کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
چرا همه ساکتید؟چرا امروز اینقدر بازار بدتر و گندتر از دیروزه؟حمایت حمایت که می گفتند و می گفتید چی شد؟فرق امروز و دیروز چیه که هر روز وضع بدتر میشه.
چرا مسولین بورس در پاسخ به گوه خوری های نتانیابو از بورس حمایت همه جانبه نمی کنند؟
این گالیور خان هم معلوم نیست صبح ها چی میزنه میاد اینجا
پس علت جو سنگین بازار و صف کامل اکثر سهام بدون خرید توسط حقوقی ،رانت اطلاعاتی چند ساعت قبل عملیات بود.اونوقت میگن بورس تهران مطابق عرضه و تقاضا پیش رفته است.
موندم چرا کاربران اینجااینجور مواقع بیشتر سکوت می کنند.لااقل بیاید اطلاع رسانی کنید.به ما هم بگید چه خبره،چی داره پیش میاد.پشت پرده چه خبره . حالا چی میشه؟سرمایمون دود شد رفت ؟هیچی ندارم،همش سهام و صندوق بورسی هست.چه کنیم تو این وضعیت ؟
خدایا تنها پناهمون تویی و بس.پروردگارا کمکمون کن
تتر برگشت به حوالی 62000
به نظر التهاب داره کم کم فروکش می کنه.
بعضی از سهام شاخص ساز رو هم خوب خریدند..
فولاد، فملی ، شستا ، تا حدی وبملت.
کچاد و فاسمین هم که صف خرید شدند.
البته صف فروش ها به ویژه در خودرویی ها و اهرمی ها و پالایشی ها همچنان توی چشم می زنه
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
پس علت جو سنگین بازار و صف کامل اکثر سهام بدون خرید توسط حقوقی ،رانت اطلاعاتی چند ساعت قبل عملیات بود.اونوقت میگن بورس تهران مطابق عرضه و تقاضا پیش رفته است.
موندم چرا کاربران اینجااینجور مواقع بیشتر سکوت می کنند.لااقل بیاید اطلاع رسانی کنید.به ما هم بگید چه خبره،چی داره پیش میاد.پشت پرده چه خبره . حالا چی میشه؟سرمایمون دود شد رفت ؟هیچی ندارم،همش سهام و صندوق بورسی هست.چه کنیم تو این وضعیت ؟
خدایا تنها پناهمون تویی و بس.پروردگارا کمکمون کن
باسلام
باید بپذیریم آدمهای معمولی و بی خبری در این بازار هستیم.
بازار سازها و بازار گردانها همگی بعدازظهر دیروز رو خبر داشتن.
فاکتورهای رفتار بازار دیگه تحلیلهای ۲۰ سال پیش نیست.
مراقب توصیه هامون باشیم.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
فراخوان سازمان بورس درباره اصلاح دستورالعمل نحوه انجام معاملات در بورسها
رئیس مرکز مشاوران حقوقی و تدوین مقررات بازار سرمایه اعلام کرد: در اجرای ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار و ماده ۳۰ الحاقی به قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار، پیشنویس «اصلاحات دستورالعملهای اجرایی مرتبط با نحوه انجام معاملات در بورس، فرابورس، بورس کالا و بورس انرژی و سایر دستورالعملهای مربوطه» بر مبنای نظرهای تخصصی و کارشناسی واحدهای ذیربط در سازمان بورس و اوراق بهادار و ارکان مرتبط در بازار سرمایه تنظیم شده و به منظور استفاده از نظرهای ارزشمند عموم علیالخصوص صاحبنظران در حوزه بازار سرمایه در تدوین نهایی این دستورالعمل منتشر میشود.
براین اساس از تمامی فعالان بازار سرمایه و نیز صاحبنظران در این حوزه دعوت میشود با مطالعه کامل پیشنویس، نظرها، پیشنهادها و انتقادهای خود را حداکثر تا تاریخ ۱۷ مهر به پایگاه قوانین و مقررات بازار سرمایه ارسال کنند.
اون کاربرا فعلا غیب شدن
یکیشون کاملا با رعایت ادب مردم بدبخت کرد همیشه گفتم کسی به شما اجازه نداده بگی بیاید بخرید میتونید تحلیل بزنید فقط یا مسئولیت بپذیرید
که خودتونم میبینید یه مدت کلا غیب شدن
کسی که اسمشو گذاشته تحلیل گر و از وقتی یادمه فقط تو قسمت خرید فعاله
اونم واسه بقیه ها نه خودش مفت گرونه
نه وضعیت کشور میبینه تو تحلیلش نه برق نه اب نه گاز و نه هیچ چیز دیگه
فقط چون ارونه خوبه
استاد وقتی نمیخرن یعنی گرونه به هر دلیلی هر چیز ارزون قیمتی هم لزوما فرصت نیست
اون زمان که باعث شدی نفروشن کلی تو ضررا
معذرت خواهی و دلجویی از کسایی که ضرر زدید کوچیکتون نمیکنه
این موضوع را عرض میکنم تا رفع شبهه بشه البته برای تازه واردین نه قدیمی ها ی غیر وابسته
در تمامی زمان ها عرض کرده بودم و تاکیدا عرض میکنم هر کسی که سهام معرفی شده از جانب بنده را با سود ناچیزی هم فروخته باشه فقط عرض کرده ام و عرض میکنم نوش جان
بارها عرض کرده ام وتاکیدا عرض میکنم سطوح ریسک پذیری افراد مختلف است و بهمین دلیل به هیچکسی نمیشه گفت نفروش
تاکیدا عرض میکنم نوشته های بنده به درد نوسانگیران نمیخوره و بهمین دلیل بهیچوجهی نوسانگیران نوشته های بنده را نخوانند
زمانیکه عرض میکنم دو موضوع مهم است دیگه ارزون بودنش مهم است
یعنی زمانیکه قیمت و روند سود سازی مشخص شد خرید توجیه پیدا میکند
افرادیکه غیر وابسته به بازیگران هستند روش بنده را سال هاست میدانند و افراد وابسته هم میدانند ولی چون بزبانشان تمام میشه در مقاطع زمانی مختلفی به هر روشی که میتونن به دیدگاه ها و اذهان عمومی ضربه میزنند و در بعضی مواقع شبهه وارد میکنند
البته بعضی از افراد هستند که ناآگاهانه به تله این وابستگان میفتند
زمانیکه کاما را بقیمت ۱۸۰تومان نمیخریدند چون منتظر بودند روند قوی صعودی شروع بشه و بعداً خرید کنند که زمانش ۱۸۰۰تومان بود یعنی بعد از ۹۰۰درصد افزایش قیمتی تکنیکالیست های بازار میخریدند
وصد البته الان هم عده ای منتظر روند صعودی قوی هستند تا خرید هاشونو شروع کنند
خب حرفی نیست هر کسیکه با هر روشی به سود برسد اون روش را ادامه دهد و به آن پایبند باشد و دنبال مقصر نگردد
نظر