جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : جــــو بــــازار

فکر کنم فرصت خرید خوبی در بعضی از سهامها پیش اومده

نظر

• mkamyab
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 268

حالا که اینقدر زیاد خودرو فروخته شده و بقول خود خودرو سازها هر 2 ثانیه یک خودرو فروختن چرا وضعیت سهامشون اینجوریه؟

نظر

• daylaq
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 292

ارزش معاملات تا ساعت 11 تنها 28 میلیارد تومن!!!!!!!!!!
        ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• امام قلی خان
          عضو فعال
          • Aug 2015
          • 1542

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
          حضرت امام
          در نوشتن همه آزاد هستن و کسی مانع دیگری نیست اما بر این اساس که هر سخن جاو هر نکته مکانی دارد
          دوستان فعال در این تایپیک قرار شد در این تایپیک تحلیل سهم ارایه کنند تا مورد استفاده همه باشه
          تلاش بر این هست که ظرفیت نقد پذیری داشته باشیم و نظرات خودمان را بدون توهین انتقال دهیم
          الحمدالله این فروم از باب تایپیک بسیار متنوع هست و هر گروهی با نظرات خاص میتونه مدام در جاهای خاص خودش بنویسه
          شما هم که الحمدالله پیر خردمندی هستید اقتضای سن شماست که در نهایت پختگی کلامی اظهار کنید
          چرا توهین؟؟؟
          سرکار خانم مینوی نکته ای رو به دوستان یاد اوری کرد که فاقد توهین به دیگرکاربران بود
          سزاوار نیست شنونده توهینی از جانب مخالفین یا کاربران باشد
          حضرت تاج خان! اول برس و بپرس و بعد سخنور سازمان ملل بشو. پسرم،فروم مدیر دارد و اگر صلاح بداند به من میگوید ننویس. خود نگار مینوی بسکه هر روز گیر میداد با چند نفر دیگه قرار شده سیاسی ننویسند. مدیر یا همه اعضا که همچین چیزی نخواستند. حالا هر روز می آید به من و جناب معینی گیر میدهد و مسخره بازی درمی آورد. من که چیزی نگفتم. گفتم مغرض است و وقتی هی غرض ورزی میکند و میگوید محمود خان خوب کرد! یعنی باید ذاتش هم درست کند. او اهانت کرده که من چشم چران هستم.خودش آمده باب حرف را باز کرده. مملکت هم که همه چیزش سیاسی است نمیشود بورسش سیاسی نباشد. شما فکر میکنید بورس غیر سیاسی است؟ در ثانی من اصلا 10 روز بود بخاطر شکستگی پایم ننوشته بودم. چرا آمد به من گیر داد؟ ژست خوب بودن گرفتن دیگر برای من دیر است. 4 صباح دیگر میمیرم و برایم مهم نیست اطرافیانم چه فکر میکنند که تازه نگران این باشم که در یک فضای مجازی راجع به من چه فکر میکنند. اگر میشد در فروم اعتصاب غذا کرد اعتصاب غذا میکردم تا زمانیکه نگار مینوی ذاتش را اصلاح کند و دست از کینه و عناد با کاربران بردارد. البته میدانم که من از گشنگی میمردم و او درست بشو نبود که نبود.
          به هر حال اگر نیت خیر داشتی از شما ممنونم.
          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
          از هم ندوشیم.
          با هم بنوشیم.

نظر

• azarpad
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 232

سه روزه 60 هزار خودرو فروش رفته . 38 هزار تا براي ايران خودرو . هفته اينده هفته ايران خودرو خواهد بود .

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

مدير عامل ايران خودرو : محدودیتی به لحاظ فروش خودرو از سوی گروه صنعتی ایران خودرو وجود ندارد و تا آخر اردیبهشت ماه که دوره اجرای طرح تعیین شده است، می توانیم ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو به فروش برسانیم.

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

برج 9 دارد می آید و اکبری گفته است که بعد از بودجه بورس یا میجنبد یا میجنبانندش.هرکس سهام مفت و سودده در آینده را می شناسد که یکساله سود خوبی میدهد به من هم بگوید تا پرس و سوال کنم.
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

امام جون کپشیر برای بلند مدت خوبه بخرش فکر کن یکسال پولتو گذاشتی بانک

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

راکون خان جدی میگی یا داری با من پیر مرد شوخی میکنی؟ اگر اندازه بانک سود بدهد که فرقی به حالم نمیکند که بانک بگذارم یا بورس.یک چیزی بگو که آخر عمری وقتی مردم زن و بچه ام سر قبرم دعایم کنند و بگویند اگر مردی خدا بیامرزدت که برایمان یک ارث چاق و چله گذاشتی.با تشکر
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

بسیار خوشحال میشیم که دوستان در مورد پترول و کاذر تحلیلی ارایه کنند
                      با تشکر از زحمات شما

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

نفت باطل شد

نظر

• Mahdi49
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 93

با تشکر از زحمات شما
                          باسلام خدمت دوست عزیزبنده فقط درخصوص کاذر خدمت شماعرض میکنم اول اینکه سهم ارزشمندی ازخانواده تکادوست وفرازونشیب زیادی داره وبازیگرهاش گاهی به فضامیبرن وگاهی به زمین گرم میزنن گرچه قیمتش از114تومن پایینترنیومده درباره خریدیافروشش حتماباافرادموثق مشورت کنیدچون درباره این سهم دروغ زیادی می شنویدکه بعضاافرادخبره رو دجاراشتباه ودرنتیجه مغبون میکنه-باتقدیم احترام

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

با تشکر از زحمات شما
                            سلام به دوست عزیزم،

عرضم خدمت شما که پترول سهم خوب و بنیادی ای است،

تازگی ها رئیس هیئت مدیره اش عوض شده (اگر اشتباه نکنم فارس خریدش) برای همین سود امسال (و سال های آتی) کمتر از سال های گذشته شده. این را هم مد نظر قرار بدهیم که رئیس هیئت مدیره خودش از آن بورس باز های قهار است!!! (تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل)

وضعیت پیش رویش خیلی عالی است ولی سهامداری بلند مدت می طلبد.

البته در کوتاه مدت هم به نحوی سود خوبی می تواند بدهد. به شرط اینکه قواعد بازی اش را بدانیم. قواعد بازی این سهم دست بازار گردان سهم یعنی مدبران اقتصاد (که در اصل می شود همان پترول) است. و نحوه ی فعالیت مدبران (اگر اشتباه نکنم در جستارش نوشته ام) این گونه است که در کف و صف می خرد و در سقف و صف تحویل می دهد. و این را بگذارید کنار داده ی دیگری که این روز ها در خیلی از سایت ها و گروه های تلگرامی پیشنهاد خرید این سهم را می دهند و همه می دانند که از نظر تکنیکالی در موقعیت خوبی قرار دارد و از آنجا که این روز ها همه با مفهوم حد ضرر آشنا هستند من فکر می کنم با این شرایط پترول حد ضررش را بشکند و صف فروش شود (و بعد در آن زمان خرید بهینه ما صورت بگیرد) و بعد صف فروش جمع شود و به تدریج در طی یکی دو ماه سهم به جایگاه اصلی خودش برسد...

«محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

محمدحسین صدتا زالوصفت به قربونت برن که اینقدر گلی و در فروم زحمت میکشی. ای کاش یک کدامتان تکنیکال را به من یاد میدادید.
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                                محمدحسین صدتا زالوصفت به قربونت برن که اینقدر گلی و در فروم زحمت میکشی. ای کاش یک کدامتان تکنیکال را به من یاد میدادید.
                                سلام بر امیر و فرمانده ی عزیز،
                                اختیار دارید، شکست نفسی می فرمایید. به علاوه بنده بلد نیستم، فقط دیدم آن زیر یک خط می توان کشید من هم کشیدم و با توجه به اینکه الان اکثر سهامداران خرد دارند وعده ی خرید پترول را به هم می دهند حدس زدم آن خط بشکند. (که فقط در حد حدس است، نه بررسی تکنیکالی)
                                موفق باشید، یا علی
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X