کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
جسارتا نظر شخصی شما در مورد محدوده زمانی آن رشد چه موقعی است؟
بازار به احتمال زیاد خیلی سریع برمیگرده و رشد اصلیشو شروع میکنه. البته منتظر یکسری رویدادهای سیاسی هم هستم. در صورت تغییر قدرت که احتمالش وجود داره، بازار رشد بمراتب بیشتری میکنه.
بازار به احتمال زیاد خیلی سریع برمیگرده و رشد اصلیشو شروع میکنه. البته منتظر یکسری رویدادهای سیاسی هم هستم. در صورت تغییر قدرت که احتمالش وجود داره، بازار رشد بمراتب بیشتری میکنه.
ای بابا کل بورس در صف فروش قفله
چند ساله میگن بازار برمیگرده
همش داریم میریم پایین
بازارهای مالی ایران آماده ی سقوط است و جالب اینجاست این سقوط برای هیچ کس مهم نیست. یا تصمیم گیران درکی از بحران ندارند یا آن را درک می کنند اما به روی خودشان نمی آورند یا شاید اصلا برایشان مهم نیست.
بیایید دومینو را مرور کنیم و ببینیم الان در چه مرحله از سقوط قرار داریم.
بانک مرکزی ایران تا اواخر دی سال 1402 سیاست انقباضی پولی نسبتا شدیدی را در حال اجرا بود، سیاستی که از اسفند 1401 شروع شده. با توجه به کنترل نرخ رشد نقدینگی و پول، همه انتظار داشتند در اواخر 1402 بانک مرکزی کمی سیاست را شل کند. از طرف دیگر در سال 1401 و 1402 دولت با افزایش شدید سهم مالیات و حذف یارانه ها و افزایش سایر درآمدهایش از بنگاه های اقتصادی و خانوار، سیاست مالی انقباضی شدیدی را اجرا کرده بود. درست در این زمان که خیلی ها فکر می کردند بانک مرکزی فشار را کم کند، تصمیم متفاوتی گرفته شد، گواهی 30 درصدی منتشر شد و سیاست انقباضی شدیدتر شد و به این ترتیب دومینوی سقوط بازارهای مالی شروع شد
در مرحله بعد بانک ها برای سپرده های مدت دار بالاجبار نرخ سود بالاتری پیشنهاد دادند، نرخ سود پرداختی صندوق های فیکس اینکام نیز برای رقابت با این سپرده ها افزایش پیدا کرد. همین مساله فشار بر روی بانک ها و صندوق ها را افزایش داد. به موازات آن با توجه به نرخ پایین اوراق شرکتی و اوراق اخزا، نرخ سود این اوراق هم افزایش پیدا کرد تا بتواند با نرخ سود سپرده رقابت کند. این افزایش نرخ سود اوراق شرکتی و اخزا باعث زیان تامین سرمایه ها و صندوق های درآمد ثابت و بانک ها شد.
مرحله بعدی دومینوی سقوط با تخصیص اخزا به ارزش اسمی 57 همت به طلبکاران دولتی کلید خورد. در حالی که بعد از عید بازار پول و بازار بدهی کمی آرام گرفته بود و همه در حال تطبیق خودشان با شرایط جدید بودند، به یکباره حجم سنگینی اخزا به کدهای طلبکاران تخصیص داده شد و این اخزا به کف بازار ریخت. مجددا نرخ اخزا افزایشی شد و به حدود 38 درصد رسید.
در حال حاضر بازارهای مالی ایران آماده ی سقوط هستند و فرجه ی زمانی کوتاه برای جلوگیری از پرت شدن وجود دارد. سقوط اول از بازار سهام شروع شد، بعد به بازار بدهی می رسد، نهادهای مالی بزرگ نابود می شوند و در نهایت سیستم بانکی دچار بحران عمیق می شود. چیزی شبیه 2008 را تصور کنید. در حال حاضر با چند مداخله ی سریع می توان جلوی این سقوط وحشتناک را گرفت، اما چندماه بعد، هزینه های سنگینی برای جمع کردن بحران پرداخت خواهد شد. بهتر است بانک مرکزی محترم و دولت موقت این موضوع را مدنظر قرار دهد
fardaname
مجلس جدید اگر بخواهد می تواند به راحتی یک ابراز وجود درست و حسابی در همین ابتدای کار بکند .
می توانند این تیم طاعون اقتصادی را فورا و در همون روز اول شروع به کار خلع یدبکنند.
حداقل از تراژدی بنزین در سال 98 گرفته تا ماجراهای بی حاصل بعدی هرچه فتنه در ایران داشتیم از هسته همین تیم در ولایت خراسان بود . حتی مردمی که کمترین علاقه ای به دنبال کردن سیاست نداشتند هم به خوبی متوجه این موضوعات شدند
ما کاری نداریم برمیگرده یا برنمیگرده مهم اینه که به عناوین مختلف دارد سو استفاده میشود از بازار.
نه فقط از صنایع خاص بلکه از کل بازار.
بعد شازده ها و آقایون توقع دارند مردم عادی به بازار برگردند.
مایی که 30 ساله داریم بورس را رصد میکنیم و به همه رفتارهاش آشنا هستیم هاج و واج موندیم و عملاً بورس را ترک کردیم در اصل شوتمون کردند بیرون. مثل میتی که در تابوت گذاشتند و هی روش خاک میریزند.
اعتماد و اطمینان و ثبات رکن بازاره بازاری که رکنی نداشته باشد سرابی نیست.
بازاری که بازیچه x y باشد سرابی بیش نیست. این را باید عشقی دیگه بلد باشد یا خاندوزی یا رئیس جمهور بعدی هیچکدوم حالیشون نیست.
مهم اینه که بیاییند کارت بزنند حقوق مزایای را بگیرند و بروند خانه.
باید قبول کنیم در کشور ما هیچی مهم نیست. نه ناوگان حمل و نقل و نه پلیس راهور نه رسیدگی اورژانسی الی آخر.
قضیه اونجایی جالب تر میشه که دیتای این کدهای حقیقی که از تابلو خارج شدن رو بررسی کنید! یک کد حقیقی 24 اردیبهشت و یک کد حقیقی 29 اردیبهشت از تابلو خارج شده! تو همین بازه، کدهای زیر درصد هم فروش داشتن و خروج کامل زدن. درصدی دوم با کد 57492 منتسب به پسر محمد مخبر است! پیدا کردن پرتقال فروش با سازمان بورس!
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
خود شمخانی در دوران خاتمی خوب یادم هست و سط تالار حافظ ایستاده بودیم که دیدیم شمخانی تک و تنها اومد رفت پیش عبده.
حال بماند که چه کسایی اومدن و رفتند و ما ندیدیم.
قاعدتاً این افراد که رده بالای دولتی و ستادی و از اطلاعات درونی برخوردار هستند میبایست کدشان ممنوع المعامله باشند.
ولی میبینیم که حسابرسان عزیزمان که همشون هم اطلاعات درونی دارند و همشون هم اومدند صندوق خانه و شرکتهای سرمایه گذاری راه انداختند یعنی هم در معاملات دخیل هستند و اخیراً هم در جریان نقدینگی و حتی طوری شده که کنترل کل بازار را در دست گرفتند.
نظر