جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3767

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    تک تک اینها و خصوصا خود تو در قبال زیان بنده و دیگر کاربران سایت بورسی مسوول و مقصر هستید.جناب جوجه دلال پراید و پیکان...
    ما نبودیم اون ۲۰۷ قراضه تو هم به باد داده بودی الان باید با پی کی اینور اونور می رفتی ...?

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3767

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      دوباره وسوسه نشی با حرف این و اون سهام بخری بیفتی توی چاه سرمایه باباتو نابود کنی. همین چهار سال اگه سود بانکی گرفته بودی خیلی جلو بودی.
      این تا ریال اخر سرمایه رو به باد نده آروم نمیگگیره !!
      فردا پس فردا با حرف یکی دیگه میره تو یه بازار دیگه...خودشو اساسی میتکونه ..راحت میاد میشینه خونه ...

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        من جای ناظر بودم شیما را میفرستادم آب خنک بخوره چند هفته.

حرمت نگه نمیداره.

زخم میزنه فقط.
        گالیور ...

بگذار
        حرف بزنه ...

زیان دیده هست و حرفش
        نیش داره اما توهین نداره

بنده هم
        2 بار در همین ماه رفتم آب خنک خوری و حبس و مسدود شدن ... که حقم بود چون در انتخابات تند رفتم

آزادی بیان و نقد و انتقاد خوبه و البت توهین و افترا خوب نیست ...
        .

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          ...

زیان دیده هست و حرفش
          نیش داره اما توهین نداره

...
          هم نیش داره .. هم بامزه است!!
          مثلا وقتی سعی میکنه امیدازاد رو کوچیک کنه .. اول‌ها میگفت دلال .. بعد یه مدت شد جوجه دلال!! .. حالا این دفعه با جوجه دلال هم دید اونطور که باید و شاید دلش خنک نمیشه .. گفت جوجه دلال پراید و پیکان!! /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3767

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            هم نیش داره .. هم بامزه است!!
            مثلا وقتی سعی میکنه امیدازاد رو کوچیک کنه .. اول‌ها میگفت دلال .. بعد یه مدت شد جوجه دلال!! .. حالا این دفعه با جوجه دلال هم دید اونطور که باید و شاید دلش خنک نمیشه .. گفت جوجه دلال پراید و پیکان!! /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
            عیب نداره ..ازش به دل نگیرید !!!!اگه با این صحبتاش ریالی از ضرراش جبران میشه ..بذار هرچی دلش میخواد بار ما کنه !!

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1713

کسی که 16-17ساله تو بورسه و با این همه تجربه،دوباره گول میخوره و زیان می بینه، بهتره بره خودشو دار بزنه،تا اینکه بیاد اینجا قمپوز در کنه...
              گول نخوردم رذالت و کثیفی و بی شرفی مسئولین رو دست کم گرفتم
              من موندم و میمونم چون ضرر بورس رو فقط خودش میتونه جبران کنه

سود رویایی که تو 3 سال کردم طمع ورم داشت کسی من یکی رو گول نزد
              اتفاقا روزی که حسن گفت پولو بیارین تو بورس طلا و دلار جای سرمایه گذاری نیست دقیقا یادمه دو دستی زدم تو سرم معلوم بود کار تمومه ولی به خاطر شرایط شخصی خارج نشدم از بازار تازه دوره حسن من یکی ضرر نکردم ...
              خدا این جمهور شهید رو تو بدترین جای جهنم نگه داره هر ضرری دیدیم دوره این لعنت لله علیه بوده
              گذشته از اخلاقیات که معتقد به خرید دلار و دلالی ماشین و...نیستم هر جا ببری پولتو بزاری بالاتر بره فقط بابت تورمه ،سود نیست ....مگر اینکه دائم خرید و فروش بکنی و چیزی رو که بالاتر فروختی پایین تر بخری اونم با شیره مالیدن سر این و اون
              بالا رفتن پول تو سایر بازارها فقط حفظ اصل پوله تو بهترین حالت، ارزش افزوده ای نداره مگر گفتم با دلالی

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 1969

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                عیب نداره ..ازش به دل نگیرید !!!!اگه با این صحبتاش ریالی از ضرراش جبران میشه ..بذار هرچی دلش میخواد بار ما کنه !!
                چاکریم
                امسال دوتا استین قبا مون بالا بزنیم
                اول شیخ مسعود رو دوماد کنیم جمیله رو بندازیم به جونش:D
                دوم این شیما خانم رو عروس کنیم میثم خان رو بندازیم به جونش/.:biggrinsmiley.:/
                نصف مشکلات حل میشه
                کاربرا سایت یه چیزی دل بگیرید
                نذر اشیخ ملا مسعود کنید
                بلکه گره گشاده شه/:.yead.:/
                [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3767

در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است View Post
                  چاکریم
                  امسال دوتا استین قبا مون بالا بزنیم
                  اول شیخ مسعود رو دوماد کنیم جمیله رو بندازیم به جونش:D
                  دوم این شیما خانم رو عروس کنیم میثم خان رو بندازیم به جونش/.:biggrinsmiley.:/
                  نصف مشکلات حل میشه
                  کاربرا سایت یه چیزی دل بگیرید
                  نذر اشیخ ملا مسعود کنید
                  بلکه گره گشاده شه/:.yead.:/
                  ...اژدرخان ..میثم بیچاره چه هیزم تری بهت فروخته آخه ؟؟این رسم رفاقت نیست به ولله ...

نظر

• shdoosti
                    عضو فعال
                    • Aug 2022
                    • 351

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    به نظرم ایشون دروغ میگه. احتمالا 500 میلیون اولش اورده سهام خریده، مرداد 99 شده 2 میلیارد. باباش گفته بفروش این نفروخته. نگهداشته تا الان که چند روز پیش با 10 درصد سود نسبت به پیک مرداد 99 فروخته که میشه 2.2 میلیارد تومن. سوال پرسیدم که همه سرمایه رو مرداد 99 سهم خریدین که جواب نداد. ایشون از خیلی از فعالین بازار بهتر عمل کرده.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8768

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      گول نخوردم رذالت و کثیفی و بی شرفی مسئولین رو دست کم گرفتم
                      من موندم و میمونم چون ضرر بورس رو فقط خودش میتونه جبران کنه

سود رویایی که تو 3 سال کردم طمع ورم داشت کسی من یکی رو گول نزد
                      اتفاقا روزی که حسن گفت پولو بیارین تو بورس طلا و دلار جای سرمایه گذاری نیست دقیقا یادمه دو دستی زدم تو سرم معلوم بود کار تمومه ولی به خاطر شرایط شخصی خارج نشدم از بازار تازه دوره حسن من یکی ضرر نکردم ...
                      خدا این جمهور شهید رو تو بدترین جای جهنم نگه داره هر ضرری دیدیم دوره این لعنت لله علیه بوده
                      گذشته از اخلاقیات که معتقد به خرید دلار و دلالی ماشین و...نیستم هر جا ببری پولتو بزاری بالاتر بره فقط بابت تورمه ،سود نیست ....مگر اینکه دائم خرید و فروش بکنی و چیزی رو که بالاتر فروختی پایین تر بخری اونم با شیره مالیدن سر این و اون
                      بالا رفتن پول تو سایر بازارها فقط حفظ اصل پوله تو بهترین حالت، ارزش افزوده ای نداره مگر گفتم با دلالی

خود من در مرداد 99 در اوج شاخص سیگتال خروج دادم.
                      خوب یادمه

سر ایرانخودرو که همه میگفتند جا داره ولی درست دو سه روز بعدش زودتر از شاخص ریخت.
                      سر بانک آینده که یادمه با یکی بدجور درگیر شدم.

سر شاخص کل.

حتی یکجورایی هم به تورم گیر دادیم که متاسفانه ازش سو استفاده هم شد تا امروز ولی نفهمیدند که اگر پول در بازار سرمایه و تولید نیاد یعنی اصل تورم تورم و نه فرع تورم.

سال 99 مشخص بود که میریخت بازار.

ولی از آنجایی که معتاد بازاریم و قبولش داشتیم و داریم هی ورود زدیم و بازار ریخت.
                      پاینتر ورود زدیم بازار باز ریخت.
                      پاینترش وارد شدیم ولی باز ریخت.

بازار ته نداشت تا این که بازار قفل شد.

با هیچ اصول تکنیکال و فاندمنتال توجیه نداشت رفتار بازار.

یکهویی شد آبشار نیاگاره.

کی تصور میکرد 4 سال خروج پول داشته باشیم.

مگه داشتیم تا اون دوران.
                      از سال 76 چنین رفتاری در بورس تا سال 99 بی سابقه بود.

احدی هم نمیتونست پیش بینی بکنه.

همونطور که احدی نمیتونه الان پیشبینی بکنه که بازار کی برخواهد گشت.

ولی من دوباره شروع به معاملات ریز کردم.

هر کسی مسئول معاملات و تصمیمات خودشه.

آویزونهایی هم که میان نق میزنند ته بی معرفتی هستند.

یکی از سیاهترین کارنامه های ج ا ا با دعوت صریح حضرات در اوج قیمتها !!!!!
                      این در حالی است که در زمان برگشت بازار حضرات سکوت پیشه میکنند.

هرگونه اظهار نظر رسمی حضرات در خصوص بازار تخلف محض است.
                      آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/07/23, 20:20.

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1114

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

خود من در مرداد 99 در اوج شاخص سیگتال خروج دادم.
                        خوب یادمه

سر ایرانخودرو که همه میگفتند جا داره ولی درست دو سه روز بعدش زودتر از شاخص ریخت.
                        سر بانک آینده که یادمه با یکی بدجور درگیر شدم.

سر شاخص کل.

حتی یکجورایی هم به تورم گیر دادیم که متاسفانه ازش سو استفاده هم شد تا امروز ولی نفهمیدند که اگر پول در بازار سرمایه و تولید نیاد یعنی اصل تورم تورم و نه فرع تورم.

سال 99 مشخص بود که میریخت بازار.

ولی از آنجایی که معتاد بازاریم و قبولش داشتیم و داریم هی ورود زدیم و بازار ریخت.
                        پاینتر ورود زدیم بازار باز ریخت.
                        پاینترش وارد شدیم ولی باز ریخت.

بازار ته نداشت تا این که بازار قفل شد.

با هیچ اصول تکنیکال و فاندمنتال توجیه نداشت رفتار بازار.

یکهویی شد آبشار نیاگاره.

کی تصور میکرد 4 سال خروج پول داشته باشیم.

مگه داشتیم تا اون دوران.
                        از سال 76 چنین رفتاری در بورس تا سال 99 بی سابقه بود.

احدی هم نمیتونست پیش بینی بکنه.

همونطور که احدی نمیتونه الان پیشبینی بکنه که بازار کی برخواهد گشت.

ولی من دوباره شروع به معاملات ریز کردم.

هر کسی مسئول معاملات و تصمیمات خودشه.

آویزونهایی هم که میان نق میزنند ته بی معرفتی هستند.

یکی از سیاهترین کارنامه های ج ا ا با دعوت صریح حضرات در اوج قیمتها !!!!!
                        این در حالی است که در زمان برگشت بازار حضرات سکوت پیشه میکنند.

هرگونه اظهار نظر رسمی حضرات در خصوص بازار تخلف محض است.
                        احد را کاری ندارم،ولی معتقدم شخصی که 20-30ساله تو بورس تهران بوده و هست و همه چیشو دیده و تجربه کرده،الان باید بتونه روند کلی بازار آینده را پیش بینی کند. آقای گالیور محترم لطفاً خالی نبندید.خود من تو سایت قبلی بودم و هیچ سیگنال خروج جدی در مرداد۹۹ از شما ندیدم.بالعکس روی شاخص ۱۷۰۰ که بازار سبز شد،شروع به جوپراکنی نمودید که دیگه ریزش تمام شد و رفتیم که رفتیم.اگر شما یا بهرام خان یا آقا شیره نتوانید پیش بینی کنید،مشخصا عمر خود را در بورس تلف نموده اید،و ادعاهای شما در مورد کسب بازدهی بالا کذب محض است.در همین ریزش اردیبهشت پارسال،هیچکدام از شماهایی که اینقدر ادعای مهارت و تجربه دارید،کوچکترین سیگنال خروج منطقی ندادید.یعنی هیچکس نمی‌دانست دولت داره چیکار میکنه؟فقط نوسانگیرانی تو این سایت هستند که کار هر روزه شان سیگنال منفی و جوسازی منفی برای شکار سهم و فروش بلافاصله آن است.
                        همین الان هم هیچکدام از شما،توان تحلیل روند کلی بازار طی ماه‌های آینده را ندارید،چه برسه به پیش بینی...
                        قبول کنید شما فقط داستان نویس هستید ،نه بورسی واقعی...

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8768

احد را کاری ندارم،ولی معتقدم شخصی که 20-30ساله تو بورس تهران بوده و هست و همه چیشو دیده و تجربه کرده،الان باید بتونه روند کلی بازار آینده را پیش بینی کند. آقای گالیور محترم لطفاً خالی نبندید.خود من تو سایت قبلی بودم و هیچ سیگنال خروج جدی در مرداد۹۹ از شما ندیدم.بالعکس روی شاخص ۱۷۰۰ که بازار سبز شد،شروع به جوپراکنی نمودید که دیگه ریزش تمام شد و رفتیم که رفتیم.اگر شما یا بهرام خان یا آقا شیره نتوانید پیش بینی کنید،مشخصا عمر خود را در بورس تلف نموده اید،و ادعاهای شما در مورد کسب بازدهی بالا کذب محض است.در همین ریزش اردیبهشت پارسال،هیچکدام از شماهایی که اینقدر ادعای مهارت و تجربه دارید،کوچکترین سیگنال خروج منطقی ندادید.یعنی هیچکس نمی‌دانست دولت داره چیکار میکنه؟فقط نوسانگیرانی تو این سایت هستند که کار هر روزه شان سیگنال منفی و جوسازی منفی برای شکار سهم و فروش بلافاصله آن است.
                          همین الان هم هیچکدام از شما،توان تحلیل روند کلی بازار طی ماه‌های آینده را ندارید،چه برسه به پیش بینی...
                          قبول کنید شما فقط داستان نویس هستید ،نه بورسی واقعی...

پس حواست نبوده که ندیدی که نوشتم شاخص پره و میریزه و به ایرتخودرو و بانک آینده هم اشاره کردم.

اگر قرار بود کسایی که اینجا هستند همه چیز را درست پیش بینی کنند میشدند وارن بافت و جورج سوروس میرفتند شرکت میزدند خودشون و مشاوره میدادند و نمیودند اینجا با شما دمخور شوند.

پس نامعقول مطلب نزن. همه بچه های اینجا در یک سطح هستند و نه بیشتر و نه کمتر.

راه دور چرا برویم.
                          منتخب ها و یا فراهانی و جمشیدها همه بازار را ترک کردند.
                          بله آنها توانشان بالاتر بود چه بسا رانت داشتند و به بالایی ها وصل بودند که همینطور هم بود.

پس اگر کسی اینجا مونده خودیه
                          و گیر دادن شما بی ربطه.

توقع بی موردی دارید شما از افراد.

یکی اون راه را انتخاب میکند و دنبال رانت میرود و یکی نون کارش را میخودر چه بسا زیانش را میکشد.

شما کی باشی که امر و نهی کنی.

برو تالار سعادت آباد دنبال رانت بگرد. هستند زیاد افرادی که آنجا به بروبچ بالا وصل هستند.
                          واسه چی اینجا معطلی و گیر میدی به
                          داستان نویسها.

نبینمت دیگه اینجاها.
                          اگر هم میای خصمانه نیا مهربان بیا.

همه زحم خوردند نمک نپاش رو زخمشان.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/07/24, 09:54.

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8768

این زماهان یک در میون صف خرید و فروشه.

گ.. گیجه گرفتند سهامدارهاش.

یا تازه واردمون بیمه ایران با اون همه ثروت و زمین و مستغلات یک روز صف خریده و یک روز صف فروش.

یا اون غدیس با سوپر گزارشش هنوز 1840 معامله میشود و نوتنست 1900 را رد کند.

حال بازار اصلاً خوب نیست.

پول تو بازار نیست.

امت به نوسان 2-5% قانع هستند و تا میگیرند فروشنده میشوند.

هیچکس هم نیست دولت روحانی را مواخذه کند.
                            چه رسد شخص روحانی را.

همه دنبال یک ناجی هستند. رئیسی مرحوم یا پزشکیان یکه بزن.

ایران مشکل ساختاری و فاندمنتال جدی دارد.

تا یکچیزی گند میخورد نسبت میدهندش به تحریم و آمریکا
                            و وقتی نمیتوانند ربطش دهند به تحریم، هیچکس حتی همین شیما ازش هیچ حرفی نمیزنه و خودی ها را مقصر اعلام میکنند.

کشور هم نه وزیری دارد و نه رئیس جمهور که بپرسد واسه چی هر روز در بازار سرمایه خروج پول را شاهد هستیم.

آقا هم که قربونش بشوم فقط در سال 99 فرمودند بیایید ولی دیگه پی اش را نگرفتند که چه محشر کبرایی و کربلایی در بورس رقم خورد.

رئیس سازمان و شرکت بورس هم که پشت میز نشین بدبختی بیش نیستند.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/07/24, 10:06.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8768

تا حالا دیدید شیما خطاب به آقا و ریاست جمهور و وزیر بنویسه !!؟؟

مسببان اصلی سقوط 99 که مردم گروه گروه میرفتند کد بورسی میگرفتند و همه را به خاک و خون کشیدند.
                              مسلمه که دیگه برنمیگردند.
                              دیگه چیزی ندارند برگردند.

صرفاً دنبال تحلیلگر میگرده شیما.
                              در بازاری که نه شاخصش شاخصه و نه معاملاتش طبیعی بلکه توسط رباتها و بازارگردانها و صندوقها رسماً و علناً دستکاری میشود.

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 912

اصلاً كل بازار گيج كننده هست اينهمه افت كرده بازار و شاخص همون شاخص 4 سال پيش هست هنوز كسي جرات نداره ريسك كنه تو اين بازار. اميدوار ماندن به اين بازار سخت هست. دولت بعد هم بشدت در تنگناي مالي هست و تا گشايش در تحريم ايجاد نشه بناچار دستش در جيب شركتها و سهامدارها خواهد بود. بنظر بهبود بورس بدون در نظر گرفتن محرك افزايش نرخ ارز و در واقع جهش تورمي ، فقط منوط به چشم انداز مثبت رفع تحريم هاست. تا آن زمان نرخ بهره و سود سپرده ها رو هم بعيده پايين بيارن و كماكان بازار پول رقيب اصلي بازار بورس باقي خواهد ماند.
                                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X