کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز هم با تاپیکو شاخص رو مثبت نگه داشتند.
مبارکشون باشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
وبصادر با وجود اینکه قیمت پایانی اندک مثبتی داره ولی فشار میاره که کف 86 تومنی رو بشکنه البته این کف ،کف خیلی مهمی نیست ولی کف 84 تومن مهمه.
ضمن اینکه مدتیه زیر خط روند صعودی 10 ماهه خودش معامله میشه و از اون جنب و جوش قبلی افتاده.
بهرحال شکست کف 84تومنی بمنزله فشار فروش و شاید رسیدن به 78 تومن باشه
به نظر میرسه با این وضعیت موجود در اقتصاد و گزارش های شرکتهای زیر مجموعه بانکها، eps نهایی امسال بانکها به کمتر از 10 تومان ! برسه
عطش بازار برای تدبیری ماشینی
کد خبر: ۲۵۲۷۲۹
۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
یادداشت دریافتی- سیدصادق محمدی وفایی؛ میگویند - و به طنز میگویند- یکی از نامزدهای نمایندگی مجلس یا ریاست جمهوری در نطق انتخاباتی خود خطاب به مردم وعده میداد که «اگر بنده را انتخاب کنید با مارکسیسم، امپریالیسم، سوسیالیسم، اومانیسم، فمنیسم و اپورتونیسم به شدت مقابله میکنم و به هیچکدام از آنها فرصت و اجازه نمیدهم در آرامش و رفاه مردم کمترین خدشهای پدید آورند.»
در این هنگام، پیرمردی رنجور از میان جمعیت برخاست و خطاب به آقای کاندیدا گفت؛ «پیشاپیش از مبارزه بیامان حضرتعالی با همه ایسمهایی که اشاره فرمودید تشکر میکنم ولی کاش برای روماتیسم بنده هم که بدجوری آزارم میدهد فکری میکردید و برنامهای داشتید».
نام دولت «تدبیر و امید» است تدبیر امید هم مطلق است به یک جهت و یک بعد از کشور اختصاص ندارد بلکه دولتیان محترم باید در همه ابعاد امید افرین باشند.
ماشین سازان کشور برای همیشه از دولت تدبیر و امید راضیاند زیرا در حالی که تودههای مردم از کیفیت و قیمت ماشینهای داخلی راضی نبودند و حتی به تحریم ماشینهای داخلی روی آورده بودند و در حالی که جیبها از بیپولی مینالیدند و یارانهها سر وقت به حسابها ریخته نمیشد و سیل نیز خسارتهای زیادی به کشور وارد کرده بود، در پرتو تدبیر وام خودروی دولت، بیش از ۵۰ هزار ماشین (دردو تا سه روز) آنهم با چه قیمتهای فروخته شد!
واقعا تدبیر دولت برای خودرو سازان همه جانبه، فراگیر وعالی بود. با این تدبیر میتوان ماشینهای چند کشور دیگر را هم فروخت!
اما به یقین کشور در خودروسازان خلاصه نشده است بازار و بازاریان نیز در رکود عجیبی فرو رفتهاند آنان نیز در انتخاباتها شرکت کردهاند. دلسوز نظام و انقلاب و دولتند و ماهها بلکه چند سال است منتظر تدبیر دولتند.
برادران دولتی!
تا جایی که من میدانم برخی از مغازهها تعطیل و خالی شدهاند و چون از چرایی تعطیلی مغازهها پرسیده میشود میگویند فروشی نداریم و مدت زیادی بود کرایه مغازه را هم از جیب خودمان میدادیم و اکنون عاجز از دادن کرایه و مالیات و عوارض و...!
بنابراین حرف بازار این استای دولت تدبیر و امید برای این رکود فراگیر و بیرحم که بد جوری آزار دهنده است تدبیری بیندیشید.
در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است
View Post
با افزایش قیمت دلار از گروه بانک و خودرو فاصله بگیرید و به سمت مواد شیمیایی و قندو شکر و غذایی حرکت کنید
دلار خیز برداشته سقف قبلیش که تو زمان احمدی نژاد اتفاق افتاده بود رد کنه
قمار باز 180 درجه برعکس گفتی
بازارهای سرمایه بصورت دوره ای دولت به زمین میزنه شون
یه روز بورس بالا میبرن میکوبن زمین
یک روز دلار و سکه میبره بالا میزنه زمین
دولت هم الان پول نفتی حاصل از رفع تحریم ها گیرش اومده گذاشته خوب قیمت دلار تا 3600 بکشه بالا بعد بزنه زمین تا 3300 تومن تثبتش کنه
این خط یعنی پست من و این هم نشون به تاریخ امروز
کاذر چیزی نداره ، به واسطه سفته بازی دار و دسته پرریسک داره رشد میکنه ، البته نمیگم قیمتش بالاست ولی بهتر از کاذر زیاد داریم .
الان سفارس و کاذر هم قیمتند ، اما به نظر من سفارس حداقل باید 30 درصد بالاتر باشه .
الان متاسفانه عده ای برای خودشون کانال تلگرام تشکیل دادن و دارن با این روش سود میکنن
راه سود هم اینگونه هست که پایین میخرن و بعد تبلیغ در تلگرام میکنن . چون حجم معاملات کم هست و قیمت ها به شدت افت کردن ، سهم ها راحت میتونن صف خرید بشن . بعد بالا قیمت سهم را تقدیم ملت میکنن و مجدد پایین میخرن
در کاذر هیچی نیست . سود امسال هم از فروش سرمایه گذاری هست . ولی خب بازار شده سفته بازی
قمار باز 180 درجه برعکس گفتی
بازارهای سرمایه بصورت دوره ای دولت به زمین میزنه شون
یه روز بورس بالا میبرن میکوبن زمین
یک روز دلار و سکه میبره بالا میزنه زمین
دولت هم الان پول نفتی حاصل از رفع تحریم ها گیرش اومده گذاشته خوب قیمت دلار تا 3600 بکشه بالا بعد بزنه زمین تا 3300 تومن تثبتش کنه
این خط یعنی پست من و این هم نشون به تاریخ امروز
بلایی که روحانی سر ملت درآورد احمدی نژاد در نیاورد ، فکر نمی کردم افراد این دولت همچون نوبخت و طیب نیا و سیف تا این حد ابله و کودن باشند ، یعنی کشور را میدادند دست یک بچه اوضاع بهتر از این بود .
یکی نیست به اینها بگه بابا کشوری که تحریمه تورم یک رقمی معنا نداره ، ایرانی که همه تحریمش کردند تورمش بخواد یک رقمی بشه از بین میره ، روسیه با آن همه عظمت الان 14 درصد تورم داره ، چین با آن همه عظمت و بدون هیچ تحریمی 8 درصد تورم داره آنوقت این ابله ها میخوان تورم ایران را یک رقمی بکنند .
الان هرجا میری از اوضاع بد اقتصاد صحبت میکنند ، کسبه بازار همه بیکار شدند ، هیچ کس به داد این ملت نمیرسه مردم شدن موش آزمایشگاهی ، هر دوره یکی میاد و یک بلایی سر این مردم بیچاره در میاره .
ملت یه سهم سود ده مثل خاهن رو بخاطر تجدید دارایی نمیخرن . بعد یه سهمی که چند برابر سرمایش زیان انباشته داره را میخرن چون قیمتش بیشتر میشکنه
یعنی بازار شده گوسفندی بتمام معنا
برخی از اهالی تالار نظریه ای در این خصوص دارند، به گفته آنها شاید سفته بازی و یا دستکاری قیمتی در باطن عمل ناخوشایند و نادرستی باشد اما حداقل می توان گفت در شرایط نا امیدی و روزگار سخت و طاقت فرسای بورس وجود چند سهام مثبت و دارای صف خرید حالا با هر دلیلی می تواند کورسوی امید و خوش بینی را در بین سهامداران خرد زنده نگه دارد تا شاید یک روزی عروسی به کوچه آنها هم برسد. اینجاست که باید گفت بدا به حال اقتصاد کشوری که سرمایه گذاران و سهامداران آن به علت نا امیدی از تدابیر مسئولین و مدیران بورسی روی به سمت سفته بازان بیاورند.
برخی از اهالی تالار نظریه ای در این خصوص دارند، به گفته آنها شاید سفته بازی و یا دستکاری قیمتی در باطن عمل ناخوشایند و نادرستی باشد اما حداقل می توان گفت در شرایط نا امیدی و روزگار سخت و طاقت فرسای بورس وجود چند سهام مثبت و دارای صف خرید حالا با هر دلیلی می تواند کورسوی امید و خوش بینی را در بین سهامداران خرد زنده نگه دارد تا شاید یک روزی عروسی به کوچه آنها هم برسد. اینجاست که باید گفت بدا به حال اقتصاد کشوری که سرمایه گذاران و سهامداران آن به علت نا امیدی از تدابیر مسئولین و مدیران بورسی روی به سمت سفته بازان بیاورند.
ا
این مردک (محمد فطانت ) از وقتی مدیر بورس شده به گندکشیده همه چیز وککشونم نمیگزه
بلایی که روحانی سر ملت درآورد احمدی نژاد در نیاورد ، فکر نمی کردم افراد این دولت همچون نوبخت و طیب نیا و سیف تا این حد ابله و کودن باشند ، یعنی کشور را میدادند دست یک بچه اوضاع بهتر از این بود .
یکی نیست به اینها بگه بابا کشوری که تحریمه تورم یک رقمی معنا نداره ، ایرانی که همه تحریمش کردند تورمش بخواد یک رقمی بشه از بین میره ، روسیه با آن همه عظمت الان 14 درصد تورم داره ، چین با آن همه عظمت و بدون هیچ تحریمی 8 درصد تورم داره آنوقت این ابله ها میخوان تورم ایران را یک رقمی بکنند .
الان هرجا میری از اوضاع بد اقتصاد صحبت میکنند ، کسبه بازار همه بیکار شدند ، هیچ کس به داد این ملت نمیرسه مردم شدن موش آزمایشگاهی ، هر دوره یکی میاد و یک بلایی سر این مردم بیچاره در میاره .
این وضع دلار دیگه راه به جایی نداره نخ نما شده بیش از 3600تومن دلار دولتی ها نمیتونن بکشن بالا
تا قبل دی 92 کسی طیب نیا را نمیشناخت تا اینکه دستور سر بریدن شاخص را صادر کرد
وقتی بازار خیلی سبزه بدون کلکی تو کاره داره خر داغ میکنن وقتی بازار خیلی قرمزه بازم کلکی تو کاره دارم سهم جمع میکنن
تجربه بازار میگه هر وقت شاخص بانکی رد وضعیت اصلاح بسره میبره زمان صعود شاخص رسیده
سلام
اتفاقا من فکر کنم این دولت دارد سیاست های درستی را (البته به روش نادرست) در زمینه اقتصاد انجام می دهد.
فراموش نکنیم که بخشی از مشکلات اقتصادی حال حاضر به روش های این ها بر نمی گردد بلکه به تحریم و پول نفت بر می گردد!
ولی در زمان آقای احمدی نژاد آن تورم که ناگهان افسار گسیخته شد درصدی اش به سیاست های اشتباه اقتصادی بر می گشت!
البته دروغگویی ها و ریاکاری ها و موزی گری های اینها بماند... ولی در کل فکر کنم این روش که پیش گرفته اند از نظر اقتصادی خوب باشد و هر چند در دراز مدت نتیجه اش مشخص می شود ولی نتیجه خوبی فکر کنم بدهد.
تا جایی که من فهمیدم آقای احمدی نژاد پول نفت را خرج می کرد و به علاوه ی آن یک پولی هم قرض می گرفت و صرف کارهای عمرانی می کرد... (شاخصش هم مسکن مهر بود)
ولی اینها می خواهند پول نفت که دستشان آمد بریزند تو صندوقشان و با آن وام دهند... این طوری هم کارهای عمرانی انجام می شود ولی تورم ایجاد نمی شود و هر چه قدر که بگذرد حجم صندوق بزرگتر می شود و بعد از یک مدت حتی کارهای خیلی بزرگ می توانند با آن انجام دهند... این طوری در کوتاه مدت و میان مدت وضع معمولی خواهد بود ولی در بلند مدت کشور هم به توسعه دست پیدا می کند و هم این روش فساد و تورم کمتری تولید می کند.
===============
دوستان در مورد پرریسک گفتید سفته باز است. کسی دلیلی در این مورد دارد؟ چون من فکر می کردم (می کنم) آدم خوبی است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
الان 30 ماهه که روحانی سر کار آمده ، روزی که روحانی آمد شاخص 45 هزار بود و الان 63 هزار ، یعنی شاخص بورس 40 درصد رشد کرده حال آنکه در این 30 ماه حدود 60 درصد تورم داشتیم ، چه کار مفیدی انجام داده .
حالا عملکرد دولت روحانی را بسنجید ، 40 درصد رشد شاخص با 60 درصد تورم میشه چقدر بازدهی ؟ -20 درصد ، بعد میاد جلوی دوربین میگه کشور را از رکود خارج کردم ، این دروغها از همه چیز بدتره .
زمان احمدی نژاد بورس روزی 500 میلیارد تومان سهم معامله میشد ، الان ارزش معاملات را رساندند به 40 میلیارد با کلی سهام بیشتر که عرضه شده و کلی بلوک زنی .
هسته ای هم معلوم نیست چقدر باج دادند ، بعدا گندش در میاد .
نظر