جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مرشد
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 682

پاسخ : جــــو بــــازار

[QUOTE=ایرانی;1086068]علاوه بر اون 25 اقتصادنادان که نامه نوشتن، یک 24 نفر هم بودن که قبلش نامه نوشته بودن.
    جالب اینکه اون 24 نفر و اون 25 نفر، الان همشون در دولت رئیسی مشغول هستند.X-(
    1111.jpeg

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1712

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3752

[QUOTE=مرشد;1086073]
        در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
        علاوه بر اون 25 اقتصادنادان که نامه نوشتن، یک 24 نفر هم بودن که قبلش نامه نوشته بودن.
        جالب اینکه اون 24 نفر و اون 25 نفر، الان همشون در دولت رئیسی مشغول هستند.X-(
        [ATTACH=CONFIG]7349[/ATTACH]
        البته ازون ۲۴ نفری که الحسینی سردسته شون دو سه تاشون خارج ازمملکت هستن..که بعد از اون تز معروفشون کلا افتابی نمیشن !! ...یکیشونم فک کنم میرزاخانی سردبیر دنیای اقتصاد هست الحسینی هم که از صدقه سر ددی اقتصادانلاین رو می چرخونه .این دوتا هم که کلا از زدن هیچ تیتر و خبری علیه بازار سرمایه کوتاهی نمی کنن ..

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3752

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          کلا با این دست فرمون ...باید مملکت تعطیل بشه ..یعنی تعطیل بشه بیشتر به صرفه اس

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

برو بالاتر اقای فرزین !!!

واکنش سازمان برنامه و بودجه به پیش بینی دلار 284 هزار تومانی

سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: جدول منتشر شده در فضای مجازی که به پیش‌بینی شاخص‌های کلان اقتصادی کشور می‌پردازد توسط دولت گذشته و برای اطلاع و آگاهی از نظرات کارشناسی درون سازمانی تهیه شده و قابلیت استناد ندارد و مورد تأیید سازمان برنامه نیست.
            در این جدول که به سازمان برنامه و بودجه اعلام شده بود نرخ دلار در سال ۱۴۰۶ در صورت ادامه تحریم‌ها علیه ایران به ۲۸۴ هزار تومان و در صورت لغو تحریم به ۵۵ هزار تومان خواهد رسید.
            به گزارش روز یک شنبه ایرنا از سازمان برنامه و بودجه کشور، در پی انتشار جدولی در شبکه‌های اجتماعی که حاوی پیش‌بینی شاخص‌های اقتصاد کلان برای چند سال آینده بود، این سازمان در جوابیه‌ای اعلام کرد: این جدول که زمان تهیه آن به دولت قبل (دوازدهم) باز می‌گردد حاوی پیش بینی‌های فردی است و به هیچ عنوان نظر رسمی سازمان برنامه و بودجه نیست.
            در جوابیه سازمان برنامه و بودجه آمده است: برنامه‌ها و رویکردهای دولت سیزدهم در بخش اقتصادی، تغییرات بنیادی بوده که نمونه آن را می‌توان در بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۱ به وضوح مشاهده کرد که پیش بینی می‌شود با اجرای این تغییرات، کسری بودجه جبران و رشد اقتصادی قابل توجهی در کشور ایجاد شود.

در ادامه این اطلاعیه افزوده شده است: گزارش منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی در مرحله اولیه یک مطالعه بوده و با فرض ادامه سیاست‌های گذشته تهیه و برای اطلاع و آگاهی از نظرات کارشناسی درون سازمان تهیه شده بود. بنابراین، هیچ گونه قابلیت انتشار و استناد ندارد و مورد تأیید سازمان برنامه و بودجه نیست.

---------
            تازه این زمان روحانی بود رییسی تخته گاز تر میره !!

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

متاسفانه حضرات در دولت منظورشان از منفی کردن بازار اینه که به سهام داران به ویژه حقوقی ها تفهیم کنن یا اوراق را خریداری کنید یا به حدی بازار را منفی می کنیم که عملا بسیار بیشتر از اینها متضرر شوید.

شواهد نشان میده حقوقی هایی که دستوری عمل می کنن که اوراق را خریداری می کنن ، اونهایی هم که دوست دارند مستقل باشند ، به حدی ارزش سهامشان را پایین میارن که ناگزیر بشن اوراق خریدارس کنن
              واقعا چرا امروز بازار به این اندازه منفی شد؟ تازه خبر لغو مالیات مضاعف اومده بود که در کمیسیون تصویب شده و احتمال زیاد در صحن مجلس هم تصویب بشه ولی بازهم بازار به این شدت منفی شد.
              Honesty is the best policy

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                تنها كاري كه بلدن به ركود كشاندن اقتصاده تا فنر مهار تورم از دستشون در نره. نتيجه اين ركود ، بيكاري بيشتر ، سرخوردگي بيشتر مردم و جوانان ، مهاجرت و فرار بيشتر از مملكت، آسيبهاي اجتماعي بيشتر و...هست . سرمايه ها از ناچاري به سمت سپرده گذاري سوق پيدا ميكنه ولي حتماً براي سود سپرده ها هم نقشه دارن. فقط شانس بيارن ترامپ دوباره نياد! اون موقع مهار تورم ديگه كار اينها نخواهد بود.
                اره چقدرم که با سرکوب ۴ ساله بورس تونستن تورم را کنترل کنن !
                گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومن
                خودرو ۸۰۰ میلیونی در دبی رساندن به ۲.۵ میلیارد
                لگن های پراید پژوه نیم میلیاردی و بالاتر
                آپارتمان متری ۸۰ میلیون
                دلار ۶۰ هزار تومن
                ….

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3752

شبکه خبر ..در مورد بحث قانون جدید در مورد طلا فروش ها داره صحبت می کنه ....اینا ترسشون از اینه که ریال داره موضوعیتش رواز دست میده ...و طلا و ارز وکالا داره جای ریال رو می گیره

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3752

من که دیگه احتمالا ماشینارو هم بفروشم بدم طلا ..گور پدر یک یک اعضای این دولت

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      شبکه خبر ..در مورد بحث قانون جدید در مورد طلا فروش ها داره صحبت می کنه ....اینا ترسشون از اینه که ریال داره موضوعیتش رواز دست میده ...و طلا و ارز وکالا داره جای ریال رو می گیره

دقیقا دردشون همینه

فرزین هم چند روز قبل به این نگرانی اشاره کرده بود

این یعنی از دست دادن قدرت خلق پول برای حکومتی که 45 ساله فقط خلق پول کرده و ایجاد تورم تا تونسته سرپا بمونه

بدون خلق پول عملا سرنگون محسوب میشه

نظر

• ashkan zandi
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1134

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        اره چقدرم که با سرکوب ۴ ساله بورس تونستن تورم را کنترل کنن !
                        گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومن
                        خودرو ۸۰۰ میلیونی در دبی رساندن به ۲.۵ میلیارد
                        لگن های پراید پژوه نیم میلیاردی و بالاتر
                        آپارتمان متری ۸۰ میلیون
                        دلار ۶۰ هزار تومن
                        ….
                        واقعا دمت گرم
                        من بابت یک کلمه بابت شما بعد ۱۱ سال امکانات اکانت گرفته شد و خودمم بلاک شدم و اگه راه داشت یه دست کتک هم میزد مدیر محترم با ادبیاتشون
                        ولی شما با همون کلمه داری بازم می‌نویسی خوش بحالت واقعا
                        الآنم همه مسدود شدن جر شما
                        یادته با افتخار میگفتی اعتراف کن یه برگه سهم نداری که بعدا بیای بگی سهم داشتی
                        گفتم ندارم و دلم واسه بچه های که با حرف تو گالیور و طیب بدبخت شدن
                        کنتور نمیندازه که بگو هزار بار تونستی نوسان مثبت از سهام طلا خوردو مسکن طلای ابشده و آب نشده گرفتی

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

ببین چقدر بدبخت هستن بعضی ها که با نوشته های بی ارزش من رفتن معامله کردن و رفتن توی ضرر و حالا دائم در حال عقده گشایی هستن.
                          ضرر و زیان نوش جانتان تا یاد بگیرید مراقب سرمایه خود باشید.
                          اگر کسی فکر میکنه من سبب ضرر و زیانش شدم از ته دل آرزو میکنم ضرر و زیانش جبران نشود و بازم ضرر کند.
                          یه آدم احمق و کودنی بود روزی روزگاری دزد زده بود خونش و اموالش را دزدیده بود، بعد افتاده بود به جون همسایه ها که چرا به من نگفتید که دزد میاد.
                          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2024/05/14, 01:07.

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1134

بابت ضررهایی که زدید از جونتون و مالتون تقاص پس میدید
                            اینکه بدون مسئولیت حرف بزنی بدون اینکه زره ای سواد اون کار داشته باشی به صرف اینکه خودت پیاپی ضرر کردی بیای با حرفهایی که
                            ته نداره بدبخت کنی بقیه رو که فکر میکنن چیزی بلدی

البته این همه ضرر خوردی بازم میخوری تا یاد بگیری با مسئولیت رفتار کنی وقتی از چیزی خبر نداری سوادشو نداری نیای به بقیه بگی نفروشید
                            ضرری که که به بیچاره کاربرها زدید حدود ۷۰٪ شد
                            تو گالیور و طیب
                            امیدوارم حداقل ازشون معذرت خواهی کنید جبران پیش کش

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

دنیای اقتصاد-گروه بورس : امروز در صحن علنی مجلس درخصوص یکی از مهم‌ترین ابهامات بازار سهام تصمیم‏گیری خواهد شد که شاید حل و فصل این موضوع، در حکم پایانی بر مسیر نزولی یازده روزه نماگر اصلی بازار سهام باشد. بند «س» تبصره۶ قانون بودجه که یکی از داغ‏ترین اخبار محافل و رسانه‌های اقتصادی بوده در جلسه امروز تعیین تکلیف خواهد شد. بر اساس نظر کارشناسان این بند مالیاتی، مشارکت مردم را هدف قرار داده است و این تبصره می‌تواند در حکم مانعی برای تحقق شعار سال عمل کند. مطابق این تبصره، شرکت‌های کوچک از مالیات معاف می‌شوند، اما شرکت‌های بزرگ سهم بیشتری از محل این مالیات خواهند داشت. فعالان بورسی و اقتصادی درخصوص اصلاح این بند اتفاق نظر دارند و معتقدند که در صورت تصویب این بند، بازار سهام متضرر خواهد شد. در روزهای گذشته، کلیات این بند مورد تایید قرار گرفته، اما هنوز توافقی بر سر جزئیات آن نشده است

نظر

• shimaalovelygirl
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2022
                                • 1090

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                ببین چقدر بدبخت هستن بعضی ها که با نوشته های بی ارزش من رفتن معامله کردن و رفتن توی ضرر و حالا دائم در حال عقده گشایی هستن.
                                ضرر و زیان نوش جانتان تا یاد بگیرید مراقب سرمایه خود باشید.
                                اگر کسی فکر میکنه من سبب ضرر و زیانش شدم از ته دل آرزو میکنم ضرر و زیانش جبران نشود و بازم ضرر کند.
                                یه آدم احمق و کودنی بود روزی روزگاری دزد زده بود خونش و اموالش را دزدیده بود، بعد افتاده بود به جون همسایه ها که چرا به من نگفتید که دزد میاد.
                                خیلی خودتو جدی نگیر.همونطورکه خودت عنوان کردی نوشته هات طی4سال گذشته بی ارزش بوده و همین حالاشم بی ارزشه.ضمنا من خیلی وقته با حرف اینو اون خریدوفروش نمیکنم.در جایی که همه کاربران سایت فاز منفی برداشته اند،و پشت سر هم کامنت ضدبورس و سهام میفرستند و امیدی به بازار ندارند و حتی خود تو دیروز به همه میگفتی هیچ سهمی نخرند،من داشتم پول وارد میکردم.الانم کل پولم روی سهام است و هرچه داشتم از بانک و صندوق درآمد ثابت به سهام وارد کردم.شما هم بجای روضه خوانی،سعی کن از حجم نوشته‌های بی ارزشت کم کنی،و دایم مثل پیرزنان نفرین نثار خوانندگان سایت نکنی‌...

نظر

در حال کار...
                                X