کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
4 ساله بورس دستوری در حال نزوله. همین الانشم دستوری صفهای فروش توسط حقوقیای دولتی درست شده اوضاع جنگی بهانست. اگه دولت واقعا بخواد همین لحظه میتونه دستوری بازارو صعودی کنه ولی سیاسته دیگه وزیر اقتصاد و رئیس بورس یه چیزی میگن و عکسشو عمل میکنن.ممکنم هست کار طیب نیا پشت صحنه باشه.بهر حال هر چی هست خواست خودشونه که بازار اینطوری باشه.
فکر میکنم دوستانی که هفته گذشته خوشنود و راضی بودند که باریکلا فلانی که زودی دامنه را بستی ، کم کم به این نتیجه برسند که این کار اشتباه بود
حبس سرمایه که هورا کشی نداره
من برای خودم نمیگم چون درصد ناچیزی سهم هستم و قصد خرید فروش در صورت روان شدن معاملات هم ندارم به دلایلی خارج از وضعیت فعلی
همون 3 درصد باید باقی میموند . فوقش 2-3 تا منفی 3 داشتیم و از رشد قبلی کاسته میشد . دیگه بدتر از 2 ماه پیش که نبود . 2 ماه پیش شاخص کل و هم وزن بسیار کمتر از الان بود
اینکه دامنه را ببندی برای رفع بحران و تنش ها ، در کوتاه مدت خوبه که رفع شود و ابها از اسیاب بیفتد ولی اگر تنش و بحران کشدار و زمان بر شد کار بسی احمقانه است
چه معنی داره سرمایه مردم را قفل کنی . این اسمش بازار سرمایه است ؟
هر چند عملا از اواخر فروردین امسال تا کنون این بازار هیچ شباهتی با بازار سرمایه نداشته و بجز 20 روز کاری ، مابقی 1 و 2 و 3 بوده ولی وضعیت فعلی هیچ توجیهی نداره
نمیدونم اینو باید اینجا بگم یا در تاپیک ریسک ... ولی خب اگر و فقط اگر وضعیت بحرانی تر شد چی ؟ عاقبت حکایت کتک و پیاز با هم میشه . تا دامنه با منفی بالاتر باز نشه خریدار نمیاد جلو . خب این چه کاریه که شما 1 درصدش کردی و نقد شوندگی را به حداقل رسوندی
هر چند در اون صورت اگر قرار بر این 1 درصد باشد ممکنه بازار کلا تعطیل هم بشود
این صفهای فروش فوق سنگین نشان میدهد که جمهوری اسلامی تا چه حد(فوق سنگین) از اسرائیل میترسد.
درسته نماز جمعه برگزار شد و رادیو را باز میکنی ساز و آواز و جشن و پایکوبیه.
حالا بگذریم از پخش چایی و شیرینی در خیابانها.
ولی واقعیت را در بورس میبینی.
همه ما میدونیم که دیگه حقیقی در بازار نمانده و بیش از 90% بازار حقوقی ها هستند.
به عبارتی دولتی ها همانند شستا وبانک بنیاد بانکها و....
ترس در تار و پود جمهوری اسلامی از بیم اسرائیل در بازار سرمایه موج میزند و کاملاً مشهود است.
نکته بسیار مهم:
این در حالیه که شاهد بودیم از آغاز جنگ اسرائیل بازار سرمایه اسرائیل مثبت بوده و شاخصش افت چندانی نداشته.
من خیال میکردم جهودها و صهیونیستها ترسو هستند ولی میبینم این شعیان پارسی هستند که وحشتناک ترسو تر هستند.
لینک شاخص کل telaviv Ta 125 در یکی از معتبرترین سایتهای اقتصادی دنیا:
فکر میکنم دوستانی که هفته گذشته خوشنود و راضی بودند که باریکلا فلانی که زودی دامنه را بستی ، کم کم به این نتیجه برسند که این کار اشتباه بود
حبس سرمایه که هورا کشی نداره
من برای خودم نمیگم چون درصد ناچیزی سهم هستم و قصد خرید فروش در صورت روان شدن معاملات هم ندارم به دلایلی خارج از وضعیت فعلی
همون 3 درصد باید باقی میموند . فوقش 2-3 تا منفی 3 داشتیم و از رشد قبلی کاسته میشد . دیگه بدتر از 2 ماه پیش که نبود . 2 ماه پیش شاخص کل و هم وزن بسیار کمتر از الان بود
اینکه دامنه را ببندی برای رفع بحران و تنش ها ، در کوتاه مدت خوبه که رفع شود و ابها از اسیاب بیفتد ولی اگر تنش و بحران کشدار و زمان بر شد کار بسی احمقانه است
چه معنی داره سرمایه مردم را قفل کنی . این اسمش بازار سرمایه است ؟
هر چند عملا از اواخر فروردین امسال تا کنون این بازار هیچ شباهتی با بازار سرمایه نداشته و بجز 20 روز کاری ، مابقی 1 و 2 و 3 بوده ولی وضعیت فعلی هیچ توجیهی نداره
نمیدونم اینو باید اینجا بگم یا در تاپیک ریسک ... ولی خب اگر و فقط اگر وضعیت بحرانی تر شد چی ؟ عاقبت حکایت کتک و پیاز با هم میشه . تا دامنه با منفی بالاتر باز نشه خریدار نمیاد جلو . خب این چه کاریه که شما 1 درصدش کردی و نقد شوندگی را به حداقل رسوندی
هر چند در اون صورت اگر قرار بر این 1 درصد باشد ممکنه بازار کلا تعطیل هم بشود
درود
اگر در شرایط فعلی ، سهام را منفی 10 و 20 درصد هم بفروشند کسی خریدار نیست
در چنین شرایطی بنظرم باید صندوق هایی وجود داشته باشند که وظیفه حمایت و نقدشوندگی به بازار بدهند.
مثلا صندوق توسعه ملی بیاد در صف های فروش منفی 10 درصدی خریدار باشه!!!
جو بازار برای آنهایی که نقد هستند رضایت بخش ولی برای کسانی که سهامدار هستن رضایت بخش نیست نکته آموزشی یکی از ده فاکتور خرید سهام نقد شوندگی و شناوری سهم هست نمونه در سهم فولاد مبارکه حدضرر راحت انجام میشه.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
این صفهای فروش فوق سنگین نشان میدهد که جمهوری اسلامی تا چه حد(فوق سنگین) از اسرائیل میترسد.
درسته نماز جمعه برگزار شد و رادیو را باز میکنی ساز و آواز و جشن و پایکوبیه.
حالا بگذریم از پخش چایی و شیرینی در خیابانها.
ولی واقعیت را در بورس میبینی.
همه ما میدونیم که دیگه حقیقی در بازار نمانده و بیش از 90% بازار حقوقی ها هستند.
به عبارتی دولتی ها همانند شستا وبانک بنیاد بانکها و....
ترس در تار و پود جمهوری اسلامی از بیم اسرائیل در بازار سرمایه موج میزند و کاملاً مشهود است.
نکته بسیار مهم:
این در حالیه که شاهد بودیم از آغاز جنگ اسرائیل بازار سرمایه اسرائیل مثبت بوده و شاخصش افت چندانی نداشته.
من خیال میکردم جهودها و صهیونیستها ترسو هستند ولی میبینم این شعیان پارسی هستند که وحشتناک ترسو تر هستند.
معنی ندارد اینطوری قالب تهی کردید. مگر خورشید و ماه و آب و هوا و خاک را از شما گرفتند!؟
لینک شاخص کل telaviv Ta 125 در یکی از معتبرترین سایتهای اقتصادی دنیا:
رییس سازمان بورس: به دنبال مذاکره برای کاهش نرخ سود بانکی هستیم
یکشنبه ، ۱۵ مهر ۱۴۰۳-۰۹:۵۹
رئیس سازمان بورس با اشاره به تاثیر بازار پول بر بورس گفت: نمیشود بازار سرمایه به یکسو برود و بازار پول به سویی دیگر، تلاش میکنیم در مذاکره با مسوولان بانک مرکزی روی مسائل مشترک کار کنیم تا هم مشکلات بازار پول و هم مسائل بازار سرمایه مرتفع شود.
اگر در شرایط فعلی ، سهام را منفی 10 و 20 درصد هم بفروشند کسی خریدار نیست
در چنین شرایطی بنظرم باید صندوق هایی وجود داشته باشند که وظیفه حمایت و نقدشوندگی به بازار بدهند.
مثلا صندوق توسعه ملی بیاد در صف های فروش منفی 10 درصدی خریدار باشه!!!
درود
فکر نمیکنم در این حد باشه که با منفی 10 و 20 هم خریدار نباشد . همون 3 باقی میموند با چند منفی 3 بازار متعادل میشد با همین شرایط و وضعیت سیاسی امنیتی فعلی . حالا بعدش چی میشد دیگه بسته به شرایط بعدی بود
ضمن اینکه پول های هنگفتی هم لازم نبود در مواردی از شاخص سازها حروم شود . ببینید در فولاد هفته قبل چقدر پول حقوقی در خریدها تلف شد . حالا رها شده
ما یا دیگران شاکی هستیم و هستند از قیمت گذاری های دستوری . از دخالت های دستوری در اقتصاد که در دولت قبلی هم فراوان بود و البته در کل این حکومت کم و زیاد بوده
این 1 درصدی کردن و کلا دخالت در دامنه نوسان هم دخالت دستوری است
نظر