کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سخنگوی اقتصادی دولت صبح امروزبا بیان اینکه رکورد جذب سرمایه گذاری خارجی در ۱۴۰۲ شکسته شد، گفت: ۳۱۸ پروژه سرمایه گذاری خارجی با ارزش ۵.۵ میلیارد دلار در سال گذشته داشتیم.
روز شنبه بازار نیم ساعت آخر تیک مثبت زد . قشنگ مشخص بود امروز بازار خوبه .
با خبر دیشب فقط 2 تا 7 درصد منفی نوش جان کردیم . این صندوق تثبیت هم ک کارش شده حمایت از چند سهم شاخص ساز . واگرنه امروز شاخص باید 40 هزاری میریخت . بی وجدانا فقط دنبال ظاهر سازی هستن
?حجتالاسلام قرائتی با اشاره به کشته شدن چند سپاهی در سوریه به دست اسرائیل: شرایط بینالمللی در حال حاضر ایجاب میکند که حسنی عمل کرده و صبر استراتژیک پیشه کنیم. اکنون وقت عاشورایی بودن و حسینی عمل کردن نیست!
پ.ن: مقایسه شود با تبلیغ روش عاشورایی در زمان روحانی
یک نفر بعنوان کارشناس سیاسی در شبکه خبر می گفت ، قبلا به دفعات انتقام گرفتیم!! اما انتقام سخت قبلی ایران رسانه ای نشده است!
یکی دیگر از این کارشناس ها می گفت انتقام سخت در تظاهرات روز قدس با مشت محکم انجام خواهد شد!
بنظر من بیشتر جوسازی و پیاز داغ توسط سایت های طلا و دلاریون بازنشر می شود!
رژیم جرات ندارد واکنش واقعی نشان دهد....
این موشک ها مستقیم وسط تالار بورس میخوره و انتقام هم از سهامداران گرفته میشه. در دوحالت زد و خورد بورس و سهامدار نفله میشوند
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
1. چرا مثل دولت روحانی، قبل از جامپ قیمت سکه حراج سکه انجام شد، دلیل و تاثیر این سیاست چه بود و چرا با اتمام این موضوع سکه افزایش شدید قیمت پیدا کرد و چه کسانی سکه ها را در حجم و تعداد بالا خریده اند.
2. تاثیر سیاست گواهی سپرده 30 درصدی و افزایش نرخ بهره بانکی به 40% چه بوده است در کنترل تورم ، نرخ ارز و رکود اقتصادی و نابودی بازار سرمایه ، و چرا علیرغم هشدار اغلب اقتصاددانان در خصوص اثرات بسیار مخرب این سیاست که رفته رفته آشکار خواهد شد بر این موضوع اصرار دارد؟
درود. سکه ۴۳ میلیون.
حقوق۱۰، ۱۲ میلیون
یادمه سال ۸۳ حقوق یه کارمند صفر کیلومتر حدود یه سکه تمام بود. یعنی حقوق و دستمزدی که الان به مردم میدن یک چهارم ۲۰سال پیش شده.تف به شرفتون صیغه ثواب داره یه زن شوهر صیغه ای صاخب فرزند سه قلوی نامشروع صیغه ای میشن هیچکدام حاضر به نگهداری نمیشن توهوای بشدت سرد میارن میرزنشون تویکی از کوچه های مریوان که فبل از مرگ توسط مردم نجات وبه بیمارستان منتقل میشوند ای لعنت به این ایین تان صیغه ثواب داره
نظر