جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بامبو
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 467

پاسخ : جــــو بــــازار

شاخص کل مشکوک به ایجاد الگوی سروشانه نزولی هم هست.یعنی الان شانه چپ تشکیل شده رسیدیم به خط گردن وشاید مقداری اینجاها بازی کنه ویه صعود برای شانه راست داشته باشیم وبعدهم ......

تایم ماهانه شاخص واگرایی داده.سهام شاخص ساز بادیگرسهمای بازار اصلاح نکردن اما سهامی هستن که ته چاه که چه عرض کنم دیگه دارن وارد زیرزمین میشن.احتمالا این سهام

باریزش شاخص درجا بزنن واینبارنوبت به سهام شاخص ساز برسه.بازار میتونست تابستون پارسال اصلاح کنه والان آماده یه رشد دسته جمعی بشه ولی نزاشتن وبه عبارتی

به گروگان گرفتن تا به اهداف مالی خوشون برسن
    =================================
    این نوشته ها به مذاق خیلیها خوش نخواهد آمد ولی من خودمم سهامدارم وافرا وبرکت وکتوسعه دارم.ازخدامه این تحلیل اشتباه دربیاد وسهام من هم به همراه دیگر سهام پرواز کنه
    =================================

آرزوی صبربرای خود وشما عزیزان دراین روزهای ملال آور دارم

نظر

• eco777
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 677

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

همستر خودش داره برامون سکه ماین میکنه، ببینیم در نهایت این بیشتر بهمون خیر میرسونه یا بورس غارتکده. البته با این تفاوت که این فقط یه بازی هست و بورس محل سرمایه گذاری !

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
          خیلی بعید هست دولت در انتهای کارشم شده تمایل نداشته باشه که بورس را مثبت کنه. چند سال بورس را سرکوب کردن برای سال آخر ولی این کوتاه شدن عمر دولت تمام کاسه کوزه هاشون را به هم ریخت. الانم دیگه بخوان هم احتمالا نتونن روند بورس را تغییر بدن.
          این دولت و بخصوص تیم اقتصادیش به تمام معنی خَسِرَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَةَ شد.

نظر

• amir12
            عضو فعال
            • Apr 2020
            • 703

کسانیکه صبر کافی ندارند ، نقدشدن شاید به صلاح باشد!!!

آینده خیلی مبهم هست !!!

نظر شخصی
            403/3/20

نظر

• شاهان
              ستاره دار (1)
              • Aug 2022
              • 1761

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
              کسانیکه صبر کافی ندارند ، نقدشدن شاید به صلاح باشد!!!

آینده خیلی مبهم هست !!!

نظر شخصی
              403/3/20
              ب نظرتون خیلی دیر نیست برای این حرف !!!!
              چرا بورسی جماعت عادت داره همیشه نزدیک سقف بخره و نزدیک کف بفروشه !!! چرا میگن 70 درصد اومدن پولارو بدن برن .
              بحث من برگشت بازار از امروز یا ... نیست . حرف من اینه ک واقعا گفتن چنین حرفی در این قیمت ها جایز نیست . الان خیلی از سهم ها ب پر بر ای 3 تا 4 رسیدن ک بی سابقه هست

نظر

• amir12
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 703

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                چرا بورسی جماعت عادت داره همیشه نزدیک سقف بخره و نزدیک کف بفروشه !!! چرا میگن 70 درصد اومدن پولارو بدن برن .
                بحث من برگشت بازار از امروز یا ... نیست . حرف من اینه ک واقعا گفتن چنین حرفی در این قیمت ها جایز نیست . الان خیلی از سهم ها ب پر بر ای 3 تا 4 رسیدن ک بی سابقه هست
                در یک کشور کاملا غیر ایده آل زندگی میکنیم که خیلی چیزا بی سابقه است !!!

در یک بازار ، مهم وجود خریداران گردن کلفت عالم به علم اقتصاد روز هست نه اعذاد پی بر ای سهام !!!

تمام

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3038

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب و احترام

بازار سرمایه خیلی راحت می‌تونه از این محدوده برگشت داشته باشه و روند صعودی شروع بشه

ارادت

نظر

• شاهان
                    ستاره دار (1)
                    • Aug 2022
                    • 1761

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
                    در یک کشور کاملا غیر ایده آل زندگی میکنیم که خیلی چیزا بی سابقه است !!!

در یک بازار ، مهم وجود خریداران گردن کلفت عالم به علم اقتصاد روز هست نه اعذاد پی بر ای سهام !!!

تمام
                    این غیر ایده آل 2 هفته ای مگه بوجود اومده
                    40 ساله همینه
                    اتفاقا پی بر ای سهم یکی از عوامل مهم حفظ سرمایس

نظر

• ali1380
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 373

پیش بینی شاخص کل در دوره 4 ساله ریاست جمهوری رئیس جمهور آینده چیست؟؟؟؟
                      مطالب ارایه شده نظر شخصی می باشدو هیچگونه پیشنهادوسیگنال خرید یا فروش نمیباشد

نظر

• ali1380
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 373

در اصل توسط ali1380 پست شده است View Post
                        پیش بینی شاخص کل در دوره 4 ساله ریاست جمهوری رئیس جمهور آینده چیست؟؟؟؟
                        به نظر شخصی من در 4 سال ریاست جمهوری ،رئیس جمهور اینده ،فارغ از هر کسی که باشد میخواهد رئیس جمهور بغال سر کوچه باشد یا فلان شخصیت سیاسی.....شاخص کل تا محدوده بین 18 تا 22 میلیون خواهد کرد یا شاخص را از 18 میلیون اندی بر میگردانند و رشد را متوقف میکنند یا از 22 میلیون....

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 825

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب و احترام

بازار سرمایه خیلی راحت می‌تونه از این محدوده برگشت داشته باشه و روند صعودی شروع بشه

ارادت
                          درود
                          شما نشانه ای مبنی بر صعودی شدن بازار مشاهده میکنین؟یا صرفا حس و حدس شماست؟
                          ارادت

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3751

به نظر شخصی من در 4 سال ریاست جمهوری ،رئیس جمهور اینده ،فارغ از هر کسی که باشد میخواهد رئیس جمهور بغال سر کوچه باشد یا فلان شخصیت سیاسی.....شاخص کل تا محدوده بین 18 تا 22 میلیون خواهد کرد یا شاخص را از 18 میلیون اندی بر میگردانند و رشد را متوقف میکنند یا از 22 میلیون....
                            دلار رو چند میلیون می بینی ؟؟

نظر

• ali1380
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 373

دلایل این که شاخص باید به بین 18 تا 22 میلیون برسد
                              1-تورم بیش از 300 درصدی در طول سه سال دولت فعلی که به زودی به دولت گذشته تبدیل خواهد شد....
                              2- سه نرخ شدن بنزین یا تک نرخی شدن بنزین....در هر دو صورت چه تک نرخی شود جه سه نرخی،افزایش قیمت قابل توجهی خواهد داشت که باعث تورم خواهد شد....
                              3- عدم رشد شاخص بورس در دولت فعلی که به دولت گذشته تبدیل خواهد شد....
                              4- قیمت بیش از 70 درصد شرکت ها از سال 1399 تا 1403 تقریبا به نصف کاهش یافتن....
                              5-افزایش شرکت های پذیرفته شده در بورس و فرابورس از طریق عرضه اولیه....
                              6-افزایش قیمت نرخ دلار
                              7- از همه این ها مهمتر که سهامدار خرد یعنی مردم در بازار بورس دیگه سهامدار نیستن همگی یعنی اکثریت با ضرر فروختن رفتن....انهایی هم که هستند جزء حرفه های بورس هستن که شاخص و قیمت سهم به هر عددی برسد در بورس هستند و تنها جابه جا میشوند یعنی این سهم را میفروشند چه با سود یا باضرر ومیروند سراغ سهم دیگری...
                              پس شاخص بیست میلیونی دور از انتظار در ریاست جمهوری رئیس جمهور آینده نیست.....

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1485

به نظر من یکی از نشانه های حرکت بازار زیر نظر گرفتن نماد خصدرا هست
                                خصدرا با شاخص حرکت میکنه

نظر

در حال کار...
                                X