فقط بنده در حد توان معرفی سهم را انجام می دهم و دوستان خودشان باید زحمت بکشند و تحلیل حال و اینده را انجام بدهند که چه چیزی باعث رشد سهم میشود یک نمونه مثال واضع !!!! که چه دلیلی برای پیشنهاد خرید گروه بانکی داشتم سوال پرسیده شده و جواب دلیلی که بنده برای پیشنهاد گروهی بانکی داشتم را دادم

نوشته اصلی توسط linux_linda

خیر منظور بنده برای هفته آینده نبوده بکله بیشتر تمایل به ماه آینده دارم وقتی که آخر آذر ماه تحریم ها لغو میشه ممکنه این گروه به پیشباز لغو تحریم های بانکی بروندو شروع به رشد کنند ولی به نظر میرسه سینا رشدش را شروع کرده !!!

نظر

در حال کار...
                                X