کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز گزارش کارگزاری مفید منتشر شد و همه میگن وا مصیبتا… صنعت کارگزاری در حال نابودیه… در حالیکه خود کارگزاریا اصلا نگران وضعیتشون نیستن…
اتفاقا سود اصلی رو برید تو صندوق های زیر مجموعه کارگزاریا جستجو کنید… عملا همشون تبدیل شدن به یه شعب بانکداری و فقط پول مردم رو میگیرن با یه سود برای مدیرانشون جذب بانک ها میکنن و اوراق میخرن!!!
دیگه کمتر کارگزاری هست که دنبال سود از محل خرید و فروش سهام باشه… وقتی به اسم سرمایه گذاری غیر مستقیم کلی مزایا برای صندوق ها میزاشتن چپ و راست مجوز میدادن همین میشه… کل بازار شده یه صندوق درآمد ثابت!!!
تضاد منافع واقعی همینجاست… همین امروز هم همین صندوق ها به شکل کاملا تعمدی کل بازار رو هل میدن پایین✌️
دیروز گزارش کارگزاری مفید منتشر شد و همه میگن وا مصیبتا… صنعت کارگزاری در حال نابودیه… در حالیکه خود کارگزاریا اصلا نگران وضعیتشون نیستن…
اتفاقا سود اصلی رو برید تو صندوق های زیر مجموعه کارگزاریا جستجو کنید… عملا همشون تبدیل شدن به یه شعب بانکداری و فقط پول مردم رو میگیرن با یه سود برای مدیرانشون جذب بانک ها میکنن و اوراق میخرن!!!
دیگه کمتر کارگزاری هست که دنبال سود از محل خرید و فروش سهام باشه… وقتی به اسم سرمایه گذاری غیر مستقیم کلی مزایا برای صندوق ها میزاشتن چپ و راست مجوز میدادن همین میشه… کل بازار شده یه صندوق درآمد ثابت!!!
تضاد منافع واقعی همینجاست… همین امروز هم همین صندوق ها به شکل کاملا تعمدی کل بازار رو هل میدن پایین✌️
@hdeljouee
سعید جان به نکته بسیار مهم و اساسی اشاره فرمودید ان هم با دلیل و برهان.
من بیسواد الان چند ساله دارم میگویم این صندوقها که صاحبانشان کارگزاری ها و حسابرسان معتمد سازمان بورس هستند کل بازار را قبضه کردند.
به عبارتی تمام نقدینگی را جذب این صندوقها میکنند و هر وقت بازار میخواهد رشد کند با عرضه ها و رباتها سرکوبش میکنند تا مبادا پول از صندوقها خارج شود.
حالا
این کارگزاران چه کسانی هستند؟
اینها سهامداران عمده یا صاحبان سهام شرکت بورس و به عبارتی سازمان بورس هستند.
حسابراسان هم که از پیکره خود بورس هستند.
به عبارتی ساده تر. کلش واس ماست و بورس حیات خلوت خودمونه.
اینها یک نهاد دولتی و عمومی را خصوصی سازی کردند و در جهت منافع خودشان مدیریت و جهت دهی میکنند.
البته این مهم در کل پیکره دولت و شرکتهای دولتی شفاف و واضح قابل مشتهده است.
کارگزارها که صاحبان بورس هستند و حسابرسان هم که اصلاعات نهانی و درونی سازمانها را دارند.
بقیه هم خش و خاشاک.
اینه واقعیت. متاسفانه.
یعنی صهیونیست با صهیونیست این کار را نمیکند که شیعه با شیعه این کار را میکند !
دولت هم که یکجورایی همدست. ای جانم، با فروش 63 هزار همت به صورت پیاپی همراهی میکند علما و فضلا را.
مخبر میگفت بنده خدا: ما که به هم خووووووب میاییم.
بکوب همینی که هست.
واقعا جای تعجب نیست وقتی اوراق بدهی اخزا با سود 39 درصد تضمینی منتشر میشود و جز دیون ممتاز دولت برای تسویه محسوب میشود بورس دیگر به همین زودی ها رونق نمیگیرد و نقدینگی به سمت اوراق بدهی سوق پیدا کرده در عمل آنچه شاهد آن هستیم نابودی بورس و سرمایه های مردم هست در مصاحبه ای مدیر صندوق بورسی میگفت مگر دیوانه ام وقتی اخزا 39 درصد سود تضمینی به من بدهد بیایم سهامی بگیرم که در 4 سال 15 درصد هم سود به من نداده واقعا باید بهش حق داد
حداقل اگر بزنند وضعیت جنگیه و بیخیال کلش مجبوریم بشویم.
4 ساله اه و ناله سودی هم داشته برای شما یا دیگری ؟
شرایط کشور شبه جنگی است و بحران زده انتظار چی داری از اینجا . من متوجه نمیشم مگه زوری باید اینجا پول دراورد ؟ وقتی نمیشه خب نمیشه دیگه . فعلا نمیشه تا بعد . بعدش هم نه من میدونم و نه شما و نه دیگری
برادر ، شما که خونه و ماشینت سر جاش است . نمیدونم چقدر بیمه داری یا بازنشستگی داری یا در اینده فراهم میشه . دور از جون خدای ناکرده دستت که جلوی کسی دراز نیست ؟ پولت را بردار برو و خودتو راحت کن . زوری که نمیشه . یا اینکه کلا ببند انلاین و tse را و بلند شو برو بیرون پارکی دوستی فامیلی سر بزن
مگه عمر ادمیزاد چقدر است که نصفش را باید برای این دکون و دله دزدی اینجا حروم کنی ؟
به قول خودت 25 سال است اینجائی به کجا رسیدی . یه روز هم گفتی تالار حافظ یکی بهت گفته یا نمیدونم یکی به دیگری گفته اینجا دزد زیاد داره حواست به پولت باشه
الان خیلی ها خوششون نمیاد از این حرفها ولی با حرف تو و من و دیگری که چیزی درست نمیشه یا بدتر نمیشه
اینجا که کارخونه فولاد یا پتروشیمی پولدار نیست سر ماه بین همه حقوق و پاداش تقسیم کنند . اینجا سود شما باید ضرر دیگری در بیاد
کی باید اینجا را ببره بالا تا من و شما پولدار بشیم ؟
اگر میشد این آمار را با درآمد تلفیقی کارگزارها و صندوقها هم ارائه میدادی عالی میشد.
?سکه ۱۰ میلیون تومان درآمد تلفیقی کارگزارها و صندوقها ...... ?سکه ۲۰ میلیون تومان درآمد تلفیقی کارگزارها و صندوقها ...... ?سکه ۳۰ میلیون تومان درآمد تلفیقی کارگزارها و صندوقها ...... ?سکه ۴۰ میلیون تومان درآمد تلفیقی کارگزارها و صندوقها ...... ?سکه ۵۰ میلیون تومان درآمد تلفیقی کارگزارها و صندوقها ......
واقعا آدم تعجب میکنه که از برخی دوستان دیگه چه طور باید خواست پستهای اخبار و تحلیل جنگ رو ببرن تاپیکهای مرتبط، تا رعایت کنن
حتی تاپیک مرتبط با اثرات ریسکهای سیستماتیک ( مثلا جنگ) بر بازار هم درین راستا ایجاد شد
واقعا درکش سخته که اینهمه لجاجت برا رعایت نکردن چه دلیلی میتونه داشته باشه
پستهای بی ارتباط منتقل میشن
و با توجه به تذکرهای متعدد قبلی کاربران خاطی مسدود شدند
[COLOR=var(--gray1000)]عزیزدوست من انتظار سکه 55 میلیونی را 15 آبان دارمدوست من پایین ترین قیمت سکه (در صورت دخالت دولت را47 میلیون میبینم)نگهداری و خرید در صورت اصلاح(در صورت ارز پاشی) را مناسب میبینمامیدوارم چارت گویا باشدبزرگواراین صرفا دیگاه شخصی است و شما با دیدگاه خوت معامله کنشرایط غیر تکنیکال میتواند وقوع این امر را تسریع و یا تاخیر دهدمتاسفم روز به روز داریم فقیرتر میشم[/COLOR]
نظر