جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bigdelib
    عضو جدید
    • Apr 2023
    • 17

پاسخ : جــــو بــــازار

بازار نگاهش به ارزش جایگزینی شرکتهاست
    سود سازی در اولویت دوم است
    با روند همراه باشیم

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      خوب سهام اغلب دیروز تا صف فروش پیش رفتند و همتی خان مجبور شد بیاد تو صدا سیما !

و از پشت بلندگو !! بگه باید بره بالا !!

گفتش که میخوایم پول نره تو سفته بازی !

ولی کاری که عملا داره میکنه اینه که سفته بازان رو آورده تو بورس ! تا دوباره روی پول سهامداران نوسانهای چند برابری بگیرن و برن !

RSI شاخص کل در تایم هفتگی در مرز 70 واحد قرار گرفته !

مافیا در بورس زمانیکه میفروشه جوری میفروشه انگار تمام شرکتها و اقتصاد ایران نابود شده !! خاکستر شده !

و زمانیکه میخره جوری میخره انگار سود شرکتها روزانه در حال افزایش هست !

درود

حتی حضور همتی که من خبر نداشتم و نمیدونم چی گفته، در راستای پمپاژ اخبار مثبت به بازار هست.

این پمپاژ رو چند هفته قبل هم عرض کردم

دقت کنید ولو سفته باز هم بیاد واسه ده بیست درصد نوسان نیس! این نکته خیلی مهمه.

بهرحال نشه که یک سال دیگه بگیم ای وای کلی سهام در بورس پی به ای ۲ و ۳ هم بود، چطور ما نخریدیم!

بازم برای تکرار و تایید، کوتاه مدت رو رها کنید روند درازمدت صعودی در حال شکل‌گیری هست که هنوز در آغاز آن هستیم. من راجع به دو سه سال حرف میزنم!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

عرض کردم همتی نمیدونستم و الان هم نمیدونم چی گفته، ولی ندید میدونم چی گفته!

بازارسازی در جهت مثبت در این دولت در جریانه، خیلی هم جدی هست، و نشان از یک روند داره! حرف یکی دو هفته نیس! بنابراین معلومه همتی چی گفته!
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• خوش بین
          عضو فعال
          • Jul 2022
          • 341

در جلسه اقتصادی غیر علنی دیروز بین دولت و مجلس که حدود 3ساعت طول کشید تصمیم گرفته شده 800 همت از بورس تامین مالی بشه. همتی هم دیشب بین حرفهاش گفت.
          این یعنی پرواز بازار و شاخص تا آسمون .

نظر

• شاخص بورس جعلی است
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 407

چرا دامنه نوسان صندوقا 10 ولی سهام 3درصده؟

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
              در جلسه اقتصادی غیر علنی دیروز بین دولت و مجلس که حدود 3ساعت طول کشید تصمیم گرفته شده 800 همت از بورس تامین مالی بشه. همتی هم دیشب بین حرفهاش گفت.
              این یعنی پرواز بازار و شاخص تا آسمون .
              بله قرار هست داروغه ! 10 همت بزنه کف بازار تا 800 همت بیاد بالا !

بعدشم برداره و بره !

در بازار هم قفل میکنه ! تا حتی بچه زرنگهای بازار هم با اون همه ادعا نتونن ! از بازار برن بیرون !

صدای عجز و ناله فعالان قدیمی و حرفه ای بورس ! از سال 99 به بعد هنوز داره شنیده میشه !!

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

ترامپ با تهدید بریکس ! از اعمال تعرفه 100 درصدی برای حفاظت از دلار آمریکا صحبت کرده !

در واقع روی اصلی صحبتش با چین هست !

این روزها برخی رسانه ها از وضعیت نامطلوب داخلی و خارجی در صنعت فولاد گزارشهایی درج کردن !

در بورس اما برخی به بهانه قیمت دلار ! مشغول محاسبه سودهای آنچنانی برای برخی فولادسازان هستن !!
                در گروه فولاد فروش متوسط شرکتها در 8 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه تقریبا 10% بیشتره ! در حالیکه تورم در همین محدوده بالای 30% بوده !

انرژی هم که قیمتش افزایشی بوده !

با گران شدن بنزین و افزایش نرخ دلار ! با این فروشهای فعلی عملا نمیتوان انتظار افزایش سود آنچنانی داشت !

ظاهرا پزشکیان قراره موضوع افزایش قیمت بنزین امشب در گفتگوی خبری مطرح کنه !

نظر

• SARDAR_S
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 505

بعدشم برداره و بره !

در بازار هم قفل میکنه ! تا حتی بچه زرنگهای بازار هم با اون همه ادعا نتونن ! از بازار برن بیرون !

صدای عجز و ناله فعالان قدیمی و حرفه ای بورس ! از سال 99 به بعد هنوز داره شنیده میشه !!
                  با روند مبارزه نکنید این بازار خیلی بدهکاره قیمتها خیلی خیلی ریختن باید خیلی بازار بره بالا تا به قیمتهای خرید برسند دیگه سود پیش کش
                  خود من از نظر ریالی الان دیگه تو ضرر نیستم ولی برابری با طلا قیمتها باید سه تا چهار برابر بشه تا ارزش پولم به چند سال پیش برسه

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
                    با روند مبارزه نکنید این بازار خیلی بدهکاره قیمتها خیلی خیلی ریختن باید خیلی بازار بره بالا تا به قیمتهای خرید برسند دیگه سود پیش کش
                    خود من از نظر ریالی الان دیگه تو ضرر نیستم ولی برابری با طلا قیمتها باید سه تا چهار برابر بشه تا ارزش پولم به چند سال پیش برسه
                    در مرداد 99 در همین سایت نمودار چند سهم شاخص ساز درج کردم و نوشتم که واگرایی در سقف شکل گرفته !!

عده ای آمدند و نوشتند با روند مبارزه نکن ! بورس حالا حالاها صعودی هست !

خیلی ها با روند مثبت همراه میشن ! اما در روند فروش گیر میکنن ! همانطور که در 99 دیدیم !

هرکس باید تکلیف خودش با سرمایه خودش بدونه ! جوسازی و ترغیب هیجانی دیگران کمکی به ما و بازار نخواهد کرد !

آنهایی که رانت دارند ! در فروشها شما را تنها خواهند گذاشت ! یا کاری میکنند با ذهن شما که در بازار بمانید و گیر کنید !

آنهایی که رانتی ندارند باید با نمودار و استراتژی خودشان پیش بروند ! نه با جو و وعده های امثال همتی !

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

هر وقت شفارس کندل سوم صعودی خودشو کامل کرد واگرایی منفی داد بورس میره اصلاحفعلا کندل صعودی سوم رو از شنبه شروع کردهضمنا هرساله از وسط بهمن تسویه حساب سالانه کارگذاری ها شروع میشه و بورس سابقه نداشته مثبت باشه پس پایان آتش بس اسراییل مصادف میشه با پایان رشد بورس بماند به یادگار 12 آذررشد اصلی بورس میره برای وقتیکه رئیس کاخ سفید بشینه رو صندلیشاونوقت رشد اصلی دلار برای 1404 شروع میشه به پشتوانه رشد دلار رشد اصلی خیره کننده بورس ایران هم شروع میشهخلص و تمت

نظر

• SARDAR_S
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 505

در مرداد 99 در همین سایت نمودار چند سهم شاخص ساز درج کردم و نوشتم که واگرایی در سقف شکل گرفته !!

عده ای آمدند و نوشتند با روند مبارزه نکن ! بورس حالا حالاها صعودی هست !

خیلی ها با روند مثبت همراه میشن ! اما در روند فروش گیر میکنن ! همانطور که در 99 دیدیم !

هرکس باید تکلیف خودش با سرمایه خودش بدونه ! جوسازی و ترغیب هیجانی دیگران کمکی به ما و بازار نخواهد کرد !

آنهایی که رانت دارند ! در فروشها شما را تنها خواهند گذاشت ! یا کاری میکنند با ذهن شما که در بازار بمانید و گیر کنید !

آنهایی که رانتی ندارند باید با نمودار و استراتژی خودشان پیش بروند ! نه با جو و وعده های امثال همتی !
                        بازار سهام 4 سال داشت منفی میخورده تمام کفها را شکونده از تمام بازارهای رقیب عقب و جا مونده حالا چند روز مثبت بخوره خود فعالینش اولین کسانی هستن که چارت و خط و روند میشکن میگن به سقف خورده حبابه
                        بازار سهام ایران تنها بازاریست که خود فعالینش در تخریبش از همدیگه سبقت میگیرند این پدیده را در بقیه بازارها اصلا نمیبینید طلا گرمی چهارمیلون و ششصد را هیچ طلا فروشی نمیگه نخر گرونه باید یک دهم این قیمت بشه سمند 500میلیونی هیچ نمایشگاه داری براش چارت و نمودار رسم نمیکنه و بگه حبابه

نظر

• زار عی
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 438

همتی امده دور بعدی رییس جمهور شود پس نجات بورس از باتلاق چند سال گذشته را حتمی بدانید
                          هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                          هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

حجم معاملات تا 11:30 در محدوده 14 میلیارد سهم بود !

الان بیش از 17 میلیارد سهم !

سرانه خرید حقیقی در بازار 60% بیشتر از سرانه فروش حیقی هست !

نظر

• eco777
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 678

بعدشم برداره و بره !

بنظر شما دولت چطور این 800 همت رو از بازار بورس خارج میکنه ؟
                              فروش سهامش در شرکتهای حاضر در بورس ؟
                              عرضه اولیه ؟
                              پذیره نویسی ؟
                              یا روشهای دیگه ؟

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                                بنظر شما دولت چطور این 800 همت رو از بازار بورس خارج میکنه ؟
                                فروش سهامش در شرکتهای حاضر در بورس ؟
                                عرضه اولیه ؟
                                پذیره نویسی ؟
                                یا روشهای دیگه ؟
                                همه ابزارها در اختیارشه ! و تقریبا از تمام ظرفیتها استفاده میکنه ! و به هیچ چیز و هیچکس رحم نخواهد کرد !

برخی دوستان میگن بازار الان ارزش جایگزینی براش مهمه نه سوداوری !

به نظر من اینطور نیست، اما بازار ساز اینو به ذهن شما القا میکنه ! چون بهانه دیگه ای برای بالا بردن نداره ! دستش خالیه مخصوصا بنیادی !

بعد همین بازار ساز وقتی کارش تموم شد ! دیگه ارزش جایگزینی براش مهم نیست ! میگه p/e شده 40 مگه داریم ! مگه میشه !!!

من حرفم اینه متولی بازار سرمایه نباید اجازه بده بازار اونقدر از ارزش ذاتی خودش دور بشه (در هر دو طرف هم اضافه ارزش هم زیر ارزش ذاتی) ! که بقیه بیان ازش تامین مالی کنن ! یا نوسان بدن بهش !

این نوسان در بازار باید حد معقولی داشته باشه ! و ما در میان مدت بتونیم تو بازار داشته باشیم !

نه اینکه تو یک سال بازار 10 برابر بشه (چون دولت یا مافیا نیاز داره)!!! بعدش تو 5 سال بره یکدهم بشه باز !

همتی دقیقا دیشب به همین نکته در مورد ارز اشاره کرد ! گفت یه دفعه باید ببریم بالا ! نه آهسته !!!

در بورس این کار اشتباهه ! و بازار آسیب خواهد دید !

اگر ارزش جایگزینی برای بازارساز و متولی بازار سرمایه مهم هست ! باید بعد از رشد نسبی ، ارزش جایگزینی در یک سطحی حفظ بشه !

ولی معمولا نمیشه ! شما ارزش جایگزینی همین شرکتها با دلار 30 هزار چقدر بود در سال 99 و 1400 ! الان با دلار 60-70 هزار چقدر هست ؟ آیا تو این سالها حفظ کرد ؟؟ نه هرچی کف بود شکست و گفت بذار بریزه ! به درک !

بعضی کاربران برداشتشون از این حرفها اینه که من مخالف رشد بازارم ! نه اینطور نیست ! من خودم در همین بازار دارم خرید و فروش میکنم !

اما قرار نیست ! و نباید !! ذهن خودمون دست بازارساز ! یا دولت یا مافیا بدیم ! چون اون هدفش همینه ! وقتی سوار بر ذهن شما شد ! اونوقت بازارو بازی خواهد داد و جیب شمارو میزنه !

همین امروز شاخص 60 هزار واحد رشد کرده 2.5% !

بیشتر از 30 هزار واحد رشدش فقط مربوط به 15 شرکت بزرگ بوده !

ولی تو اصلاح همین مقدار یعنی 60 هزار واحد کاهش شاخص ! برای سبد سهامدار بیش از 20-30% کاهش ارزش میسازه !

نظر

در حال کار...
                                X