جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    واسه همین هرروز تبلیغ میکردی سهامدار بمونید؟
    تو که همه چی بارته و فیلسوف بورسی چرا اینجا راهنمایی درست نکردی؟قصد و غرضت زیان رساندن به کاربران سایت بورسی بوده؟!!!!!!!!
    هرکه یه نظری داره که همه رو با احتمالات نوشتم اتفاقا ایندفعه رو سقف شاخص هم گفتم هرکه نمیتونه نقد شود چون میدونستم اگه نگی میگن نگفتی!! خودم نیز نصف سهام مشکلدارم نقد کردم برو در تاپیک امروز چه کردید بخون

در ضمن من باز نتونستم نقدینگی رو نگه دارم و مجددا فول سهمم قضیه من با بقیه فرق داره ایدی من ببین من عاشق بورسم و عاشق سهام این جمله رو یادت باشه از من من در بدترین شرایط جنگ جهانی نیز سهامدار هستم پس پشت سر من نمیتونی حرکت کنی چون زهره ترک میشی... خودم احتمال دادم که هیچگاه نمیتونم نقد شوم و اخرش وراث با انحصار ورثه نقد خواهند کرد

تو هم برو یه فکر واسه خودت کن دیگه ببین مرامت چیه؟؟

اینکه رفتی لاف زدی که نقد شدم پارسال و اینا باور نمیکنم البته قبول دارم ممکنه نصف سهام فروخته باشی اما مطمئنم همچنان سهام داری و بد منفی میخوری سهام از نوع همانها که میاندازند به افراد ناشی سهام حبابی و زیانده
    که فعلا امیدی به انها نیست باید دید در اینده چی میشه

زمان برگشت بازار متاسفانه تا ته مانده سهامت خالی نکنی نرسیده هنوز مثل خودت زیاده در بازار و مافیا داره از تمام ابزارها برای پاکسازی شما استفاده میکند
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8853

مطمئن بودی که 4سال تمام هرروز تبلیغ میکردی سهامدار بمونید؟

شیما خانوم

الان امام زمان را هم بیاری نمیتونه سر از کار ایرانی ها دربیاره.

ما که عددی نیستیم.

درست مثل کاسه غذایی میومنه که تو دستشونه و هی تف میکنند توش که کسی بهش نگاه چپ نکنه.

میبینی که ما هم دیگه نمینویسیم.
      شما چرا موندی؟

نکنه به خاطر ما موندی !؟

پس نق الکی نزن.

خودت خواستی و منوی تو بورس.

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در مورد جهش ارزی باید خدمتت عرض کنم که سخت در اشتباهی.قیمت ارز در ابتدای دولت کنونی 3برابر شده و این یعنی جا داره مجددا از همین نقطه یک 3الی 4برابری دیگه هم ثبت کند.دلار200تومنی به زودی رویت میشه.بورس را هم کاملا دستکاری و دستوری هرروز منفی میکنند.طوریکه دقیقا سر یک ساعت خاص کل بازار به یکباره ب زیر کشیده میشود.آقای عشقعلی خان هم درجریان کامل وقایع هستند و خودش یک سر قضیه است،ولی سهامداران را به سخره گرفته اند.
        بگو دیگه ته مانده سرمایه را کجا بردی و کجا گیری؟؟
        رفتی سهامت در کف فروختی دادی سکه 47میلیونی و دلار 67هزارتومانی حالا هم فکر میکنی سهامداران با فروش سهامشان باید برات ببرند بالا؟؟؟

الان نوشته هات دقیقا همانند دلاریون هست که تخریب بورس و سهامداران فعالش میکنند

نگی یه وقت دلار و سکه رو سقف نخریدم و با سود فروختم که دروغت مشخصه

حداقل فزر میخریدی در 5150تومان که اگر دلار و سکه هم بیاد پایین باز با سود مجامع بتونی به سرمایه ات برسی

احتمالا نصف سهام صعودی ات فروختی دادی سکه 47میلیونی و دلار 67تومنی و سهام حبابی ات نگه داشتی؟:D:D
        آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/05/12, 13:03.

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

واسه همین هرروز تبلیغ میکردی سهامدار بمونید؟
          تو که همه چی بارته و فیلسوف بورسی چرا اینجا راهنمایی درست نکردی؟قصد و غرضت زیان رساندن به کاربران سایت بورسی بوده؟!!!!!!!!

هرکه یه نظری داره که همه رو با احتمالات نوشتم اتفاقا ایندفعه رو سقف شاخص هم گفتم هرکه نمیتونه نقد شود چون میدونستم اگه نگی میگن نگفتی!! خودم نیز نصف سهام مشکلدارم نقد کردم برو در تاپیک امروز چه کردید بخون

در ضمن من باز نتونستم نقدینگی رو نگه دارم و مجددا فول سهمم قضیه من با بقیه فرق داره ایدی من ببین من عاشق بورسم و عاشق سهام این جمله رو یادت باشه از من من در بدترین شرایط جنگ جهانی نیز سهامدار هستم پس پشت سر من نمیتونی حرکت کنی چون زهره ترک میشی... خودم احتمال دادم که هیچگاه نمیتونم نقد شوم و اخرش وراث با انحصار ورثه نقد خواهند کرد

تو هم برو یه فکر واسه خودت کن دیگه ببین مرامت چیه؟؟

اینکه رفتی لاف زدی که نقد شدم پارسال و اینا باور نمیکنم البته قبول دارم ممکنه نصف سهام فروخته باشی اما مطمئنم همچنان سهام داری و بد منفی میخوری سهام از نوع همانها که میاندازند به افراد ناشی سهام حبابی و زیانده
          که فعلا امیدی به انها نیست باید دید در اینده چی میشه

زمان برگشت بازار متاسفانه تا ته مانده سهامت خالی نکنی نرسیده هنوز مثل خودت زیاده در بازار و مافیا داره از تمام ابزارها برای پاکسازی شما استفاده میکند

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8853

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            به نظر من برخلاف سالهای قبل ! یک اتفاقی افتاده است و آن هم صرفنظر ازاینکه کسی خوشش بیاید یا نیاید ، ایران به یک قدرت بازدارندگی نسبی رسیده است معنای این سخن این است که اگر در گذشته احتمال برخورد و جنگ با آمریکا و اسراییل بالا بود الان بسیار کم شده است . در گذشته انتظارات تورمی بیشتر مربوط به احتمال بروز جنگ بود لیکن الان این موضوع کمرنگ تر شده است.از طرفی دیگر خود آمریکا و اروپا هم در حوزه تحریمها ، رفتارشان در ظاهر وباطن یکی نیست و به نظر میاد چندان مایل نیستند سر به سر ایران بگذارند . این یعنی اینکه نباید انتظار فشاربیشتری از جانب تحریمها را داشت . هر چی بوده همین بوده است .بنابراین انتظارت تورمی چندانی از بابت بخش خارجی وجودندارد و یا خیلی کم است .برخلاف چند سال قبل که مشکل اصلی اقتصاد ایران خارج از کشوربود الان مشکل دقیقا داخل کشور وناکارامدی دولت است که هزینه ایجاد می کند و تورم کنونی هم بخش عمده اش ازهمین محل است.
            خلاصه اینکه احتمال بروز شوک ارزی در آینده نزدیک بسیار نامحتمل است. واین موضوع انتظارت تورمی ازبابت این بخش راکمرنگ می کند.
            در سایربازارها در سه سال گذشته با جهش های قیمتی مواجه بودیم والان اکثرا دچار رکود تورمی شده اند. بنابراین علی رغم ارزندگی در بازار سهام ، دولت درحدتوانش اجازه رشد نمیدهد و در شرایط رکود تورمی فعلی حاکم بر اقتصاد بعیداست سرمایه ها ازبازارهای واقعی به سمت بازارهای مالی که کنترل آن در دست دولت است بیاید . مخلص کلام اینکه به این زودیها نباید منتظر رشدهای شارپ در بازار سهام بود .(خودم فول سهم هستم و تصمیم به فروش یا حتی جابجایی ندارم)
            رادین جان

دشمن در خارج از مرز وجود ندارد.

دشمن اصلی در داخل مرز فعال است.
            آن هم گسترده.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

یک سال و نیم پیش که عرزشیها با پیت نفت و هیزم مقابل سفارت خانه های اروپایی ها مسخره بازی می کردند و شعار وینتر ایز کامینگ سر میدادند
              این مطلب رو نوشتم.

اروپا توانست تا حد زیادی از وابستگی انرژی خود به روسیه بکاهد
              با سرمایه گذاری در میادین گازی باکو و ترکمنستان و قطر و واردات ال ان جی از غرب و ساخت توربین های بادی فراسالی

و الان می بینیم گازپروم روسیه از سود رسیده به زیان
              و قیمت گاز در هاب های بین المللی برگشته به کف ۳ سال پیش

کاش به جای مسخره کردن دیگر کشورها
              نگاهمون به خودمون باشه

دو دهه است هنوز فاز ۱۱ پارس جنوبی معطل راه اندازی است.
              تو دریای خزر
              باکو ۴۲۰ میلیارد مترمکعب گاز و دهها میلیون تن نفت و میعانات برداشت کرده
              و قزاقها و ترکمنها دهها میلیارد دلار نفت و گاز فروخته اند
              میادین مشترک آرش و...هم در حال تماشا کردنیم
              خودمون آیینه عبرت عالمیم بعد نشستیم دیگر کشورها رو مسخره می کنیم.

با این روند مصرف انرژی و فرصت سوزی در میادین نفت و گاز
              بزودی باید برای خودمون هیزم جمع کنیم .

کاظم نادر علی

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8853

افشین خان

اینطوریها هم نیست که میفرمایید.

قیمت انرژی در اروپا سرسامآور رفته بالا
                هزینه تولید بقدری بالا رفاه که صنایع پایین دستی در حال بسته شدن و انتقال به خارج هستند.
                مالیاتها را به خاطر اختلاسهای دولتهای اروپایی مجبور هستند افزایش دهند.

هیچ امکانی با رقیب چینی وجود ندارد.

در نهایت این شرق است که برنده است.

از بریکس چه خبر؟

برای ما ایرانیها همیشه مرغ همسایه غاز بوده

متاسفانه

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  254 همت !! 30 تا رو هم نتونستین بفروشید حتی 1 ریال ش رو !!!

مگه نمیگفتین بورس تورم زاست !!؟؟! حالا نظرتون کاملا عوض شد ؟!؟!

گذر پوست به دباغخونه افتاده و اومدین التماس از بورس !!!!

سازمان برنامه و بودجه به واسطه سر و کار داشتن با آمار و ارقام ،اولین جایی است که متوجه بحران می‌شود و البته چه دانشمندانی داریم که تازه متوجه شدند و حالا صدایشان درآمده . این عزیزان هما هایی هستند که جیب شرکت‌ها را با انواع هزینه تراشی اعم از هزینه انرژی و مالیات‌ها و عوارض زدند. حاشیه سود شرکت‌ها کم شده همین قدر نمی‌فهمیدند که بخش عمده‌ای از این شرکت‌ها متعلق به دولت و صندوق‌های بازنشستگی است که درآمد آنها را کم کردند بعد از گذشت زمان ناگهان کسری این صندوق‌ها به چشم آنها آمده و متوجه شدند که ای وااااای ! از این جیب برداشتند و وارد آن یکی جیب کردند چیزی نصیب آنها نشده منتها این وسط اعتماد عمومی و شلوار پایین کشیده شده بازار سرمایه و حالا دولت/.:blinksmiley.:/:Dرا رقم زدند ...

بتا سهم
                  (در مورد جلسه دیروز برنامه و بودجه و فعالان بازار )
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/05/12, 14:46.

نظر

• کاشان2
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 1780

وقتی سهامداران روزه سکوت گرفته اند همینه دولت عوامفریب. و بیسواد و جیب زن خدایی اینها ایرانی هستند یا خارجی

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1137

کجا هستند کاربرهایی مانند گالیور،پروازز،طیب....
                      مدام میگفتن نفروشید ضرر میکنید اوف اونم کی چندین ماه پیش
                      چقدر گفتم مردم گول نزنید مسئولیت داره گفتن این حرفها
                      الآنم که تهش میگن دولت فلان بهمان انگار تازه با اینا آشنا شدن
                      سرمایه یه عده بدبخت سوزوندید با حرفاتون

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                        افشین خان

اینطوریها هم نیست که میفرمایید.

قیمت انرژی در اروپا سرسامآور رفته بالا
                        هزینه تولید بقدری بالا رفاه که صنایع پایین دستی در حال بسته شدن و انتقال به خارج هستند.
                        مالیاتها را به خاطر اختلاسهای دولتهای اروپایی مجبور هستند افزایش دهند.

هیچ امکانی با رقیب چینی وجود ندارد.

در نهایت این شرق است که برنده است.

از بریکس چه خبر؟

برای ما ایرانیها همیشه مرغ همسایه غاز بوده

متاسفانه

درود

45 ساله با همین فرمون داریم میاییم که امروز رسیدیم نزدیک قله ی ته دره
                        /:.wacsmiley.:/:D

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          درود

45 ساله با همین فرمون داریم میاییم که امروز رسیدیم نزدیک قله ی ته دره/:.wacsmiley.:/:D

دولت رئیسی دولت اولین‌هاست
                          اصلا این دولت، دولت ترین‌هاست
                          رکوردی به ثبت رسوندن که کم سابقه است
                          شاخص بورس ۱۲ کندل نزولی پشت سر هم ثبت کرد

بورس و سهامداران کاملا به حال خودشون رها شدن
                          تازه این اولویت اولشون بوده ببین بقیه مملکت چه خبره
                          @BehnamSamadi_ir ?
                          ----
                          چیزی نمونده
                          یه یا علی با سید علی، خلاص میشیم میریم ته دره

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

Natural Gas Futures in Europe Plunge 15% Today, Down 84% from Crazy Spike

by Wolf Richter • Jan 16, 202387 Comments

-----
                            این خبر ژانویه هست تازه

که معمولا اوج قیمت گازه

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

✍️کشورهای اروپایی برای قطع وابستگی انرژی به روسیه ، پروژه های مختلفی تعریف کردند .
                              از جمله سرمایه گذاری روی نیروگاههای بادی فراساحلی ، خشکی و مزارع خورشیدی -سرمایه گذاری عظیم در بخش ال ان جی قطر و...

آمریکا هم تولید و صادرات ال ان جی را به سرعت دارد افزایش می دهد.

تا بتونه بازار انرژی اروپا رو از چنگ روسها دربیاورد.

تا سال 2030 میلادی عرضه گاز مایع جهان از 380 میلیون تن کنونی به 636 میلیون تن افزایش خواهد یافت .

و تا این سال دهها گیگاوات برق بادی و خورشیدی در اروپا وارد مدار خواهند شد.
                              سهم خودروهای برقی هیبریدی هم افزایش خواهد یافت و بمرو شیب تقاضا برای سوخت های فسیلی کاهش خواهد یافت.

?️نکته قابل توجه اینکه قطر که بیش از 20 درصد بازار گاز مایع دنیا را در دست دارد و عربستان که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است
                              باندازه مسئولان جمهوری اسلامی برای بازار جهانی انرژی رجزخوانی نمیکنند.

?️سال 91 نیز میگفتند بدون ما قیمت نفت به 200 دلار میرسد که بعد نه تنها بالا نرفت حتی تا 40 دلار ریخت.

مصرف روزانه نفت دنیا حدود 100 میلیون بشکه است
                              که افزایش چند صد هزار بشکه ای یا یک میلیون بشکه ای نفت ما تاثیر آنچانی رو انرژی جهانی نخواهد داشت.

?️ما هنوز تو تامین انرژی مورد نیاز کشور مشکل داریم.
                              اگر سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز کشور صورت نگیره ، چند سال دیگه خودمون تبدیل به واردکننده انرژی خواهیم شد.
                              اونوقت یجوری حضرات دچار توهم شدند واسه دنیا رجزخوانی می کنند
                              که انگار همچو عربستان و قطر بزرگترین صادرکننده نفت و گاز هستیم و بدون ما کل امور دنیا لنگ می مونه

?️این فشار تحریم اروپا را سوق داده به سمت انرژهای غیرفسیلی و بعد چند سال وابستگی اش به سوخت فسیلی کمتر میشه
                              این تهدید را به فرصت تبدیل خواهند کرد.

?️ولی ماها چی؟
                              رو منابع عظیم انرژی نشستیم ولی نقشی تو بازار انرژی نداریم.
                              پتانسیل عظیمی در بخش استفاده از انرژی خورشیدی و بادی داریم ولی استفاده چندانی نکردیم.
                              کشورهای منطقه دهها مجتمع آب شیرین کن ساختند 40 درصد آب شیرین کن های دنیا تو خاورمیانه احداث شده
                              ولی ما با این همه مشکل خشکسالی و کمبود آب تو این حوزه هم سهم چندانی کسب نکردیم.
                              کاظم نادر علی -- این تحلیل یک سال و نیم قبلش هست که بالا بهش اشاره کرده خودش --
                              --

حالا تو پست امروز سالار صفایی مشخصه هرچی کاظم گفته درست دراومده !!

----
                              گازپروم روسیه زیانده شد! شاید در شروع جنگ، پوتین تصور نمیکرد که نیاز اروپا به گاز روسیه توسط LNG آمریکا، افزایش صادرات قطر و کشورهای حاشیه دریای خزر به اروپا تامین بشه و اروپا هم از اینور در انرژی های سبز سرمایه گذاری انبوهی کنه و تولید برق از نیروگاه های بادی رو رشد چشمگیری بده.

روسیه تصور نمیکرد مشتری جدیدی برای گاز پیدا نکنه ولی اروپا بسرعت جایگزین های جدیدی برای روسیه در نظر بگیره و پرقدرت به مسیر توسعه ادامه بده و در عین حال در برابر ارتش باصطلاح دوم دنیا بایسته.

این اتفاق رو میشه بزرگترین شکست روسیه پس از جنگ اوکراین دید. شکست در جبهه تجارت گاز. طبق گزارش رویترز شرکت گازپروم در سال ۲۰۲۳ معادل ۶.۹ میلیارد دلار زیان کرده. اتفاقی بی‌سابقه در ۲۴ سال گذشته. صادرات گاز روسیه به اروپا به کمتر از یک‌ پنجم کاهش پیدا کرد و از ۱۵۵ میلیارد متر مکعب در سال ۲۰۲۱ به ۲۸ میلیارد متر مکعب در ۲۰۲۳ رسید.

@salarsafaie
                              ----------

چرا یکی مثل کاظم نباید حداقل حداقل ش مشاور وزارت نفت باشه !؟!؟

بله !!

ما مرعوب دانش و فناوری غرب نیستیم !!!بلکه کشورمون منکوب احمقهای داخلی که به پست و مقام رسیدند ، شده

نظر

• bahramkhaliran
                                عضو جدید
                                • Sep 2020
                                • 812

سلام به همه
                                یک دیوانه درکارخودعاقل است!
                                امایک حکومت منافق هرگزنمی فهمدکه بزرگترین ضربه(بابی ارزش کردن پول خودش) رابه خود می زند!
                                آیاآدمهایی که دراین دنیاازهمه چیزمحرم شده انددرآن دنیا هم می شودکه بازبه جهنم به روند!؟

نظر

در حال کار...
                                X