جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shdoosti
    عضو فعال
    • Aug 2022
    • 351

پاسخ : جــــو بــــازار

یکی از بزرگترین مشکلات بازار صندوقها هستند که با سرمایه های سنگین فروشنده میشن و جلوی رشد بازار رو میگیرند. یکی از قوانین باید این باشه که یونیت های جدید صادر شده، باید طی دو روز کاری حتما به سهام تبدیل بشند. اینطوری اگر صندوقها یونیت جدید صادر کنند باید فورا پول رو به بازار سهام تزریق کنند نه اینکه یونیت ها رو به بانک منتقل کنند.

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1712

فوری و مهم برای بازار

مصوبه نرخ گاز خوراک و سوخت صنایع باطل شد

بدین ترتیب قیمت نرخ گاز خوراک 7 هزار تومانی برای شرکتهای پتروشیمی و گاز 4 هزار تومانی صنایع، برای 5 ماه ابتدایی سال 1402 ملغی شد و وجاهت قانونی ندارد.

نظر

• زار عی
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 438

[QUOTE=shimaalovelygirl;1093698]فروش 90درصد سهام و صندوق هایم در 16-04-1403 و فروش باقیمانده آنها تا امروز.کامل نقد شدم.بنده به تازگی فول سهم شده بودم،ولی اشتباه کردم.
        با 10درصد بالاتر از اصل سرمایه ام در مرداد 99.یعنی طی 4سال فقط 10درصد سود کردم،به عبارتی سالی 2.5درصد بانکی ناقابل.اگر پولم را در حساب قرض الحسنه بانکی می خواباندم،بدون شک الان خودرو یا کالا یا مبلغ چشمگیری برنده قرعه کشی شده بودم.
        بنده این زیان هنگفت را مرهون خدمات بی شائبه و 24ساعته اساتید حرفه ای این سایت من جمله جناب میثم شیرپاستوریزه،پرواز،بهرام خان نامدار،گالیور،فین،کاریشنا،orumbource،hasan666،زارع ی و .... هستم.من یاد گرفتم که تو ایران چیزی به نام انصاف و عدالت و سهیم شدن در سود شرکتها وجود ندارد و دروغی بیش نیست.اینجا آشغالدونی ای بیش نیست.و نباید پی حرف دیگران رفت.من ساده لوح گول پولدارشدن عده ای متوهم از طریق بورس را خوردم و طی 4سال با تورم حداقل 800درصدی،فقط توانستم به اصل سرمایه خودم برسم.
        گور بابای عشقی و خاندوزی و فرزین و سازمان بورس و هرچی سهم و سهام و اوراقه.برای همیشه از این بازار نحس و کثافت و سراسر دزدی بورس تهران که چیزی جز زیان عایدم نکرد،خارج میشوم و خداروشکر میکنم که بیشتر ازین صبرنکردم و از اسارت دراومدم.
        جناب میثم شیرپاستوریزه هم که حس میکنه عمر حضرت نوح داره،ما رو گمراه کرد و حالا دوباره فاز گمراه کردن ی عده دیگه را برداشته است.ولی من شک دارم عنوان خرید و فروش های اینجا صحت داشته باشد و اگر هم داشته باشد،در حد 500هزار تومان خرید است،و نه بیشتر.
        عطای بورس را به لقایش می بخشم.و سرمایه خودم را برای همیشه از بورس و سهم و صندوق دور نگه خواهم داشت.
        خدا نگهدار همگی...
        [/QUOT

سلام
        آبجی اگر ارزانتر از بازار سهام جایی پیدا کردی به ما هم بگو

الان اصلا وقت فروش سهم نیست ی نگاه به نمودار ها کن ببین کجا داری با سهام خدا حافظی می کنی

از طرفی به نظرم نگاه دکتر پزشکیان به بازار سهام کاملا متفاوت با دولت قبلی خواهد بود

بازم خودت می دونی انشا الله بیرون از بازار سهام ضرر هات جبران شود
        آخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2024/07/22, 17:58.
        هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
        هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2208

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
          یکی از بزرگترین مشکلات بازار صندوقها هستند که با سرمایه های سنگین فروشنده میشن و جلوی رشد بازار رو میگیرند. یکی از قوانین باید این باشه که یونیت های جدید صادر شده، باید طی دو روز کاری حتما به سهام تبدیل بشند. اینطوری اگر صندوقها یونیت جدید صادر کنند باید فورا پول رو به بازار سهام تزریق کنند نه اینکه یونیت ها رو به بانک منتقل کنند.
          تا زمانی که صندوقهای ربا و نزول خواری و سفته بازی ساعتی و دقیقه ای در بازارهای مخرب طلا و ارز خارجی و مواد اولیه در ایران تعطیل نشوند ،
          نا زمانی که بهره بانکی در ایران مثل سایر کشورهای دنیا تک رقمی نشود ،
          تا زمانی که مشابه همه کشورهای دنیا ، احتکار زمین به هر مقدار ، جرم و جنایت تلقی نشود ، و بلا استفاده کردن املاک جریمه و مالیات سنگین نداشته باشد

در این کشور اس لامی هر روز همین بساط است ،
          هجوم سرمایه ها و استعدادها به سمت دلالی ساعتی و دقیقه ای بین بانک و صندوق و ارز خارجی و طلا و املاک
          و متعاقبا فقر و فلاکت روز افزون هشتاد درصد مردم ، حتی اگر ده تا فاز جدید به پارس جنوبی و شمالی اضافه کنند.

نظر

• shdoosti
            عضو فعال
            • Aug 2022
            • 351

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            فروش 90درصد سهام و صندوق هایم در 16-04-1403 و فروش باقیمانده آنها تا امروز.کامل نقد شدم.بنده به تازگی فول سهم شده بودم،ولی اشتباه کردم.
            با 10درصد بالاتر از اصل سرمایه ام در مرداد 99.یعنی طی 4سال فقط 10درصد سود کردم،به عبارتی سالی 2.5درصد بانکی ناقابل.اگر پولم را در حساب قرض الحسنه بانکی می خواباندم،بدون شک الان خودرو یا کالا یا مبلغ چشمگیری برنده قرعه کشی شده بودم.
            بنده این زیان هنگفت را مرهون خدمات بی شائبه و 24ساعته اساتید حرفه ای این سایت من جمله جناب میثم شیرپاستوریزه،پرواز،بهرام خان نامدار،گالیور،فین،کاریشنا،orumbource،hasan666،زارع ی و .... هستم.من یاد گرفتم که تو ایران چیزی به نام انصاف و عدالت و سهیم شدن در سود شرکتها وجود ندارد و دروغی بیش نیست.اینجا آشغالدونی ای بیش نیست.و نباید پی حرف دیگران رفت.من ساده لوح گول پولدارشدن عده ای متوهم از طریق بورس را خوردم و طی 4سال با تورم حداقل 800درصدی،فقط توانستم به اصل سرمایه خودم برسم.
            گور بابای عشقی و خاندوزی و فرزین و سازمان بورس و هرچی سهم و سهام و اوراقه.برای همیشه از این بازار نحس و کثافت و سراسر دزدی بورس تهران که چیزی جز زیان عایدم نکرد،خارج میشوم و خداروشکر میکنم که بیشتر ازین صبرنکردم و از اسارت دراومدم.
            جناب میثم شیرپاستوریزه هم که حس میکنه عمر حضرت نوح داره،ما رو گمراه کرد و حالا دوباره فاز گمراه کردن ی عده دیگه را برداشته است.ولی من شک دارم عنوان خرید و فروش های اینجا صحت داشته باشد و اگر هم داشته باشد،در حد 500هزار تومان خرید است،و نه بیشتر.
            عطای بورس را به لقایش می بخشم.و سرمایه خودم را برای همیشه از بورس و سهم و صندوق دور نگه خواهم داشت.
            خدا نگهدار همگی...
            شما کل سرمایه رو مرداد 99 وارد کرده بودید؟

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

خاندوزی بابت ضرری که به صنایع و بورس و سرمایه مردم زد باید تیر بارون بشه مرتیکه بی شرف

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 1969

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                خاندوزی بابت ضرری که به صنایع و بورس و سرمایه مردم زد باید تیر بارون بشه مرتیکه بی شرف
                چاکریم
                تیرباران
                حیف تیر
                باید بندازنش تو قفس شغالا
                شغالا تیک پارش کنن
                شغالا هم سیر شن
                دعاگو شوند
                [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

دوران رباخواری و رانت خواری باید تموم بشه چون دیگه کشور، مردم و اقتصاد تاب تحمل این تورم بالا را ندارن و این روند قطعا منجر به فروپاشی اقتصادی خواهد شد. البته از بالا هم این رو خوب متوجه شدن و برا همین دارن کمی روی خوش به تغییرات نشون میدن.
                  با فرض اینکه هدف را قرار دادن تورم زیر ۲۰ و بعد خوشبینانه تورم تک رقمی، الان خرید سهم های بنیادی با سود عملیاتی و پی بر ای زیر۵ و ۴ تقریبا ریسک فری هست.
                  قوانین ضد تولیدی نیز به نظر میاد یکی یکی دارن لغو میشن و با روی کار اومدن تیم اقتصادی جدید احتمالا شاهد بهبود شرایط خواهیم بود.

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1092

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    دوران رباخواری و رانت خواری باید تموم بشه چون دیگه کشور، مردم و اقتصاد تاب تحمل این تورم بالا را ندارن و این روند قطعا منجر به فروپاشی اقتصادی خواهد شد. البته از بالا هم این رو خوب متوجه شدن و برا همین دارن کمی روی خوش به تغییرات نشون میدن.
                    با فرض اینکه هدف را قرار دادن تورم زیر ۲۰ و بعد خوشبینانه تورم تک رقمی، الان خرید سهم های بنیادی با سود عملیاتی و پی بر ای زیر۵ و ۴ تقریبا ریسک فری هست.
                    قوانین ضد تولیدی نیز به نظر میاد یکی یکی دارن لغو میشن و با روی کار اومدن تیم اقتصادی جدید احتمالا شاهد بهبود شرایط خواهیم بود.

آره جون خودت
                    4سال پیش هم همینو می گفتی.درواقع 4ساله داری همش روضه میخونی واسه مردم

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1092

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      ببخشید آبجی ..اینایی که اسم بردی دعوتت کردن خرکشت کردن سرمایه تو بیاری تو این بازار ؟؟؟یا اینا بودن نذاشتن نقد کنی و از بازار خارج بشی تا الان ؟؟؟وقتش نرسیده مسولیت کاراتو قبول کنی ؟؟
                      تک تک اینها و خصوصا خود تو در قبال زیان بنده و دیگر کاربران سایت بورسی مسوول و مقصر هستید.جناب جوجه دلال پراید و پیکان...

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1092

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        برای باقی ماندگان بورس خبر خوبیه
                        موفق باشید
                        کسی که 16-17ساله تو بورسه و با این همه تجربه،دوباره گول میخوره و زیان می بینه، بهتره بره خودشو دار بزنه،تا اینکه بیاد اینجا قمپوز در کنه...

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

آره جون خودت
                          4سال پیش هم همینو می گفتی.درواقع 4ساله داری همش روضه میخونی واسه مردم
                          دوباره وسوسه نشی با حرف این و اون سهام بخری بیفتی توی چاه سرمایه باباتو نابود کنی. همین چهار سال اگه سود بانکی گرفته بودی خیلی جلو بودی.

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8706

کسی که 16-17ساله تو بورسه و با این همه تجربه،دوباره گول میخوره و زیان می بینه، بهتره بره خودشو دار بزنه،تا اینکه بیاد اینجا قمپوز در کنه...
                            دور دور ناجوانمردیه

مثل اینه پیر مرشد را جوجه فکولی ها با ریا و کلک وسط میدون بازار جلوی چشم همه ناکار کنند .

اونوقت همین ابلهان نظاره گر مثل شما میان و کوری میخواند.

بجای این که بروند وسط و جلوی جوجه فوکلی های ناجوانمرد بایستند.

خجالت بکش .

حرمت نگه دار

فرقت با فوکلی ها چیه؟

اوفتاد؟

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8706

من جای ناظر بودم شیما را میفرستادم آب خنک بخوره چند هفته.

حرمت نگه نمیداره.

زخم میزنه فقط.

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 911

بلبل بی دل تو عمر خواه که آخر
                                باغ شود سبز و سرخ گل به در آید
                                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار